F1 2016

kosdpthess

IFC#3 Cup & Super Cup winner 2011-12
26 Ιολ 2010
6,094
3,782
113
Αλεξανδρούπολη
Πάμε στο καθιερωμένο νήμα για το 2016.

Δυο αγώνες, ίδιος ο νικητής, Ρόσμπεργκ με καλές εμφανίσεις γενικά.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι οι δύο συνεχόμενες κακές εκκινήσεις του Χάμιλτον.

Η ψαλίδα Μερσέντες-Φεράρι έχει μικρύνει εμφανώς αλλά η ιταλική ομάδα έχει ψωμιά ακόμη πιστεύω, αν και λογικά όπως και πέρσι σε πίστες που θα της ταιριάζουν θα πάρει νίκες, οι οποίες θεωρητικά αναμένεται να είναι περισσότερες φέτος.

Η μεγαλύτερη ευχάριστη έκπληξη είναι η Χαας αναμφισβήτητα, με νέους οδηγούς τύπου Βερλέϊν να δείχνουν ικανοί για πιο σπουδαία πράγματα στο μέλλον.

Προσωπικά η Γουίλιαμς με έχει απογοητεύσει μέχρι στιγμής καθώς την περίμενα καλύτερη. Χθες κάτι πήγε να κάνει αλλά κάπου στην πορεία το έχασε.
 
Απάντηση: F1 2016

Πέρυσι η Γερμανοί βοήθησαν τον Hamilton. Φέτος θα βοηθήσουν τον Roseberg. Η Ferrari είναι ακόμη πολύ πίσω αν και ο Ράϊκόννεν είναι φέτος αρκετά καλύτερος από πέρυσι. Κι αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να οδηγήσει παλαβά νκαι να τα κάνει όλα λίμπα είναι αυτός. Εδώ πήρε νίκες με το πιο άχρηστο αυτοκίνητο! Με καλύτερο δεν θα πάρει;
 
Απάντηση: F1 2016

Πιστευω πως ακομη ειναι πολυ νωρις για να βγουν συμπεραματα
πραγματι η μερσεντες ειναι ενα κλικ πιο πανω απο την φερραρι ο Ροσμπεργκ ξεκινησε δυνατα και ο Χαμιλτον χαλαρα
ομως τι θα γινοταν χθες αν ξεκινουσε και ο φεττελ?
αν δεν χτυπουσε ο Μποτας τον Χαμιλτον κανοντας τον λογω ζημιας να ειναι σχεδον 1 δευτερολεπτο στο γυρο ποιο αργος ?
στη μερσεντες δουλεψαν πολυ φετος στο θεμα ελαστικων και εχουν φτασει σε πολυ υψηλο επιπεδο την στρατηγηκη αγωνα με αποτελεσμα να ελαχιστοποιουν τις απωλειες οταν αυτες θα υπαρχουν
εχουν κορυφαιο κινητηρα ενα απο τα κορυφαια σασι μαζι με φεραρι ρεντ μπουλ και μακλαρεν ( με το χειροτερο κινητηρα )
θα γινει μαχη μεταξυ ροσμπεργκ και Χαμιλτον με τον τελευταιο να εχει προβλημα με την αλλαγη του συμπλεκτη ( ειναι θεμα χρονου να το λυσει ) και με την απαγορευση της ενδοεπικοινωνιας καθως ειναι οδηγος που στηριζεται πολυ στις οδηγιες του μηχανικου του
η φερραρι θα δυναμωση κι αλλο οταν ερθουν στην Ευρωπη ( ετοιμαζουν αναβαθμησεις )
ευχαριστη εκπληξη η χαας που η στενη συνεργασια της με την φερραρι αποδιδει αμεσα καρπους
ο στοφελ βαντιρμ εδειξε χθες ποσο κριμα ειναι να μην εχει στεθερο κοκκπιτ φετος και να οδηγουν κατι τυποι σαν τον ριο χαιραντο
ο βερλεην ειναι οπως ειχα πει και το 2015 απο τους πιο πολλα υποσχομενους ρουκι μαζι με τον βερσταπεν
η ρεντ μπουλ με τοκαλυτερο σασι του γκριντ δειχνει στην εργοστασιακη ρενω ποιος ειναι το αφεντικο Ελπιζω του χρονου να αληθεουουν οι φημες και να την δουμε να τρεχει με κινητηρες Αστον Μαρτιν
και η χοντα θα συνεχισει να τυραναει την μακλαρεν τον Αλονσο και τον Μπατον που ενω εχουν ενα κορυφαιο σασι τα 550 γαιδουρακια της χοντα δεν.....
 
