elenro

Όροι Χρήσης
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

(1 Ψήφος)

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Για την είσοδό σας στο www.infobeto.com (στο εξής IB) και για τη χρήση του είναι υποχρεωτικό να διαβάσετε και να αποδεχθείτε τους γενικούς όρους χρήσης, οι οποίοι ισχύουν για οποιαδήποτε υπηρεσία του IB. Είναι αρκετό να αποδεχθείτε μία μόνο φορά τους όρους αυτούς. Η χρήση των υπηρεσιών του IB σημαίνει αυτόματα την ανεπιφύλακτη αποδοχή από εσάς όλων των όρων του παρόντος. Η είσοδος στο IB απαγορεύεται σε ανηλίκους κάτω των 21 ετών. Εάν δεν συμφωνείτε με όλους τους όρους αυτούς, τότε παρακαλούμε μην προχωρήσετε στην είσοδό σας και εγκαταλείψτε την ιστοσελίδα μας.


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Το περιεχόμενο του ΙΒ είναι ειδησεογραφικό, πληροφοριακό, ψυχαγωγικό και διαφημιστικό με κυρίως αντικείμενο τον αθλητισμό. Το ΙΒ δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν εγγυάται στους αναγνώστες την αποτελεσματικότητα και εγκυρότητα των πληροφοριών και προβλέψεων που περιέχονται στο ΙΒ αφού αυτές αποτελούν προσωπικές κρίσεις των συντακτών του ΙΒ και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εκλαμβάνονται από τους αναγνώστες ως υπόδειξη ή παρότρυνση για συμμετοχή σε παιχνίδια προγνωστικών αγώνων (π.χ. στοίχημα, προπό κλπ). Σε περίπτωση που οι αναγνώστες προβούν σε στοιχηματισμό, τότε οι ίδιοι θα φέρουν τον κίνδυνο και την ευθύνη για ενδεχόμενη οικονομική τους ζημιά, αφού το ΙΒ δεν παρέχει σε καμία περίπτωση εγγύηση στους αναγνώστες για τα προγνωστικά και τις ειδήσεις που δημοσιεύει, αλλά μόνο προσωπικές κρίσεις.

Το ΙΒ παρέχει (εκτός των άλλων) και ανάλυση παιχνιδιών καθώς και πρόγνωση αποτελεσμάτων. Δεν παρέχει υπηρεσίες διεξαγωγής στοιχήματος, ούτε διεξαγωγής στοιχήματος μέσω αυτού.


ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΛΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

Οι αναγνώστες υποχρεούνται να κάνουν νόμιμη και καλή χρήση της ιστοσελίδας του ΙΒ, σύμφωνα με τους νόμους του Κράτους και τα χρηστά ήθη. Απαγορεύεται η διακίνηση μέσω της ιστοσελίδας πορνογραφικού, ανήθικου και εν γένει παράνομου υλικού.

Προγράμματα, πληροφορίες και δεδομένα που αποκτά ο συνδρομητής μέσω της σύνδεσής του με το ΙΒ προορίζονται αποκλειστικά για προσωπική του χρήση. Η αναμετάδοσή τους ή κοινοποίησή τους ή διάδοσή τους σε τρίτους καθώς και η πώλησή τους απαγορεύεται.

Απαγορεύεται η παρέμβαση στη λειτουργία του δικτύου και των servers είτε του ΙΒ είτε τρίτων, είτε αποσκοπεί στη δημιουργία προβλημάτων είτε γίνεται χάριν αστεϊσμού.


ΠΡΟΒΟΛΕΣ – ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

Το ΙΒ παρέχει στην ιστοσελίδα του χώρο για προβολή προϊόντων ή υπηρεσιών μέσω banners ή links.

Το IB  κάνει απλή διαβίβαση του περιεχομένου της διαφήμισης από τον διαφημιζόμενο. Η αποστολή του διαφημιστικού υλικού γίνεται απευθείας από τον διαφημιζόμενο προς τις θέσεις προβολής που του παρέχει το IB. Κατόπιν τούτου, το IB δεν θα φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο της διαφήμισης, αφού δεν θα το ελέγχει πριν αυτό φτάσει στο ΙΒ.

