championsbet/bet14

JordanRules

Active Member
13 Απρ 2018
422
220
43
αποφασισα να ανοιξω ενα θεμα για την championsbet,να δω λιγακι και τις αποψεις των υπολοιπων.

την χρησιμοποιω εδω και σχεδον 2 χρονια.

εχω κανει πολλες καταθεσεις και πολλες αναληψεις. οι αναληψεις ειναι ή τριψηφιες ή τετραψηφιες.

το 2017 ειχα ζημία,αλλα το 2018 ειχα μεγάλο κερδος και σε αυτην και στον κλώνο της,την bet14. μαλιστα μου εστειλαν και βεβαιωση κερδων πριν λιγο καιρο,για την εφορία.

δεν ζητησαν ποτέ κανενα εξτρα εγγραφο σε καμια μου αναληψη ολα αυτα τα χρονια και δεν εχω κάποιο limit. η πιο αργη αναληψη ηταν σε 36 ωρες.

σε αναληψη με εμβασμα , παντα τα λεφτα τα ειχα στην τραπεζα σε λιγοτερο απο 24 ωρες,ακομα εν μεσω σαββατοκυριακου.

ακριβως την ιδια αποψη με εμενα για αυτην εχουν και αρκετοι φιλοι μου που την χρησιμοποιουν, και νομιζω πως κι ο goal2 εδω στο φορουμ,ειχε κανει παρόμοια θετικα σχόλια για αυτην.

μου κανει τρομερά θετικη εντυπωση σε μια εποχη που τα παραπονα για καθυστερησεις πληρωμων, ή για μη πληρωμες απο στοιχηματικες προς παικτες ή για τρελες απαιτησεις εγγραφων απο αυτες, ακομα και για 100-200 ευρω, να υπαρχει στοιχηματικη εταιρεια η οποία ειναι "μικρή" και σχετικά αγνωστη στο ευρύ κοινό και να διεκπεραιώνει ταχύτατα αναλήψεις 2.000 ευρω ή και παραπάνω.

εψαξα εδω στην ενοτητα "στοιχηματικες εταιρειες" να δω αν υπαρχει καποιος που να ειχε αντιδικια μαζι τους. εψαξα μεχρι 2015 ,μετα κουραστηκα, και το μόνο που βρήκα ηταν ένα thread για καθυστέρηση πληρωμης το 2015 (τότε που πρωτο-εγιναν τα capitals control) από ενα μελος του φορουμ, που εφτασε μεχρι 4 βδομαδες (δεν εγραψε αν πηρε τα λεφτα τελικα, αλλά λογικα τα πηρε,γιατί αν δε τα ειχε παρει, η λογική λέει ότι θα το ειχε γραψει).

ειχε καποιος από σας προβλημα μαζι τους ποτέ?

θα με ενδιεφερε να ακουσω τις αποψεις σας.

επισης αφορμη για να ξεκινησω αυτο το θεμα ειναι το επερχομενο νομοσχεδιο, περί αδειοδότησης εταιρειων.

φοβαμαι πως ισως η championsbet/bet14 δε θα εχει το μπατζετ να πληρωσει τα απαιτουμενα χρηματα και να παρει άδεια 5ετους διαρκειας.

ξερει κανεις πόσο δυνατη ειναι γενικα σαν εταιρεια στο εξωτερικο και κατα πόσον ειναι διατεθιμενη να κανει υπομονη επενδυοντας στην Ελλάδα,ακόμα κι αν εχει χασουρα στην αρχή?

γενικά δεν είναι πολύ δραστήρια στον τομέα του marketing/διαφημισεων και banners κτλ, πραγμα που με βαζει σε σκεψεις, για το αν θα καταφερει να μεινει στην αγορα.

προσωπικα θεωρω οτι μια εταιρεια με τετοια συνεπεια στις πληρωμες και χωρις limit, θα ηταν κρίμα να φυγει απο την Ελλάδα
 
Απάντηση: championsbet/bet14

Kαλησπερα φιλε μου.Μαλλον θα κανω εγγραφη και εγω στην championsbet.Ζητανε κατι αλλο εκτος απο ταυτοτητα?με τα μπονους πως τα πανε?κανουν τιποτα πονηριες?
 
Απάντηση: championsbet/bet14

Όσοι θέλετε να λάβετε το μπόνους 1ης κατάθεσης από την συγκεκριμένη εταιρεία, πρέπει να γνωρίζετε ότι ισχύει ο παρακάτω όρος:


"Για να ολοκληρωθεί η επαλήθευση των στοιχείων σας με σκοπό την πίστωση μπόνους, θα χρειαστεί να μας στείλετε τον κωδικό επιβεβαίωσης που θα λάβετε στην διέυθυνση κατοικίας σας, που μας δηλώσατε κατα την εγγραφή σας. Κατόπιν αιτήματος μπόνους."
 
Απάντηση: championsbet/bet14

Kαλησπερα φιλε μου.Μαλλον θα κανω εγγραφη και εγω στην championsbet.Ζητανε κατι αλλο εκτος απο ταυτοτητα?με τα μπονους πως τα πανε?κανουν τιποτα πονηριες?

σε μενα εχουν ζητησει ταυτοτητα κι ενα λογαριασμο δεκο/χαρτι κεπ κατα την εγγραφη. το ιδιο και σε 5-6 φιλους μου που τη χρησιμοποιουν.τιποτα αλλο. ουτε κατα την εγγραφη,ουτε στις αναληψεις. ααα ξεχασα. ζητησαν και φωτογραφια της debit card με την οποια κατεθεσα (λογικό) και οταν ζητησα αναληψη στην τραπεζα φωτο το την 1η σελιδα του τραπεζικου βιβλιαριου μου (λογικό).

το μπονους τους δεν εχει ιδιαιτερα ευνοικους ορους,αλλα αυτο εξαρταται κι απο τον τροπο που παιζεις. ειναι λιγο σχετικά ολα δηλαδη.

καλο ειναι να διαβασεις προσεκτικα τους ορους γιατι πολλες αγορες δεν συμπεριλαμβανονται στο τζιρο τους μπονους.

επισης για να λαβεις το μπονους, πρεπει να καταθεσεις, και μετα να ζητησεις το μπονους με email, και αυτοι θα σου στειλουν ενα γραμμα μεσω ταχυδρομειου στη διευθυνση που δηλωσες.

το γραμμα αυτο εχει εναν κωδικο που πρεπει να τον στειλεις μεσω email σε αυτους και τοτε μόνον θα παρεις το μπονους.

επισης δεν ξερω αν δινουν μπονους με skrill/neteller . εγω δε τα χρησιμοποιω ποτέ,οπότε αν εχεις σκοπο να χρησιμοποιησεις κατι τετοιο , θα σου προτεινα να ρωτησεις πρωτα αν θα δικαιουσαι μπονους.

τωρα οσον αφορα το αν κανουν πονηριες,δεν ξερω τι ακριβως εννοεις, αλλα σε μενα και σε ολους αλλους ξερω ηταν πάντα κυριοι με Κ κεφαλαιο. αψογοι στις πληρωμες, καμία ταλαιπωρια,καμία καθυστέρηση,κανενα εξτρα εγγραφο,κανένα limit.

βεβαια εγω επειδη εχω καταθεσει με 4 διαφορετικους ταυτοποιημενους τροπους (viva wallet,moneysafe,paysafe,debit card), και ειδικα η καταθεση με καρτα μετραει πολύ, κι επισης εχω κανει άπειρες αναληψεις στην τραπεζα μου , ξερουν οτι ειμαι εγω 200%, κι οτι δεν προκειται για πλαστο λογαριασμο κτλ.

τωρα αν καποιος πηγαινε να κανει καμια μαιμουδια με skrill/neteller αλλουνου ή δεν ξερω γω τι αλλη κομπινα, δεν ξερω εκει πως μπορει να αντιδρουσανε.