Απάντηση: F1 2016

Καλά αυτή η χόντα πως γίνεται για δεύτερη χρονιά να είναι τόσο χάλια; Μου κάνει φοβερή εντύπωση και για έναν λαό που έχει την νοοτροπία να μην κοιμόμαστε καν, να δουλέψουμε μέχρι να το καταφέρουμε.

Σίγουρα έχει δρόμο ακόμη μπροστά.

Προσωπικά πιστεύω πως Αλόνσο και Μπάτον τρέχουν για το χαβαλέ, για τον ίδιο λόγο που και οι Ρόλινγκ Στόουνς π.χ. με το ένα πόδι στον τάφο και κάνουν ακόμη συναυλίες. Δεν περιμένουν κάτι, δεν ελπίζουν σε κάτι. Απλά και η ίδια η ΜακΛάρεν θεωρεί πως με αυτούς τους δύο θα έχει καλύτερη συλλογή δεδομένων και εξέλιξη από το να έχει 2 πιτσιρικάδες. Ή τουλάχιστον έτσι έφτασε το πράγμα γτ λογικά ξεκίνησε με άλλο σκεπτικό.

Επίσης, θεωρώ πως η Ρενώ μπήκε στην F1 ξανά ακριβώς γτ η Ρεντ Μπουλ θα αλλάξει κινητήρες του χρόνου και δεν θέλει σαν εταιρία να μείνει εκτός φόρμουλας και πιθανότατα το να δώσει κινητήρες στην Μάνορ μόνο πχ, δεν θα την βοηθήσει να κρατήσει το πρεστιζ. Άρα στο δικό μου το μυαλό απλά θέλει να μείνει στο προσκήνιο και αυτή την στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει άλλος τρόπος. Πιστεύω, πως αν βρει ομάδα σχετικά πρωτοκλασάτη, έστω και τύπου Γουίλιαμς να δώσει κινητήρες, θα αποχωρήσει σαν εργοστασιακή ομάδα γτ νομίζω δεν έχει τους πόρους.


Άσχετο, αλλά βλέπω το κλάμα για την περιγραφή της ΕΡΤ που όντως είναι τραγική (το HD πάντως ωραίο). Τάκη θα λέτε και θα κλαίτε! χαχαχα
Πραγματικά ποτέ δεν κατάλαβα γτ του έριχναν τόσο κράξιμο. Επίσης, πρέπει να καταλάβουν πως οι δημοσιογράφοι, και οχι οι χομπίστες αρθρογράφοι και μπλόγκερς, που ασχολούνται με το άθλημα είναι λίγοι, οπότε είανι και λογικό ανάμεσα σε αυτούς τους λίγους να μην υπάρχει ο φοβερός σπίκερ και το λέω αυτό γτ πολύ σύγκριση γίνεται με τους Άγγλους σπίκερς κυρίως.
 
Απάντηση: F1 2016

εγω παλι απορω πως η μακλαρεν δεν εχει φτιαξει ακομα κινητηρα για το μονοθεσιο της δεν ειναι καμια μικρη ομαδα τυπου μανορ ιδιωτικη αλλα ενας κτασκευαστης σουπεκαρ που παιζει στην ιδια αγορα με φεραρι και AMG mercedes

δυσκολα μπορει να φυγει τωρα η Ρενω γιατι εχει παρει μπροστα ολα τα λεφτα απο τον μπερνυ για τα επομενα 6 χρονια απο την συμφωνια κονκορντ και ειναι πολλα ( ηταν ορος που εθεσε για να επιστρεψει και να ξεχρεωσει την λοτους )

