Σελίδα 1 από 23 12311 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 222
Like Tree212Likes
Νομιζω πως ειμαι το μεγαλυτερο θυμα των sportingbet /vistabet(μελη του ομιλου centric που τους εκπροσωπουν στην ελλαδα)που εχει υπαρξει ανα ...

ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΣ
    Level completed: 8%, Points required for next Level: 185
    Overall activity: 99,0%

Level
    5
    vCash
    500

Προεπιλογή Sportingbet/vistabet ΚΛΟΠΗ 69.190 ΕΥΡΩ

Νομιζω πως ειμαι το μεγαλυτερο θυμα των sportingbet/vistabet(μελη του ομιλου centric που τους εκπροσωπουν στην ελλαδα)που εχει υπαρξει ανα τον κοσμο...οι ανθρωποι ειναι οι μεγαλυτεροι ΚΛΕΦΤΕΣ στον στοιχηματικο κοσμο,ειναι νομιμοι απατεωνες...
    Ας τα παρουμε τα πραγματα απο την αρχη...26/01 ανοιξα λογαριασμο και στις 2 ετερειες καταθετοντας 100 ευρω σε εκαστη..
    Σε 2 μερες βαζουν τα μπονους δηλαδη σαβατο 28/01 και στην συνεχεια καταθετω αλλα 4800 στην καθε μια και εχω συνολικα 5000 στην καθε μια...μεχρι εδω ολα καλα αφου οταν τους στελνεις λεφτα εισαι καλος πελατης αλλα φυσικα εαν κερδισεις ολα αλλαζουν...
    με τα πολλα φτανουν οι λογαριασμοι να εχουν 40.125 στην vistabet και 38.865 στην sportingbet ποσο ασυληπτω για ολο τον κοσμο οπως και για μενα..
    ετσι λοιπον κυριακη ζηταω αναληψεις...μου ζητουνται τα εξης εγγραφα:ταυτοτητα,αποδεικτικο διευθυνσης και screenshot απο τον moneybookers λογαριασμο μου...
    Εγω τους τα στελνω ολα αυτα αμεσα οπως και ενα πιστοποιητικο γενησης που ειχα προχειρο για να βεβεωθω πως δεν θα υπαρξει καποιο προβλημα...
    Δευτερα απογευμα με ενημερωνουν πως ο λογαριασμος μου ελενχθηκε οπως και τα εγγραφα και ολα ειναι καλα και πλεον μπορω να ζητησω αναληψεις...
    οποτε μπαινω ξαναζηταω αναληψεις γιατι ειχαν ακυρωθει στο μεταξυ και εκει νομιζω πως ολα εχουν τελειωσει και ξεκιναω ονειρα για το πως θα χρησιμοποιησω τα χρηματα αυτα που θα αλλαζαν την ζωη μου...
    Αλλα ειχα κανει λαθος...την αλλη μερα προσπαθω να συνδεθω αλλα δεν μπορουσα ετσι λοιπον επικοινωνησα μαζι τους μεσω chat οπου μου ειπαν να μιλησουμε τηλεφωνηκα...τους παιρνω λοιπον τηλ και αφου επιδεικτια προσπαθουσαν να βρουνε καποιο ψεγαδι ωστε να προφαστιστουν αυτο για να φανε τα λεφτα(καποια πιθανη ανακολουθια δηλαδη) και δεν τα καταφερνουν μου λενε το εξης απιθανο οτι επειδη το τηλεφωνο που ειχα δηλωσει δεν ηταν δικο μου(στην τυχη εβαλα καποιο τηλεφωνο που να φανταστω οτι θα ηταν τοσο σημαντικο απλα δεν ηθελα ενοχλησεις λογικο ειναι αν το εδινα σε ολα τα σιτε ολη την ωρα θα με ενοχλουσαν) εχω δηλωσει ψευδη στοιχεια και επειδη το τηλ που επικοινωνουσα μαζι τους απο κει και περα(σταθερο)δεν ηταν στο ονομα μου(οπως διασταυρωσαν με τον οτε λενε)θα σας επιστραφουν μονο οι καταθεσεις...Λες και επρεπε το σταθερο μου να ειναι στο ονομα μου αν ειναι δυνατον δεν πιστευα οτι το ζουσα αυτο και ομως συνεβει....ειναι ΚΛΕΦΤΕΣ πειτε το παντου..
    Σκοπος της κοινοποιησης μου ειανι να μαθει ολος ο κοσμος για τις δραστηριοτητες τους και τις απατεωνιες τους και ολα αυτα την ωρα που ο δροσσος μπαινει φυλακη για 500 χιλιαδες που εφαγε...δηλαδη αυτοι που τρωνε τα λεφτα του κοσμου συνεχεια?
    αυτοι ισοβια επρεπε να ειναι μεσα εχουν βαλει αυτους τους διθεν ορους και προσπαθουν να σε παγιδεψουν απο κατι ωστε η κλοπη να ειναι νομοτυπη...
    Ξερει κανεις σε περιπτωση που δεν βρω ακρη απο ibas,lga k Antigua and Barbuda Directorate of Offshore Gaming πως μπορω να κινηθω νομικα?
    Θα βοηθουσε παρα πολυ εαν καποιος γνωριζε τι μπορω να κανω...ας μου στειλει μνμ εδω περα...
    οριστε και τα αποδεικτικα που εχω κρατησει απο τις συναλλαγες μου...

