Infobeto

A+ A A-

Άρθρα

Portugal vs Bosnia and Herzegowina

Play offs για το Euro 2012 και σήμερα θα ασχοληθώ με τον δεύτερο αγώνα ανάμεσα στην Πορτογαλία και την Βοσνία.

Στο πρώτο παιχνίδι οι ομάδες έμειναν στο 0-0 και έτσι ο επαναληπτικός αποκτά ενδιαφέρον καθώς οι Βόσνιοι παρά το 0-0 μένουν μέσα στο παιχνίδι.

Οι Πορτογάλοι δεν έχουν απώλειες και θα κατέβουν πλήρεις στον αγώνα. Πιθανή ενδεκάδα είναι : Patricio, Coentrão, Alves, Pepe, Pereira, Veloso, Meireles, Ronaldo, Moutinho, Nani, Almeida σε διάταξη 4-3-3-1.

Οι Βόσνιοι έχουν τραυματία τον Sejad Salihovic. Πιθανή ενδεκάδα είναι : Begovic, Papac, Spahic, Pandza, Jahic, Rahimic, Zahirovic, Lulic, Misimovic, Pjanic, Dzeko σε διάταξη 4-2-3-1.

Μπορεί οι Πορτογάλοι να δείχνουν φαβορί όμως και οι Βόσνιοι έχουν αξιόλογη ομάδα και είναι πολύ μαχητικοί. Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα είναι ανοιχτό και θα πάω στο Over.

Over (2.5) @ 2.05 by  με μπόνους 150% έως 30€.

Bet 770

Copyright © 2001-2012 Infobeto. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Login

LOG IN