Εταιρείες και Bonus Στοιχήματος

από / News / Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2015 12:08

Στην Ελλάδα πέρα από τον ΟΠΑΠ υπάρχουν και οι λεγόμενοι "ξένοι μπουκς" ή ξένες στοιχηματικές εταιρείες. Μόνο ξένοι όμως δεν είναι, καθώς πλέον οι περισσότερες εταιρείες στοιχημάτων είναι ελληνικές και νόμιμες. Με πρόσφατο νόμο, 24 εταιρείες στοιχήματος κατάφεραν και πήραν ΑΦΜ ώστε να αποκτήσουν προσωρινή άδεια για να προσφέρουν διαδικτυακό νόμιμο στοίχημα στην Ελλάδα και πλέον μέσω αυτών των 24 αδειών, δραστηριοποιούνται νόμιμα πάνω από 40 στοιχηματικές εταιρείες (bookmakers) μέσω και των αντίστοιχων ιστοσελίδων ή sites.

Ο πιο διαδεδομένος τρόπος προσέλκυσης νέων παικτών από τις στοιχηματικές εταιρίες δεν είναι άλλος από το γνωστό, σε όλους μας, μπόνους. Οι περισσότεροι bookmakers προσφέρουν 100% μπόνους στο ποσό κατάθεσης του παίκτη, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 150 ευρώ (μόλις μία εταιρία προσφέρει αυτό το ποσοστό), ενώ ορισμένες εταιρίες στοιχήματος δεν ανεβαίνουν πάνω από τα 50 ευρώ bonus!

bonus στοιχήματος

Όλα τα μπόνους κατάθεσης για να γίνουν αναλήψιμα απαιτούν κάποιες προϋποθέσεις και πιο συγκεκριμένα απαιτούν τζίρους π.χ. από τρεις έως έξι φορές του ποσού κατάθεσης. Δηλαδή σε κατάθεση 50 ευρώ με 100% μπόνους, ο τζίρος φτάνει πολλές φορές και τα 300 ευρώ για να μπορεί να γίνει η σχετική ανάληψη. Κάποιες στοιχηματικές εταιρίες έχουν θεσπίσει το free bet (δωρεάν στοίχημα), ενώ κάποιες άλλες, σαφώς λιγότερες, το no lose bet (επιστροφή χρημάτων στοιχήματος). Εκτιμούμε ότι με βάση αυτά τα δεδομένα οι παίκτες αναζητούν την καλύτερη εταιρεία, δηλαδή αυτή που δίνει τα ψηλότερα και καλύτερα μπόνους.

στοιχηματικές εταιρείες

Στην πρώτη περίπτωση, όμως, αν ένας παίκτης παίξει ένα στοίχημα αξίας 50 ευρώ με απόδοση 2.00 και κερδίζει, τότε στον λογαριασμό του θα πιστωθούν 50 ευρώ και όχι 100 ευρώ! Στη δεύτερη περίπτωση τα πράγματα είναι σαφώς πιο απλά, αν και λιγοστές εταιρίες στοιχημάτων πλέον δίνουν το no lose bet. Σε αυτή την περίπτωση μπόνους, ο παίκτης παίζει το στοίχημα που θέλει, με το ποσό που θέλει και αν χάσει παίρνει τα χρήματά του πίσω.

Περισσότερα νέα:

- Η γνωστή εταιρεία Bwin αποφάσισε να κλείσει στις 3 Ιουνίου την ιστοσελίδα wptpoker.com που ίδρυσε το 2009, για να τρέξει τα brand names της, Bwin και Partypoker.

- Οι εταιρείες γνωρίζουν ότι η πλειοψηφία θα υποστηρίξει το φαβορί και αναλόγως κόβουν τις αποδόσεις. Το ίδιο κάνουν επίσης οι bookies σε όσες στοιχηματικές επιλογές τείνουν να γίνουν ή έχουν αποδειχθεί ιστορικά, δημοφιλείς.

- Οι εταιρίες που προσφέρουν το μπόνους, στέλνουν κατά την εγγραφή και έναν κωδικό της προσφοράς. Ο κωδικός είναι σημαντικός και πρέπει να εισαχθεί στο κατάλληλο πεδίο ώστε να πιστωθεί το μπόνους στο λογαριασμό σας. Αν παραλειφθεί αυτή η ενέργεια, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα υποστήριξης της εταιρείας ώστε να μη χάσετε την προσφορά.

Συγγραφέας

Administrator

Administrator

Δεν έχετε δικαίωμα δημοσίευσης μηνυμάτων. Παρακαλούμε γραφτείτε για να να πάρετε μέρος στη συζήτηση.

Στατιστικά Tipsters

  • Profit-Yield 2022
  • Profit-Yield All Time

Tipster Profit Yield
ΡΑΠΤΑΚΗΣ +13.63 +4.77%
ΗΛΙΑΚΗΣ -9.06 -5.88%
ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ -29.90 -1.16%

Tipster Profit Yield
ΗΛΙΑΚΗΣ +1359.85 +12.31%
ΡΑΠΤΑΚΗΣ +96.08 +1.48%
ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ -137.93 -1.39%

Please publish modules in offcanvas position.