Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 24 από 24
Αρχικό μήνυμα απο MarioBasler
Δεν πιστεύω πως ο Ολυμπιακός παίζει με 14.Προσωπική μου άποψη.Αν είναι πιο σοβαρός ως το τέλος ...
-
31-01-2012, 20:27 #21
Απ: Αυτό πάντως δεν είναι Ολυμπιακός !
Oταν βρισκει τα ζορια την τελευταια δεκαπενταετία το κανει, ειτε αρέσει σε κάποιους ειτε οχι. Οπως εχω ξαναπει το θεμα ειναι καθαρα στατιστικο. Απο την στιγμη που το 90% των φιλάθλων των υπολοιπων ομαδων συμφωνει πως η ιστορια βρωμάει κάτι συμβαινει ρε πούστη μου. Δεν ειναι τυχαίο άλλωστε που οταν αρχισε να απομακρηνεται οι κινησεις ηταν να επιστρεψει ο κυρ-Σαββας, να αρχισουν να κυκλοφορουν φημες οτι θα κατεβει στις εκλογες της ΕΠΟ ο Γκαγκάτσης και να αναλαμβανει υπεύθυνος προπαγάνδας ενας λιβελογράφος όπως ο Καραπαπαρας.
Καλωσηρθες και στο forum επι την ευκαιρια
Αν πιστευεις οτι ο Ολυμπιακος δικαια πηρε οτι πήρε τα τελευταια χρονια θα σε λατρέψει ο Μανος που ειναι τοσο ανοικτοκαρδος με όποιους υποστηρίζουν το δαφνοστεφανομένο εφηβο, ασχετα αν αυτοι ειναι αποδεδειγμενα λαμόγια ή ακόμα και οι χαζοι του μαγαζιου. ΟΛυμπιακοι να'ναι και οτι να'ναι κοινως
-
31-01-2012, 20:33 #22
Μακη, το παιχνιδι δεν το ειδα μια και την ιδια ωρα ειχε PRIMERA ειδα μονο βιντεάκι απο τις φάσεις του αγωνα. Δεν θυμαμαι ποιος εκανε το πεναλντυ αλλα οντως τον κατεβασαν το παικτη του Εργοτέλη. Αν θελεις το βραδακι που θα γυρισω ψαχνω και βρισκω το λινκ, αν και δεν αλλάζει κατι μια και το παιχνιδι εχει λήξει. Απο την στιγμη που ηταν αλείωση αποτελέσματος αυτο που ειχε γινει στο προηγούμενο παιχνιδι με τον Τοροσίδη το ιδιο ισχυει και εδω. Για τις κιτρινες -κοκκινες δεν εχω αποψη μια και δεν τις εδειχναν.
-
31-01-2012, 22:41 #23V-Bookie Champion 2008
- Περιοχή
- Θεσσαλονίκη στην καρδιά, Άλιμο στα χαρτιά....
- Level
- 36
- vCash
- 500
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΝ ΘΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟ ΚΟΚΚΑΛΗ ΕΠΟΧΗ....
ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ''ΘΕΙΟΣ'' ΕΚΟΨΕ ΚΑΘΕΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ....
ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ, ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ''ΑΞΙΟ '' ΔΙΑΔΟΧΟ...(ΜΕ ΛΕΝΕ ΒΑΓΓΕΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΩ ΤΡΕΛΑ''....)
ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ?
ΣΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΚΑΤΟ -ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ-ΤΡΙΑΚΟΣΙΕΣ ΦΟΡΕΣ! ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΜΠΑΛΑ? ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ? ΤΑΚΟΥΝΑΚΙΑ , ΤΡΙΠΛΕΣ ΚΑΙ ΓΑΜΑΤΕΣ ΑΣΙΣΤ?
ΚΟΨΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΑΙ ΛΑΤΙΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.....
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ....ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΥΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.....

'' Και η δική μου ψυχραιμία τελείωσε...''
-
31-01-2012, 23:21 #24
Τι λες που τον κατέβασε! Τα μάτια μας κάνουν! Ο Ολυμπιακός δε κάνει πέναλντι μόνο του κάνουν... Το ξαναλέω στη διάρκεια της μετάδωσης δεν έδειξε ούτε ένα ριπλέι της φάσης... Κάτι φάουλ της πλάκας απο την άλλη τα έδειχνε πέντε φορές! Καληνύχτα σας Ολυμπιακοί...με εμάς πως να μιλάτε...;;;Δε τολμάτε να πείτε αυτά που βλέπετε...

Πληροφορίες Θέματος
Users Browsing this Thread
Υπάρχουν 1 χρήστης/ες που πλοηγούνται σ' αυτό το θέμα. (0 μέλος/η και 1 επισκέπτης/ες)

13Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Απάντηση με παράθεση

Αυτοί είναι οι Ευρωπαίοι που μας...
Σήμερα, 00:52 in Καφενείο