Το μεγαλύτερο Counter Strike Event έρχεται στη Μύκονο!

Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2017 14:25

Για πρώτη φορά στην ιστορία, η Ελλάδα θα φιλοξενήσει ένα gaming event παγκόσμιας εμβέλειας. Πρόκειται για το ESG Mykonos 2017 το οποίο θα λάβει χώρα στις 7-10/9 στο πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί και συγκεκριμένα στο πολυτελές resort "Destiny Villa" με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.

Η διοργάνωση αφορά το First Person Shooter παιχνίδι Counter Strike: Global Offensive και περιλαμβάνει 8 από τις κορυφαίες ομάδες παγκοσμίως. Το έπαθλο είναι με διαφορά το μεγαλύτερο που έχει δοθεί σε ελληνικό έδαφος και φτάνει τις 200.000€. Το event θα μεταδοθεί live μέσω της πλατφόρμας livestreaming twitch.tv και υπολογίζεται να το δουν ζωντανά εκατοντάδες χιλιάδες θεατές.

Η ομάδα του Stoiximan.gr έχει ετοιμάσει για ένα ακόμα eSports τουρνουά τις πιο ελκυστικές αποδόσεις της αγοράς, προσφέροντας στοιχηματικές επιλογές για το Νικητή της διοργάνωσης, τους φιναλίστ αλλά και...την Ήπειρο του μεγάλου νικητή!

Η βραζιλιάνικη κυριαρχία

Από αυτό το πολύ μεγάλο event δεν θα μπορούσε να λείπει η παραδοσιακή υπερδύναμη του Counter Strike "SK Gaming" που πλέον διαθέτει ένα εξ' ολοκλήρου βραζιλιάνικο ρόστερ.
Μεγάλα φαβορί είναι και οι Virtus Pro, με την πολωνική ομάδα τους καθώς και οι Mousesports με παίκτες από 6 διαφορετικές χώρες της Ευρώπης.

Την οκτάδα συμπληρώνουν οι: BIG, Gambit Esports, Heroic, Team Liquid καθώς και η ομάδα που κέρδισε τον προκριματικό, EnVyUs. Οι 8 ομάδες έχουν χωριστεί σε 2 ομίλους των 4 με τους 2 πρώτους να περνούν στην επόμενη φάση. Στη συνέχεια οι 4 επικρατέστεροι θα μεταφερθούν στο νοκ-άουτ μέχρι να στεφθεί η νικήτρια ομάδα που θα κερδίσει 100.000€.

Οι SK Gaming έχουν ήδη κερδίσει πάνω από 600.000€ φέτος και δεν δείχνουν να έχουν διάθεση να σταματήσουν. Θα καταφέρει κάποια απ' τις υπόλοιπες 7 αναγνωρισμένες ομάδες να βάλει τέλος στην κυριαρχία των Βραζιλιάνων; Οι απαντήσεις θα δοθούν στη πανέμορφη Μύκονο στις 7-10 Σεπτεμβρίου ζωντανά απ' την πλατφόρμα twitch.