Σειτανιδης και Πουρναρακης εχουν πολλες γνωσεις πανω στην φ1 και οσο κι αν κραζαμε για καποιες ατακες η υπερξερολισμο τον Πουρναρακη κακα τα ψεματα λιγοι εχουν το υποβαθρο σε τεχνικα θεματα οπως αυτος

πιστευω οτι και στην ΕΡΤ επειδη τους πεταξαν στα βαθια αποτομα θα βελτιωθουν σιγα σιγα

μεγαλο συν ομως οι πολυ λιγες διαφημισεις και το HD οχι οπως στον αλφα που χαναμε περιπου μιση ωρα αγωνα με διαφημησεις
 
Απάντηση: F1 2016

Τάκη θα λέτε και θα κλαίτε! χαχαχα
Πραγματικά ποτέ δεν κατάλαβα γτ του έριχναν τόσο κράξιμο. Επίσης, πρέπει να καταλάβουν πως οι δημοσιογράφοι, και οχι οι χομπίστες αρθρογράφοι και μπλόγκερς, που ασχολούνται με το άθλημα είναι λίγοι, οπότε είανι και λογικό ανάμεσα σε αυτούς τους λίγους να μην υπάρχει ο φοβερός σπίκερ και το λέω αυτό γτ πολύ σύγκριση γίνεται με τους Άγγλους σπίκερς κυρίως.

Φόρμουλα δίχως Τάκη είναι σαν την χωριάτικη χωρίς φέτα.:bask:

Όσο για το κράξιμο να ρωτήσεις τον Χρήστο (ζόριαν).:fish:

Ο Τάκαρος είναι ψυχάρα ρε αλλά που να το καταλάβει ο κόσμος :agis:
 
  • Like
Αντιδράσεις: kosdpthess
Απάντηση: F1 2016

Aντε ρε δείτε κανένα sky, movistar κλπ να δείτε τι πάει να πει προβολή, παρουσίαση , περιγραφή κλπ κλπ
γατάκια ε γατάκια, που μάθατ(μ)ε στον τάκαρο τόσα χρόνια και μας έκανε τα καρύδια πεπόνια :vuu:

για τιμωρία θα σας στείλω dvd από 5 χρονιές με φόρμουλα περιγραφή τάκαρου για να εξαγνυστείτε :bb:

υ.γ. για Σεϊτανίδη συμφωνώ :eye:
 
  • Like
Αντιδράσεις: Ertzan
Απάντηση: F1 2016

τρίτος αγώνας, τρίτη νίκη και άνετη για Ρόσμπεργκ.

δεν ξέρω πόση σημασία έχιε το κλατάρισμα του Ρικιάρντο σητν αρχή αλλά θεωρώ πως θα τον περνούσε ούτως ή άλλως, απλά ίσως είχε κρατηθεί πιο κοντά ο Φέτελ, αλλά στην τελική δύσκολα να καλυφθούν 37 δευτερόλεπτα διαφοράς.

Ο Φέτελ τείνει να γίνει η Μάρθα Βούρτση της Φ1 μου φαίνεται. Προφανώς και είναι καθαρό αγωνιστικό συμβάν η γύγκρουση με τον Ραϊκονεν αλλά δεν γίνεται να τα ρίχνει στον Κβιατ ο οποίος δεν έκανε τπτ λάθος. ΟΚ, ίσως περίμενε τον Κβιατ να έκοβε, δεν το έκανε (ορθά καθώς μια χαρά την πήρε την στροφή) και πάνω στο ξάφνιασμα του ο Φέτελ κάνει ένα τσικ το τιμόνι και βρίσκει τον Ραϊκόνεν, δλδ μια λάθος στιγμή μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Εδώ ένα ωραίο βιντεάκι on board παράλληλα και από τους δύο οδηγούς.
http://www.formula1.com/content/fom..._Onboard_with_Kvyat_and_Vettel_at_Turn_1.html

Ο Χάμιλτον προφανώς και αντιμετώπισε προβλήματα, δύσκολο είναι να μείνεις αλώβητος όταν ξεκινάς από τόσο πίσω. Μια έβδομη θέση η οποία ναι μεν αφήνει πιρκία αλλά και αυτή μπορεί να θεωρηθεί καλό αποτέλεσμα μετά το συμβάν στην εκκίνηση.

