Bets από Τουρκία 19-20

Tchami

Member
19 Νοε 2015
26
49
13
Καλησπέρα και από εμένα !
Μπήκα στο χορό του στοιχήματος λίγο αργοπορημένος αλλά η αλήθεια είναι ότι το σκεφτόμουν καιρό και έψαχνα κότσια για να γράψω. Όπως μαρτυράει και ο τίτλος θα εστιάσω πιο πολύ στα μπετς από την Τουρκία αλλά θα υπάρξουν και στοιχήματα και από τις λοιπές χώρες. Για να μην κουράζω, θα ξεκινήσω να αναλύω σε κάθε μου επιλογή τον λόγο που προέβηκα σε αυτή την απόφαση έτσι ώστε να βοηθώ και εμένα στην τελική μου μελέτη αλλά και τον οποιοδήποτε θέλει να ακολουθήσει.
Ξεκινώντας από σήμερα , θα περάσω απευθείας στο παρασύνθημα.

Από την πρώτη κατηγορία της Τουρκίας και συγκεκριμένα σήμερα το όβερ στο Μαλάτια-Ντενιζ στο 1.72 είναι οριακά αποδεκτό. Επιθετική ομάδα η γηπεδούχος και κάλλιστα μπορεί να μπει στον επιθετικό ρυθμό και η Ντενίζ(1-2-0 στα εκτος με 3-1 τα γκολ).Από κει και πέρα η Φενέρ λογικά θα επικρατήσει της Ανταλια αλλά δεν θεωρώ πως υπάρχει κάποια ευκαιρία για να μπλέξουμε με κάτι. Ίσως με κάποιον anytime scorer αλλά και αυτό δεν με τρελλαίνει και τόσο.
Στα του ΣΚου μου αρέσει περισσότερο ο άσσος της Γκαζιαντέπ στο 4.00 κόντρα στην Μπασακσεχίρ. Θεωρώ επίσης ότι το ματς αυτό κρύβει κινδύνους για την ομάδα της Πόλης,διότι όχι μόνο προέρχεται από τον μεσοβδόμαδο αγώνα κόντρα στην Γκλαντμπαχ αλλά διότι δεν έχει το ροτέισον που χρειάζεται προκειμένου να αντέξει κόντρα σε μία ομολογουμένως καλή -νεοφώτιστη- ομάδα. Από εκεί κι έπειτα το ματς της Μπεσίκτας ενώ στην αρχή είχε μπει στις επιλογές μου εν τέλει το βγάζω,διότι το 3.50 της Αλάνιασπορ πιστεύω ότι δεν αρκεί.Η γηπεδούχος σαφώς και βρίσκεται σε φάση αποσύνθεσης μιας κι είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα αλλά θεωρώ ότι δεν έχει την δυναμική η Αλάνια για να βγάλει διπλό.Ακόμη και το Χ δεν θα είναι καθόλου κακό αποτέλεσμα για την ίδια,αλλά για την Μπεσίκτας θα είναι σίγουρα καταδικαστικό. Τέλος,με το ίδιο σκεπτικό της Γκαζιαντέπ μπορεί να σταθεί κάποιος και στον άσσος της Ριζεσπόρ στο 2.62 κόντρα στην Τραμπζονσπόρ.

Στην δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας, η πρωτοπόρος Ακχισάρ δοκιμάζεται στην έδρα της Γκιρεσουνσπόρ με το όβερ στο 2.00 και το διπλό στο 2.30 να έχουν τύχες. Προσωπικά θα επιλέξω το διπλό στο 2.30 ,διότι η Ακχισάρ από πολύ νωρίς έχει βάλεις τις βάσεις για την άμεση άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Από την άλλη, η Γκιρεσουνσπόρ βρίσκεται σε αγωνιστική καθίζηση και παρότι άλλαξε προπονητή στα μέσα του Σεπτέμβρη δείχνει να μην μπορεί να αλλάξει ρότα. Επίσης, η Φατίχ παίζεται και αυτή στο όβερ (απόδοση 2.00) κόντρα στην Εσκισεχίρ η οποία δείχνει φέτος να μην έχει αντίδοτο για το -6 που δέχτηκε και αν δεν συμβούν ακραία πράγματα θα αποχαιρετήσει την κατηγορία. Από εκεί και πέρα λιγάκι περίεργη θα μπορου΄σε να χαρακτηριστεί η απομάκρυνση του προπονητή της Χαταισπόρ που ένω αγωνιστικά είναι σε μια καλή θέση ,η διοίκηση αποφάνθηκε υπέρ της απόλυσης και τώρα πηγαίνει σε μία ομάδα που μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στην πρώτη κατηγορία.Βέβαια, η Οσμανλί έχει αλλάξει αρκετά σε σχέση με πέρσι και οποιαδήποτε σενάρια ανόδου δεν πιστεύω ότι μπορούν να ευσταθούν.

Στην τρίτη κατηγορία και συγκεκριμένα στον Beyaz(λευκός) όμιλο ο άσσος της Σαριγέρ στο 1.72 θεωρώ ότι είναι fair και παίζεται. Η γηπεδούχος άλλαξε προπονητή πριν λίγο καιρό αλλά την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στο φαβορί ανόδου δεν θα μπορούσε να απαιτεί και πολλά. Τώρα αντίπαλος μία ομάδα από το Κουρδιστάν, η Αμεντ η οποία δεν πιστεύω πως μπορεί να βάλει και πολλά εμπόδια στην γηπεδούχο. Η Σαριγέρ εξάλλου δεν είναι για να βρίσκεται στις θέσεις για την μέση της βαθμολογίας αλλά κυρίως για τις προνομιούχες θέσεις για τα play-off προβιβασμού. Από κει και έπειτα, στο ντέρμπι μεταξύ Σακαρα-Μανισα το όβερ στο 1.97 είναι οκ μιας και μιλάμε για επιθετικές ομάδες,όπως και το διπλό στο 3.10 αξίζει μια στεκιά. Στον Kirmizi(κόκκινο) όμιλο το διπλό της Ελάζιγκσπορ στο 2.25 είναι απλώς οκ.Τέλος, το όβερ στο Καχραμανμαρα-Εγιουπσπόρ στο 1.95 είναι αποδεκτό.

