Σελίδα 9 από 23 ΠρώτηΠρώτη ... 789101119 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 81 έως 90 από 222
Like Tree212Likes
Αρχικό μήνυμα απο Bisk Sorry φιλαράκι, δεν είχα καταλάβει ότι μιλούσα με τον Billy Walters της Ελλάδας. Μπορεί οι πειρσσότεροι ...

Banned
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 17
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    10 ημέρες εγγεγραμμένος

Level
    2
    vCash
    500

Προεπιλογή Απ: Sportingbet/vistabet ΚΛΟΠΗ 69.190 ΕΥΡΩ

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Sorry φιλαράκι, δεν είχα καταλάβει ότι μιλούσα με τον Billy Walters της Ελλάδας. Μπορεί οι πειρσσότεροι από εμάς να μην έχουμε ζητήσει ποτέ ανάληψη τέτοιου ποσού, αλλά πόσο πιθανό σου μοιάζει να μην το έχει κάνει κάποιος από τα τόσα μέλη. Η συγκεκριμένη εταιρεία είναι παντελώς αναξιόπιστη ακόμα και σε μικρότερα ποσά, πόσο μάλλον σε αυτό.
    Το ότι η τράπεζα σε πήρε τηλ για να εξακριβώσει απο πού προήλθε ένα τόσο μεγάλο έμβασμα δεν έχει καμία σχέση με αυτό που συζητάμε οποτε μην το παραθέτεις σαν παράδειγμα. Το ίδιο βέβαια και οι οικονομικές εξελίξεις της χώρας που σίγουρα δεν παίζουν ρόλο σε μία πληρωμή.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vasilis75 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν λεω οικονομικες αλλα στοιχιματικες βλεπε μπεος τσακογιαννης.. τι να σου εμενα με πληρωνει κανονικα....οχι μονο αυτη αλλα σε ολες οσες εχω κερδισει...
    10-04-1940
    Anna:
    Σύμφωνα με τους Κανονισμούς της Offsidebet θα πρέπει να μας στείλετε ένα αντίγραφο της ταυτότητάς (ή ενός εγγράφου που να αποδεικνύει την ταυτότητά σας), και ένα έγγραφο που να αποδεικνύει τη διεύθυνσή σας.
    Anna:
    episis na balete ena stathero tilefono gia tilefoniki epibebaiosi tou logariasmou sas
    crisanthi:
    gia na moy valete to bonus?
    Anna:
    nai
    crisanthi:
    poy to grafei ayto?
    Anna:
    stous kanonismous
    crisanthi:
    gia dwste moy ?
    Anna:
    Offsidebet.com Στοίχημα, Καζίνο, Πόκερ & Παιχνίδια στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ!
    Anna:
    gia deite
    crisanthi:
    Offsidebet.com Στοίχημα, Καζίνο, Πόκερ & Παιχνίδια στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ!
    crisanthi:
    to onoma crisanthi einai tis aderfis moy.....
    etsi gai na teleiwsei to thema me to ΤΗΛΕΦΩΝΟ
    EIXA BALEΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΤΑΝ.....
    A ξεχασα να πω με το που ειδαν οτι το τηλ δεν ηταν τις αδερφης μου αλλα δικο μου γιατι με πηρανε απο αποκρυψη σε στιγμη που δεν περιμενα και ζητησαν την αδερφη μου και νομιζα οτι ηταν απο τραπεζα.... κλεισανε το λογαριασμο και χασαμε και το 50 αρικο....αυτα κυριοι ε

Banned
    Achievements:
    10 ημέρες εγγεγραμμένος

Level
    2
    vCash
    500

A ξεχασα να πω με το που ειδαν οτι το τηλ δεν ηταν τις αδερφης μου αλλα δικο μου γιατι με πηρανε απο αποκρυψη σε στιγμη που δεν περιμενα και ζητησαν την αδερφη μου και νομιζα οτι ηταν απο τραπεζα.... κλεισανε το λογαριασμο και χασαμε και το 50 αρικο....αυτα κυριοι ε
    για να ακουσω σχολια ευτηχως που τα εχω τα μαιλ....ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΟΠΟΙΟΣ ΑΜΦΙΣΒΙΤΗ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΜΑΙΛ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΩ.....ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΣ
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 25
    Overall activity: 9,0%

Περιοχή
    Athens
    Level
    5
    vCash
    500

για να ακουσω σχολια ευτηχως που τα εχω τα μαιλ....ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΟΠΟΙΟΣ ΑΜΦΙΣΒΙΤΗ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΜΑΙΛ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΩ.....ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    εγώ προσωπικά, αλλά και οι περισσότεροι πιστεύω δεν αμφισβητούμε τα λεγόμενα σου σχετικά με την τηλεφωνική ταυτοποίηση, αλλά το εαν και κατά πόσο αυτός είναι ένας λόγος για να μην σε πληρώσει μία εταιρεία.
    Βέβαια η εταιρεία με την οποία είχες το πρόβλημα είναι μία ακόμα από τις γνωστες που χρησιμοποιούν χίλιους τρόπους για να μην πληρώσουν
    (giorgio) likes this.

ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΣ
    Level completed: 57%, Points required for next Level: 130

Level
    7
    vCash
    500

Ρε φιλε δεν πειθεις κανεναν εδω μεσα ουτε για τις προθεσεις σου ουτε για τις χρυσανθες και τα χρυσανθεμα...δεν τρωει κουτοχορτο ο κοσμος συγκρινεις ανομοια πραγματα και με επιχειρημα την χειροτερη ετερεια του διαδικτυου προσπαθεις να υπερασπιστεις την ετερεια σου...εγω αμφισβητω λοιπον ολα οσα εχεις πει εδω μεσα οπως και οι περισσοτεροι, αυτα που λες ειναι μπαρουφες...αντε πηγαινε πιες κανα ποτακι σαββατιατικα στην ετερεια σου προσπαθεις να ξελασπωσεις, μας εβγαλες απο τα ρουχα μας, αν ειναι δυνατον ο αλλος να χανει μια περιουσια με καθαρό κλέψιμο και εσυ να βγαινεις να παπαγαλισεις..

Banned
    Achievements:
    10 ημέρες εγγεγραμμένος

Level
    2
    vCash
    500

[QUOTE=nl1983;873932]Ρε φιλε δεν πειθεις κανεναν εδω μεσα ουτε για τις προθεσεις σου ουτε για τις χρυσανθες και τα χρυσανθεμα...δεν τρωει κουτοχορτο ο κοσμος συγκρινεις ανομοια πραγματα και με επιχειρημα την χειροτερη ετερεια του διαδικτυου προσπαθεις να υπερασπιστεις την ετερεια σου...εγω αμφισβητω λοιπον ολα οσα εχεις πει εδω μεσα οπως και οι περισσοτεροι, αυτα που λες ειναι μπαρουφες...αντε πηγαινε πιες κανα ποτακι σαββατιατικα στην ετερεια σου προσπαθεις να ξελασπωσεις, μας εβγαλες απο τα ρουχα μας, αν ειναι δυνατον ο αλλος να χανει μια περιουσια με καθαρό κλέψιμο και εσυ να βγαινεις να παπαγαλισεις..
    φιλαρακι εισαι λιγος!!!!!!!!!
    αν θες στειλε μαιλ να σου κλεισω το στομα ...με ολα τα κερδισμενα και τις πληρωμες απο ολες τις εταιρειες
    ........και την υπογραφη και το π..... προσεχουμε που το βαζουμε... και οταν βαζουμε χρηματα δεν κανουμε χαβαλε.....καληνυχτα παω για μπουζουκια.

Banned
    Achievements:
    10 ημέρες εγγεγραμμένος

Level
    2
    vCash
    500

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nl1983 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε φιλε δεν πειθεις κανεναν εδω μεσα ουτε για τις προθεσεις σου ουτε για τις χρυσανθες και τα χρυσανθεμα...δεν τρωει κουτοχορτο ο κοσμος συγκρινεις ανομοια πραγματα και με επιχειρημα την χειροτερη ετερεια του διαδικτυου προσπαθεις να υπερασπιστεις την ετερεια σου...εγω αμφισβητω λοιπον ολα οσα εχεις πει εδω μεσα οπως και οι περισσοτεροι, αυτα που λες ειναι μπαρουφες...αντε πηγαινε πιες κανα ποτακι σαββατιατικα στην ετερεια σου προσπαθεις να ξελασπωσεις, μας εβγαλες απο τα ρουχα μας, αν ειναι δυνατον ο αλλος να χανει μια περιουσια με καθαρό κλέψιμο και εσυ να βγαινεις να παπαγαλισεις..
    Τα στοιχήματά μου
    Επιστροφήεκτύπωση Λεπτομέρειες κουπονιού
    Είδος στοιχήματος Παρολί στοίχημα
    Επικύρωση στοιχήματος μέσω Web
    Νούμερο κουπονιού στοιχήματος 1S4DSM80E6
    Ημερομηνία 5/10/2011 1:17 πμ
    Απόδοση 103.50
    Ποντάρισμα ανά στοίχημα 96.61 EUR
    Πόντοι 1160
    Kέρδος 9999.14 EUR
    Ημερομηνία Διοργάνωση Στοίχημα πρόβλεψη Αποτέλεσμα Odds
    5/10/2011 2:30 πμ
    Σπορτ Ρεσίφε - Σάο Καετάνο Hμίχρονο/Τελικό Σάο Καετάνο / Σάο Καετάνο Σάο Καετάνο / Σάο Καετάνο 11.50
    5/10/2011 2:30 πμ
    Βιτόρια Μπαΐα - Γκρέμιο Μπαρουερί Hμίχρονο/Τελικό Γκρέμιο Μπαρουερί / Γκρέμιο Μπαρουερί Γκρέμιο Μπαρουερί / Γκρέμιο Μπαρουερί 9.00
    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ....επειδη δεν ξερω πως μπορω να το ανεβασω κανονικα στο στελνω ετσι αν θες στειελε mail να σου στειλω και αλλα .....καληνυχτα παω μπουζουκια...α ααα αυτο ειναι απο την bwin....oxi apo thn etaireia moy...