Ο Ραϊκονεν πολύ καλή παρουσία γενικά με την 5η θέση, αν αναλογιστούμε το πως εξελίχθηκε ο αγώνας.


Σίγουρα η σεζόν είναι στην αρχή αλλά ο Ρόσμπεργκ έχει βάλει τις βάσεις για τον τίτλο. Θεωρώ πως θα το πάρει φέτος, καθότι και η ίδια η Μερσέντες όσο και αν δεν το παραδέχεται θέλει τίτλο με Γερμανό οδηγό στο τιμόνι (έστω και πολιτογραφημένο).

Υ.Γ.: Θετική εντύπωση οι 2 Τορο Ροσο με τις θέσεις 8-9. Απογοητευτικοί για μένα ήταν ο Μπότας, η Ρενώ σαν ομάδα και η Μακ Λάρεν, η οποία ναι μεν κάτι πήγε να δείξει αλλά τελικά δεν κατάφερε και πολλά. Επίσης, η Χας έδειξε ένα ξεφούσκωσε μετά τις 2 καλές εμφανίσεις, φυσικά για μια νέα ομάδα τα σκαμπανεβάσματα είναι φυσιολογικά.
 
  • Like
Αντιδράσεις: vaf3 και zorian
Απάντηση: F1 2016

Στα επόμενα 2 γκραν πρι(Βαρκελώνη,Μόντε Κάρλο)που δεν πολυβολεύουν την Μερσέντες θα δούμε αν έχει κλείσει η διαφορά από Φεράρι και Ρεντ Μπουλ.
 
Απάντηση: F1 2016

Ο αγώνας του Μόντε Κάρλο πέρασε, ο Χάμιλτον την νίκη μετά από αρκετό καιρό.

Βαρετός αγώνας (κλασσικά) το μοναδικό ενδιαφέρον, οι κιτές συνθήκες και η επίδοση του Φερσταπεν. Ο Οποίος ήταν ότι καλύτερο στον αγώνα από άποψη θεάματος και μετά το λάθος του/ατυχία του βρέθηκαμε να βλέπουμε το γύρω γύρω όλοι μέχρι το φινάλε.

Ακόμη και η φύση των ελαστικών και οι συνθήκες δεν ευνόησαν για κάτι έστω μέσω των πιτς.

Ο Ρικιάρντο έβγαλε πικρία χθες. Η ρεντ μπουλ φέρθηκε ερασιτεχνικά όχι μόνο στην καθυστέρηση στα πιτς αλλά και γενικά στο πότε τον έβαλε, τι του φόρεσε κτλ.

Επίσης, ένα μπράβο και στον Πέρεζ που πήρε ένα ανέλπιστο βάθρο και στον Αλόνσο που έφερε το κάρο της ΜακΛάρεν στην 5η θέση.
 
  • Like
Αντιδράσεις: crea_bet
Απάντηση: F1 2016

Το επόμενο που είναι Kosdthess??


12 Ιουνίου στον Καναδά.

παραδοσιακά εκεί έχουμε ωραίο αγώνα οπότε νομίζω ότι είναι ένας αγώνας που τον περιμένουν αρκετοί.

Επίσης, βάση διαμόρφωσης της πίστας θα δούμε αν και κατά πόσο ρεντ μπουλ και φεράρι μπορούν να κοντράρουν την μερσέντες, αν και θεωρώ πως θα έχουν το πάνω χέρι οι γερμανοί.
 
Απάντηση: F1 2016

καμία


παλιά υποστήριζα ρενώ γτ είμαι φαν των πιο underground ομαδων. Tωρα που επανηρθε την περιμενω να δω αν θα κανει τπτ αξιοπρεπες.

στο σημερα, πραγματικα τπτ, αν και προτιμω να βλεπω να τα πηγαινει καλα η γουιλιαμς και η ζαουμπερ, που ειναι διαχρονικα παραδοσιακες μικρες ομαδες.

απο οδηγους, Αλονσο απο τους καιρους που ηταν στην Μιναρντι καμια 14 χρονια πριν. Αν και απο το πρωταθλημα που εχασε το 2010 απο τον Φετελ, το πρωτο του γερμανου δλδ, ηξερα οτι δεν θα υπαρξει κατι καλυτερο για εκεινον.
 