Uploaded with ImageShack.us

εδω φαινεται καθαρα οτι μου εχουν στειλει μονο τις καταθεσεις κλεβοντας 69.190 επειδη δηλωσα λαθος τηλεφωνο...
    εαν αυτο δεν ειναι κλοπη τοτε τι ειναι??

ΘΑΝΑΣΗΣ and g10vanni like this.

ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΣ
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 90
    Overall activity: 3,0%

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Level
    4
    vCash
    500

Προεπιλογή Απ: Sportingbet/vistabet ΚΛΟΠΗ 69.190 ΕΥΡΩ

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο asml Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νομιζω πως ειμαι το μεγαλυτερο θυμα των sportingbet/vistabet(μελη του ομιλου centric που τους εκπροσωπουν στην ελλαδα)που εχει υπαρξει ανα τον κοσμο...οι ανθρωποι ειναι οι μεγαλυτεροι ΚΛΕΦΤΕΣ στον στοιχηματικο κοσμο,ειναι νομιμοι απατεωνες...
    Ας τα παρουμε τα πραγματα απο την αρχη...26/01 ανοιξα λογαριασμο και στις 2 ετερειες καταθετοντας 100 ευρω σε εκαστη..
    Σε 2 μερες βαζουν τα μπονους δηλαδη σαβατο 28/01 και στην συνεχεια καταθετω αλλα 4800 στην καθε μια και εχω συνολικα 5000 στην καθε μια...μεχρι εδω ολα καλα αφου οταν τους στελνεις λεφτα εισαι καλος πελατης αλλα φυσικα εαν κερδισεις ολα αλλαζουν...
    με τα πολλα φτανουν οι λογαριασμοι να εχουν 40.125 στην vistabet και 38.865 στην sportingbet ποσο ασυληπτω για ολο τον κοσμο οπως και για μενα..
    ετσι λοιπον κυριακη ζηταω αναληψεις...μου ζητουνται τα εξης εγγραφα:ταυτοτητα,αποδεικτικο διευθυνσης και screenshot απο τον moneybookers λογαριασμο μου...
    Εγω τους τα στελνω ολα αυτα αμεσα οπως και ενα πιστοποιητικο γενησης που ειχα προχειρο για να βεβεωθω πως δεν θα υπαρξει καποιο προβλημα...
    Δευτερα απογευμα με ενημερωνουν πως ο λογαριασμος μου ελενχθηκε οπως και τα εγγραφα και ολα ειναι καλα και πλεον μπορω να ζητησω αναληψεις...
    οποτε μπαινω ξαναζηταω αναληψεις γιατι ειχαν ακυρωθει στο μεταξυ και εκει νομιζω πως ολα εχουν τελειωσει και ξεκιναω ονειρα για το πως θα χρησιμοποιησω τα χρηματα αυτα που θα αλλαζαν την ζωη μου...
    Αλλα ειχα κανει λαθος...την αλλη μερα προσπαθω να συνδεθω αλλα δεν μπορουσα ετσι λοιπον επικοινωνησα μαζι τους μεσω chat οπου μου ειπαν να μιλησουμε τηλεφωνηκα...τους παιρνω λοιπον τηλ και αφου επιδεικτια προσπαθουσαν να βρουνε καποιο ψεγαδι ωστε να προφαστιστουν αυτο για να φανε τα λεφτα(καποια πιθανη ανακολουθια δηλαδη) και δεν τα καταφερνουν μου λενε το εξης απιθανο οτι επειδη το τηλεφωνο που ειχα δηλωσει δεν ηταν δικο μου(στην τυχη εβαλα καποιο τηλεφωνο που να φανταστω οτι θα ηταν τοσο σημαντικο απλα δεν ηθελα ενοχλησεις λογικο ειναι αν το εδινα σε ολα τα σιτε ολη την ωρα θα με ενοχλουσαν) εχω δηλωσει ψευδη στοιχεια και επειδη το τηλ που επικοινωνουσα μαζι τους απο κει και περα(σταθερο)δεν ηταν στο ονομα μου(οπως διασταυρωσαν με τον οτε λενε)θα σας επιστραφουν μονο οι καταθεσεις...Λες και επρεπε το σταθερο μου να ειναι στο ονομα μου αν ειναι δυνατον δεν πιστευα οτι το ζουσα αυτο και ομως συνεβει....ειναι ΚΛΕΦΤΕΣ πειτε το παντου..
    Σκοπος της κοινοποιησης μου ειανι να μαθει ολος ο κοσμος για τις δραστηριοτητες τους και τις απατεωνιες τους και ολα αυτα την ωρα που ο δροσσος μπαινει φυλακη για 500 χιλιαδες που εφαγε...δηλαδη αυτοι που τρωνε τα λεφτα του κοσμου συνεχεια?
    αυτοι ισοβια επρεπε να ειναι μεσα εχουν βαλει αυτους τους διθεν ορους και προσπαθουν να σε παγιδεψουν απο κατι ωστε η κλοπη να ειναι νομοτυπη...
    Ξερει κανεις σε περιπτωση που δεν βρω ακρη απο ibas,lga k Antigua and Barbuda Directorate of Offshore Gaming πως μπορω να κινηθω νομικα?
    Θα βοηθουσε παρα πολυ εαν καποιος γνωριζε τι μπορω να κανω...ας μου στειλει μνμ εδω περα...
    οριστε και τα αποδεικτικα που εχω κρατησει απο τις συναλλαγες μου...