σε μενα και στους φιλους μου που ειμαστε ολοι 100% legit accounts και ανα πάσα στιγμη μπορουμε να στειλουμε το οποιοδηποτε εγγραφο, δε μας εχουν ζητησει Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α εξτρα ποτέ.
 
Απάντηση: championsbet/bet14

Στα θετικα πρωτα.Με πληρωσαν σχεδον χωρις κανενα προβλημα.85%+ ιστορικο με στοιχηματα value bets, και τα πληρωσαν ολα.
Για μπονους δεν εχω αποψη, δεν το ειχα παρει σε καμια απο τις δυο.Ουτε για λαθη αποδοσεων που κανουν μονο αυτες εχω αποψη.Value εννοω παιξιμο σε αποδοσεις οσο εχουν και ολοι οι υπολοιποι την στιγμη που παιζεται το δελτιο, και μετα πτωση, στα μισα τουλαχιστον στοιχηματα μεγαλη πτωση αποδοσης παντου.
Αυτο που διαπιστωσα και στις δυο εταιρειες, ηταν οτι μαλλον εχουν "κοφτη" οταν περασεις τα 5000€ καθαρο κερδος.
Εκτος απο τους 2 δικους μου λογαριασμους, περυσι οταν μου ειπαν 2 φιλοι μου οτι τους εκοψε η championsbet, ειχαν και αυτοι λιγο πανω απο 5κ καθαρο κερδος.
Στα θετικα και τα 0% γκανιοτα για οσους παιζουν εμπορικα ματς, εχουν 1-2 παιχνιδια ανα μερα, και καποιες φορες 3 η 4.
Και η καλουτσικη γκανιοτα γενικα. Σε 2nd class πρωταθληματα ειναι συνηθως 1,5% με 2% καλυτερη απο την bet365 και την (ψευδως διαφημιζομενη ως κορυφαια σε γκανιοτα) goalbet

Αρνητικα.Η Bet14 καποια στιγμη μου εστειλε με κουριερ εναν φακελο με κωδικο για επαληθευση.
Και ετυχε και στις 2 εταιριες μου να μου καθυστερησουν καπως αναληψεις, μια φορα η bet14 και δυο η championsbet, γυρω στην εβδομαδα η καθυστερηση και πληρωθηκα αφου τους ειδοποιησα στο chat οτι καθυστερουν.
Ομως το οτι με πληρωσαν εμενα δεν σημαινει οτι δεν εχουν κλεψει αλλους.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΣΤΟ CASHOUT γιατι θα κλαιτε τα κερδη σας.
To cash out τους ειναι με διαφορα το καλυτερο που υπαρχει.Παντα συμφερει απο το να καλυψεις σε αλλη εταιρεια, ακομα και σε betfair καλυψη με 3% προμηθεια θα εδινε λιγοτερο κερδος η περισσοτερη ζημια.Οποτε μαλλον ειναι πολυ καλο για να ειναι αληθινο.
Εχουν ακυρωσει σε πολλες περιπτωσεις στοιχηματα που εγιναν cashout με κερδος, ειτε γιατι ειχε παιχτει pregame και εγινε cash out πριν ξεκινησει το ματς, (εχουν εναν ορο περι live cashout που ομως δεν ειναι ξεκαθαρα γραμμενος και με βαση αυτο ακυρωνουν) ειτε για καταχρηση cashout αμα δουν συνεχομενα κλεισιματα με κερδος.
Γενικα,αναλογα με τον τροπο που παιζει ο καθενας, και τι ζηταει απο μια εταιρεια,η με ποια κριτηρια την κρινει, νομιζω οτι ειναι αρκετα καλες, αρκει να προσεξει καποιος αυτο με το cash out.Για μενα αποδειχτηκαν πολυ χρησιμες, με τον τροπο που παιζω,σε αλλες οχι 5κ κερδος αλλα ουτε 1κ δεν προλαβα να κερδισω πριν ερθει η "λυπητερη"
 
Απάντηση: championsbet/bet14

μιας και μιλαγαμε για "προαισθημα" σε αλλο τοπικ (σε ποια στοιχηματικη εταιρεια θα εμπιστευόσασταν τα λεφτα σας) , παροτι οπως εγραψα παραπανω ειμαι 100% ικανοποιημενος απο championsbet/bet14 και ενιωθα απόλυτα safe ως τωρα (αν και τα όσα εγραψε ο goal2 με θορυβησαν φυσικά) , πλεον εχω ενα πολυ κακο προαισθημα εν οψει του νεου νομου.