Απάντηση: F1 2016

παροκολουθούσα εποχή Μικα Χάκινεν και Μακλαρεν. Ωραίες εποχές.
 
  • Like
Αντιδράσεις: KOUVADOKINIGOS
Απάντηση: F1 2016



Χακινεν ο αγαπημενος μου οδηγος
τερμα γκαζι στην Eau rouge και αντρικια προσπεραση στον Σουμαχερ
 
Απάντηση: F1 2016



Χακινεν ο αγαπημενος μου οδηγος
τερμα γκαζι στην Eau rouge και αντρικια προσπεραση στον Σουμαχερ

μεφτιαξες!!! θα ανεβάσω φώτο μέσα στην ημέρα από προσωπικό αρχείο!!
 
  • Like
Αντιδράσεις: KOUVADOKINIGOS
Απάντηση: F1 2016

Είδα στο τσατ κινητικοτητα για την Φ1, αντε γραψτε και εδω τπτ να τα χουμε συγκεντρωμενα.


Παντως ο αγωνας χθες για Καναδας αρκετα σουπα. Κλασσικα Μερσεντες πρωτη και η Φεραρι παλι κλαψουριζει.

Η Ρεντ Μπουλ απογοητευτικη λογω διαφορας με τις δυο πρωτες ομαδες.

Μεγαλη εκπληξη ο μποτας φυσικα, νομιζω ακομη ψαχνουν τι εγινε και τους πηρε το βαθρο.

Ο Ροσμπεργκ χαλασε εναν αγωνα που θα μπορουσε εστω να τερματισει μια θεση πισω απο τον Χαμιλτον καθαρα για εγωισμο. Επρεπε να πατησει φρενο και να μεινει απο πισω, αφου ο Χαμιλτον χρονια τωρα παντα θα ρισκαρει επαφη
 
Απάντηση: F1 2016

Ακούω σε πολλά σάιτ από Φεραρικούς ότι η Φεράρι είχε λάθος στρατηγική,αλλά πιστεύω ότι αν ακολουθούσε ίδια με τον Χάμιλτον θα ήταν αρκετά πιο πίσω.Η Ρεντ Μπουλ δεν βολευόταν στον Καναδά και νομίζω η 4η θέση του Βερστάπεν είναι αρκετά καλή ενώ στις πιο πίσω θέσεις τα πράγματα πήγαν όπως τα περιμέναμε με Φορς ιντια και Τόρο Ρόσο να συμπληρώνουν την 10αδα.
Πάντως,καλόβλεπα το @5.50 του Ρόζμπεργκ και το @10 του Φέτελ για πρωτοπόρος 1ου γύρου αλλά τελικά για τον φόβο βροχής δεν το έπαιξα.Φαίνεται να υπάρχει σοβαρό προβλημα με τον συμπλέκτη και σε όλες τις εκκινήσεις ο Βρετανός έχει χάσει θέσεις στην αρχη.
 

