Από τις 7-10-18 και το 0-1 επί της Βαντί Ντέγκλα έχει να κερδίσει η Σμούχα (0-9-6) ενώ στα οκτώ τελευταία (0-3-5) έχει πετύχει μόλις ένα γκολ! Αντίθετη η πορεία της Μασρί η οποία στα επτά τελευταία έχει χάσει μόλις δυο πόντους (6-1-0) και σκοράρει ανελλιπώς.
Οι επιθετικοί Μάζουρεκ (Παναιτωλικός) και Ακπόμ (ΠΑΟΚ) σκοράρουν οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι με ενισχυμένες αποδόσεις*.-
Το θέμα βέβαια του σημερινού ματς είναι η επιστροφή του Χοσάμ Χασάν ο οποίος την περασμένη βδομάδα ανέλαβε την Σμούχα. Ο πρώην παίκτης τους ΠΑΟΚ ήταν για πολλά χρόνια προπονητής στην Μασρί αλλά, μεσούσης της περιόδου την παράτησε για τα λεφτά της Πίρανιντς απ’ όπου απολύθηκε πριν συμπληρώσει 20 ημέρες! Και μπορεί η ομάδα να πήρε τα πάνω της μόλις έφυγε ο Χασάν αλλά του το φυλάνε ακόμη στο Πορτ Σάιντ και αν βρουν την ευκαιρία θα του την κάνουν όπως και στο 3-3 με την Πύραμιντς όπου είχαν ξαναβρεθεί!