Προκριματικά World Cup 2018: 200+ ειδικά στοιχήματα για Ελλάδα στο Stoiximan.gr!

Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017 11:09

Εβδομάδα εθνικών ομάδων αυτή αφού από σήμερα μέχρι και την Τρίτη τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας παίρνουν φωτιά σε όλες τις… ποδοσφαιρικές ζώνες του κόσμου. Στην Ευρώπη απομένουν 4 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση των ομίλων απ’όπου θα προκύψουν τα οι 1οι που θα ταξιδέψουν απευθείας στη Ρωσία, αλλά και οι 2οι που θα μπουν στη διαδικασία των playoffs, για να διασφαλίσουν τη παρουσία τους στο Μουντιάλ του επόμενου καλοκαιριού.

Η Εθνική μας αντιμετωπίζει στο Στάδιο Καραϊσκάκης την Εσθονία με τη νίκη να είναι παραπάνω από επιτακτική τόσο για να πλησιάσει το πρωτοπόρο Βέλγιο (+4 από την Ελλάδα) αλλά και για να διατηρήσει τη 2η θέση όντας 1 βαθμό παραπάνω από τη φιλόδοξη Βοσνία, η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κύπρο. Η δυάδα αγώνων αυτή (ακολουθεί εντός έδρας το Βέλγιο την Κυριακή) είναι ίσως η σημαντικότερη για την Ελλάδα, αφού τα 2 παιχνίδια που θα απομένουν θα είναι με το Γιβραλτάρ και την Κύπρο.

Η ομάδα του Μίχαελ Σκίμπε έχει ισχυροποιήσει ξανά την ομάδα μετά την τελευταία καταστροφική προκριματική φάση του Euro της Γαλλίας, γεγονός που αντικατοπτρίζεται και στις αποδόσεις που προσφέρει το Stoiximan.gr σχετικά με τι νίκη της Ελλάδας χωρίς να δεχθεί γκολ. Αμυντικά, ο αναγεννημένος Παπαδόπουλος συνθέτει ένα πολύ ισχυρό δίδυμο με τον Παπασταθόπουλο, ενώ επιθετικά ο ηλικιακός μέσος όρος μπορεί να έχει πέσει, αλλά η ποιότητα ακολουθεί αντίστροφη πορεία με το Μάνταλο και τον Φορτούνη να ηγούνται της προσπάθειας της Εθνικής μας, αλλά και των πιθανών σκόρερς.

Πέραν της Ελλάδας όλη η Ευρώπη παίζει μπάλα σε ρυθμούς Παγκοσμίου Κυπέλλου με παιχνίδια όπως τα Γαλλια-Ολλανδία, Ισπανία-Ιταλία Τσεχία-Γερμανία και Δανία-Πολωνία να ξεχωρίζουν στις… μονομαχίες για το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός σε επίπεδο εθνικών ομάδων του πλανήτη.