Επιστρέφει στ’ αστέρια ο Ολυμπιακός

Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 22:52

Μετά από διάλειμμα ενός έτους, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στους ομίλους του Champions League υποδεχόμενος απόψε (21:45) την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο Γ. Καραϊσκάκης, ίσως στο σημαντικότερο παιχνίδι της εξάδας αγώνων του Δ’ Ομίλου της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι Ερυθρόλευκοι ξεπέρασαν τα εμπόδια των Παρτιζάν & Ριέκα στα προκριματικά με εμφατικό τρόπο, σημειώνοντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία, ωστόσο ο Μπέσνικ Χάσι και οι παίκτες του γνωρίζουν ότι από εδώ και στο εξής πρόκειται για άλλη… ιστορία με το επίπεδο να είναι το υψηλότερο δυνατό.

Κόντρα στην πρόσφατη προϊστορία

Εκτός από τους ταλαντούχους Πορτογάλους της Σπόρτινγκ, οι Ερυθρόλευκοι θα βρουν απέναντι τους και την πρόσφατη προϊστορία, σύμφωνα με την οποία στις τελευταίες 5 πρεμιέρες τους σε φάση ομίλων του στο Champions League μετρούν 4 ήττες (από Μαρσέιγ, Σάλκε, Παρί Σεν Ζερμέν & Μπάγερν Μονάχου στην προηγούμενη συμμετοχή τους) και μόλις μία νίκη αυτή κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης με το επικό 3-2 στις 16/09/14.

Σε ελκυστική απόδοση οριακού φαβορί, προσφέρει το Stoiximan.gr τη νίκη των Ερυθρόλευκων, μαζί με 220 ακόμη επιλογές για την μεγάλη αναμέτρηση!

Τιτανομαχία στη Βαρκελώνη

Το ελληνικό ενδιαφέρον κεντρίζει η μάχη του Ολυμπιακού, ωστόσο την ίδια ώρα για των όμιλο των Ερυθρολεύκων στο Καμπ Νου η Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε, υποδέχεται την Γιουβέντους με τα δύο φαβορί του ομίλου συγκρούονται για το πρώτο τρίποντο και το προβάδισμα από νωρίς.
Ο Λιονέλ Μέσι, θα βρεθεί αντιμέτωπος με το νέο μεγάλο αστέρι του Αργεντίνου ποδοσφαίρου, Πάουλο Ντιμπάλα, με το ενδεχόμενο να βρει δίχτυα κάποιος από τους δύο να βρίσκεται στις προσφερόμενες επιλογές της κορυφαίας ελληνικής στοιχηματικής εταιρίας, Stoiximan.gr!
To Champions League επιστρέφει και μαζί του τα αστέρια του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου ξεκινούν την φετινή περιπέτεια με μακρινό στόχο τον τελικού Κιέβου. Οι συγκινήσεις είναι δεδομένες…

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017 20:14