Ώρα για ντέρμπι με 220+ ειδικές στοιχηματικές επιλογές στο Stoiximan.gr!

Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017 02:47

Η 5η αγωνιστική της Superleague έχει ντέρμπι, και μάλιστα κορυφής. Η πρωτοπόρος ΑΕΚ υποδέχεται την Κυριακή στις 20:30 στο ΟΑΚΑ τον δεύτερο (μαζί με ΠΑΟΚ και Πανιώνιο) Ολυμπιακό σε μια αναμέτρηση που αναμένεται έντονη και γεμάτη συγκινήσεις.

Μηδέν παθητικό σε 4 αγωνιστικές!

Η Ένωση μετά από αρκετά χρόνια και… περιπέτειες βρίσκεται μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα (2ο φαβορί για να είναι αυτή που θα στεφθεί πρωταθλήτρια στο τέλος σύμφωνα με το Stoiximan.gr αυτή τη στιγμή) και ο αγώνας απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να φωνάξει εμφατικά πως επέστρεψε στην διεκδίκηση τίτλων, μετά και το κύπελλο του 2015/16. Οι “Κιτρινόμαυροι” δεν έχουν δεχθεί ακόμα γκολ στις 4 πρώτες αγωνιστικές, γεγονός που αντικατοπτρίζεται και στις αποδόσεις της κορυφαίας ελληνικής εταιρείας διαδικτυακού στοιχηματισμού, όπου το να κρατήσει η ΑΕΚ το μηδέν δίνεται ως φαβορί.

Ευκαιρία για απαντήσεις

Οι “Ερυθρόλευκοι” μπορεί να προέρχονται από δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα σε Τσάμπιονς Λιγκ και Πρωτάθλημα (με τη νίκη μεσοβδόμαδα για το κύπελλο να μην καταφέρνει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις), όμως έχουν επανειλημμένως δείξει πως, ειδικά στα ντέρμπι, δύσκολα μπαίνουν σε θέση… αουτσάιντερ. Στοιχηματικά, ωστόσο, το Stoiximan.gr δίνει τη νίκη του Ολυμπιακού ως δεύτερο πιθανότερο σημείο, μετά από τη νίκη των γηπεδούχων, ενώ προσφέρει ακόμα 220+ ειδικά στοιχήματα για σκόρερς (και σε συνδυασμό με αποτέλεσμα), εξέλιξη αγώνα, κάρτες και πολλά ακόμα.

Δεν έχει μόνο ντέρμπι

Πέραν του ντέρμπι, το πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει να παίρνει φωτιά, με όλες τις ομάδες να έχουν ήδη χάσει τους πρώτους τους βαθμούς (ή και παραπάνω). Ο Παναθηναϊκός, που εν μέσω διοικητικών αναταράξεων έκανε την πρώτη του νίκη για το πρωτάθλημα απέναντι στον Απόλλωνα, έχει επικίνδυνη έξοδο στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό, την ώρα που ο ΠΑΟΚ υποδέχεται, το μεσημέρι της Κυριακής, τον πολύ ανταγωνιστικό ΠΑΣ στην Τούμπα. Η Superleague είναι εδώ, πιο αμφίρροπη από ποτέ!

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017 02:53