Χρησιμοποιείτε ένα παλιό πρόγραμμα περιήγησης. Μπορεί να μην εμφανίζεται σωστά αυτός ή άλλοι ιστότοποι. Θα πρέπει να αναβαθμίσετε ή να χρησιμοποιήσετε ένα εναλλακτικό πρόγραμμα περιήγησης .
Έστειλα την Πέμπτη ένα δοκιμαστικό κείμενο με την ανάλυση μου και την στοιχηματική επιλογή μου! Ανεξάρτητα από το εάν άρεσε ή δεν άρεσε, μπορεί να ήταν για τα σκουπίδια για εσάς... μια απλή απάντηση στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση, δεν νομίζω να κόστιζε και πολύ!!!
Καλημέρα φίλε, όντως την διάβασα και ήταν εντυπωσιακή! Πολύ ωραίο γράψιμο! Θα σου απαντούσα την ερχόμενη εβδομάδα γιατί δεν έχω προλάβει καθόλου να βρω χρόνο αυτές τις μερες.
Θα σου στείλω στο email πως θα λειτουργήσει το infobeto την νέα χρονιά. Μέχρι τότε μπορείς να δείξεις το ταλέντο σου στο forum. Αξίζει να σε γνωρίσει το κοινό οσον αφορά το γραπτό μέρος Το στοιχηματικο σου κομμάτι θα το δείξει το πρόσημο στην πορεία...
Πριν 38 χρόνια ξεκίνησαν τα έργα για το μετρό της Θεσσαλονίκης και τελείωσαν σήμερα. Τότε ήταν Κυβέρνηση ο Πατέρας μας και σας Ανδρέας Παπανδρέου με ΠΑΣΟΚΑΡΑ και σήμερα που τελείωσαν και έγιναν τα εγκαίνια γιορτάζει ο Ανδρέας Παπανδρέου. Τυχαίο? Δεν νομίζω ερχόμαστε
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξατομικεύσει το περιεχόμενο, να προσαρμόσει την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένο εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συναινείτε στη χρήση των cookie μας.