Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 4 από 4
Ηταν μια βαρετη καλοκαιρινη ζεστη νυχτα και εψαχνα με κατι να περασω την ωρα μου. Καθως χαζευα διαφορα φορουμς για ...
-
03-08-2011, 22:25 #1Infobeto Tipster
- Περιοχή
- Θεσσαλονίκη
- Level
- 19
- vCash
- 500
International Basketball Manager
Ηταν μια βαρετη καλοκαιρινη ζεστη νυχτα και εψαχνα με κατι να περασω την ωρα μου. Καθως χαζευα διαφορα φορουμς για παιχνιδια πεφτει σοτ ματι μου σε μια κριτικη για το εν λογο παιχνιδι. ΕΙλικρινα δεν θυμαμαι το φορουμ, αλλα το θεμα ειναι οτι διαβασα σε γενικες γραμμες καλα σχολια ή τουλαχιστον εδειχνε να ειναι ενα ενδιαφερον παιχνιδιακι και λογο οτι ειμαι χρονια παιχτης του championship και μετεπειτα football manager ειπα να δοκιμασω κατι καινουργιο. Το κατεβαζω λοιπον και το παιζω. Δεν πρεπει να μου πηρε πανω απο 10 λεπτα για να συνηδητοποιησω οτι ηταν το ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ! Ενα πραγμα απαισιο κακοφταιγμενο καθολου προσεγμενο, πολυπλοκο και δυσνοητο και ολη τη σημασια των λεξεων... πραγματικα εκτρωμα... ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ
Rispettare la Vecchia Signora
You know that you are fucked when it is really too late...
Γιατί ο διάλογος δεν πέθανε:
www.monoaspromaura.blogspot.com
-
04-08-2011, 11:25 #2
Απ: International Basketball Manager
χαχαχα δεν ξερω αν εννοεις το παλιο που ειχα παιξει πριν καμια διετια μπορει και τριετια αλλα οντως ειναι ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΟ παιχνιδι...Αν σ' αρεσουν τα manager games εχω να σου προτεινω ενα δωρεαν παιχνιδι πολυ καλο για μενα που εχω την λοξα...
Fhockey - Home of Eastside Hockey Manager
και μετα το πηρε η Sega και εκανε αυτο...
Eastside Hockey Manager series - Wikipedia, the free encyclopedia
-
04-08-2011, 11:32 #3Infobeto Tipster
- Περιοχή
- Θεσσαλονίκη
- Level
- 19
- vCash
- 500
αυτο το παιχνιδι που γραφω ειναι φετειονο της σαιζον 2010-2011 ακι ειναι ανυπαρκτο πραγματικα τι να λεμε τωρα... Θα δοκιμασω τις προτασεις σου αν και ειχα παιξει πριν μερικα χρονια στο σχολειο ενα τετοιο manager για hockey απλα τοτε δεν ειχα ιδεα πως παιζοταν και δεν ηξερα να δινω οδηγιες και τετοια...
κατι θα κανω τωρα...
Rispettare la Vecchia Signora
You know that you are fucked when it is really too late...
Γιατί ο διάλογος δεν πέθανε:
www.monoaspromaura.blogspot.com
-
07-08-2011, 00:27 #4
μιας και εισαι τον Manager δοκίμασε το F1 Manager αν και παιχνιδάκι του 98 γραφικά σχετικά χαλια μιας και μιλάμε για παλιο παιχνίδι απο άποψη game play μετράει
όσον αφορα τo Basketball Manager το μονο που αξίζει είναι οι μεταγραφές αλλα μεχρι εκει gameplay απαισιο επίσης καλό ειναι και το Horse Racing Manager αν σου αρέσουν τα αλογακια μια περίοδο βρήκα το HRM 2 αλλα ήταν σε γαλλικά και δεν τα κατέχωΤελευταία επεξεργασία από το χρήστη McLaren17 : 07-08-2011 στις 05:02
Γιατι είμαι ΑΙΟ
ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ: . . ΑΥΤΗ Η ΤΡΕΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ. . .ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ & ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΕΞΟΔΟΥΣ & ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ. . .ΟΙ ΛΥΠΕΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ. . .Ο ΦΟΒΟΣ ΜΗΠΩΣ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ. . .ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΚΟΜΗ. . .ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. . .ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΓΩ . . .ΟΤΙ ΚΥΛΑΕΙ ΜΠΛΕ ΑΙΜΑ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΜΟΥ!
www.aiolikos-fans.gr
Πληροφορίες Θέματος
Users Browsing this Thread
Υπάρχουν 1 χρήστης/ες που πλοηγούνται σ' αυτό το θέμα. (0 μέλος/η και 1 επισκέπτης/ες)

1Likes
LinkBack URL
About LinkBacks
Απάντηση με παράθεση

Αυτοί είναι οι Ευρωπαίοι που μας...
Σήμερα, 00:34 in Καφενείο