Το ΙΒ δεν παρέχει καμία εγγύηση για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που εμφανίζονται και συνεπώς δεν φέρει καμία ευθύνη για κάθε οικονομική ζημιά που τυχόν θα προκύψει από τη συναλλαγή με τους προβαλλόμενους μέσω αυτών, αφού οι αναγνώστες θα φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για τη συναλλαγή τους με αυτούς.

Όταν η ιστοσελίδα του ΙΒ παραπέμπει σε άλλες ιστοσελίδες (Links), αυτό θα γίνεται μόνο για την διευκόλυνση και ενημέρωση των συνδρομητών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί πρόταση ή παρακίνηση για να τις επισκεφθούν. Το ΙΒ δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα και γενικά το περιεχόμενο των ιστοσελίδων αυτών, αλλά και για οποιαδήποτε τυχόν ζημιά προκύψει στους αναγνώστες από την χρήση τους, αφού οι αναγνώστες με δική τους αποκλειστικά ευθύνη θα επισκέπτονται τις ιστοσελίδες αυτές.FORUM

Η εγγραφή και η συμμετοχή στο forum είναι δωρεάν για τους αναγνώστες του ΙΒ. Διαβάστε προσεχτικά τους παρακάτω κανόνες πριν αρχίσετε να γράφετε μηνύματα. Η συμμόρφωση σας στους κανόνες αυτούς, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορείτε να είστε ενεργά μέλη του forum.

Κανόνες Forum

1. Μηνύματα που περιέχουν πληροφορίες ή/και συνδέσεις με παράνομο, προσβλητικό, ή γενικώς ακατάλληλο υλικό είναι ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ. Οι παραβιάσεις περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται, σε μηνύματα που επιδεικνύουν ή που συνδέουν με την πορνογραφία, τις παράνομες δραστηριότητες, τα παράνομα προϊόντα, κλπ.

2. Οι προβολές κάθε είδος υλικού ή άλλου site ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ χωρίς προγενέστερη έγκριση από τους ιδιοκτήτες του φόρουμ. Οι παραβιάσεις περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται, στα επαναλαμβανόμενα μηνύματα προβολής ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας, ανακοινώσεις νέων προϊόντων ή υπηρεσιών έξω από το πεδίο της κανονικής συζήτησης μηνυμάτων, κλπ. Αν επιθυμεί κάποιος να βάλει πληροφορίες ή link για κάποιο site στην υπογραφή του πρέπει να επικοινωνήσει πρώτα με τους Administrators για να πάρει έγκριση.

3. Οι προσωπικές επιθέσεις προς άλλα μέλη ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ. Οι παραβιάσεις περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε: θέσεις που περιέχουν το φυλετικό, εθνικό, ή σεξουαλικό περιεχόμενο, την επιθετική γλώσσα, τις προσβολές προς τις δυνατότητές κάποιου, τις επιθέσεις στις προσωπικές πεποιθήσεις ή τις απόψεις κάποιου, κλπ. Σεβαστείτε τους επισκέπτες του site και το δικαίωμα τους να γράφουν την γνώμη τους.

4. Όποιος δεχτεί απρόκλητη επίθεση ή ενοχλείται από άλλον μέσω των prive μηνυμάτων οφείλει να ενημερώσει τους διαχειριστές και αυτοί θα εξετάσουν το θέμα ώστε να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες. Τιμωρία μπορεί να λογιστεί από καθαίρεση της επιλογής των prive μηνυμάτων του έως και αποβολή του από το forum!

