Πάμε να το πάρουμε; Πάμε να το πάρουμε;

Ποιος Infobetakias θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;

από / ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ / Τετάρτη, 28 Μαϊος 2014 00:27

Το infobeto σας προτείνει να παίξετε στο παιχνίδι που διοργανώνει η NetBet το οποίο λέγεται Brazilian Million. Όπως καταλαβαίνετε και από τον τίτλο σας δίνεται η ευκαιρία να διεκδικήσετε 1.000.000 euro αλλά και πλούσια δώρα όπως τηλεόραση 42'', Playstation, ipad κλπ. Διαβάστε τους κανόνες και μην χάσετε αυτή την ευκαιρία!

Ας διαγωνιστούμε στο ποιος infobetakias μπορεί να φτάσει ψηλότερα! Μέσα στο forum μπορούμε να συζητήσουμε για το παιχνίδι και να διασκεδάσουμε μέχρι τον τελικό και ας ευχηθούμε ένας από εμάς να πάρει το εκατομμύριο! 

Κάντε εγγραφή από εδώ

 

I. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Οι κανόνες αυτοί ισχύουν για το παιχνίδι που ονομάζεται “Βραζιλιάνικο Εκατομμύριο” που διεξάγεται από το NetBet Sport.

Η συμμετοχή στην παρούσα προσφορά προϋποθέτει ότι έχετε διαβάσει και αποδεχθεί τους κανόνες του παιχνιδιού “Βραζιλιάνικο Εκατομμύριο”.

Η συμμετοχή σε αυτή την προσφορά προϋποθέτει ότι έχετε ένα λογαριασμό NetBet Sport που σέβεταιτους Όρους και Συνθήκες του σάιτ. Μόνο ο κάτοχος του λογαριασμού έχει δικαίωμα να συμμετάσχει στο παιχνίδι “Βραζιλιάνικο Εκατομμύριο”.

II. ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ “ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ”

Το “Βραζιλιάνικo Eκατομμύριο” είναι ένα αθλητικό παιχνίδι προβλέψεων που παρέχεται από το NetBet Sport. Από 29 Απριλίου έως 12 Ιουνίου, θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε €1.000.000 με το NetBet Sport. Θα πρέπει να προβλέψετε τα αποτελέσματα όλων των 64 παιχνιδιών που αποτελούν το Παγκόσμιο Κύπελλο Βραζιλίας 2014, που θα πραγματοποιηθεί κατα την περιόδο μεταξύ 12 Ιουνίου και 13 Ιουλίου του 2014.

Μπορείτε να πάρετε μέρος στο παιχνίδι “Βραζιλιάνικο Εκατομμύριο” από τις 29 Απρίλίου του 2014 μέχρι τις 12 Ιουνίου του 2014 στις 21:00. Οι παίκτες μπορούν να συμμετέχουν το πολύ τρεις φορές ο καθένας. Κάθε συμμετοχή ή αλλαγές που έγιναν μετά από αυτήν την ημερομηνία και ώρα, θα θεωρούνται άκυρες.

Η προσφορά “Βραζιλιάνικo Eκατομμύριο” μπορεί να χωριστεί σε δύο μέρη:
-    Στην φάση των ομίλων που αποτελείται από 48 αγώνες.
-    Στην φάση νοκ-άουτ που αποτελείται από 16 αγώνες (τα “play-off για την τρίτη θέση” περιλαμβάνονται).

α. Η φάση των ομίλων

Ο παίκτης πρέπει να κάνει μια πρόβλεψη για το τελικό αποτέλεσμα κάθε αγώνα στην φάση των ομίλων.
-    “1”: σημαίνει ότι η γηπεδούχος ομάδα κερδίζει τον αγώνα.
-    “X”: σημαίνει ότι ο αγώνας έληξε με ισοπαλία.
-    “2”: σημαίνει ότι η φιλοξενούμενη ομάδα κερδίζει τον αγώνα.

Ο παίκτης πρέπει να τοποθετήσει ένα μονό στοίχημα σε όλους τους αγώνες στην φάση των ομίλων. Μπορείτε να επιλέξετε μόνο ένα από τα τρία πιθανά αποτελέσματα.

Για όλους τους αγώνες στη φάση των ομίλων, ο επιπλέον χρόνος περιλαμβάνει και την ενδεχόμενη διακοπή του παιχνιδιού, ή τον επιπλέον χρόνο που χορηγείται από τον διαιτητή.

Για κάθε αγώνα, το αποτέλεσμα που θα θεωρηθεί οριστικό είναι αυτό που λαμβάνεται υπόψη από το NetBet Sport στο τέλος της κανονικής διάρκειας.

