Κροατία - Ελλάδα με 240+ ειδικά στοιχήματα από το Stoiximan.gr

Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2017 14:01

Μετά από ένα Σαββατοκύριακο με σημαντικούς αγώνες και γεμάτα πάθος και συγκινήσεις ντέρμπι, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη, οι συλλογικές προτιμήσεις αμβλύνονται και σειρά παίρνουν οι πιο “do or die” αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων εκείνων, που θα διεκδικήσουν την παρουσία του στα γήπεδο της Ρωσίας μέσα από τους αγώνες μπαράζ την Πέμπτη 9 και Κυριακή 12 Νοεμβρίου.

Για το 3/3 σε μπαράζ η Ελλάδα

Μπαρουτοκαπνισμένη μπορεί να να θεωρηθεί η Εθνική μας σε αγώνες μπαράζ για πρόκριση σε μεγάλα ποδοσφαιρικά events, αφού έχει ήδη καταφέρει να το κάνει δυο φορές με Ουκρανία και Ρουμανία αντίστοιχα. Στις 2 προηγούμενες περιπτώσεις οι πιθανότητες ήταν μοιρασμένες, γεγονός που επιβεβαιώθηκε στα ματς με την Ουκρανία που κρίθηκαν στο γκολ (0-1 με τον Σαλπιγγίδη μετά από “μαγική” ασσιστ του Σαμαρά), ενώ το πιο κοντινό 2013, ο Μήτρογλου καθάρισε σχετικά εύκολα τη σειρά πετυχαίνοντας 3 από τα 4 συνολικά γκολ της Ελλάδας απέναντι στη Ρουμανία, στέλνοντάς μας στη Βραζιλία.

Μάλιστα, το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Μήτρογλου στην Κροατία δίνεται ως φαβορί στο Stoiximan.gr, ανάμεσα στους πιθανούς σκόρερς της Εθνικής, ενώ η πιθανότητα να σκοράρουν και οι 2 ομάδες προσφέρεται σε πολύ υψηλή απόδοση από το Stoiximan.gr, παρά το γεγονός πως η Ελλάδα έχει σκοράρει και στις 2 προηγούμενες παρουσίες της σε μπαράζ.

Ποιος θα πάει Ρωσία;

Βόρειος Ιρλανδία - Ελβετία, Σουηδία - Ιταλία και Δανία - Ιρλανδία αποτελούν τα άλλα 3 ζευγάρια της Ευρωπαϊκής ζώνης των μπαράζ, με την κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία στο διαδίκτυο να προσφέρει εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα για τα κομβικά αυτά ματς!