Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 24 από 24
Like Tree13Likes
Αρχικό μήνυμα απο MarioBasler Δεν πιστεύω πως ο Ολυμπιακός παίζει με 14.Προσωπική μου άποψη.Αν είναι πιο σοβαρός ως το τέλος ...

ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 926
    Overall activity: 56,0%

Περιοχή
    Ναύπλιο
    Level
    34
    vCash
    500

Προεπιλογή Απ: Αυτό πάντως δεν είναι Ολυμπιακός !

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MarioBasler Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν πιστεύω πως ο Ολυμπιακός παίζει με 14.Προσωπική μου άποψη.Αν είναι πιο σοβαρός ως το τέλος νομίζω οτι θα τα καταφέρει.

Oταν βρισκει τα ζορια την τελευταια δεκαπενταετία το κανει, ειτε αρέσει σε κάποιους ειτε οχι. Οπως εχω ξαναπει το θεμα ειναι καθαρα στατιστικο. Απο την στιγμη που το 90% των φιλάθλων των υπολοιπων ομαδων συμφωνει πως η ιστορια βρωμάει κάτι συμβαινει ρε πούστη μου. Δεν ειναι τυχαίο άλλωστε που οταν αρχισε να απομακρηνεται οι κινησεις ηταν να επιστρεψει ο κυρ-Σαββας, να αρχισουν να κυκλοφορουν φημες οτι θα κατεβει στις εκλογες της ΕΠΟ ο Γκαγκάτσης και να αναλαμβανει υπεύθυνος προπαγάνδας ενας λιβελογράφος όπως ο Καραπαπαρας.
    Καλωσηρθες και στο forum επι την ευκαιρια
    Αν πιστευεις οτι ο Ολυμπιακος δικαια πηρε οτι πήρε τα τελευταια χρονια θα σε λατρέψει ο Μανος που ειναι τοσο ανοικτοκαρδος με όποιους υποστηρίζουν το δαφνοστεφανομένο εφηβο, ασχετα αν αυτοι ειναι αποδεδειγμενα λαμόγια ή ακόμα και οι χαζοι του μαγαζιου. ΟΛυμπιακοι να'ναι και οτι να'ναι κοινως

ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 926
    Overall activity: 56,0%

Περιοχή
    Ναύπλιο
    Level
    34
    vCash
    500

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο jazz Εμφάνιση μηνυμάτων
    πραγματικα πρεπει παση θυσια να βρεις τη φαση γιατι συγκλονισε συθεμελα το οικοδομημα του Παγκοσμιου Ποδοσφαιρου. Ειδικες τεχνικες επεξεργασιας βιντεο-ηχου-εικονας προσπαθουν να αναλυσουν την εξωφρενικη φαση. Μεχρι στο CERN θα φτασουν γιατι η φαση συνδεεται με το μποζονιο Higgs.

Μακη, το παιχνιδι δεν το ειδα μια και την ιδια ωρα ειχε PRIMERA ειδα μονο βιντεάκι απο τις φάσεις του αγωνα. Δεν θυμαμαι ποιος εκανε το πεναλντυ αλλα οντως τον κατεβασαν το παικτη του Εργοτέλη. Αν θελεις το βραδακι που θα γυρισω ψαχνω και βρισκω το λινκ, αν και δεν αλλάζει κατι μια και το παιχνιδι εχει λήξει. Απο την στιγμη που ηταν αλείωση αποτελέσματος αυτο που ειχε γινει στο προηγούμενο παιχνιδι με τον Τοροσίδη το ιδιο ισχυει και εδω. Για τις κιτρινες -κοκκινες δεν εχω αποψη μια και δεν τις εδειχναν.
    loutsos likes this.

V-Bookie Champion 2008
    Level completed: 71%, Points required for next Level: 358
    Overall activity: 5,0%

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη στην καρδιά, Άλιμο στα χαρτιά....
    Level
    36
    vCash
    500

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MAN7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΦΙΛΕ.ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
    ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ.ΔΕΝ ......ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΝ ΘΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟ ΚΟΚΚΑΛΗ ΕΠΟΧΗ....

ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ''ΘΕΙΟΣ'' ΕΚΟΨΕ ΚΑΘΕΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ....

ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ, ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ''ΑΞΙΟ '' ΔΙΑΔΟΧΟ...(ΜΕ ΛΕΝΕ ΒΑΓΓΕΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΩ ΤΡΕΛΑ''....)

ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ?

ΣΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΚΑΤΟ -ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ-ΤΡΙΑΚΟΣΙΕΣ ΦΟΡΕΣ! ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΜΠΑΛΑ? ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ? ΤΑΚΟΥΝΑΚΙΑ , ΤΡΙΠΛΕΣ ΚΑΙ ΓΑΜΑΤΕΣ ΑΣΙΣΤ?

ΚΟΨΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΑΙ ΛΑΤΙΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.....

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ....ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΥΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.....

'' Και η δική μου ψυχραιμία τελείωσε...''

Infobetakias
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 791
    Overall activity: 20,0%

Περιοχή
    Κόρινθος
    Level
    33
    vCash
    500

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Yannisss Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακη, το παιχνιδι δεν το ειδα μια και την ιδια ωρα ειχε PRIMERA ειδα μονο βιντεάκι απο τις φάσεις του αγωνα. Δεν θυμαμαι ποιος εκανε το πεναλντυ αλλα οντως τον κατεβασαν το παικτη του Εργοτέλη. Αν θελεις το βραδακι που θα γυρισω ψαχνω και βρισκω το λινκ, αν και δεν αλλάζει κατι μια και το παιχνιδι εχει λήξει. Απο την στιγμη που ηταν αλείωση αποτελέσματος αυτο που ειχε γινει στο προηγούμενο παιχνιδι με τον Τοροσίδη το ιδιο ισχυει και εδω. Για τις κιτρινες -κοκκινες δεν εχω αποψη μια και δεν τις εδειχναν.
    Τι λες που τον κατέβασε! Τα μάτια μας κάνουν! Ο Ολυμπιακός δε κάνει πέναλντι μόνο του κάνουν... Το ξαναλέω στη διάρκεια της μετάδωσης δεν έδειξε ούτε ένα ριπλέι της φάσης... Κάτι φάουλ της πλάκας απο την άλλη τα έδειχνε πέντε φορές! Καληνύχτα σας Ολυμπιακοί...με εμάς πως να μιλάτε...;;;Δε τολμάτε να πείτε αυτά που βλέπετε...

Πληροφορίες Θέματος

Users Browsing this Thread

Υπάρχουν 1 χρήστης/ες που πλοηγούνται σ' αυτό το θέμα. (0 μέλος/η και 1 επισκέπτης/ες)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •