Ημέρα ντέρμπι σήμερα με Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και 220+ ειδικά στοιχήματα από το Stoiximan.gr

Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017 12:28

Ημέρα ντέρμπι η σημερινή, αφού ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό για την 8η αγωνιστική της ελληνικής Superleague. Το πρωτάθλημα δείχνει πιο αμφίρροπο από ποτέ, τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον, και το αποψινό ντέρμπι αναμένεται με πολλή ένταση και συγκινήσεις.

Τορίνο, Νέα Σμύρνη, Βαρκελώνη και επιτέλους Καραϊσκάκη

Ο Ολυμπιακός πέρασε άλλη μια ευρωπαϊκή εβδομάδα απέναντι σ’έναν ακόμα γίγαντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, αντιμετωπίζοντας αυτή τη φορά την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου, και ακόμα κι αν δεν προβλημάτισε ουσιαστικά σε κανένα σημείο τους Μπλαουγκράνα, παρά την αριθμητική υπεροχή, εξήλθε… αξιοπρεπής και με το φυσιολογικό 3-1 από την πρωτεύουσα της Καταλονίας. Στα του πρωταθλήματος, οι Ερυθρόλευκοι προέρχονται από νίκη θρίλερ στη Νέα Σμύρνη, με το 3-4 στα τελευταία λεπτά του αγώνα και ψάχνουν  να βρουν ισορροπία και συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, ώστε να αναρριχηθούν εκεί που έχουν συνηθίσει τόσα χρόνια, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Φορτούνης και και Ανσαριφάρντ σκόραραν τα 3 τελευταία γκολ για τον Ολυμπιακό στη Superleague, και το Stoiximan.gr προσφέρει την πιθανότητα να σκοράρει ο Ιρανός επιθετικός και να κερδίσει παράλληλα ο Ολυμπιακός τον αγώνα σε εξαιρετικές αποδόσεις, ενώ η κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία στο διαδίκτυο προσφέρει δεκάδες ακόμα αγορές για σκόρερς, κάρτες, πέναλτυ κτλ.

Από ψηλά στο Ντέρμπι

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην έχει ευρωπαϊκές διοργανώσεις μεσοβδόμαδα, αυτό όμως ίσως τον έχει βοηθήσει να βρίσκεται στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος και να αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό ως πρωτοπόρος μετά από πολλά χρόνια. Την προηγούμενη αγωνιστική, ο Δικέφαλος του Βορρά επιβλήθηκε εύκολα της Λαμίας με 4-0, πετυχαίνοντας από 2 γκολ σε κάθε ημίχρονο, με τον Πρίγιοβιτς να πετυχαίνει δυο ακόμη γκολ. Τώρα φιλοδοξεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να φύγει με το διπλό από το Καραϊσκάκη, διατηρώντας την ομάδα στην κορυφή και αυξάνοντας τη διαφορά από έναν από τους βασικούς διεκδικητές του πρωταθλήματος. Μάλιστα, το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Πρίγιοβιτς και να κερδίσει ο ΠΑΟΚ δίνεται ως η επιλογή φαβορί από την μεριά του Δικεφάλου του Βορρά από το Stoiximan.gr.

Την Κυριακή το Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα μπουν στο Γεώργιος Καραϊσκάκης έχοντας όμως και ένα κοινό: το Stoiximan.gr θα εμφανιστεί επίσης στο γήπεδο και στις δυο φανέλες και η εταιρεία έχει ετοιμάσει πάνω από 220 ειδικά στοιχήματα για όλα τα μέλη της!