5. Δεν επιτρέπονται Usernames που είναι προσβλητικά ή προβάλλουν προϊόντα ή ιστοσελίδες. Τα usernames αυτά θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

6. Απαγορεύονται οι βλασφημίες, οι ειρωνείες, τα άσεμνα, απειλητικά, προσβλητικά μηνύματα, σεξουαλικού περιεχομένου ή οτιδήποτε που καταπατά τους νόμους και βλάπτει την ομαλή χρήση του forum.

7. Θα σέβεστε το δικαίωμα των άλλων χρηστών του forum να κρατήσουν τα προσωπικά τους δεδομένα μυστικά και δεν θα τα αποκαλύψετε (συμπεριλαμβανομένων των ονομάτων τους, στοιχεία επαφής και οποιεσδήποτε άλλες σχετικές πληροφορίες).

8. Οι προσπάθειες να προσεγγιστούν τομείς του φόρουμ που είναι προσβάσιμες μόνο από τους ιδιοκτήτες ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ. Οι παραβιάσεις περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται, στην προσπάθεια να κερδίσουν οι χρήστες αναρμόδια πρόσβαση σε κλειδωμένες περιοχές του φόρουμ, στην προσπάθεια να αλλάξουν ή να μετατρέψουν το λογισμικό φόρουμ χωρίς έγκριση, ή στην προσπάθεια να αποτρέψουν την κανονική λειτουργία του λογισμικού του φόρουμ. Οι παραβάτες θα διωχθούν σύμφωνα με το νόμο.

9. Δεν θα χρησιμοποιήσετε αυτά τα forums για τους σκοπούς της διανομής ιών, αδειών λογισμικού, πληροφοριών εγγραφής, κλειδιών λογισμικού, "cracks," ή άλλων πληροφοριών με σκοπό να βλάψουν ή να επιτρέψουν την παράνομη πρόσβαση σε οποιοδήποτε υλικό υπολογιστών, το λογισμικό, τα δίκτυα, ή οποιαδήποτε άλλα συστήματα.

10. Δεν θα γράφετε μηνύματα που είναι σαφώς έξω από το δηλωμένο θέμα οποιωνδήποτε forums ούτε θα αναστατώνετε ένα forum με σκόπιμα επαναλαμβανόμενα άσχετα μηνύματα ή αντίγραφα των ίδιων μηνυμάτων (γνωστό ως "flooding").

11. Οι διαχειριστές του forum διατηρούν το δικαίωμα να σβήσουν ή να μετακινήσουν μηνύματα αν κρίνουν ότι τα μηνύματα αυτά παραβιάζουν τους παραπάνω κανόνες. Σε οποιαδήποτε παραβίαση των παραπάνω κανονισμών, θα υπάρξει προειδοποίηση στον παραβάτη και αν δεν συμμορφώνεται θα υπάρχουν τιμωρίες από ολιγοήμερους αποκλεισμούς μέχρι και αποβολή από το forum.

Παρόλο που οι administrators και οι moderators του Infobeto Forums θα απομακρύνουν προσβλητικά μηνύματα από το forum ή θα τιμωρούν μέλη που παραβαίνουν τους κανόνες, θεωρείται αδύνατο να μπορούν να ελέγχουν όλα τα μηνύματα των χρηστών και την σημασία αυτών.

12. Οι ιδιοκτήτες των Infobeto Forums διατηρούν το δικαίωμα να σβήσουν, αλλάξουν, μετακινήσουν ή κλείσουν ένα θέμα για οποιοδήποτε λόγο.

13. Όλα τα μηνύματα εκφράζουν μόνο τις απόψεις του αποστολέα τους και οι ιδιοκτήτες των Infobeto Forums δεν θα θεωρηθούν υπεύθυνοι για το περιεχόμενο των μηνυμάτων.

14. Χρήση (διάβασμα, γράψιμο κλπ) του Infobeto Forum, σημαίνει και ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρω κανόνων! Οι ιδιοκτήτες των Infobeto Forums πέραν των ανωτέρω κυρώσεων επιφυλάσσονται παντός νομίμου δικαιώματός τους για την νόμιμη τιμωρία των υπαιτίων των κάθε είδους παραβάσεων.