β. Η φάση των νοκ-άουτ

Ο παίκτης πρέπει να κάνει μια πρόβλεψη για το τελικό αποτέλεσμα κάθε αγώνα στην φάση των νοκ-άουτ.
-    “1”: σημαίνει ότι η γηπεδούχος ομάδα κερδίζει τον αγώνα.
-    “2”: σημαίνει ότι η φιλοξενούμενη ομάδα κερδίζει τον αγώνα.

Ο παίκτης πρέπει να τοποθετήσει ένα μονό στοίχημα σε όλους τους αγώνες στην φάση των νοκ-άουτ. Μπορείτε να επιλέξετε μόνο ένα από τα δυο πιθανά αποτελέσματα.

Δεδομένου ότι οι αγώνες νοκ-άουτ δεν έχουν ακόμη καθοριστεί, οι παίκτες θα πρέπει να κάνουν τις προβλέψεις τους με βάση τις δικές τους αποφάσεις. Οι αγώνες στην φάση των 16 θα πρέπει να αποφασιστούν ως εξής:
-    Φάση των 16 (49): Νικητής Ομίλου Α -Επιλαχών Ομίλου Β
-    Φάση των 16 (50): Νικητής Ομίλου Γ -Επιλαχών Ομίλου Δ
-    Φάση των 16 (51): Νικητής Ομίλου Ε -Επιλαχών Ομίλου ΣΤ
-    Φάση των 16 (52): Νικητής Ομίλου Ζ -Επιλαχών Ομίλου Η
-    Φάση των 16 (53): Νικητής Ομίλου Β -Επιλαχών Ομίλου Α
-    Φάση των 16 (54): Νικητής Ομίλου Δ -Επιλαχών Ομίλου Γ
-    Φάση των 16 (55): Νικητής Ομίλου ΣΤ -Επιλαχών Ομίλου Ε
-    Φάση των 16 (56): Νικητής Ομίλου Η -Επιλαχών Ομίλου Ζ

Για όλους αυτούς τους αγώνες, ο επιπλέον χρόνος περιλαμβάνει και το ενδεχόμενο διακοπής του παιχνιδιού, ή τον επιπλέον χρόνο που χορηγείται από τον διαιτητή για παράδειγμα, και επίσης περιλαμβάνει και το ενδεχόμενο παράτασης και πέναλτι.

Για κάθε αγώνα, το αποτέλεσμα που θα θεωρηθεί οριστικό είναι αυτό που λαμβάνεται υπόψη από το NetBet Sport στο τέλος του αγώνα (αυτό θα περιλαμβάνει τυχόν επιπλέον χρόνο και πέναλτι).

Σε περίπτωση που ένας αγώνας δεν ολοκληρωθεί ή αναβληθεί, το τρέχον αποτέλεσμα θα αγνοηθεί και θα αντικατασταθεί από την τελική έκβαση του επαναπρογραμματισμένου αγώνα. Αυτό θα επικρατήσει για το υπόλοιπο του διαγωνισμού.

III. ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Η συμμετοχή στο παιχνίδι “Βραζιλιάνικο Εκατομμύριο” είναι €1.

Η συμμετοχή σε αυτή την προσφορά προϋποθέτει ότι είστε ο κάτοχος του λογαριασμού NetBet Sport που σέβεται τους Όρους και Συνθήκες του σάιτ.

Εάν ο παίκτης δεν έχει έναν έγκυρο NetBet Sport λογαριασμό, θα πρέπει να δημιουργήσει έναν και θα πρέπει να πληροί τους όρους και τις συνθήκες του σάιτ.

Αν η συμμετοχή σας στην προσφορά “Βραζιλιάνικο Εκατομμύριο” είναι το πρώτο “στοίχημα” που τοποθετείται από τον παίκτη μετά την εγγραφή του δεν θα μετρήσει στην ενεργοποίηση του μπόνους καλωσορίσματος. Τα χρήματα που δαπανώνται στο “Βραζιλιάνικο Εκατομμύριο” δεν θα συμβάλουν σε οποιοδήποτε rollover των μπόνους στους λογαριασμούς των παικτών.

Μόλις ο παίκτης επικυρώσει τις προβλέψεις του, θα του σταλεί ένα έγγραφο PDF που θα περιέχει μια περίληψή τους. Το έγγραφο αυτό θα είναι οριστικό. Κανένα παράπονο δεν θα γίνεται δεκτό.

IV. ΚΕΡΔΗ

Τα κέρδη θα απονεμηθούν στον νικητή / στους νικητές εντός 72 ωρών από τη λήξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το οποίο τελειώνει στις 13 Ιουλίου.