Προγνωστικά

    • Δεν υπάρχουν ποδοσφαιρικές αθλητικές μεταδόσεις σήμερα
  • 20:00
    Novasports Start
    • Ζάλγκιρις Κάουνας - Αρμάνι Μιλάνο
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα
  • 21:30
    Novasports 5HD
    • Μπασκόνια - Αναντολού Εφές
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Παρτίζαν - Ολυμπιακός
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Βιλερμπάν - Μονακό
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 01:05
    Novasports 4HD
    • Arizona - Clemson
  • 01:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Ατλάντα Χοκς - Μπόστον Σέλτικς
  • 01:35
    Novasports 5HD
    • San Diego St. - UCONN
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Νιου Ορλίνς Πέλικανς - Μιλγουόκι Μπακς
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • PANATHA PANATHA:
    Είδες ριπλέι?
  • Ertzan Ertzan:
    ναι
  • PANATHA PANATHA:
    Η Φενέρμπαχτσε επιθυμούσε να πάρει αναβολή το ντέρμπι της 7ης Απριλίου με την Γαλατάσαραϊ για το τουρκικό Super Cup ελέω... Ολυμπιακού, όμως το συγκεκριμένο αίτημά της δεν έγινε αποδεκτό από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.
  • PANATHA PANATHA:
    Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας (TFF) ενημερώσε και τους δύο συλλόγους πως
    αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική ημερομηνία λόγω του φορτωμένου αγωνιστικού προγράμματος των ομάδων.
  • Ertzan Ertzan:
    Θα το έγραφα το πρωί αλλά από το κινητό δεν ήρθε. Οι αλλόθρησκοι όπως ήταν φυσιολογικό είπαν πως δεν θα δεχτούν την αναβολή του αγώνα. Οι δικοί μας έκαναν αίτηση για αναβολή και απότι διάβασα έλεγαν να γίνει ο αγώνας με την λήξη του πρωταθλήματος όμως η Ομοσπονδία που έχει χεστεί πάνω της και ακόμα να βγάλει την απόφαση για τις "τιμωρίες" δεν το έκανε αποδεκτό.
  • Ertzan Ertzan:
    Η Fenerbahce είναι η ομάδα που μάζεψε τους περισσότερους πόντους στην Ευρώπη αλλά δεν το βλέπουν έτσι δεν πειράζει όμως είναι μεγάλος ο θεός
  • PANATHA PANATHA:
    Δειχνει ο ΑΝΤ1 F1 την Κυριακή το πρωι??
  • Ertzan Ertzan:
    Νομίζω μόνο το plus θα το έχει
  • PANATHA PANATHA:
    ρε τα λαμογια....
  • Ertzan Ertzan:
    είχε προσφορά μέσω της ΔΕΗ για 9 μήνες δωρεάν πριν 1 μήνα
  • PANATHA PANATHA:
    ναι το ξερω....
  • PANATHA PANATHA:
    κ μαγνητοσκόπηση το δείχνει ο Αντ1 το ελεύθερο κανάλι στης 17:00
  • PANATHA PANATHA:
    Αγγλία - Βραζιλία 0-0 στο 36......Over 0,5 στο πρωτο μερος
  • PANATHA PANATHA:
    Απόδοσ
    η @31.0
  • M Forum Bot:
    Ο χρήστης MrChow ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Maurice Moss Tips" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Ertzan Ertzan:
    συνεχίζει η προσφορά της ΔΕΗ για Αντέννα plus νομίζω μέχρι 14 Απριλίου
  • Ertzan Ertzan:
    Λίγες μέρες πριν την συνέλευση της Fenerbahce βγήκε στην φόρα η συνάντηση που είχε ο Hugh Dallas με τους διαιτητές και οι συνομιλίες για τον αγώνα Galatasara-Antalyaspor όπου εκεί ο διαιτητής του VAR παραδέχεται πως έκανε λάθος στο πέναλτι που πήρε ο παίκτης της Γαλατσαραϊ όπου στην ουσία το είπε πως "βούτηξε" ο παίκτης στην μικρή επαφή που είχε που δεν ήταν για πέναλτι. Γι'αυτήν την φάση είχε μιλήσει και ο Πρόεδρος μας όπου είπε αυτά που συμβαίνουν και η Ομοσπονδία τον έβγαλε ψεύτη, ωραία πράγματα
  • S Forum Bot:
    Ο χρήστης std157489 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Φοιτητική Έρευνα για το Λιανικό Εμπόριο" στο Καφενείο.
  • PANATHA PANATHA:
    Μονο ο Τζαβελας θα μπορουσε να φαει κοκκινη καρτα χωρις να παιζει....πραγματικα ειναι ηλιθιο το παιδι...
  • Ertzan Ertzan:
    το είχε παίξει στοίχημα γι'αυτό :p
  • PANATHA PANATHA:
    Πραγματικα απορω....αφου σε καθε ματς ειναι με νευρα γιατι δεν το κοβει το ρημαδι και να ξεκινησει το ψαρεμα....
  • PANATHA PANATHA:
    Σε λιγο θα το καρφωσει ο Φωτης....
  • PANATHA PANATHA:
    Δεν γινονται αυτα....
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
    Ertzan Forum Bot: Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)"...