Αυτές είναι οι σκέψεις μου για το ΣΚ. Για οτιδήποτε άλλο πρυκύψει θα ανεβάσω ξανά κειμενάκι.Επίσης να αναφέρω ότι περιμένω αποδόσεις και από άλλα ματς στην 2.Lig καθώς και αποδόσεις στην 3.Lig σε κάποια ματς που θαρρώ πως όλο και κάτι υπάρχει!
 
Καλημέρα σε όλους !
Και να που τελικά η μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής ήρθε χθες το βράδυ από την Αντάλιασπορ,κερδίζοντας με 0-1 την Φενέρ. Η αλήθεια είναι ότι το ματς δεν είχα χρόνο να το δω από την αρχή παρά μόνο από το 70+ όπου η Φενέρ δεν μπορώ να πω οτι μοχθούσε και πολύ για την ισοφάριση. Βέβαια υπήρξαν 2 περιπτώσεις όπου τα χέρια δεν δόθηκαν πέναλντι, αλλά με τους νέους κανονισμούς της ΦΙΦΑ πλέον δεν ξέρουμε τι ισχύει με τα πέναλντι όταν ακουμπάει η μπάλα στο χέρι. Προχωρώντας στο δια ταύτα, έχοντας αναλύσει τις σκέψεις μου από εχθές θα προβώ στην τοποθέτηση των στοιχημάτων :

Μονό : Turkey Super Lig Γκαζιαντέπ - Ιστανμπούλ Μπασακσεχίρ 1 4.00 με 2/10 Μονάδες
Μονό : Turkey 1.Lig Γκιρέσουνσπορ - Ακχισάρ 2 2.75 με 3/10 Μονάδες
Μονό : Turkey 1.Lig Εσκισεχίρ - Φατίχ Καραγκουμρούκ Over 2.5 2.00 με 3/10 Μονάδες
Μονό : Turkey 2.Lig Kirmizi Καχραμανμαρασπορ - Εγιουπσπόρ Over 2.5 1.95 με 3/10 Μονάδες
Μονό : Turkey 2.Lig Beyaz Σαμσουνσπόρ - Μανίσα Over 2.5 2.00 με 3/10 Μονάδες
Δυάδα : Σαριγέρ - Αμεντσπόρ 1 1,72 + Καρντεμίρ - Μπαιμπούρτ 2 1,57 @2,71 με 4/10 Μονάδες
Μονό : Turkey 2.Lig Beyaz Σαριγέρ - Αμεντσπορ 1 1,72 με 4/10 Μονάδες

Ανοιχτά μπετς : 22 Μονάδες

Καλό στοιχηματικό ΣΚ να έχουμε !
 
Καλημέρα σε όλους !

Μέτριο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το ΣΚ που μας πέρασε αναφορικά με το αποτέλεσμα από τα μπετς που πονταρίστηκαν. Ένα δοκάρι στο 91' και συγκεκριμένα της Σαριγέρ κόντρα στην Αμέντ θα άλλαζε το πρόσημο της κάβας σε περίπτωση που η μπάλα έμπαινε στα δίχτυα ,αλλά ομολογώ ότι κι αυτά στο πρόγραμμα είναι. Η Σαριγέρ πίστευα ότι θα καθάριζε το ματς αλλά πιο πολύ το πίστεψα εγώ παρά οι ίδιοι οι παίκτες.

Στα μεσοβδόμαδα τώρα,έχουμε αγωνιστική δράση στην 3η και 4η κατηγορία και πάμε να δούμε το πρόγραμμα μαζί.

