Για τον πρώτο γύρο των προκριματικών του Copa Libertadores η Καράκας υποδέχεται την Σέζαρ Βαγιέχο στο Olímpico de la UCV. Αυτό θα είναι το δεύτερο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες. Στο πρώτο ματς στο Περού δεν είχαμε νικητή. Το παιχνίδι τελείωσε χωρίς σκορ.
Η Καράκας επιστρέφει στην έδρα της με στόχο να πάει την πρόκριση για την επόμενη φάση. Στο πρώτο ματς δεν ήταν καλή και το τελικό 0-0 ήταν καλό για αυτή, διότι δεν έχασε αν και δεν αγωνίστηκε καλά. Εντός έδρας αποδίδει καλύτερα και ευελπιστεί πως θα καταφέρει να σκοράρει και να πάρει την πρόκριση. Σταθερά εκτός οι τραυματίες Κοντρέρας και Γκουαριράπα.
Από την άλλη η Σέζαρ Βαγιέχο αν και έπαιξε πολύ καλά στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα της, δεν κατάφερε να σκοράρει και να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση. Σαφέστατα ήταν ανώτερη από την αντίπαλο της, αλλά δεν μετουσίωσε τις ευκαιρίες της σε γκολ. Εκτός έδρα τώρα θα παλέψει για την πρόκριση, δεν θα έχει εύκολο έργο αλλά έδειξε πως μπορεί να πάρει την πρόκριση. Το πρωτάθλημα στο Περού δεν έχει ξεκινήσει ακόμη. Χωρίς ιδιαίτερες απουσίες ταξίδεψε στην Βενεζουέλα.
Παιχνίδι ειδικών συνθηκών με δύο ομάδες που δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό. Στο πρώτο ματς η περουβιανοί ήταν καλύτεροι, αλλά δεν πήραν αυτό που τους άξιζε. Σήμερα περιμένω πως η Καράκας θα βγάλει αντίδραση. Θα κρατήσω την ισοπαλία στο πρώτο μέρος για τις δύο ομάδες, που περιμένω πως θα μπουν αρκετά προσεκτικά στο ματς.