Banned
    Achievements:
    10 ημέρες εγγεγραμμένος

Level
    2
    vCash
    500

Επιβεβαιωση Στοιχηματος - XX88185556I - Iντερνετ Ώρα στοιχήματος: 26/12/2011 12:48:44 Εκτύπωση
    Επιλογές
    Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
    1 Μόρτον - Μόρτον Νταντί v Μόρτον
    (Ημίχρονο / τελικό) 26/12/2011 Κανένα 11.00 Κερδισμένο
    Σύνολο: 184,00 Νίκη: 1.840,00 Κέρδη: 2.024,00
    Συνολικό στοίχημα: 184,00 Συνολικά κέρδη: 2.024,00
    παρε και ενα μικρο...για να βγεις εντελος απο τα ρουχα σου ....φιλαρακι για να μαθεις καλα τα χρυσανθεμα.....αλλα βιαζομε γιατι πρεπει να παω μπουζουκια αυριο θα σου στειλω και αλλα......καληνυχτα

Banned
    Achievements:
    10 ημέρες εγγεγραμμένος

Level
    2
    vCash
    500

Επιβεβαιωση Στοιχηματος - XX88185556I - Iντερνετ Ώρα στοιχήματος: 26/12/2011 12:48:44 Εκτύπωση
    Επιλογές
    Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
    1 Μόρτον - Μόρτον Νταντί v Μόρτον
    (Ημίχρονο / τελικό) 26/12/2011 Κανένα 11.00 Κερδισμένο
    Σύνολο: 184,00 Νίκη: 1.840,00 Κέρδη: 2.024,00
    Συνολικό στοίχημα: 184,00 Συνολικά κέρδη: 2.024,00
    παρε και ενα μικρο...για να βγεις εντελος απο τα ρουχα σου ....φιλαρακι για να μαθεις καλα τα χρυσανθεμα.....αλλα βιαζομε γιατι πρεπει να παω μπουζουκια αυριο θα σου στειλω και αλλα......καληνυχτα
    ααα ξεχασα αυτο ειναι απο bet365...oxi apo thn etaireia moy.

ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΣ
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 25
    Overall activity: 9,0%

Περιοχή
    Athens
    Level
    5
    vCash
    500

ααα ξεχασα αυτο ειναι απο bet365...oxi apo thn etaireia moy.
    Πόσα από αυτά έκανες αναληψη είναι το θέμα, όχι πόσα κέρδισες. Άσε που η bet365 δεν είναι sportingbet. Για την bwin διατηρώ τις επιφυλάξεις μου

Banned
    Achievements:
    10 ημέρες εγγεγραμμένος

Level
    2
    vCash
    500

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πόσα από αυτά έκανες αναληψη είναι το θέμα, όχι πόσα κέρδισες. Άσε που η bet365 δεν είναι sportingbet. Για την bwin διατηρώ τις επιφυλάξεις μου

Ιστορικό Σπορ (EUR)
    0,00 EUR
    Σπορ - Υπόλοιπο

Τύπος Ιστορικού
    24 ώρες 48 ώρες Από

Έως

GO
    Ημερομηνία/Ώρα Αναφορά Περιγραφή Προϊόν Μειώσεις Προσθέσεις
    26/12/2011 08:52:06 W20766009WT Ανάληψη Τραπεζικό έμβασμα Σπορ 315,00 0,00
    21/12/2011 14:55:43 W20691312WT Ανάληψη Τραπεζικό έμβασμα Σπορ 300,00 0,00
    Σύνολο για αυτή την περίοδο
    6.985,00
    3.666,00

Κινήσεις λογαριασμού

μέχρι:
    Προηγούμενα Επόμενα
    Ημερομηνία Κινήσεις λογαριασμού/Ενέργεια EUR
    5/10/2011 10:20 πμ Τραπεζικό έμβασμα / Τραπεζικό έμβασμα - 10007.00
    μη με αναγκασετε να ανεβασω τραπεζικες κινησης!!!!και η sportingbet kai h vistabet kai oles se oses exv kerdish....

Πληροφορίες Θέματος

Users Browsing this Thread

Υπάρχουν 1 χρήστης/ες που πλοηγούνται σ' αυτό το θέμα. (0 μέλος/η και 1 επισκέπτης/ες)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •