Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Superfoods με πάνω από 250 στοιχήματα από το Stoiximan.gr

Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 13:22

Η έκτη αγωνιστική της Euroleague μπορεί να μην είναι διπλή όπως την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά σίγουρα έχει… διπλό ενδιαφέρον. Απόψε στις 21:00, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό Superfoods σε ευρωπαϊκό πλαίσιο αυτή τη φορά, με τις δυο ομάδες να ακολουθούν διαφορετικές πορείες μέχρι στιγμής.

Πρώτη ήττα, αλλά πάντα συνεπής

Ο γηπεδούχος Ολυμπιακός ηττήθηκε για πρώτη φορά την προηγούμενη εβδομάδα από την Μπαρτσελόνα και έβαλε τέλος στο 4-0 ρεκόρ που είχε μέχρι τότε. Μπορεί η ήττα να χαρακτηρίστηκε βαριά, αλλά ποτέ μια εκτός έδρας αποτυχία απέναντι στην Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εκτός προγράμματος, ακόμα και για τον... συνεπή Ολυμπιακό. Στο μεσοδιάστημα, οι Ερυθρόλευκοι έκαναν το καθήκον τους στον ημιτελικό με τον Άρη και βρέθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ. Στις αναμετρήσεις με τον “αιώνιο” στην Ευρωλίγκα, οι περσινοί φιναλιστ της διοργάνωσης έχουν πάρει κεφάλι αφού έχουν καταφέρει να επικρατήσουν τις 8 από τις 11 φορές που έχουν αντιμετωπίσει τους Πράσινους, με μέσο όρο πόντων 73,3. Μάλιστα, το ενδεχόμενο να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός τους 73 πόντους απόψε προσφέρεται στο Stoiximan.gr σε ελκυστικές αποδόσεις!

Πολλές ήττες, αλλά πάντα υπολογίσιμος

Από την άλλη, οι Πράσινοι (πετυχαίνουν 68,5 πόντους μ.ο. στα ματς με τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη - προσφέρεται από το Stoiximan.gr επίσης) έχουν “κολλήσει” για τα καλά τον τελευταίο μήνα με συνεχείς ήττες τόσο στην Ευρωλίγκα, όσο και εσχάτως στις εγχώριες διοργανώσεις με την ήττα στο Κύπελλο. Ο ημιτελικός με την ΑΕΚ μπορεί να μην συντάραξε την ομάδα, μιας και ο στόχος του Κυπέλλου λειτουργεί συνήθως ως συμπλήρωμα για ένα ενδεχόμενο double, αλλά σίγουρα “τραυμάτισε” την ψυχολογία των παικτών, τονίζοντας τα προβλήματα ακόμα περισσότερο. Στο 2-3 το ρεκόρ του Παναθηναϊκού αυτή τη στιγμή με όλες τις ήττες να είναι εκτός έδρας. Οι Πράσινοι θα προσπαθήσουν να διπλασιάσουν τις φετινές τους νίκες απέναντι στον Ολυμπιακό (η 1η για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος στο ΣΕΦ), με το ενδεχόμενο να συμβεί αυτό να δίνεται ως καθαρό αουτσάιντερ από το Stoiximan.gr!

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 13:25