Ευρωμπάσκετ 2017: Αμέτρητα ειδικά στοιχήματα στο Stoiximan.gr!

από / ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ / Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017 11:01

Ξεκίνησε με μεγάλο ενθουσιασμό, η απουσία όμως του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετρίασε την… θετική ενέργεια όλων για την πορείας της Εθνικής μας. Το Ευρωμπάσκετ αρχίζει σήμερα και τα φώτα όλου του μπασκετικού κόσμου στρέφονται σε Φινλανδία, Ισραήλ, Ρουμανία, Τουρκία, τις τέσσερις χώρες που θα μοιραστούν και θα φιλοξενήσουν τη διοργάνωση.

Οι πολλές και τρανταχτές απουσίες σημαντικών παικτών και κομβικών προσωπικοτήτων έχουν περιορίσει τις… εύκολες προβλέψεις για τα φαβορί, όπως ακριβώς δηλαδή συνέβη και με την Ελλάδα. Ισπανία, Γαλλία και Σερβία συνθέτουν τις τρεις ομάδες των πολύ ισχυρών, γεγονός που αποτυπώνεται και στις αποδόσεις του Stoiximan.gr για το νικητή του τουρνουά, όμως κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την έκπληξη με τα παραπάνω δεδομένα. Η εθνική μας υποχώρησε λίγο με τις τελευταίες εμφανίσεις και την απουσία του Γιάννη, αλλά δε χωρά αμφιβολία πως… σφίζει από ποιότητα και εμπειρία και όπως θεωρήσει πως αποδυναμώθηκε θα το πληρώσει.

Η Λετονία και η Γεωργία (του δικού μας Ηλία Ζούρου που μας κέρδισε και στο “Acropolis”) φωτογραφίζονται… σιγά-σιγά ως δυο ομάδες που μπορούν να κάνουν την έκπληξη και να μπουν στην 4 και στη διεκδίκηση ενός μεταλλίου. Αναντίρρητα θα είναι μεγάλη έκπληξη αν συμβεί κάτι τέτοιο, ενώ πολλά θα κριθούν και από τις πιθανές διασταυρώσεις όπως συμβαίνει, εξάλλου, πάντοτε στον αθλητισμό και δη στο μπάσκετ. Μάλιστα, το ενδεχόμενο να μπουν στα μετάλλια οι δυο παραπάνω χώρες τοποθετείται στοιχηματικά στο Stoiximan.gr αμέσως μετά τις πιθανότητες των πιο παραδοσιακών μπασκετικών δυνάμεων εκτός φυσικά των φαβορί (Κροατία, Λιθουανία, Τουρκία, Ιταλία, Σλοβενία και Ρωσία.

Επιπλέον, η κορυφαία ελληνική εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο προσφέρει αμέτρητες επιλογές τόσο σε μακροχρόνια στοιχήματα (Πρώτος σκόρερ διοργάνωσης, πρώτος ριμπάουντερ, Η2Η παικτών και πολλά άλλα), όσο και σε αγώνες.

Τα πάντα συνηγορούν πως θα δούμε ένα διαφορετικό και πολύ ενδιαφέρον Ευρωμπάσκετ, με τι 18 ημέρες δράσης να ξεκινούν από σήμερα και να ολοκληρώνονται το Σαββατοκύριακο 16-17 Σεπτεμβρίου με τους τελικούς. Η φετινή μπασκετική χρονιά ξεκινάει νωρίς και με τον καλύτερο τρόπο.

Καλή τύχη στην Εθνική μας!

Άρης Τριανταφυλλόπουλος

Μεγάλοι Διαγωνισμοί!

To infobeto διοργανώνει 3 νέους μεγάλους διαγωνισμούς για το Champions League, το Europa League και το Ελληνικό πρωτάθλημα!

Ενημερωθείτε από το παρακάτω link για τους όρους συμμετοχής και για το πως μπορείτε να λάβετε μέρος και να κερδίσετε πλούσια δώρα!

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Cruzeiro MG v Villa Nova MG €3220
Boavista RJ v Madureira €3088
Toluca v Atlas €2733

Please publish modules in offcanvas position.