Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Super Σάββατο με “αιώνιο” ντέρμπι

Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2017 11:27

Η φετινή Superleague αποτελεί αναντίρρητα ένα από τα πιο αμφίρροπα πρωταθλήματα της ιστορίας, και σίγουρα το πιο αμφίρροπο των τελευταίων ετών. Η 9η αγωνιστική ξεκινάει σήμερα και βρίσκει τον Ατρόμητο να φιγουράρει πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα με 16 βαθμούς και τον Πανιώνιο 4ο, δυο βαθμούς μακριά από την κορυφή. Την τετράδα συμπληρώνουν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακος (15 και 14 βαθμούς αντίστοιχα) ενώ η ΑΕΚ, έστω και στην ισοβαθμία μένει εκτός των πρώτων τεσσάρων θέσεων, την ώρα που ο Παναθηναϊκός βρίσκεται 7ος. Αν μη τι άλλο, σπάνιο, για 2 μήνες πρωταθλήματος!

Αιώνιο ντέρμπι από 7η και 3η θέση!

Το Σάββατο, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας κάτω από… ασυνήθιστες συνθήκες. Ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός βρίσκεται 7ος, μόλις έξι βαθμούς όμως μακριά από την κορυφή, ένεκα της ιδιαίτερα αμφίρροπης φύσης του φετινού πρωταθλήματος, όπου όλοι έχουν γνωρίσει την ήττα έστω και μία φορά, εκτός του Ατρομήτου και του Λεβαδειακού! Με τον Μολίνς να είναι “ζεστός” το τελευταίο διάστημα και τον Μαρίνο Ουζουνίδη να προσπαθεί να εμπνέει συνεχώς τους παίκτες του, ο Παναθηναϊκός επιθυμεί μια σπουδαία νίκη που θα του δώσει ψυχολογική, βαθμολογική και... υπαρξιακή ώθηση για τη συνέχεια. Οι Πράσινοι προσφέρονται σε αποδόσεις καθαρού αουτσάιντερ στο Stoiximan.gr, ενώ η πιθανότητα να σκοράρει ο Μολίνς και να κερδίσει ο ΠΑΟ δίνεται σε εξαιρετική απόδοση.

Από την άλλη μεριά, Ο Ολυμπιακός του Τάκη Λεμονή προέρχεται από νίκη στο Φάληρο, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και παρά το γεγονός πως δεν έθελξε με την απόδοσή του, ανέβασε την ψυχολογία του και συσπείρωσε παίκτες και κόσμο που πανηγύρισαν μια πολύ σημαντική νίκη.  Οι ερυθρόλευκοι βρίσκουν γκολ με πολλούς διαφορετικούς παίκτες αφού ήδη έχουν σκοράρει 8 διαφορετικοί παίκτες στο πρωτάθλμα (Ένγκελς, Φορτούνης, Ανσαριφαρντ, Όφοε, Μαρίν, Σισέ, Φιγκέιρας, Τζούρτζεβιτς), για τους οποίους προσφέρονται δεκάδες ειδικά στοιχήματα για να σκοράρουν στο Stoiximan.gr.

ΠΑΟ - ΟΣΦΠ με 250+  ειδικά στοιχήματα από το Stoximan.gr

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ξεκίνησαν το μαραθώνιο του πρωταθλήματος από διαφορετικές αφετηρίες, αλλά και οι δυο έχουν παρουσιάσει αρκετές διακυμάνσεις στην εξέλιξη των αγώνων τους, τόσο από ματς σε ματς όσο και κατά τη διάρκεια των ίδιων των αγώνων. Το να κερδίσει ένας από τους δυο “αωνίους” με ανατροπή προσφέρεται από Stoiximan.gr σε πολύ υψηλές αποδόσεις, ενώ η “παλέτα” στοιχηματικών επιλογών είναι ιδιαίτερα πλούσια για το μεγάλο αυτό ντέρμπι.