Ξεκινώντας από τον όμιλο Beyaz , είναι εύκολα αντιληπτό από όλους ότι ο μπουκ θεωρεί τις Μανίσα και Ινεγκολσπορ καυτά φαβορί και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να βρω τρόπο που μπορούν να σπάσουν. Η Ινεγκολσπορ τα βασικά να κάνει αύριο κόντρα στο πτώμα που λέγεται Σανλιουρφα θα είναι αρκετά για να κερδίσει. Η φιλοξενούμενη έχει ένα κάρο προβλήματα να αντιμετωπίσει με το ισχυρότερο να είναι η πιθανή διάλυση του σωματείου. Στον απόηχο αυτής της κατάστασης αλλά και στην κάκιστη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται(αδυνατεί να πληρώσει πούλμαν για να μεταφέρει την ομάδα στα εκτός έδρας) ο σύλλογος δεν μπορώ να βρω τρόπο που θα πάρει έστω το Χ. Άσσος στο χάντικαπ θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιος όπου η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι ενάντια σε αυτό το σκεπτικό. Λέτε να έχουμε καμμία ομορφιά της τάξεως του όβερ 6.5 ; Ίσως. Απλώς διατυπώνω τις σκέψεις μου και ο καθένας πράττει αναλόγως. Όσο αναφορά το ματς της Μανίσα , την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Σαμσουνσπορ ήρθε ισόπαλη με 2-2, θα μπει μέσα στο ματς με το σκεπτικό του να καθαρίσει το ματς. Εδώ παίζεται και το 1/1 στο 1.90 αν μπορεί να θεωρηθεί ευκαιρία. Από εκεί και πέρα, η Ζονγκουλντακ από το 1.72 που προσφερότανε στον άσσο όταν άνοιξαν οι αποδόσεις πλέον παίζεται στο 1.40 και ψάχνομαι ακόμη για την μεταβολή αυτή. Στα υπόλοιπα ματς του ομίλου, η Γένι Τσορούμ στο 1,80 κόντρα στην Μπασκέντ είναι το πρώτο μπετ που μπαίνει στις επιλογές μου. Έδειξε καλά στοιχεία στο προηγούμενο ματς όπου και κατάφερε να γυρίσει το ματς κερδίζοντας με 1-2 και η Μπασκέντ από την άλλη έχασε δικό της ματς με ανατροπή. Θεωρώ ότι οι συγκυρίες είναι υπέρ του γηπεδούχου αυτή τη στιγμή. Το τελευταίο ματς που με έβαλε σε σκέψεις ήταν-είναι το διπλό της Γκουμουσχάνεσπορ κόντρα στην Αφιέτ. Το δέχομαι ότι η Αφιέτ έβγαλε διπλό την προηγούμενη αγωνιστική και ότι η ψυχολογία των παικτών έχει ανέβει,από την άλλη όμως η Γκουμουσχανε αδικείται από την ήττα με 0-1 κόντρα στην Ταρσούς και στο 5.00 θεωρώ ότι αξίζει να μάθουμε αν μπορεί να κάνει ζημιά στην Αφυονσπόρ. Εξάλλου, έτρεχε και ένα μικρό σερί σε πρωτάθλημα και Κύπελλο όπου μόνο τυχαίο δεν είναι θεωρώ.

Στον άλλο όμιλο και συγκεκριμένα στον Kirmizi, θα ξεκινήσω αναφέροντας ξανά τις σκέψεις μου. Στο πρώτο χρονικά ματς που παίζεται στον όμιλο, έχουμε μία Μπαιμπουρτ που έκανε 2/2 κόντρα στις πιο αδύναμες ομάδες του ομίλου και έχουμε μία Μπόντρουμ όπου δέχτηκε μία 5αρα από την όχι και κάτι ιδιαίτερο Κασταμονού. Το συγκεκριμένο παιχνίδι για την γηπεδούχο αποτελεί crash test για να δει τις δυνατότητες που έχει. Ο άσσος στο 2.05 βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Αξίζει ; Θεωρώ πως ναι αλλά τον φοβάμαι και επομένως θα πάω πάσο. Στη συνέχεια έχουμε το Ετιμεσγκουτ – Ανκάρα Ντεμιρσπόρ όπου η γηπεδούχος στο προηγούμενο παιχνίδι ηττήθηκε 1-0 σε ένα ματς όπου μία γκολάρα της Ουσακσπορ έκρινε το αποτέλεσμα. Νωθρή γενικά καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ενώ η Ανκάρα δέχτηκε την αναμενόμενη ήττα από την ποιοτικά ανώτερη Σίβας. Μπερδεμένα μου ακούγονται τα πράγματα εδώ. Θα πάω πάσο. Επόμενο παιχνίδι το Κασταμονου-Καχραμανμαρα όπου το μόνο που ίσως να αξίζει να είναι το όβερ ,αλλά στο 1,80 θα πάω πάσο. Προτελευταίο παιχνίδι το Τουζλασπόρ – Νίγκντε. Η Τουζλα ενώ μέχρι και πριν 1-2 εβδομάδες ήτανε σε μία φοβερή κατάσταση όντας 2η στην βαθμολογία, ξαφνικά έφυγε ο προπονητής , την Κυριακή δέχτηκε την ήττα από την Μπαντίρμα και πλέον ξαναμπήκε στην κανονικότητα προσλαμβάνοντας προπονητή και πλέον έχει να αντιμετωπίσει μία από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας. Επίσης, η Τουζλα την επόμενη αγωνιστική παίζει με την Καρντεμίρ όπου αυτό σημαίνει ότι έχει μεγάλες πιθανότητες να ντουμπλάρει τις νίκες της ξεκινώντας από σήμερα. Ο άσσος παίζεται στο 1.50 που είναι αποτρεπτικό για ποντάρισμα , επομένως στο ασιατικό -1.0 στο 1.975 θεωρώ ότι αξίζει. Τέλος, στο Σακαριασπορ – Σίβας θεωρώ ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας όπου δεν αντικατοπτρίζεται στις αποδόσεις. Η Σακαρια δεν είναι φέτος η ομάδα που θα παλέψει για την είσοδο της στα play-off όπως τις προηγούμενες χρονιές αλλά για την σωτηρία της, ενώ η Σίβας φέτος θα επιδιώξει την άνοδο που τόσα χρόνια παλεύει να πάρει. Το διπλό άνοιξε στο 2.15 και τώρα παίζεται στο 2.40. Αν υπάρχει ένας παράγοντας που οφείλω να συμπεριλάβω σοβαρά είναι η κόπωση των παικτών μιας και έχουν ήδη κάνει ταξίδι εκτός έδρας το ΣΚ και τώρα κάνουν άλλο ένα. Σκεπτόμενος αυτό θα πάω σε μία λίγο πιο συντηρητική επιλογή επιλέγοντας ένα ασιατικό στοίχημα στο 0.0 ,-0.5 στο 2,10.

