Πυγμαχία: Mayweather και McGregor με έπαθλο 300 εκ. δολάρια

Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017 17:28
Τα ξημερώματα της Κυριακής (05.00 το πρωί) διεξάγεται ο πολυαναμενόμενος αγώνας ανάμεσα σε Mayweather και McGregor, ο οποίος αναμένεται να συγκεντρώσει παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Ένας αγώνας που μόλις ανακοινώθηκε το ποσό αμοιβής του νικητή κάνει τον καθένα να ζαλίζεται... Τα χρήματα με τα οποία θα αμειφθούν οι Conor McGregor και Floyd Mayweather για τη μάχη τους θα είναι περίπου 300 εκατομμύρια δολάρια!!!

Εγγυημένα ο Mayweather, ο αήττητος μποξέρ με ρεκόρ 49-0 και πλουσιότερος αθλητής του κόσμου πριν από δύο χρόνια, θα λάβει 100.000.000 δολαρίων στον τραπεζικό του λογαριασμό μόνο και μόνο για την συμμετοχή του και θα έχει εξτρά κέρδη ένα ποσοστό από τις πωλήσεις των PPV's που αναμένεται να σπάσει ρεκόρ και θα ξεπεράσει τα 200.000.000 δολάρια.

Ονειρικά κέρδη αν αναλογιστεί κανείς ότι θα τα κερδίσει από μια συμμετοχή σε έναν αγώνα που δεν θα κρατήσει ούτε 40 λεπτά!

Από την άλλη ούτε ο Ιρλανδός McGregor θα μείνει παραπονεμένος καθώς θα πληρωθεί με τα περισσότερα χρήματα που έχει βγάλει ποτέ από έναν αγώνα. Ξεκινά με εγγυημένα 30.000.000 δολάρια για την συμμετοχή του και από τα ποσοστά από τα κέρδη της διοργάνωσης θα θα βγάλει σίγουρα και άλλα 100.000.000 δολάρια!

Η ζώνη του νικητή φτιάχτηκε από διαμάντια, ζαφείρια, σμαράγδια και χρυσό 24ων καρατίων!

Στην συνέντευξη τύπου των δύο μαχητών, η ομοσπονδία πυγμαχίας WBC, παρουσίασε την ζώνη που θα διεκδικήσουν οι δύο κορυφαίοι πρωταγωνιστές. Μια ζώνη που σχεδιάστηκε στην Ιταλία είναι φτιαγμένη από δέρμα κροκόδειλου και επενδυμένη με 3.360 διαμάντια, 600 ζαφείρια, 300 σμαράγδια, ατσάλι και χρυσό 24 καρατίων!

Ο αγώνας θα προβληθεί ζωντανά από τον OTE TV στις 5 το πρωί της Κυριακής και στοιχηματικά το παιχνίδι θα έχει ενδιαφέρων ειδικά στο live.

O stoiximan προσφέρει τον αγώνα :

- για Live Betting
- με πολλές αγορές και ειδικά στοιχήματα
- ενώ για όλα τα μέλη του Stoiximan θα υπάρχει μία έκπληξη (Ειδική Αποστολή για το παιχνίδι/Stoiximan Mission) την οποία θα μπορείτε να δείτε όλοι με τη σύνδεσή σας στον Stoiximan λογαριασμό σας (θα εμφανιστεί το ειδικό παράθυρο, μόλις συνδεθείτε).

Καλή επιτυχία
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017 18:01