Euroleague τετραήμερο με αγώνες “φωτιά” και εκατοντάδες ειδικά από το Stoiximan.gr!

Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017 14:25

Εβδομάδα Euroleague Oktoberfest αυτή που διανύουμε, με διπλή αγωνιστική και 4 παιχνίδια Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με πολύ δυνατούς αντιπάλους. Η μπασκετική ευρωπαϊκή νιρβάνα ξεκινά και αναμένεται να μας καθηλώσει!

Δυάδα με Τελ Αβίβ και Μπαρτζώκα για Ολυμπιακό

Η διαβολοβομάδα του Ολυμπιακού ξεκινάει σήμερα με την αναμέτρηση απέναντι στη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ για την 3η αγωνιστική ημέρα της regular season της Ευρωλίγκας. Ολυμπιακός και Μακάμπι αποτελούν τις 2 από τις 4 ομάδες, μέχρι στιγμής, που μετρούν 2/2 νίκες στις δυο πρώτες αγωνιστικές και αυτό το μίνι σερί θα τελειώσει για έναν από τους δυο σήμερα το βράδυ. Το Stoiximan.gr “βλέπει” ως πιο πιθανό σενάριο αυτό να συμβεί για τους ερυθρολεύκους, αφού τους προσφέρει ως οριακό… αουτσάιντερ. Οι περσινοί φιναλίστ της Εuroleague επανέρχονται την Πέμπτη στο ΣΕΦ αυτή τη φορά, αντιμετωπίζοντας τη Χίμκι, του δικού μας  Γιώργου Μπαρτζώκα, με τις προσφερόμενες αποδόσεις να είναι υπέρ των γηπεδούχων αυτή τη φορά.

Δυάδα Final Four για τον Παναθηναϊκό Superfoods

Αν για τον Ολυμπιακό η έκφραση διαβολοβδομάδα είναι σχηματική, για τον Παναθηναϊκό Superfoods είναι μάλλον κυριολεκτική αφού αύριο και την Παρασκευή αντιμετωπίζει κατά σειρά την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη Ρωσία και την κάτοχο του τροπαίου Φενέρμπαχτσέ στο ΟΑΚΑ σε μια δυάδα αγώνων επιπέδου… Final Four. Όπως, αναμενόταν, οι Πράσινοι παρουσιάζονται ως το αουτσάιντερ στην αναμέτρηση με τη “Ρώσικη Αρκούδα”, με βάση τις αποδόσεις του Stoiximan.gr, κάτι που όμως δεν συμβαίνει και για τον αγώνα απέναντι στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όπου ο Παναθηναϊκός είναι το οριακό φαβορί, με την παράδοση να είναι εξαιρετικά υπέρ του στις εντός έδρας αναμετρήσεις (με παρένθεση το περσινό “σκούπισμα” στο Top-8).

Διπλή αγωνιστική, διπλή Fantasy αδρεναλίνη

Το θέαμα που αναμένεται να παρακολουθήσουμε, τόσο από τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων, όσο και από το σύνολο της διπλής αγωνιστικής (3η και 4η) θα είναι σίγουρα... πραγματικό και εντυπωσιακό. Ωστόσο, για τους λάτρεις των fantasy παιχνιδιών το Stoiximan.gr προσφέρει και τη “μονομαχία” Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για μια εβδομάδα γεμάτη Euroleague μαγεία!