Πρεμιέρα με παγίδες για την ΑΕΚ

Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017 12:28

Η ΑΕΚ επιστρέφει απόψε στους ομίλους του Europa League, ύστερα από έξι χρόνια και άπαντες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο δηλώνουν έτοιμοι για την μεγάλη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ριέκα (20.00).

Οι Κροάτες σίγουρα δεν αποτελούν φόβητρο, ωστόσο διαθέτουν ένα αξιοπρεπές σύνολο, ικανό να “χτυπήσει” στην αντεπίθεση, διαθέτοντας στο ρόστερ τους τον γνώριμο σε όλους μας Χάρη Μαυρία. Η ατμόσφαιρα στο Στάδιο “Rujevica” αναμένεται να βάλει δύσκολα στην ΑΕΚ, ωστόσο είναι μια έδρα που με την κατάλληλη αντιμετώπιση από τον Ισπανό τεχνικό, μπορεί εύκολα να “σπάσει”. Αυτό απέδειξε άλλωστε πρόσφατα και ο...έτερος εκπρόσωπος της χώρας μας στην Ευρώπη, Ολυμπιακός.

Αναμφίβολα, η Ένωση θέλει να συνδυάσει την επιστροφή στους ομίλους με νίκη, με την ψυχολογία να βρίσκεται στα ύψη. Πως να μην είναι άλλωστε, έπειτα από την επιβλητική νίκη απέναντι στη Λάρισα (4-0) την προηγούμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Ο παράγοντας “Αραούχο”

Ο διακαής πόθος της Διοίκησης, αλλά και των φιλάθλων, Σέρχιο Αραούχο, επέστρεψε στην Ένωση και πρόκειται να δώσει ακόμα περισσότερες επιθετικές λύσεις για τον Χιμένεθ. Ο Αργεντίνος επιθετικός φρόντισε να δείξει από την αρχή τις διαθέσεις του, σκοράροντας στο ντεμπούτο του, στο κυριακάτικο ματς, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Φυσικά, οι traders του Stoiximan δεν θα μπορούσαν να παραβλέψουν το momentum του βραχύσομου φορ, προσφέροντας σε ελκυστική απόδοση το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Αραούχο απέναντι στη Ριέκα απόψε.

Με μια πρώτη ανάγνωση, ο όμιλος έχει ξεκάθαρο φαβορί τη Μίλαν, με την Ένωση να παλεύει για τη δεύτερη θέση, απέναντι σε Αούστρια Βιέννης και Ριέκα. Οι παίκτες του Χιμένεθ θέλουν να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία και γνωρίζουν ότι η αρχή πρέπει να γίνει απόψε με τους Κροάτες. Οι κιτρινόμαυροι, όπως και με την Μπρίζ, παρουσιάζονται ως αουτσάιντερ σύμφωνα με το Stoiximan.gr, ωστόσο, με την Αούστρια να ακολουθεί την επόμενη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ, η νίκη στη Ριέκα αναμένεται να “απογειώσει” το Δικέφαλο. Θα καταφέρει η ΑΕΚ να πάρει το πολυπόθητο διπλό και να θέσει τη βάση για πρόκριση στην επόμενη φάση; Αναμένουμε να το δούμε στο χορτάρι του “Rujevica” σε λίγες ώρες!

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017 12:32