Ολυμπιακός & ΑΕΚ παίζουν Ευρώπη με 400+ ειδικά στοιχήματα στο Stoiximan.gr!

Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017 11:24

Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ αγωνίζονται σε Champions League και Europa League αντίστοιχα και ο Stoiximan σας έχει ετοιμάσει περισσότερα από 400 ειδικά στοιχήματα.

Μας χάρισαν ένα εντυπωσιακό ντέρμπι με ένταση, φάσεις, δυνατές μονομαχίες και 5 γκολ, και τώρα προετοιμάζονται, ο καθένας με διαφορετική ψυχολογία και από άλλη αφετηρία, για τη 2η πράξη του ευρωπαϊκού τους ταξιδιού σε Τορίνο και ΟΑΚΑ, ξανά. Ολυμπιακός και ΑΕΚ καλούνται να αφήσουν τις ξεχωριστές τους αναμνήσεις από το μεταξύ τους αγώνα πίσω και να επικεντρωθούν στις σπουδαίες αναμετρήσεις που ακολουθούν.

Σκοράρει στο Τορίνο ο Ολυμπιακός

Με το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός που είδε να χάνει το ματς με μια απίστευτη ανατροπή, άλλαξε άμεσα προπονητή και πάει απόψε στο Τορίνο με τον Τάκη Λεμονή στον πάγκο, για να διεκδικήσει ό,τι μπορεί απέναντι στην εσχάτως … αφηνιασμένη «Μεγάλη Κυρία» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Οι Ερυθρόλευκοι μπορεί να έχουν την προϊστορία αντίπαλό τους, όμως στην τελευταία τους μονομαχία για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ το 2014, όπου αντιμετώπισαν τη Γιουβέντους, κατάφεραν να την κερδίσουν με 1-0 στο Φάληρο, ενώ ηττήθηκαν με 3-2 στο Τορίνο (είχε κερδίσει και για το κύπελλο Ουέφα με 1-2 το πιο μακρινό 1999). Μάλιστα, το Stoximan.gr προσφέρει το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, ή να σκοράρει ο Ολυμπιακός 2 γκολ και πάνω, σε πολύ υψηλές και ελκυστικές αποδόσεις. Το έχει ξανακάνει. Μπορεί και σήμερα;

Τρέχει, «πυροβολάει» και αρέσει

ΑΕΚ για φίλημα και στο ντέρμπι της Κυριακής, όπου παρά το γεγονός πως έχασε το μηδέν που διατηρούσε μέχρι εκείνη τη στιγμή στο πρωτάθλημα, πέτυχε με εντυπωσιακή ανατροπή μια σπουδαία νίκη και… στρογγυλοκάθισε στην κορυφή της Superleague, ούσα μόνη πρώτη με 13 βαθμούς. Μάλιστα, έχει αύριο την ευκαιρία να διπλασιάσει τα εξαιρετικά αποτελέσματα αν επικρατήσει της Αούστρια στην Αθήνα, και να βρεθεί σε ακόμα μία πρώτη θέση, μαζί (εκτός απροόπτου) με την πανίσχυρη Μίλαν. Το Stoiximan.gr προσφέρει σε τιμές φαβορί την επικράτηση της Ένωσης, όπως και το ενδεχόμενο να φτάσει πρώτη τα 2 γκολ στον αγώνα!

Πλούσια αγωνιστική δράση σε όλους τους ομίλους

Η ευρωπαϊκή δράση δεν περιορίζεται στις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων, αφού την χθεσινή Τσάμπιονς Λιγκ ημέρα ακολουθεί μία ακόμα, με το Παρί – Μπάγερν να συγκεντρώνει τα βλέμματα όλου το πλανήτη, ενώ την Πέμπτη ακολουθεί μια φουλ αγωνιστική ημέρα στο Europa League, με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα από το Stoiximan.gr!

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017 16:08