Μπάρτσελόνα - Ολυμπιακός, Μίλαν - ΑΕΚ και 400+ ειδικά στο Stoiximan.gr!

Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017 16:21

Με το τέλος των προκριματικών των εθνικών ομάδων και την είσοδο της Εθνικής μας στα προκριματικά που θα ολοκληρωθούν το Νοέμβρη, επιστρέψαμε στις συλλογικές αναμετρήσεις με όλα τα πρωταθλήματα και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις να ξεκινούν ξανά. Το Σαββατοκύριακο υπήρξε δράση σε όλη τη Ευρώπη, ενώ από χθες έχουμε σε ρυθμούς Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, με τους δυο εκπροσώπους μας να δίνουν αγώνες γεμάτους αίγλη και… τρόπαια. Πολλά τρόπαια.

Παραλίγο στο Τορίνο!

Μετά το ταξίδι στο Τορίνο και την αντικειμενικά εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στη Γιουβέντους, σειρά παίρνει το Καμπ Νόου και η Μπαρτσελόνα του αγαπημένου Ερνέστο Βαλβέρδε. Οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα μέσα στην έδρα ενός από τα φαβορί για κατάκτηση του τροπαίου φαντάζει όνειρο μεν, όχι άπιαστο δε. Με την εμφάνιση απέναντι στη Μεγάλη Κυρία γέμισε ελπίδες το κοινό του για μερικές όμορφες ευρωπαϊκές βραδιές, ακόμα και απέναντι στο Καταλανικό μεγαθήριο του ομίλου. Στην Ιταλία ο Ολυμπιακός ήταν ανταγωνιστικός απείλησε σημαντικά μέχρι το 69’ όταν και δέχθηκε το 1ο γκολ από τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν που είχε περάσει λίγα λεπτά νωρίτερα αλλαγή. Μάλιστα, το Stoiximan.gr προσφέρει την πιθανότητα να λήξει ισόπαλο το 1ο ημίχρονο σε εξαιρετική απόδοση!

Το’χει κάνει εντός, ώρα και για εκτός

Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός; Μίλαν η ΑΕΚ! Η Ένωση βρίσκεται 2η στην βαθμολογική κατάταξη του ομίλου, και αποτελεί το φαβορί για την κατάληψη της δεύτερης θέσης και την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Europa League. Με μνήμες από το… γκολ-φάουλ του Ζούλιο Σέζαρ και τη νίκη της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 1-0 το 2006 και με την Ένωση να έχει σκοράρει και στα 2 παιχνίδια της στον, πηγαίνει… με απειλητικές διαθέσεις στο Μιλάνο. Το να σκοράρουν Μίλαν και ΑΕΚ στον αυριανό αγώνα δίνεται ως αουτσάιντερ από την κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία στο διαδίκτυο, ενώ το να σκοράρει ο Λιβάγια (2 γκολ με Αούστρια) προσφέρεται σε ελκυστικές αποδόσεις!