|
|
|
|
|
|
Έως €200 Μπόνους |
|
|
|
|
|
Έως και €150 |
|
|
|||||||
| Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Λίστα Μελών | Κοινωνικές Ομάδες | Ημερολόγιο | Arcade | MediaBox! | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
|
|
LinkBack | Εργαλεία Θέματος | Επιλογές Εμφάνισης |
|
|
#1 | ||||||||
|
Infobetakias
![]()
|
σε συνεχεια του ποστ μου (δεν το βρισκω γμτ) για τα ματς λαρισα - οφη κ οφη λαρισα που τελοσπαντων ολοι θυμομαστε τα... μαγικα που εγιναν,
η μια βρωμιαρα βολοδερνει ηδη στην β εθνικη, να ετοιμαζεται να πεσει κ η αλλη παρακαλω, αν κ καταγομαι απο την λαρισα, βρηκε αυτος ο αθλιος ο πηλαδακης κ λεει μας ενδιαφερει η καθαρση, ασε ρε μεγαλε, οταν εστηνες τα ματς με τον οφη ηταν καλα ε; αλλα βεβαια, τοτε κονομησες, τωρα τολμας κ μιλας για καθαρση, ουστ κοπριτες, δηθεν παραγοντες που τολματε κ βγαινετε στα καναλια κ μιλατε, στην β εθνικη να σαπισετε κ οι δυο |
||||||||
|
|
|
|
|
#2 | |||||||||
|
Infobeto Tipster
![]()
|
Παράθεση:
Εδω ειναι θεμα παραγοντων και οχι ομαδων, μην τα μπερδευεις Ζηση... Τον Βατσινα τον κυνηγανε να τον λιντσαρουνε εδω κατω αλλα η ομαδα ΟΦΗ δεν εχει καμια σχεση... |
|||||||||
|
|
|
|
|
#3 | ||||||||
|
Infobetakias
![]()
|
ενα δικιο το χεις, οκ, αλλα ας φροντισουν οι υπολοιποι να καθαρισει η ομαδα απο την σαβουρα
|
||||||||
|
|
|
|
|
#4 | ||||||||
|
ΠΑΛΙΟΚΑΡΑΒΑΝΑ
![]()
Ημερ. Εγγραφής: 14-03-2007
vCash: 3193 ![]() |
Μόνο ο ΟΦΗ και η λάρισα έχουν στήσει ματς και τις βρίζεις ?
Αν και δεν ξέρω τι ομάδα είσαι, θες να αρχίσουμε να απαριθμούμε ματς που στήθηκαν, χαρίστικαν κλπ κλπ ? Εντελώς άκυρο το ποστ σου.
|
||||||||
|
|
|
|
|
#5 | ||||||||
|
Infobetakias
![]()
|
παναθηναϊκακιας ειμαι, αλλα ειδα τον τυπο που μιλουσε χθες για καθαρση κ μου γυρισανε τα αντερα ρε φιλε κ ειδικα περσυ στα 2 ματς μεταξυ τους γιναν τα πιο κραχτα στησιματα, μπαμ εκανε
|
||||||||
|
|
|
|
|
#6 | ||||||||
|
IFC#7 Champion 2011
![]()
Ημερ. Εγγραφής: 21-04-2006