φοβαμαι πως δε θα εχουν τα χρηματα να παρουν την αδεια, και δεν ξερω αν πρεπει πλεον να κραταει καποιος χρηματα μεσα.

εχουν μεγαλο προβλημα με τις πληρωμες τελευταια.

ζητησα αναληψη με viva wallet την περασμενη βδομαδα, και τα χρηματα τα ελαβα οχι απο το δικο τους viva wallet , αλλα απο το viva wallet ενος χρήστη ονομάτι Θωμάς ΠΛΑ*******ΑΣ !!!!!!
ξαναζηταω μετα 2 μερες παλι αναληψη με viva wallet,περνανε 3 μερες και δεν εχω λαβει τα λεφτα, και αναγκαστηκα να την ακυρωσω,γιατι στο μεταξυ εχασα αρκετα απο τα χρηματα που ειχα μεσα σε αυτους και χρειζομουν κι αλλα λεφτα για να παιξω.
φιλος μου ζητουσε αναληψη με εμβασμα και το ακυρωσαν 4 φοες και του ειπαν να τα ζητησει με paysafe γιατι εοχυν καποιο προβλημα (ισχυριστηκαν αναβαθμιση).
προχτες ζητησα αναληψη με τραπεζικο εμβασμα και παροτι ελαβα τα χρηματα,εστω και με μια πολυ μικρη για τα δεδομενα τους καθυστερηση, τα ελαβα με προμηθεια 3 ευρω, ενω ως τωρα τα ελαμβανα χωρις προμηθεια,γιατι χρησιμοποιουσαν εθνικη τραπεζα (οπως εχω και γω). αρα αλλαξαν τραπεζα. μαλλον εκλεισαν το λογαριασμο στην εθνικη.
στα mail δε μου εχουν απαντησει.

εχω προβληματιστει πολυ

edit. επικοινωνησα και τηλεφωνικα μαζι τους. ισχυριστηκαν αναβαθμιση τραπεζικου συστηματος και σε μενα , ειπαν οτι δεν θα κλεισουν (αλλα υποθετω πως ακομα κι αν ειχαν σκοπο να κλεισουν δε θα μου το ελεγαν φυσικα), και μου ειπαν να κανω εκ νεου forward το email, ωστε να το προωθησουν στο οικονομικο τμημα. οντως το εκανα και μου απανατησαν οτι το προωθησαν.

ευχομαι να εχω πεσει εξω σε ολα
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: magon
Απάντηση: championsbet/bet14

update
με ενημερωσαν μεσω email οτι ο Θωμάς ΠΛΑ*******ΑΣ ειναι ο νομικος τους εκπροσωπος κι οτι επειδη λογω αναβαθμισης ειχε προβλημα το viva τους, μου τα εστειλαν απο το δικο του viva για λογους ταχυτερης εξυπηρετησης

επισης οντως δε χρησιμοποιησαν εθνικη τραπεζα στο εμβασμα που μου εστειλαν .
απο την επομενη βδομαδα ομως θα ειναι ξανα διαθεσιμη και η εθνικη τραπεζα ειπαν.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Απάντηση: championsbet/bet14

μάλλον δεν ελεγαν ψέμματα σε championsbet/bet14 τελικά.
επανηλθε ως μεσο συναλλσγης το viva wallet και οι τραπεζες/καρτες κτλ και μου ειπαν μεσω email οτι και οι αναληψεις μεσω εθνικης τραπεζας επανηλθαν κανονικα.
οντως πρεπει να εκαναν αναβαθμιση στο τραπεζικο συστημα τους. αδικα φοβηθηκα οτι κατεβαζουν ρολλά,αλλά "φυλαγε τα ρουχα σου , να εχεις τα μισά"
, που λέει κι η παροιμία
 