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ : 0 Μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο : - 22 Μονάδες

Επιστροφές 05/10 : 12 Μονάδες

ΝΕΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : -10 Μονάδες

Ποντάρισμα 09/10 :

Μονό : Τούζλασπορ – Νιγκντε 1 -1.0 στο 1.975 με 5/10 Μονάδες(Ασιατικό)

Μονό : Σακαριασπορ – Σίβας 2 0.0,-0.5 στο 2,10 με 3/10 Μονάδες(Ασιατικό)

Μονό : Μανίσα – 1922 Κόνια 1/1 στο 1.83 με 3/10 Μονάδες

Μονό : Γένι Τσορούμ – Μπακ 1 1.80 με 3/10 Μονάδες

Μονό : Αφιετ – Γκουμουσχάνεσπορ 2 +0.5,1.0 στο 2.00 με 3/10 Μονάδες(Ασιατικό)

Μονό : Αφιετ – Γκουμουσχάνεσπορ 2 4.75 με 1/10 Μονάδες



Ανοιχτά μπετς : 18 Μονάδες

ΝΕΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : -28 Μονάδες



Υ.Γ. Κοίταξα και τα παιχνίδια από την 3.Lig αλλά η έλλειψη ειδησεογραφίας με ώθησαν στο να μην ασχοληθώ σοβαρά με κάποιο παιχνίδι. Από ένστικτο και μόνο μου έχει καρφωθεί η ανατροπή στο Τεπέρσικσπορ – Κοτσαέλισπορ, αλλά βέβαια σοβαρό παιχνίδι δεν μπορεί να θεωρηθεί επομένως ο καθένας πράττει αναλόγως.
 
  • Like
Αντιδράσεις: giokal και qazdas
Καλημέρα σε όλους !

Μέτριο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το ΣΚ που μας πέρασε αναφορικά με το αποτέλεσμα από τα μπετς που πονταρίστηκαν. Ένα δοκάρι στο 91' και συγκεκριμένα της Σαριγέρ κόντρα στην Αμέντ θα άλλαζε το πρόσημο της κάβας σε περίπτωση που η μπάλα έμπαινε στα δίχτυα ,αλλά ομολογώ ότι κι αυτά στο πρόγραμμα είναι. Η Σαριγέρ πίστευα ότι θα καθάριζε το ματς αλλά πιο πολύ το πίστεψα εγώ παρά οι ίδιοι οι παίκτες.

Στα μεσοβδόμαδα τώρα,έχουμε αγωνιστική δράση στην 3η και 4η κατηγορία και πάμε να δούμε το πρόγραμμα μαζί.

Ξεκινώντας από τον όμιλο Beyaz , είναι εύκολα αντιληπτό από όλους ότι ο μπουκ θεωρεί τις Μανίσα και Ινεγκολσπορ καυτά φαβορί και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να βρω τρόπο που μπορούν να σπάσουν. Η Ινεγκολσπορ τα βασικά να κάνει αύριο κόντρα στο πτώμα που λέγεται Σανλιουρφα θα είναι αρκετά για να κερδίσει. Η φιλοξενούμενη έχει ένα κάρο προβλήματα να αντιμετωπίσει με το ισχυρότερο να είναι η πιθανή διάλυση του σωματείου. Στον απόηχο αυτής της κατάστασης αλλά και στην κάκιστη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται(αδυνατεί να πληρώσει πούλμαν για να μεταφέρει την ομάδα στα εκτός έδρας) ο σύλλογος δεν μπορώ να βρω τρόπο που θα πάρει έστω το Χ. Άσσος στο χάντικαπ θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιος όπου η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι ενάντια σε αυτό το σκεπτικό. Λέτε να έχουμε καμμία ομορφιά της τάξεως του όβερ 6.5 ; Ίσως. Απλώς διατυπώνω τις σκέψεις μου και ο καθένας πράττει αναλόγως. Όσο αναφορά το ματς της Μανίσα , την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Σαμσουνσπορ ήρθε ισόπαλη με 2-2, θα μπει μέσα στο ματς με το σκεπτικό του να καθαρίσει το ματς. Εδώ παίζεται και το 1/1 στο 1.90 αν μπορεί να θεωρηθεί ευκαιρία. Από εκεί και πέρα, η Ζονγκουλντακ από το 1.72 που προσφερότανε στον άσσο όταν άνοιξαν οι αποδόσεις πλέον παίζεται στο 1.40 και ψάχνομαι ακόμη για την μεταβολή αυτή. Στα υπόλοιπα ματς του ομίλου, η Γένι Τσορούμ στο 1,80 κόντρα στην Μπασκέντ είναι το πρώτο μπετ που μπαίνει στις επιλογές μου. Έδειξε καλά στοιχεία στο προηγούμενο ματς όπου και κατάφερε να γυρίσει το ματς κερδίζοντας με 1-2 και η Μπασκέντ από την άλλη έχασε δικό της ματς με ανατροπή. Θεωρώ ότι οι συγκυρίες είναι υπέρ του γηπεδούχου αυτή τη στιγμή. Το τελευταίο ματς που με έβαλε σε σκέψεις ήταν-είναι το διπλό της Γκουμουσχάνεσπορ κόντρα στην Αφιέτ. Το δέχομαι ότι η Αφιέτ έβγαλε διπλό την προηγούμενη αγωνιστική και ότι η ψυχολογία των παικτών έχει ανέβει,από την άλλη όμως η Γκουμουσχανε αδικείται από την ήττα με 0-1 κόντρα στην Ταρσούς και στο 5.00 θεωρώ ότι αξίζει να μάθουμε αν μπορεί να κάνει ζημιά στην Αφυονσπόρ. Εξάλλου, έτρεχε και ένα μικρό σερί σε πρωτάθλημα και Κύπελλο όπου μόνο τυχαίο δεν είναι θεωρώ.