Τα κέρδη μπορούν να χωριστούν ως εξής:
-    Η “πρόκληση του 1 εκατομμυρίου”
-    “Η καλύτερη πρόγνωση”

α. Η “πρόκληση του 1 εκατομμυρίου”

Το βραβείο τζάκποτ του €1.000.000 θα κερδηθεί μόνο αν ένας παίκτης κάνει 64 σωστές προβλέψεις στην προσφορά “Βραζιλιάνικο Εκατομμύριο”.

Σε περίπτωση που περισσότεροι από ένας παίκτες έχουν προβλέψει σωστά τα μετρητά θα μοιραστούν ισόποσα μεταξύ των εν λόγω παικτών.

Τα χρήματα θα μεταφερθούν στους NetBet Sport λογαριασμούς των νικητών μέσα σε μία εβδομάδα, με τη μορφή μετρητών.

Ο νικητής/οι νικητές του τζάκποτ του €1.000.000 μπορούν να κάνουν ανάληψη έως και €50.000 κάθε μήνα.

Σε περίπτωση που κανένας παίκτης δεν κερδίσει τα χρήματα που αναφέρονται παραπάνω, όλοι οι παίκτες θα μπουν στον διαγωνισμό που είναι γνωστός ως “Η καλύτερη πρόγνωση”.

β. “Η καλύτερη πρόγνωση”

“Η καλύτερη πρόγνωση” επιβραβεύει τους 20 κορυφαίους συμμετέχοντες. Όσο περισσότερα σωστά αποτελέσματα έχει ένας παίκτης, τόσο καλύτερες οι πιθανότητές του.

Για παράδειγμα: Ο παίκτης Α έχει 40 σωστά αποτελέσματα. Ο παίκτης Β έχει 45 σωστά αποτελέσματα. Ο παίκτης Β θα καταταγεί σε υψηλότερη θέση από ότι ο παίκτης Α.

Ένας πίνακας κατάταξης θα ενημερώνεται τακτικά στην ιστοσελίδα του NetBet Sport καθ’ όλη τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.

Οι 20 κορυφαίοι παίκτες θα καθοριστούν στο τέλος του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου και θα κερδίσουν το ποσό που αναφέρεται στον παρακάτω πίνακα. Ο τελικός πίνακας κατάταξης θα δημοσιευθεί εντός 72 ωρών.

ΘέσηΚέρδη
€5.000
Sony HD LED Smart TV 42”
Playstation 4
iPad mini – 16GB
Kindle Fire HD 7”
6η - 20η Επίσημη μπάλα ποδοσφαίρου Brazuca

Ο παίκτης που έχει κάνει την “καλύτερη πρόγνωση” θα αποκτήσει €5.000 σε μετρητά στο NetBet Sport λογαριασμό του. Τα υπόλοιπα κέρδη θα αποσταλούν στον παίκτη μετά από σύναψη αλληλογραφίας και αφού η διεύθυνση παράδοσης και η ταυτότητά του μπορέσουν να επιβεβαιωθούν.

Σε περίπτωση ισοψηφίας, η ημερομηνία έναρξης της συμμετοχής θα χρησιμοποιηθεί για το διαχωρισμό των εν λόγω παικτών. Εάν η ημερομηνία αυτή δεν είναι αρκετή για να διαχωρίσει τους παίκτες, θα χρησιμοποιηθεί ο χρόνος που έγινε η εγγραφή για να συμμετάσχουν στην προσφορά.

Για παράδειγμα: Ο παίκτης Α έχει 45 σωστά αποτελέσματα. Ο παίκτης Β έχει επίσης 45 σωστά αποτελέσματα. Ο παίκτης Α έκανε τις προβλέψεις τους στις 15 Μαΐου 2014. Παίκτης Β έκανε τις προβλέψεις τους στις 17 Μαΐου 2014. Ο παίκτης Α ως εκ τούτου θα καταταγεί σε υψηλότερη θέση από ότι ο παίκτης Β.

Αν ένας παίκτης έχει κάνει περισσότερα από ένα σετ προβλέψεων, εκείνο με τον υψηλότερο αριθμό των σωστών αποτελεσμάτων, θα ληφθεί υπόψη για τον τελικό πίνακα κατάταξης. Ένας παίκτης δεν θα επιτρέπεται να καταλαμβάνει περισσότερες θέσεις στο top 20 του πίνακα κατάταξης.

V. ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Μόνο τα αποτελέσματα που δημοσιεύονται από το NetBet Sport θα χρησιμοποιηθούν για να καθορίσουν τον αριθμό των νικητών. Κανένα παράπονο για μεταγενέστερες αλλαγές που έγιναν σε αθλητικά αποτελεσμάτων δεν θα γίνονται δεκτά, ανεξάρτητα από την ημερομηνία, τους λόγους και τη φύση του παραπόνου.