Απάντηση: championsbet/bet14

παροτι οπως εγραψα παραπανω ειμαι 100% ικανοποιημενος απο championsbet/bet14 και ενιωθα απόλυτα safe ως τωρα (αν και τα όσα εγραψε ο goal2 με θορυβησαν φυσικά) , πλεον εχω ενα πολυ κακο προαισθημα εν οψει του νεου νομου.
Στο ξαλαλεω.ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ CASH OUT σε αυτες. Αποφυγε το παση θυσια.Θα χασεις λεφτα. Κατα τα αλλα καλες ειναι και οι δυο, κατα την γνωμη μου πολυ καλυτερες απο αλλες πιο γνωστες.


ζητησα αναληψη με viva wallet την περασμενη βδομαδα, και τα χρηματα τα ελαβα οχι απο το δικο τους viva wallet , αλλα απο το viva wallet ενος χρήστη ονομάτι Θωμάς ΠΛΑ*******ΑΣ !!!!!!
Καμια ανησυχια γιαυτο.Ειναι ο ο διοκτητης της championsbet και μαλλον ειναι δικη του και η bet14.
Προσφατα ειχε και η Τipbet τετοια θεματα ομως τα ελυσε (κοινη αδεια αυτες οι 3, online amasument solutions)
 
  • Like
Αντιδράσεις: JordanRules
Απάντηση: championsbet/bet14

Στο ξαλαλεω.ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ CASH OUT σε αυτες. Αποφυγε το παση θυσια.Θα χασεις λεφτα. Κατα τα αλλα καλες ειναι και οι δυο, κατα την γνωμη μου πολυ καλυτερες απο αλλες πιο γνωστες.



Καμια ανησυχια γιαυτο.Ειναι ο ο διοκτητης της championsbet και μαλλον ειναι δικη του και η bet14.
Προσφατα ειχε και η Τipbet τετοια θεματα ομως τα ελυσε (κοινη αδεια αυτες οι 3, online amasument solutions)

ναι το ξερω οτι ανηκουν και οι 3 εταιρειες στον ιδιο ομιλο, και μαλλον για αυτο ειχαν ταυτοχρονα και οι 3 εταιρειες το ιδιο προβλημα.

με τα cash out δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα ως τωρα. κανω ελαχιστα cash out (ισως να μην εχω κανει ουτε 10-15 cash out εδω και 2 χρονια που τη χρησιμοποιω) παροτι παιζω δεκαδες στοιχηματα καθημερινα σε αυτους , και ειναι ολα στο live , και μόνο οταν δω οτι το ματς δε γυριζει με τιποτα και απλα σωζω οτι μπορω. οταν το αποτελεσμα παει καλα , δε το κανω cash out ποτέ. αρα με πληρωνουν ψιχουλα με αυτα τα λιγα cash out
 
Τελευταία επεξεργασία:
Τελικά αυτή η Bet14 είναι νόμιμη; Γιατί δεν την βλέπω σε καμία από τις επίσημες λίστες (εδώ στο φόρουμ και αλλού) με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες.

Ίσως off-topic αλλά για να μην ανοίγω νέο, έχω βρει μία Arena-Bet, για την οποία δεν βλέπω καμία αναφορά. Την γνωρίζει κανείς; Είναι νόμιμη για λειτουργία στην Ελλάδα;
 
Τελικά αυτή η Bet14 είναι νόμιμη; Γιατί δεν την βλέπω σε καμία από τις επίσημες λίστες (εδώ στο φόρουμ και αλλού) με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες.

Ίσως off-topic αλλά για να μην ανοίγω νέο, έχω βρει μία Arena-Bet, για την οποία δεν βλέπω καμία αναφορά. Την γνωρίζει κανείς; Είναι νόμιμη για λειτουργία στην Ελλάδα;

η bet14 λογικά είναι νόμιμη . δεν γίνεται να μην είναι αφού είναι κατω απο την ομπλέλα της on line amusemenτ ,η οποια εχει αδεια.
εμενα όχι μόνο με είχαν πληρώσει κανονικά (και μάλιστα πολλάλ εφτά) ,αλλά μου είχαν δωσει και βεβαίωση κερδών για το έτος 2018 (η βεβαιωση βέβαια αναγραφει on line amusement και συμπεριελαμβανε και τα κερδη της championsbet αλλά μικρή σημασία έχει).

