Ελλάδα - Βέλγιο: Ο τελικός των Προκριματικών με αμέτρητα ειδικά στο Stoiximan.gr!

Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 02 Σεπτεμβρίου 2017 09:46

Η εβδομάδα των προκριματικών ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας το ερχόμενο καλοκαίρι συνεχίζεται με τους 2ους αγώνες αυτής της χρονικής περιόδου σε όλες τις ζώνες του πλανήτη. Τα φαβορί έχουν αρχίσει πια να ξεχωρίζουν, όπως, όμως, και οι μονομαχίες στις οποίες θα κριθούν οι πρώτες θέσεις που οδηγούν απευθείας ή με μπαράζ στην τελική φάση.

Στα της Ευρώπης, η Εθνική μας πέταξε πολύ μεγάλη ευκαιρία την περασμένη Πέμπτη απέναντι στην αδύναμη και αποκλεισμένη Εσθονία να “κλειδώσει” τη δεύτερη θέση του ομίλου και τώρα αναζητά… αποτέλεσμα απόψε το βράδυ με το πανίσχυρο Βέλγιο. Οι σουπερσταρς του Ρομπέρτο Μαρτίνες “σάρωσαν” με 9-0 τους ημιεπαγγελματίες του Γιβραλτάρ και είναι σχεδόν σίγουρα πρώτοι στον όμιλο. Η Ελλάδα όμως για να μην θέσει σε κίνδυνο και την δεύτερη θέση θα πρέπει να να μη χάσει τουλάχιστον σήμερα. Παρά το γεγονός πως η ομάδα του Μίχαελ Σκίμπε έδειξε δυνατή αμυντικά, το ενδεχόμενο να κρατήσει το μηδέν δίνεται ως αουτσάιντερ στο Stoiximan.gr.

Από την άλλη η Εθνική μας ομάδα του ποδοσφαίρου παρουσίασε ιδιαίτερα προβληματική εικόνα επιθετικά, αφού ουσιαστικά δεν απείλησε την Εσθονία σε κανένα σημείο του αγώνα, ενώ και η αναμενόμενη απουσία του Κώστα Μήτρογλου από την κορυφή της επίθεσης δεν βοηθά στο να περιοριστεί το πρόβλημα. Συνέπεια αυτού είναι το βάρος του γκολ να πέφτει κυρίως στους μεσοεπιθετικούς με τον Κώστα Φορτούνη προσφέρεται ως το φαβορί για να σκοράρει πρώτος από την Ελληνική ομάδα, σύμφωνα με τις αποδόσεις του Stoiximan.gr!

Η Ελλάδα έχει δείξει πως μπορεί να αντεπεξέλθει σε δύσκολες συνθήκες, και ο αποψινός αγώνας με το Βέλγιο απαιτεί συσπείρωση και συσπείρωση για τον μεγάλο στόχο της Ρωσίας.