Αν το αποτέλεσμα που δημοσιεύεται είναι εσφαλμένο εξαιτίας ενός σφάλματος εκ μέρους της πηγής που χρησιμοποιείται από το NetBet Sport ως σημείο αναφοράς, το οποίο στην προκειμένη περίπτωση είναι η FIFA, οι διοργανωτές του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το αποτέλεσμα αυτό θα αλλάξει όσο το δυνατόν συντομότερο έρθει το σφάλμα αυτό στην επιφάνεια.

Το NetBet Sport έχει το δικαίωμα να ζητήσει πρόσθετα έγγραφα για να επιβεβαιώσει την ταυτότητα και τη διεύθυνση του παίκτη. Κάθε ύποπτος ή δόλιος λογαριασμός θα αποκλειστεί από την προσφορά.

Εάν ένας παίκτης έχει αυτο-αποκλειστεί κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των βραβείων, δεν θα είναι σε θέση να εισπράξει τα κέρδη του μέχρι το τέλος της περιόδου του αυτο-αποκλεισμού του.

Όλοι οι νικητές και οι συμμετέχοντες στο παιχνίδι “Βραζιλιάνικο Εκατομμύριο” συμφωνούν ότι τα ονόματα χρηστών, οι συνεντεύξεις και τα προφίλ τους μπορούν να χρησιμοποιούνται για σκοπούς μάρκετινγκ και προώθηση του σάιτ.

Το NetBet Sport διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή να αποσύρει αυτή την προσφορά οποιαδήποτε στιγμή. Όλες οι αποφάσεις που λαμβάνονται από το NetBet Sport είναι οριστικές και αμετάκλητες.


ΜΠΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

με κάθε νέα εγγραφή μην ξεχνάτε ότι παίρνετε και 100% μπόνους έως 100 euro!

 

 

 

 

 

.

 

 

 

Συγγραφέας

Administrator

Administrator

Δεν έχετε δικαίωμα δημοσίευσης μηνυμάτων. Παρακαλούμε γραφτείτε για να να πάρετε μέρος στη συζήτηση.

Τελευταία Μηνύματα από το Forum

Μήνυμα Αποστολέας Ημερ.
infobeto forum Ελβετικά over georgesv53 Σήμερα 21:42
infobeto forum F1 2020 kosdpthess Σήμερα 17:57
infobeto forum Τα Στέκια "Το προποτζίδικο" Αδιάβροχος Σήμερα 12:17
infobeto forum Ισοπαλίες του Eric Castel Eric Castel Σήμερα 10:09
infobeto forum Δεν βγαζω ακρη με Novibet Jumaruboy Χθες 22:21
infobeto forum IFC Κύπελλο, Ημιτελικοί: 07- 09/07/2020 Ertzan Χθες 17:57
infobeto forum MotoGP - Austria jotanran Χθες 17:53
infobeto forum Σεζον 2019-2020 tino Χθες 17:13
infobeto forum Προγνωστικά Ισλανδίας από τον okonski okonski Χθες 14:28
infobeto forum + grace_kelly Χθες 10:09

Μεγάλοι Διαγωνισμοί!

To infobeto διοργανώνει 3 νέους μεγάλους διαγωνισμούς για το Champions League, το Europa League και το Ελληνικό πρωτάθλημα!

Ενημερωθείτε από το παρακάτω link για τους όρους συμμετοχής και για το πως μπορείτε να λάβετε μέρος και να κερδίσετε πλούσια δώρα!

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στατιστικά Tipsters

  • Profit-Yield 2020
  • Profit-Yield All Time
  • Hot Tipsters (Streak)

Tipster Profit Yield
ΗΛΙΑΚΗΣ +94.56 +33.42%
ΠΡΑΓΙΑΣ +62.71 +42.95%
ΡΑΠΤΑΚΗΣ +8.88 +3.16%
ΕΡΤΖΑΝ +1.28 +2.06%
ΠΕΝΝΟΣ +1.13 +16.14%
ΤΣΙΩΚΟΣ -18.08 -11.09%
ΚΩΤΑΚΗΣ -23.78 -31.29%

Tipster Profit Yield
ΗΛΙΑΚΗΣ +1093.08 +14.10%
ΠΡΑΓΙΑΣ +231.57 +21.52%
ΚΩΤΑΚΗΣ +164.25 +5.17%
ΠΕΝΝΟΣ +84.57 +10.09%
ΡΑΠΤΑΚΗΣ +84.17 +2.17%
ΕΡΤΖΑΝ +6.97 +0.16%
ΤΣΙΩΚΟΣ -76.22 -11.14%

Please publish modules in offcanvas position.