η arena bet φαινεται πως ειναι κλωνος της goalbet, και παιδι της GLB ,οπότε καλύτερα μακριά
 
Ναι είναι και οι 2 απ' όσο γράφουν.
σε φράξαν παντού;

Όχι, έχω την επιλογή να παίξω και σε άλλες εταιρίες, απλά μου αρέσει να δοκιμάζω, βλέπω και τις αποδόσεις μήπως και αλλάξω την "κύρια" εταιρία μου. Ρώτησα επειδή δεν την είδα σε καμία λίστα, σε αντίθεση με την Championsbet που είναι σε παντού.

Από Goalbet (για την Arena-Bet λέω) η εμπειρία μου δεν ήταν και η καλύτερη, μου είχε κάνει εντύπωση ότι ΔΕΝ μπορούσα να κάνω κατάθεση μέσω τράπεζας, δεν δέχονταν χρεωστική από Ελληνική τράπεζα, αναγκάστηκα να μπλέξω με paysafe και όταν ήρθε η ώρα να κάνω ανάληψη με είχαν ζαλίσει, την μία screenshot από την σελίδα της paysafe, μετά βίντεο που να δείχνει να μπαίνω στην σελίδα και μετά να μπαίνω στις κινήσεις για να φανεί η κατάθεση στην Goalbet, μετά δεν θυμάμαι κι εγώ τι άλλο.
 
Arena bet:
15. Ένα επιβεβαιωμένο στοίχημα δεν μπορεί να αλλάξει ή να ακυρωθεί από την πλευρά του παίκτη. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώνει τα αποδεκτά στοιχήματα πριν από την έναρξη του αγώνα χωρίς αιτολόγιση, ενημερώνοντας τον πελάτη ή στέλνοντας του e-mail στην διεύθυνση που δήλωσε στη φόρμα καταχώρησης ή τηλεφωνικώς.
Aυτη είναι Δουλειά! όλοι οι traders να στείλουν βιογραφικά! ούτε άγχος να μην σου διαλύσουν το set ούτε να ξεφορτωθείς σε ανταλλακτήριο.. Μπαχάμες! ακυρώνεις όσα στοιχήματα θες φτιάχνεις διορθώνεις το σετ σου και και πάμε για άλλα. Άσε τους άλλους να τρέχουν στα ανταλλακτήρια προμήθειες και μαλακίες.
Αrena bet παράδεισος των traders.
 