Στον άλλο όμιλο και συγκεκριμένα στον Kirmizi, θα ξεκινήσω αναφέροντας ξανά τις σκέψεις μου. Στο πρώτο χρονικά ματς που παίζεται στον όμιλο, έχουμε μία Μπαιμπουρτ που έκανε 2/2 κόντρα στις πιο αδύναμες ομάδες του ομίλου και έχουμε μία Μπόντρουμ όπου δέχτηκε μία 5αρα από την όχι και κάτι ιδιαίτερο Κασταμονού. Το συγκεκριμένο παιχνίδι για την γηπεδούχο αποτελεί crash test για να δει τις δυνατότητες που έχει. Ο άσσος στο 2.05 βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Αξίζει ; Θεωρώ πως ναι αλλά τον φοβάμαι και επομένως θα πάω πάσο. Στη συνέχεια έχουμε το Ετιμεσγκουτ – Ανκάρα Ντεμιρσπόρ όπου η γηπεδούχος στο προηγούμενο παιχνίδι ηττήθηκε 1-0 σε ένα ματς όπου μία γκολάρα της Ουσακσπορ έκρινε το αποτέλεσμα. Νωθρή γενικά καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ενώ η Ανκάρα δέχτηκε την αναμενόμενη ήττα από την ποιοτικά ανώτερη Σίβας. Μπερδεμένα μου ακούγονται τα πράγματα εδώ. Θα πάω πάσο. Επόμενο παιχνίδι το Κασταμονου-Καχραμανμαρα όπου το μόνο που ίσως να αξίζει να είναι το όβερ ,αλλά στο 1,80 θα πάω πάσο. Προτελευταίο παιχνίδι το Τουζλασπόρ – Νίγκντε. Η Τουζλα ενώ μέχρι και πριν 1-2 εβδομάδες ήτανε σε μία φοβερή κατάσταση όντας 2η στην βαθμολογία, ξαφνικά έφυγε ο προπονητής , την Κυριακή δέχτηκε την ήττα από την Μπαντίρμα και πλέον ξαναμπήκε στην κανονικότητα προσλαμβάνοντας προπονητή και πλέον έχει να αντιμετωπίσει μία από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας. Επίσης, η Τουζλα την επόμενη αγωνιστική παίζει με την Καρντεμίρ όπου αυτό σημαίνει ότι έχει μεγάλες πιθανότητες να ντουμπλάρει τις νίκες της ξεκινώντας από σήμερα. Ο άσσος παίζεται στο 1.50 που είναι αποτρεπτικό για ποντάρισμα , επομένως στο ασιατικό -1.0 στο 1.975 θεωρώ ότι αξίζει. Τέλος, στο Σακαριασπορ – Σίβας θεωρώ ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας όπου δεν αντικατοπτρίζεται στις αποδόσεις. Η Σακαρια δεν είναι φέτος η ομάδα που θα παλέψει για την είσοδο της στα play-off όπως τις προηγούμενες χρονιές αλλά για την σωτηρία της, ενώ η Σίβας φέτος θα επιδιώξει την άνοδο που τόσα χρόνια παλεύει να πάρει. Το διπλό άνοιξε στο 2.15 και τώρα παίζεται στο 2.40. Αν υπάρχει ένας παράγοντας που οφείλω να συμπεριλάβω σοβαρά είναι η κόπωση των παικτών μιας και έχουν ήδη κάνει ταξίδι εκτός έδρας το ΣΚ και τώρα κάνουν άλλο ένα. Σκεπτόμενος αυτό θα πάω σε μία λίγο πιο συντηρητική επιλογή επιλέγοντας ένα ασιατικό στοίχημα στο 0.0 ,-0.5 στο 2,10.

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ : 0 Μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο : - 22 Μονάδες

Επιστροφές 05/10 : 12 Μονάδες

ΝΕΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : -10 Μονάδες

Ποντάρισμα 09/10 :

Μονό : Τούζλασπορ – Νιγκντε 1 -1.0 στο 1.975 με 5/10 Μονάδες(Ασιατικό)

Μονό : Σακαριασπορ – Σίβας 2 0.0,-0.5 στο 2,10 με 3/10 Μονάδες(Ασιατικό)

Μονό : Μανίσα – 1922 Κόνια 1/1 στο 1.83 με 3/10 Μονάδες

Μονό : Γένι Τσορούμ – Μπακ 1 1.80 με 3/10 Μονάδες

Μονό : Αφιετ – Γκουμουσχάνεσπορ 2 +0.5,1.0 στο 2.00 με 3/10 Μονάδες(Ασιατικό)

Μονό : Αφιετ – Γκουμουσχάνεσπορ 2 4.75 με 1/10 Μονάδες



Ανοιχτά μπετς : 18 Μονάδες

ΝΕΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : -28 Μονάδες



Υ.Γ. Κοίταξα και τα παιχνίδια από την 3.Lig αλλά η έλλειψη ειδησεογραφίας με ώθησαν στο να μην ασχοληθώ σοβαρά με κάποιο παιχνίδι. Από ένστικτο και μόνο μου έχει καρφωθεί η ανατροπή στο Τεπέρσικσπορ – Κοτσαέλισπορ, αλλά βέβαια σοβαρό παιχνίδι δεν μπορεί να θεωρηθεί επομένως ο καθένας πράττει αναλόγως.