εδω φαινεται καθαρα οτι μου εχουν στειλει μονο τις καταθεσεις κλεβοντας 69.190 επειδη δηλωσα λαθος τηλεφωνο...
    εαν αυτο δεν ειναι κλοπη τοτε τι ειναι??

Ειναι αποδεδειγμενα οι μεγαλυτεροι κλεφτες του διαδικτυακου στοιχιματισμου, απλα πλεον εχουν ξεπερασει καθε οριο. Απορω πως τους επιτρεπουν να εχουν ακομη αδεια και να συνεχιζουν να ΚΛΕΒΟΥΝ τον κοσμακι. Απατεωνες για φυλακη απ τον πρωτο μεχρι τον τελευταιο εκει μεσα.
    Το infobeto φερει ευθυνη καθως διαφημιζει τους απατεωνες με banner. Να κατεβουν αμεσα γιατι παραπλανατε ο κοσμος με το ταχα μπονους εγγραφης που δινουν.

Γνωμη μου να τους κυνηγησεις δικαστικα για το ποσο που σου εκλεψαν. Το προσχημα των ψευδων στοιχειων δεν στεκει,και εγω στις εταιριες που παιζω ποτε δεν δινω το αληθινο μου νουμερο.
    Συνχηστικα παρασκευιατικα...
    MarioBasler likes this.

ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΣ

Level
    5
    vCash
    500

να ξεκαθαρισω επισης πως δε υπαρχει κανενα θεμα με πολλαπλους λογαριασμους η οτιδηποτε αλλο που ΙΣΩΣ και να μπορουσε να δικαιολογησει κατασχεση χρηματων...ειλικρινα ειμαι σε απογνωση αν καποιος ξερει κατι που θα βοηθουσε ας ενημερωσει..
    το φορουμ μου το προτινε φιλος που ειναι μελος πολλα χρονια τωρα και νομιζω πως το μονο που μπορω να κανω ειναι να ανακοινωσω παντου την απατη τους και να τους διαπομπευσω αυτο ειναι το μονο οπλο του παικτη δυστυχως...βεβαια δεν χανω την ελπιδα μου οτι μπορει να δικαιωθω απο τους αρμοδιους φορεις αλλα το θεμα θα το κυνηγησω και δικαστηκα απλα δεν ξερω τον τροπο γι'αυτο ας βοηθησει οποιος γνωριζει αντιστοιχες περιπτωσεις...
    MarioBasler likes this.

ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 545
    Overall activity: 4,0%

Περιοχή
    ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ
    Level
    22
    vCash
    500

ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ; ΔΕ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩΣΕΣ ΛΑΘΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ;
    ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ ΖΗΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΓΡΑΠΤΑ; Η ΣΤΟ ΜΙΛΗΤΟ ΣΤΟ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΤΠΤ;

ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΤΡΩΣ ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΙΣΑΙ ΜΟΥΡΗ.....

Moderator
    Level completed: 71%, Points required for next Level: 389
    Overall activity: 47,0%

Περιοχή
    Πειραιάς
    Level
    40
    vCash
    500

Ρε φίλε ο Μπέος είσαι? Το 0-0 της Μπάρτσα το έστησες?

Moderator

Περιοχή
    Πειραιάς
    Level
    40
    vCash
    500

1500 ευρώ οτι θα λήξει 0-0 έπαιξες ή κάνω λάθος?

ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΣ

Level
    5
    vCash
    500

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο balkanios Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ; ΔΕ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩΣΕΣ ΛΑΘΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ;
    ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ ΖΗΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΓΡΑΠΤΑ; Η ΣΤΟ ΜΙΛΗΤΟ ΣΤΟ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΤΠΤ;
    το εχω ζητησει ηδη αυτο και μου ειπαν οτι θα μου σταλθει και email με αναλυτικη απαντηση...ζητησα επισης να μαθω ποιος πηρε αυτη την αποφαση επιμονα αλλα δεν πηρα απαντηση φυσικα...
    και ομως αυτο συνεβει ουτε εγω μπορω να το πιστεψω...περμενα να παρω σημερα τα 9800 της καταθεσης και να το ανακοινωσω στα φορουμ ολου του κοσμου...μιλαμε για τρομερη υποθεση δεν μπορειτενα καταλαβετε πως νιωθς και σας ευχομαι να μην νιωσετε ποτε ετσι τοση χαρα,τοσα ονειρα...τεσπα
    ισως ολα αυτα σχετιζονται με το τεραστιο ελειμα που ακουγεται οτι εχει η centric αλλα κανοικα πρεπει να τους κλεισουν ειναι αδιανοητο αυτο που εκαναν...επειδη ηταν τεραστιο το ποσο και ζοριζοντουσαν προφανως το εκαναν αυτο γιατι δεν φανταζομαι να το εκαναν εαν ηταν μικρα τα κερδη...και φυσικα εαν ειχα χασει τα λεφτα μου μη πω τι θα μου εκαναν να ξαναπαιξω...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη asml : 03-02-2012 στις 21:50

ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΣ

Level
    5
    vCash
    500

το 0-0 της μπαρτσα ναι εντομεταξυ καλυψα κατα την διαρκεια και ενα ποσο στο ανταλακτηριο και η ζημεια ειναι και απο δικα μου κεφαλαια μιλαμε για ολικη καταστροφη δεν θελω καν να τ σκεφτομαι...

Moderator

Περιοχή
    Πειραιάς
    Level
    40
    vCash
    500

Και δεν σύμφερε να το ποντάρεις απ΄ευθείας στο ανταλλακτήριο? Συγνώμη που αλλάζω την κουβέντα αλλά έχω μείνει κάγκελο. 1500 ευρώ για ένα σκορ που θα μπορούσε να χαθεί στο δίλεπτο.....Good job

ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 545
    Overall activity: 4,0%

Περιοχή
    ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ
    Level
    22
    vCash
    500

ΣΤΟ ΤΗΛ. ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΔΩΣΕΣ ΛΑΘΟΣ ΤΗΛ. Η ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ; ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΠΟΙΟΝ ΟΡΟ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ;

ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΤΡΩΣ ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΙΣΑΙ ΜΟΥΡΗ.....

Πληροφορίες Θέματος

Users Browsing this Thread

Υπάρχουν 1 χρήστης/ες που πλοηγούνται σ' αυτό το θέμα. (0 μέλος/η και 1 επισκέπτης/ες)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •