Ντέρμπι Δικεφάλων και κορυφής, Ατρομήτου επιτρέποντος!

Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2017 12:01

Τελευταία στροφή στη Superleague πριν τους αγώνες μπαράζ της Εθνικής Ελλάδος απέναντι στη αντίστοιχη της Κροατίας και όλες οι ομάδες θέλουν να ολοκληρώσουν θετικά την 10η αγωνιστική ώστε να πάνε ήρεμοι στη διακοπή, με ευκαιρία για ανασύνταξη και εκ νέου δουλειά σε αδυναμίες τους που έχουν εντοπίζει.

Αυτή τη φορά είναι για την κορυφή

Το ένα ντέρμπι μετά το άλλο ακολουθούν στη Superleague, αφού μετά τα ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, ήρθε η σειρά της “μάχης” των Δικεφάλων, για να επαναλάβουμε και τα συνήθη κλισέ. Αυτή τη φορά όμως ο αγώνας ΑΕΚ - ΠΑΟΚ κρίνει κορυφή, αν βέβαια ο πρωτοπόρος Ατρόμητος το επιτρέψει (αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στο Περιστέρι).  Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στη 2η θέση της βαθμολογίας, χωρίς ωστόσο να έχουν καταφέρει ακόμα να κερδίσουν εκτός (άδειας) Τούμπας, αλλά μετρώντας το απόλυτο στην έδρα τους ηγούνται του Top 4 της χώρας.

Η Ένωση με αρκετά σκαπανεβάσματα στα αποτελέσματά της, και λόγω Ευρώπης, βρίσκεται στην 3η θέση, ένα βαθμό μακριά από τον ΠΑΟΚ και άλλον ένα από τον Ατρόμητο. Από τη σεζόν 2009/10 και με εξαίρεση τον περσινό τελικό Κυπέλλου που έληξε 2-1 υπέρ του Δικεφάλου το Βορρά, σε κανέναν ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ δεν έχουν σκοράρει και οι δυο ομάδες, αφού είτε κερδίζει ο ένας, είτε κανένας με ισοπαλία 0-0! Μάλιστα, αυτό αντικατοπτρίζεται και στο Stoiximan.gr, όπου η πιθανότητα να σκοράρουν και οι 2 δίνεται ως αουτσάιντερ! Επιπλέον, η κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία στο διαδίκτυο προσφέρει τα ενδεχόμενα να σκοράρει ο ανεβασμένος Αραούχο και να κερδίσει η ΑΕΚ ή ο “killer” Πρίγιοβιτς και να κερδίσει ο ΠΑΟΚ σε ελκυστικές αποδόσεις, μαζί με εκατοντάδες ακόμα αγορές για παίκτες, σκορ, κάρτες κτλ.

Πριν τη διακοπή, χαμός!

Η 10η αγωνιστική της ελληνικής Superleague πέραν του ΑΕΚ - ΠΑΟΚ είναι γεμάτη ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις που θα κρίνουν πολλά. Ο πρωτοπόρος Ατρόμητος φιλοξενεί τον 4ο Πανιώνιο σε ακόμη μία “μάχη” κορυφής, ενώ ο ψυχωμένος Παναθηναϊκός πηγαίνει στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Αστέρα, ο οποίος καίγεται για βαθμούς, όντας στη ζώνη του υποβιβασμού μετά από 9 αγωνιστικές!

Επισκεφτείτε τον Stoiximan.gr