Καλά πάμε μέχρι στιγμής έχοντας 3/3, αλλά βλέπω ότι βγήκανε αποδόσεις στο Αμεντ-Σαμσουν και το διπλό είναι στο 1.80. Μιας και η Μανισα πήρε το τρίποντο και τώρα είναι στο +5, η Σαμσουν σίγουρα θα δώσει τα πάντα για να διατηρηθεί κοντά στην πρωτοπόρο. Μπετ για 3/10 Μονάδες. Θα ανανεωθεί η κάβα αργότερα.
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: qazdas
Καλησπέρα !
Μία η άλλη ήμασταν έτσι όπως ήρθαν τα αποτελέσματα στα μεσοβδόμαδα μπετς που πονταρίστηκαν και η αλήθεια είναι ότι μου αφήνει μία πικρή γεύση όλο αυτό. Ευτυχώς ή δυστυχώς δεν χωράνε συναισθηματισμοί στο στοίχημα και οφείλω να συνεχίσω ταπεινά όπως και ξεκίνησα άλλωστε. Οι μπουκ αυτή την αγωνιστική δεν έχουν ψηθεί και τόσο όπως βλέπω εδώ και ώρες να εμφανίσουν αποδόσεις στον Beyaz όμιλο και έτσι όπως πάει το πράγμα δεν πιστεύω ότι θα το πράξουν. Επομένως πορεύομαι με τα υπάρχοντα δεδομένα και θα αναλύσω τις σκέψεις μου σε όποια ματς έκανα μία μικρή στάση για πιθανό ποντάρισμα.

Ξεκινώντας από τον Kirmizi όμιλο, το πρώτο ματς χρονικά που ξεκινάει είναι το Μπόντρουμ-Ελαζιγκ. Περίεργα τα πράγματα εδώ για ποντάρισμα μιας και έχουμε μία γηπεδούχο που ναι μεν το παλεύει τελευταία να ξεκολλήσει από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας αλλά δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να είναι πλήρως προετοιμασμένη κι από την άλλη η Ελαζιγκ στο προηγούμενο παιχνίδι ανέστησε( ; ) την Καρντεμίρ των 20 μηνών χωρίς νίκη θολώντας αρκετά τα νερά ως προς το τι ομάδα είναι. Θα πάω ξεκάθαρα πάσο. Επόμενο ματς το Ανκάρα Ντεμιρσπόρ – Βαν όπου τα πράγματα είναι εξίσου περίεργα. Η Ανκάρα κόντρα στην πρώτη της κατηγορίας θα δοκιμάσει τις τύχες της ενώ από την άλλη η Βαν υπέστη ήττα-σοκ από την Ουσακσπόρ μεσοβδόμαδα και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τον αντίκτυπο που θα έχει στην ψυχολογία της ομάδας όλο αυτό. Σε τιμές του 2.25 για την Ανκάρα δεν ψήνομαι να μάθω αν μπορεί να κάνει ζημιά. Στο Καρντεμίρ-Τούζλα θα έχουμε το πρώτο μπετ όπου το διπλό στο 1,57 ναι μεν με κάνει λίγο καχύποπτο, γιατί νοιώθω ότι το διπλό για πάνω από 1.40 δεν είναι, αλλά θα πνίξω το ένστικτο αυτό και θα το τιμήσω μιας και κόντρα την Καρντεμίρ στο 1.57 μάλλον δεν θα ξαναβρούμε. Το Μπαντίρμα-Σακαρια οδεύει προς άσσο αλλά παίζει πολύ και το Χ και επομένως θα πάρω το 1 DNB στο 1,65 σκεφτόμενος το 3-4-0.Στο Ούτας-Εγιουπσπορ όλα δείχνουν άσσο μιας και η Ούτας βρίσκεται σε πελάγη ευτυχίας ύστερα από το τεράστιο διπλό που έβγαλε στο Βαν, αλλά πολύ φοβάμαι μην προσγειωθεί απότομα από μία ομάδα που παράγει πολλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο και δεν βρει το κουράγιο να ανατρέξει την κατάσταση. Επομένως εδώ το όβερ στο 1.90 παίζεται και θα το συμπεριλάβω στις επιλογές μου. Επίσης, στο Καχραμανμαρα-Μπαιμπουρτ αδυνατώ να καταλάβω τον φαβοριτισμό στο 1.80 του γηπεδούχου όταν τελευταία ένα κερδίζει-ένα χάνει. Στο κάτω κάτω 10 πόντους έχει έκαστος και η Μπαιμπουρτ τρέχει ένα μικρό σερί. Τέλος, στο Νίγκντε – Κιρσεχίρ στο 2.10 το διπλό παίζεται. Αν παίζεται κάτι παρασκηνιακά δεν είμαι σε θέση , δυστυχώς, να το γνωρίζω αλλά η Κιρσεχίρ και σε καλύτερη κατάσταση είναι αλλά και ανώτερη ποιοτικά. Η Νίγκντε άλλωστε αποτελεί το τσικό της Αλτινόρντου(ομάδα στην Β’Τουρκίας) και η ομάδα δοκιμάζει παίκτες για να τους προωθήσει στην πρώτη ομάδα.