  • Haha
Αντιδράσεις: qazdas

Προγνωστικά

    • Δεν υπάρχουν ποδοσφαιρικές αθλητικές μεταδόσεις σήμερα
  • 20:00
    Novasports Start
    • Ζάλγκιρις Κάουνας - Αρμάνι Μιλάνο
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα
  • 21:30
    Novasports 5HD
    • Μπασκόνια - Αναντολού Εφές
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Παρτίζαν - Ολυμπιακός
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Βιλερμπάν - Μονακό
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 01:05
    Novasports 4HD
    • Arizona - Clemson
  • 01:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Ατλάντα Χοκς - Μπόστον Σέλτικς
  • 01:35
    Novasports 5HD
    • San Diego St. - UCONN
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Νιου Ορλίνς Πέλικανς - Μιλγουόκι Μπακς
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • PANATHA PANATHA:
    Είδες ριπλέι?
  • Ertzan Ertzan:
    ναι
  • PANATHA PANATHA:
    Η Φενέρμπαχτσε επιθυμούσε να πάρει αναβολή το ντέρμπι της 7ης Απριλίου με την Γαλατάσαραϊ για το τουρκικό Super Cup ελέω... Ολυμπιακού, όμως το συγκεκριμένο αίτημά της δεν έγινε αποδεκτό από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.
  • PANATHA PANATHA:
    Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας (TFF) ενημερώσε και τους δύο συλλόγους πως
    αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική ημερομηνία λόγω του φορτωμένου αγωνιστικού προγράμματος των ομάδων.
  • Ertzan Ertzan:
    Θα το έγραφα το πρωί αλλά από το κινητό δεν ήρθε. Οι αλλόθρησκοι όπως ήταν φυσιολογικό είπαν πως δεν θα δεχτούν την αναβολή του αγώνα. Οι δικοί μας έκαναν αίτηση για αναβολή και απότι διάβασα έλεγαν να γίνει ο αγώνας με την λήξη του πρωταθλήματος όμως η Ομοσπονδία που έχει χεστεί πάνω της και ακόμα να βγάλει την απόφαση για τις "τιμωρίες" δεν το έκανε αποδεκτό.
  • Ertzan Ertzan:
    Η Fenerbahce είναι η ομάδα που μάζεψε τους περισσότερους πόντους στην Ευρώπη αλλά δεν το βλέπουν έτσι δεν πειράζει όμως είναι μεγάλος ο θεός
  • PANATHA PANATHA:
    Δειχνει ο ΑΝΤ1 F1 την Κυριακή το πρωι??
  • Ertzan Ertzan:
    Νομίζω μόνο το plus θα το έχει
  • PANATHA PANATHA:
    ρε τα λαμογια....
  • Ertzan Ertzan:
    είχε προσφορά μέσω της ΔΕΗ για 9 μήνες δωρεάν πριν 1 μήνα
  • PANATHA PANATHA:
    ναι το ξερω....
  • PANATHA PANATHA:
    κ μαγνητοσκόπηση το δείχνει ο Αντ1 το ελεύθερο κανάλι στης 17:00
  • PANATHA PANATHA:
    Αγγλία - Βραζιλία 0-0 στο 36......Over 0,5 στο πρωτο μερος
  • PANATHA PANATHA:
    Απόδοσ
    η @31.0
  • M Forum Bot:
    Ο χρήστης MrChow ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Maurice Moss Tips" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Ertzan Ertzan:
    συνεχίζει η προσφορά της ΔΕΗ για Αντέννα plus νομίζω μέχρι 14 Απριλίου
  • Ertzan Ertzan:
    Λίγες μέρες πριν την συνέλευση της Fenerbahce βγήκε στην φόρα η συνάντηση που είχε ο Hugh Dallas με τους διαιτητές και οι συνομιλίες για τον αγώνα Galatasara-Antalyaspor όπου εκεί ο διαιτητής του VAR παραδέχεται πως έκανε λάθος στο πέναλτι που πήρε ο παίκτης της Γαλατσαραϊ όπου στην ουσία το είπε πως "βούτηξε" ο παίκτης στην μικρή επαφή που είχε που δεν ήταν για πέναλτι. Γι'αυτήν την φάση είχε μιλήσει και ο Πρόεδρος μας όπου είπε αυτά που συμβαίνουν και η Ομοσπονδία τον έβγαλε ψεύτη, ωραία πράγματα
  • S Forum Bot:
    Ο χρήστης std157489 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Φοιτητική Έρευνα για το Λιανικό Εμπόριο" στο Καφενείο.
  • PANATHA PANATHA:
    Μονο ο Τζαβελας θα μπορουσε να φαει κοκκινη καρτα χωρις να παιζει....πραγματικα ειναι ηλιθιο το παιδι...
  • Ertzan Ertzan:
    το είχε παίξει στοίχημα γι'αυτό :p
  • PANATHA PANATHA:
    Πραγματικα απορω....αφου σε καθε ματς ειναι με νευρα γιατι δεν το κοβει το ρημαδι και να ξεκινησει το ψαρεμα....
  • PANATHA PANATHA:
    Σε λιγο θα το καρφωσει ο Φωτης....
  • PANATHA PANATHA:
    Δεν γινονται αυτα....
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
    Ertzan Forum Bot: Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)"...