Το κύπελλο αποτελεί μεγάλο στόχο και των δύο ομάδων, καθώς η χρονιά τους κρίνεται από αυτό το τρόπαιο για το αν θα είναι καλή ή όχι. Η Τσέλσι ήταν απογοητευτική, αφού τερμάτισε στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος και του χρόνου θα αγωνιστεί στο Europa League, ενώ η Μάντσεστερ βγήκε δεύτερη με μεγάλη διαφορά από την Μάντσεστερ Σίτι και δεν κατάφερε ούτε φέτος να κατακτήσει τον μεγάλο τίτλο.
Ωστόσο, οι ''κόκκινοι διάβολοι'' έδειξαν καλύτερα στοιχεία ως ομάδα σε όλη την διάρκεια της χρονιάς και κυρίως τώρα στο φινάλε, οπότε αυτός είναι ο λόγος που τους δίνω ένα κλικ παραπάνω για την κατάκτηση του τροπαίου. Είναι και λίγο πιο συσπειρωμένο όλο το κλαμπ λόγω της περιπέτειας υγείας που είχε ο Φέργκιουσον, οπότε πιστεύω πως αυτό το τρόπαιο θα θέλουν να το αφιερώσουν σε αυτόν.
Υπό τον φόβο της παράτασης δεν θα πάω με το διπλό, αλλά θα μείνω σ5την κατάκτηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που δίνεται στο 1,93.