Στην 3.Lig επιγραμματικά αναφέρω το διπλό της Ερζίν στην έδρα της Μανισασπορ και το διπλό της Χαλιντ στην έδρα της Μονταφέν. Όσο αναφορά το πρώτο ματς έχουμε αλλαγές προπονητών και στους 2 πάγκους αλλά ομάδα Μανισασπορ δεν θεωρώ ότι υπάρχει. Γνωρίζουν άπαντες στο σωματείο ότι του χρόνου θα αγωνίζονται μία κατηγορία πιο κάτω ,εκτός κι αν γίνει κάτι συνταρακτικό. Από την άλλη η Ερζίν αν όντως δεν θέλει να υποβιβαστεί οφείλει τέτοια ματς να τα κερδίζει και στο 2.60 θεωρώ ότι αξίζει να μάθουμε αν θέλει να πέσει ή όχι. Τέλος, στο άλλο ματς έχουμε ντέρμπι Κωνσταντινούπολης ,όσο μπορεί να θεωρηθεί μιας και μιλάμε για ερασιτεχνικές κατηγορίες, με φαβορί την Μονταφέν αδυνατώντας να καταλάβω τον λόγο. Είναι πολύ κακή ομάδα με ισχυρή απουσία του μοναδικού έμπειρου αμυντικού που έχει ενώ η Χαλιντ έχει ευκαρία να σταματήσει το αρνητικό σερί που τρέχει. Βέβαια για να είμαι σωστός απέναντι σας καταλύτης στην απόφαση μου ήτανε το 2.70 και έπειτα όλα τα άλλα.

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ : 0 Μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο : -31 Μονάδες

Επιστροφές 09/10 : 22.2 Μονάδες

Ποντάρισμα 12/10 :

Μονό : Καρντεμίρ – Τούζλασπορ 2 1.57 με 6/10 Μονάδες

Μονό : Νίγκντε – Κιρσεχίρ 2 2.10 με 3/10 Μονάδες

Μονό : Ούτας – Εγιουπσπορ όβερ 2.5 1.90 με 3/10 Μονάδες

Μονό : Μπαντιρμα – Σακαρια 1 DNB 1.65 με 4/10 Μονάδες

Μονό : Μανισασπορ – Ερζίν 2 2.60 με 3/10 Μονάδες

Μονό : Μονταφέν – Χαλιντ 2 2.70 με 3/10 Μονάδες

Χωρίς να επεκταθώ παραπάνω, σε σύστημα 2-3 στις δυάδες (3)*1.5 και στην τριάδα(1)*0.5
Μπακ - Ταρσους 2 2.55 + Χατσετεπε - Γενι Τσορουμ 2 2.37 + Σαριγέρ - Ινεγκολσπορ 2 3.60
Σύνολο 5 Μονάδες


Ανοιχτά μπετς : 27 Μονάδες

ΝΕΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : -36 Μονάδες
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: qazdas, giokal και thanoskouv
Καλησπέρα !
Μία η άλλη ήμασταν έτσι όπως ήρθαν τα αποτελέσματα στα μεσοβδόμαδα μπετς που πονταρίστηκαν και η αλήθεια είναι ότι μου αφήνει μία πικρή γεύση όλο αυτό. Ευτυχώς ή δυστυχώς δεν χωράνε συναισθηματισμοί στο στοίχημα και οφείλω να συνεχίσω ταπεινά όπως και ξεκίνησα άλλωστε. Οι μπουκ αυτή την αγωνιστική δεν έχουν ψηθεί και τόσο όπως βλέπω εδώ και ώρες να εμφανίσουν αποδόσεις στον Beyaz όμιλο και έτσι όπως πάει το πράγμα δεν πιστεύω ότι θα το πράξουν. Επομένως πορεύομαι με τα υπάρχοντα δεδομένα και θα αναλύσω τις σκέψεις μου σε όποια ματς έκανα μία μικρή στάση για πιθανό ποντάρισμα.

Ξεκινώντας από τον Kirmizi όμιλο, το πρώτο ματς χρονικά που ξεκινάει είναι το Μπόντρουμ-Ελαζιγκ. Περίεργα τα πράγματα εδώ για ποντάρισμα μιας και έχουμε μία γηπεδούχο που ναι μεν το παλεύει τελευταία να ξεκολλήσει από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας αλλά δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να είναι πλήρως προετοιμασμένη κι από την άλλη η Ελαζιγκ στο προηγούμενο παιχνίδι ανέστησε( ; ) την Καρντεμίρ των 20 μηνών χωρίς νίκη θολώντας αρκετά τα νερά ως προς το τι ομάδα είναι. Θα πάω ξεκάθαρα πάσο. Επόμενο ματς το Ανκάρα Ντεμιρσπόρ – Βαν όπου τα πράγματα είναι εξίσου περίεργα. Η Ανκάρα κόντρα στην πρώτη της κατηγορίας θα δοκιμάσει τις τύχες της ενώ από την άλλη η Βαν υπέστη ήττα-σοκ από την Ουσακσπόρ μεσοβδόμαδα και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τον αντίκτυπο που θα έχει στην ψυχολογία της ομάδας όλο αυτό. Σε τιμές του 2.25 για την Ανκάρα δεν ψήνομαι να μάθω αν μπορεί να κάνει ζημιά. Στο Καρντεμίρ-Τούζλα θα έχουμε το πρώτο μπετ όπου το διπλό στο 1,57 ναι μεν με κάνει λίγο καχύποπτο, γιατί νοιώθω ότι το διπλό για πάνω από 1.40 δεν είναι, αλλά θα πνίξω το ένστικτο αυτό και θα το τιμήσω μιας και κόντρα την Καρντεμίρ στο 1.57 μάλλον δεν θα ξαναβρούμε. Το Μπαντίρμα-Σακαρια οδεύει προς άσσο αλλά παίζει πολύ και το Χ και επομένως θα πάρω το 1 DNB στο 1,65 σκεφτόμενος το 3-4-0.Στο Ούτας-Εγιουπσπορ όλα δείχνουν άσσο μιας και η Ούτας βρίσκεται σε πελάγη ευτυχίας ύστερα από το τεράστιο διπλό που έβγαλε στο Βαν, αλλά πολύ φοβάμαι μην προσγειωθεί απότομα από μία ομάδα που παράγει πολλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο και δεν βρει το κουράγιο να ανατρέξει την κατάσταση. Επομένως εδώ το όβερ στο 1.90 παίζεται και θα το συμπεριλάβω στις επιλογές μου. Επίσης, στο Καχραμανμαρα-Μπαιμπουρτ αδυνατώ να καταλάβω τον φαβοριτισμό στο 1.80 του γηπεδούχου όταν τελευταία ένα κερδίζει-ένα χάνει. Στο κάτω κάτω 10 πόντους έχει έκαστος και η Μπαιμπουρτ τρέχει ένα μικρό σερί. Τέλος, στο Νίγκντε – Κιρσεχίρ στο 2.10 το διπλό παίζεται. Αν παίζεται κάτι παρασκηνιακά δεν είμαι σε θέση , δυστυχώς, να το γνωρίζω αλλά η Κιρσεχίρ και σε καλύτερη κατάσταση είναι αλλά και ανώτερη ποιοτικά. Η Νίγκντε άλλωστε αποτελεί το τσικό της Αλτινόρντου(ομάδα στην Β’Τουρκίας) και η ομάδα δοκιμάζει παίκτες για να τους προωθήσει στην πρώτη ομάδα.