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας είναι ιδιοκτησία της εταιρίας LIGHT BLUE GROUP MANAGEMENT SRL ή σε άλλα φυσικά ή νομικά πρόσωπα που της το έχουν παραχωρήσει με ιδιαίτερες συμφωνίες. Το ανωτέρω περιεχόμενο προστατεύεται από τις διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται η αντιγραφή, αναπαραγωγή, αναμετάδοση, αναδημοσίευση ολική ή μερική του περιεχομένου του IB δια οποιουδήποτε μέσου χωρίς τη γραπτή συγκατάθεση του IB.

Το σήμα του IB, αποτελεί κατοχυρωμένο σήμα σύμφωνα με την νομοθεσία. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, προβολή, παραποίηση και χρήση από τρίτους χωρίς την γραπτή συγκατάθεση του IB.

Το IB έχει το δικαίωμα μονομερώς να τροποποιεί τους όρους του παρόντος χωρίς προειδοποίηση. Η χρήση του IB υποδηλώνει την αποδοχή των όρων χρήσης όπως αυτοί εκάστοτε ισχύουν. Εάν κάποιος από τους όρους κριθεί παράνομος, δεν θίγεται η ισχύς των υπόλοιπων, οι οποίοι εξακολουθούν να ισχύουν κανονικά.

 

Infobeto.com: Τα πάντα για το στοίχημα!

Το infobeto.com θεωρείται το πρώτο site που δραστηριοποιείται και συμμετέχει ενεργά στην εξέλιξη του χώρου των τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα. Είναι εξάλλου και το παλιότερο σάιτ για το στοίχημα , από το 2001, που παραμένει στις επάλξεις και έχει την εμπειρία την γνώση και την ηθική να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των γεγονότων ώστε να προστατεύει τους παίκτες του στοιχήματος αλλά και την ίδια την αγορά.

Στο infobeto αρθρογραφούν και σας συμβουλεύουν έμπειροι παίκτες για το στοίχημα και παράλληλα θα βρείτε αναλύσεις και στοιχηματικές προτάσεις από επιλεγμένους επαγγελματίες παίκτες που επιδεικνύουν απόλυτο σεβασμό στον αναγνώστη κάτω από αυστηρούς κανόνες. 

Forum

Διαθέτει το μεγαλύτερο forum τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως. Αριθμεί περισσότερα από 13.000 εγγεγραμμένα μέλη και έχουν αναρτηθεί εκατομμύρια μηνύματα! Θεωρείται σημείο συνάντησης των περισσοτέρων ανθρώπων της αγοράς και των παικτών για διαβουλεύσεις, συμβουλές, ενημερώσεις, ανταλλαγής πληροφοριών, επίλυσης προβλημάτων με εταιρείες κλπ.  

Κοινωνικό έργο

Tο Ιnfobeto εκτός των άλλων είναι συνυφασμένο και με την ανθρώπινη υπόσταση και το αποδεικνύει με το κοινωνικό του πρόσωπο. Στα παιδάκια από τα ορφανοτροφεία του Λύρειου Ιδρύματος, της Αγίας Άννας ή από όποιο άλλο προταθεί από τους αναγνώστες μας,  τους χαρίζουμε ένα παραπάνω χαμόγελο στα προσωπάκια τους, που για εμάς είναι ότι πολυτιμότερο στον κόσμο.  Όλη η κοινότητα του infobeto βοηθά πολλούς συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Όσο υπάρχουν άνθρωποι, θα υπάρχει και αγάπη... Όσο κι αν ψάξετε, δε θα βρείτε πιο "άχαστο" στοίχημα από αυτό!   

Στοίχημα - Υπεύθυνο παιχνίδι

Το site μας υποστηρίζει στο έπακρο όλους τους κανόνες για υπεύθυνο στοιχηματισμό και έχει συντάξει και αναρτήσει από τους πληρέστερους οδηγούς γι αυτό.