Διπλή αγωνιστική και εκατοντάδες στοιχήματα από τον Stoiximan.gr!

Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017 15:31

Ευρωπαϊκή διαβολοβδομάδα νούμερο 2 με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να επιθυμούν να βγουν αλώβητοι από αυτή τη δυάδα αγώνων και να αυξήσουν το ρεκόρ νικών τους ώστε να σταθεροποιηθούν εντός της 8άδας. Οι δυο εκπρόσωποί μας, μετά τη μεταξύ τους συνάντηση στο πλαίσιο της Ευρωλίγκας, καλούνται να αφήσουν πίσω θετικά και αρνητικά συναισθήματα, να “δαμάσουν” την ψυχολογία τους και προσηλωθούν στη δύσκολη συνέχεια που βρίσκεται μπροστά τους.

Έσπασε το ρόδι, θέλει συνέχεια

Το πρώτο διπλό στη φετινή Euroleague είναι γεγονός, και όταν αυτό γίνεται στην έδρα του “αιώνιου” αντιπάλου τότε δίνει… φτερά! Το τελευταίο διάστημα, όμως, ο Παναθηναϊκός του Πασκουάλ, δείχνει να το “έχει” αυτό το διπλό και συνεπώς, στόχος των Πρασίνων είναι να διατηρήσουν αυτή τη δυναμική και στα υπόλοιπα παιχνίδια εκτός ΟΑΚΑ, μιας και εντός έδρας είναι και φέτος ισχυροί. Ο Παναθηναϊκός Superfoods αντιμετωπίζει την Χίμκι του Μπαρτζώκα και του 5-1 εντός έδρας απόψε, ενώ την Πέμπτη ταξιδεύει στην Τουρκία για τον αγώνα με την Εφές, η οποία πέτυχε την 1η της νίκη την Παρασκευή στην έδρα της Μπαρτσελόνα. Το Stoiximan.gr δίνει ξεκάθαρα φαβορί τους Πράσινους για τον αγώνα με τη ρωσική ομάδα στο ΟΑΚΑ, και οριακό αουτσάιντερ για τον εκτός έδρας αγώνα στην Τουρκία, μάλλον βασιζόμενο στη δυσκολία που αντιμετωπίζει η ομάδα του Πασκουάλ μακριά από την έδρας της.

Κίνδυνος μπροστά, ξέρει να αντιδράει

Βαριά ήττα στη Βαρκελώνη, εύκολη παράδοση στον “αιώνιο” την Παρασκευή και μπροστά η εκτός έδρας αναμέτρηση με την κάτοχο του τροπαίου, Φενέρμπαχτσε. Ο κίνδυνος των 3 κολλητών ηττών είναι ορατός, αλλά η διοργάνωση βρίσκεται ακόμα στην αρχή της. Την Παρασκευή η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ και αν μη τι άλλο, θέλει να βγάλει αυτή τη διαβολοβδομάδα τουλάχιστον με 1 νίκη ακόμα στο ενεργητικό του, η οποία θα είναι αρκετή για να τον κρατήσει ψηλά. Όπως είναι λογικό, το Stoiximan.gr προσφέρει ως μεγάλο φαβορί τη Φενέρμπαχτσε στις αποδόσεις του για τον αγώνα με τους Πειραιώτες, με ακριβώς αντιστροφή στις προσφερόμενες αποδόσεις για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα.

Η κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία στο διαδίκτυο προσφέρει εκατοντάδες στοιχηματικές επιλογές για τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, με ενισχυμένες αποδόσεις για το 4/4 Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, πόντους παικτών, χάντικαπς και πολλά άλλα, όπως και για το σύνολο των αγώνων στο τετραήμερο αυτό φωτιά της Ευρωλίγκας.

Επισκεφθείτε τον Stoiximan

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017 15:34