Stoiximan.gr Basket League: Elevator, Kill Bill, Νικ the Quick Καλάθης, Air Παπ και… 200+ ειδικά στοιχήματα στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός!

Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 07 Οκτωβρίου 2017 17:03

Το Ευρωμπάσκετ ολοκληρώθηκε πριν μερικές εβδομάδες με έντονα συναισθήματα και αρκετή ένταση από Έλληνες φιλάθλους, είτε βρέθηκαν στις χώρες διεξαγωγής του τουρνουά είτε το παρακολούθησαν από τα σπίτια τους, παρά την κακή, κατά γενική ομολογία επίδοση της Εθνικής μας (εξαίρεση το ματς με τη Λιθουανία και το ένα ημίχρονο με τη Ρωσία). Ο απαιτούμενος χρόνος για… μπασκετική αποτοξίνωση υπήρξε όμως Stoiximan.gr Basket League και Euroleague έρχονται δυναμικά για να μας θυμίσουν, όπως λένε και οι Αμερικάνοι πόσο πολύ “we love this game”.

Καλημέρα με “αιώνιο” ντέρμπι!

Μάλιστα, ξεκινάμε από τα “βαθιά” αφού την Κυριακή έχουμε ντέρμπι, και τι ντέρμπι. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αναμετρώνται πολύ νωρίς μες τη χρονιά, και αν και μπορεί να μην έχουν ζεσταθεί πλήρως, όπως έδειξαν και τα φιλικά, δεν πρέπει να ξεχνούν πως το 1ο μεταξύ τους ματς και στις δυο προηγούμενες σεζόν έκρινε το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς. Ένα πλεονέκτημα που στη μία περίπτωση (το 2015/16) έδωσε το τίτλο στον Ολυμπιακό, ενώ στην πιο πρόσφατη περσινή σεζόν οι Πράσινοι ολοκλήρωσαν εμφατικά τη χρονιά με ένα μεγάλο διπλό-τίτλο στην έδρα του “αιωνίου”. Ωστόσο, παρά την επιβλητική αυτή… τελεία την περασμένη σεζόν, το Stoiximan.gr δίνει ως αουτσάιντερ την πιθανότητα να κερδίσει ο Παναθηναϊκός την Κυριακή, ενώ σε αποδόσεις φαβορί προσφέρεται η νίκη των Ερυθρολεύκων.

Νέα σεζόν, νέα ρόστερ!

Οι δευτεραθλητές Ευρώπης έκαναν ένα μικρό λίφτινγκ στο ρόστερ (Τόμπσον, Ρόμπερτς, Μακλίν, Τίλι, Στρέλνιεκς και Μπόγρης) τους που προοικονομεί μια πιο επιθετική προσέγγιση στο παιχνίδι τους , όμως οι πυλώνες της ομάδας παραμένουν οι Έλληνες “Σταρς” Πρίντεζης, Σπανούλης Παπανικολάου και Μάντζαρης, συνεπικουρούμενοι από τους Αγραβάνη και Παπαπέτρου που μεγαλωσαν πια! Από την άλλη, οι Πράσινοι έκανα και αυτοί αρκετές κινήσεις, δείχνοντας όμως στα έως τώρα φιλικά πως χρειάζονται ακόμα χρόνο. Όγκαστ, Αντετοκούνμπο, Μήτογλου, Ντένμον, Βουγιούκας, Λεκαβίτσιους (τραυματίας) και ο μέχρι πρότινος ερυθρόλευκος Λοτζέσκι προστέθηκαν στο πράσινο ρόστερ και σίγουρα χρειάζεται χρόνος και δουλειά για να επιτευχθεί η απαραίτητη χημεία. Ένα χαρακτηριστικό που ο Ολυμπιακός το βρίσκει συνήθως πιο εύκολα τα τελευταία χρόνια. Με τα ρόστερ ανανεωμένα, το Stoiximan.gr προσφέρει δεκάδες αγορές σε επιλογές παικτών για πρώτο σκόρερ, τρίποντα, μεταξύ τους μονομαχίες (σε πόντους) και πολλά ακόμα (περισσότερα από 200) ειδικά στοιχήματα για το μεγάλο αυτό ντέρμπι!