• 04
  • Νοε 2020
  • 22:00

CHL Ferencvaros – Juventus ( Ρονάλντο να σκοράρει +2 γκολ)

Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2020 17:19

Tipster:  


Για την 3η αγωνιστική του 7ο ομίλου του Champions League η Φερεντσβάρος υποδέχεται την Γιουβέντους. Η αναμέτρηση θα γίνει με πληρότητα 30% , ήτοι θα βρίσκονται στις κερκίδες 20.000 θεατές.

Εντός έδρας ισοπαλία 2-2 κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου για την Φερεντσβάρος την προηγούμενη εβδομάδα.,στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του ομίλου. Παρά το γεγονός πως βρέθηκε στο ημίχρονο πίσω στο σκορ με παθητικό 2 τερμάτων δεν το έβαλε κάτω και με αντεπίθεση διαρκείας στην επανάληψη κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση. Αυτός ήταν ο πρώτος της βαθμός στον όμιλο, μετά την συντριβή στην πρεμιέρα από την Μπαρτσελόνα στην Βαρκελώνη με 5-1, και έδειξε πως είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει τις όποιες ελπίδες της για την 3η θέση.
Στο πρωτάθλημα Ουγγαρίας είναι φέτος το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, το Σάββατο απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της βασικής ανταγωνίστριας της για την πρωτιά Βίντι και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με 17 βαθμούς έχοντας και ένα ματς λιγότερο.

Κατώτερη των περιστάσεων η Γιουβέντους κόντρα στην Μπαρτσελόνα την περασμένη εβδομάδα και με εμφανή την απουσία του Κριστιάν Ρονάλντο ηττήθηκε εύκολα με 2-0. Έμεινε πίσω στο σκορ από το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης, προσπάθησε να αντιδράσει αλλά όποτε έκανε κάτι καλό είδε το VAR να της το χαλάει καθώς της ακύρωσε – σωστά – 3 γκολ ως οφσάιτ! Και ότι δεν κατάφερε η Γιουβέντους το κατάφερε η Μπάρτσα καθώς στις καθυστερήσεις κέρδισε σε αντεπίθεση πέναλτι και ο Μέσι δεν έχασε την ευκαιρία να διαμορφώσει το τελικό σκορ. Με την ήττα αυτή η ομάδα του Πίρλο έμεινε στους 3 βαθμούς, φυσικά δεν θα έχει πρόβλημα να εξασφαλίσει την πρόκριση αλλά λιγόστεψαν οι ελπίδες της για την πρωτιά στον όμιλο.
Ρονάλντο όμως είχε την Κυριακή το μεσημέρι για το πρωτάθλημα Ιταλίας και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Σπέτσια, με τον Πορτογάλο να μπαίνει αλλαγή το 56΄ και να μετατρέπει το αμφίρροπο 1-1 στο τελικό 4-1 υπέρ της Γιουβέντους, με την Μεγάλη Κυρία να επιστρέφει στα τρίποντα μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες. Με αυτή την νίκη η πρωταθλήτρια έφτασε τους 12 βαθμούς κα βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Ματς με ακλόνητο φαβορί την Γιουβέντους καθώς και υπερτερεί σε ποιότητα κατά πολύ αλλά μετά και την ήττα της περασμένης εβδομάδας θα θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Η Φερεντσβάρος όσο αξιόμαχη και αν είναι δύσκολα θα αντέξει στην πίεση των Ιταλών. Η επιστροφή του Ρονάλντο στην βασική ενδεκάδα του δίνει κίνητρο στο να δείξει για άλλη μια φορά το ταλέντο του, ένας λόγος παραπάνω από την στιγμή που το ματς θα γίνει με παρουσία κόσμου!

Πρόταση: Κριστιάν Ρονάλτνο να σκοράρει +2 γκολ με απόδοση 3.60 της Betshop

Αγώνας: Ferencvaros – Juventus ( Ρονάλντο να σκοράρει +2 γκολ)
Άθλημα: Soccer
Κατηγορία: CHL CL
Ημερομηνία: Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2020 22:00
Σημείο: Scorer
Μονάδες: 2/10
Απόδοση: 3.60
Bookmaker: 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Αποτέλεσμα: Νο
Κέρδος: -2 (Lost)
Φόρμα Tipster (τελευταίοι 10 αγώνες)
L L L L W W W W L L

Έχω μεγάλη αγάπη από μικρό παιδί στον αθλητισμό ενώ με το στοίχημα ασχολούμαι σχεδόν από την πρώτη μέρα που ματς το έφερε ο ΟΠΑΠ στην Ελλάδα!  Μου αρέσει να ποντάρω στα γκολ και εκεί κυρίως θα κινούμαι... Το στοίχημα δίνει ευχαρίστηση όταν παίζουμε σωστά - άρα μονά ματς, και πάντα από τα χρήματα που μας περισσεύουν!

Κερδ. Ισ. Χαμ. Κέρδος Yield
2023 239 1 351 +69.86 +2.63%
All Time 569 3 751 +51.92 +0.98%

Δεν έχετε δικαίωμα δημοσίευσης μηνυμάτων. Παρακαλούμε γραφτείτε για να να πάρετε μέρος στη συζήτηση.

-
02 Οκτ 2023
Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις την αναμέτρηση ΟΦΗ-ΑΕΚ, για την 7η αγωνιστική της Super League, με ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα. Με δύο παιχνίδια ολοκληρώνεται (02/10) η 7η αγωνιστική ... Περισσότερα

ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Τελευταία Μηνύματα από το Forum

Μήνυμα Αποστολέας Ημερ.
infobeto forum Bet της πλάκας coria Χθες 22:18
infobeto forum Ελβετικά over georgesv53 Χθες 21:26
infobeto forum IFC#20 Βαθμολογία και Aποτελέσματα Ομίλου Ertzan Χθες 21:24
infobeto forum IFC#20: 3η Aγωνιστική Ertzan Χθες 21:22
infobeto forum Fixed bets animusbet Χθες 19:38
infobeto forum Ισοπαλίες του Eric Castel PANATHA Χθες 18:10
infobeto forum Sans Voir Live nklaps Χθες 14:47
infobeto forum 23-24 syllektikos Χθες 22:47
infobeto forum Bundesliga bets by Gambler33 syllektikos Χθες 22:41
infobeto forum Sans Voir nklaps Χθες 17:44

Στατιστικά Tipsters

  • Profit-Yield 2022
  • Profit-Yield All Time
  • Hot Tipsters (Streak)

Tipster Profit Yield
ΗΛΙΑΚΗΣ +173.06 +29.28%
ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ +69.86 +2.64%
ΡΑΠΤΑΚΗΣ +19.04 +3.44%

Tipster Profit Yield
ΗΛΙΑΚΗΣ +1286.67 +12.16%
ΡΑΠΤΑΚΗΣ +117.71 +1.97%
ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ +51.92 +0.98%

Tipster Won Draw Lost
ΡΑΠΤΑΚΗΣ1118
ΗΛΙΑΚΗΣ7211
ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ7013

Please publish modules in offcanvas position.