Στην Κροατία ''μεταφέρομαι'' και στο παιχνίδι Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Αταλάντα.
Σε έναν όμιλο με μεγάλη δυσκολία αλλά και...παράθυρο ελπίδας βρίσκεται η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όσο εύκολα μπορεί να βγει τελευταλια, άλλο τόσο μπορεί να παλέψει και για την πρόκριση. Αρκεί να πάρει το καλύτερο από την έδρα της, που είναι και το όπλο της διαχρονικά. Κι αυτό επειδή η Αταλάντα ως πρωτάρα δεν μπορεί παρά να θεωρηθεί μαι ομάδα βατή, τουλάχιστον σε σχέση με άλλες του γκρουπ από το οποίο προήλθε... Παρότι έχει κάνει γκέλες στο πρωτάθλημα, βρίσκεται ισόβαθμη στην κορυφή με ένα ματς λιγότερο. Εχει ξεκινήσει νωρίς τη σεζόν με τα προκριματικά, συνολικά στα τελευταία 8 ματς εντός είναι αήττητη με 6 νίκες. Εκπληκτικός ο περιφερειακός επιθετικός Ντάνι Ολμο, η επόμενη περήφανη πώληση κατά πώς φαίνεται.
Το μόνο που μπορεί να προβλεφθεί με σχετική ασφάλεια είναι ότι η Αταλάντα θα το χαρεί, η ομάδα του Γκασπερίνι εξαργύρωσε την εκπληκτική περσινή πορεία της μπαίνοντας στους ομίλους, ενώ το ποδόσφαιρο που έπαιξε ήταν πολύ ευχάριστο στον ουδέτερο θεατή. Το δε ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα δείχνει πως συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο, έχει μια ήττα εντός και 2/2 εκτός με πρόσφατο το 1-2 στην έδρα της Τζένοα, όπου δείχνοντας μέταλλο σε ματς με συγκλονιστικό φινάλε σκόραρε στο 95' απαντώντας στην ισοφάριση του 92 για να φύγει με το 1-2. Εφτιαξε έτσι και την ψυχολογία της ενόψει του αποψινού αγώνα, ο τεχνικός της δήλωσε πως δε θα αλλάξει το στιλ του αλλά συνάμα επέστησε την προσοχή σε όσους γλυκοκοιτάζουν την πρόκριση πίσω από το θηρίο Μάντσεστερ Σίτι. Πιθανό να λείψει ο επιθετικός Μούριελ που χτύπησε στο πρωτάθλημα.
Κρίσιμο το ματς για την οικονομία του ομίλου, έμελλε να παιχθεί στην πρεμιέρα. Ανώτερη ποιοτικά η Αταλάντα, έχει θράσος, αλλά η απειρία ίσως παίξει το ρόλο της. Η Ντιναμό είναι δυνατή εντός και μπαρουτοκαπνισμένη στο θεσμό, εκτιμώ ότι και οι δύο ομάδες θα χτυπήσουν τη νίκη και δε θα μείνουν στην ισοπαλία που περισσότερο βολεύει τη..Σαχτάρ παρά οποιαδήποτε από τις δύο. Επιλογή το γκολ-γκολ και όβερ 2,5 στο 2,20 της Betshop.