Στην 3.Lig επιγραμματικά αναφέρω το διπλό της Ερζίν στην έδρα της Μανισασπορ και το διπλό της Χαλιντ στην έδρα της Μονταφέν. Όσο αναφορά το πρώτο ματς έχουμε αλλαγές προπονητών και στους 2 πάγκους αλλά ομάδα Μανισασπορ δεν θεωρώ ότι υπάρχει. Γνωρίζουν άπαντες στο σωματείο ότι του χρόνου θα αγωνίζονται μία κατηγορία πιο κάτω ,εκτός κι αν γίνει κάτι συνταρακτικό. Από την άλλη η Ερζίν αν όντως δεν θέλει να υποβιβαστεί οφείλει τέτοια ματς να τα κερδίζει και στο 2.60 θεωρώ ότι αξίζει να μάθουμε αν θέλει να πέσει ή όχι. Τέλος, στο άλλο ματς έχουμε ντέρμπι Κωνσταντινούπολης ,όσο μπορεί να θεωρηθεί μιας και μιλάμε για ερασιτεχνικές κατηγορίες, με φαβορί την Μονταφέν αδυνατώντας να καταλάβω τον λόγο. Είναι πολύ κακή ομάδα με ισχυρή απουσία του μοναδικού έμπειρου αμυντικού που έχει ενώ η Χαλιντ έχει ευκαρία να σταματήσει το αρνητικό σερί που τρέχει. Βέβαια για να είμαι σωστός απέναντι σας καταλύτης στην απόφαση μου ήτανε το 2.70 και έπειτα όλα τα άλλα.

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ : 0 Μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο : -31 Μονάδες

Επιστροφές 09/10 : 22.2 Μονάδες

Ποντάρισμα 12/10 :

Μονό : Καρντεμίρ – Τούζλασπορ 2 1.57 με 6/10 Μονάδες

Μονό : Νίγκντε – Κιρσεχίρ 2 2.10 με 3/10 Μονάδες

Μονό : Ούτας – Εγιουπσπορ όβερ 2.5 1.90 με 3/10 Μονάδες

Μονό : Μπαντιρμα – Σακαρια 1 DNB 1.65 με 4/10 Μονάδες

Μονό : Μανισασπορ – Ερζίν 2 2.60 με 3/10 Μονάδες

Μονό : Μονταφέν – Χαλιντ 2 2.70 με 3/10 Μονάδες

Χωρίς να επεκταθώ παραπάνω, σε σύστημα 2-3 στις δυάδες (3)*1.5 και στην τριάδα(1)*0.5
Μπακ - Ταρσους 2 2.55 + Χατσετεπε - Γενι Τσορουμ 2 2.37 + Σαριγέρ - Ινεγκολσπορ 2 3.60
Σύνολο 5 Μονάδες


Ανοιχτά μπετς : 27 Μονάδες

ΝΕΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : -36 Μονάδες

Με 5/6 μονά,μόνο άσχημα δεν μπορώ να πω ότι πήγαμε,αντιθέτως θεωρώ ότι η μελέτη απέδωσε καρπούς. Στο σύστημα η Τσορούμ έβγαλε ωραίο διπλό με 1-3 αλλά οι άλλες 2 δεν έκαναν κάτι. Η Η Ινεγκολσπορ παρότι ισοφάρισε 2 φορές την Σαριγέρ εν τέλει δέχτηκε γκολ στο 92 και έτσι χάθηκε το ολο μπετ. Ικανοποιημένος είμαι ομολογώ και συνεχίζουμε δυναμικά για το επόμενο ΣΚ.

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ : 0 Μονάδες
Προηγούμενο Υπόλοιπο : -36 Μονάδες

Επιστροφές 13/10 : 38 Μονάδες

ΝΕΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : 2 Μονάδες
 
Καλησπέρα σε όλους !
Ρεπό πήρα την προηγούμενη εβδομάδα μιας και αποδόσεις για παιχνίδια που με ενδιέφεραν δεν βγήκανε ποτέ από τις στοιχηματικές εταιρίες. Αυτή την εβδομάδα,ευτυχώς, το σκηνικό είναι διαφορετικό και θα μπορέσω να ποντάρω σε ματς όπου οι αποδόσεις υπάρχουν. Πριν περάσω στο παρασύνθημα να αναφέρω ότι πήρα την απόφαση να μην ασχοληθώ με την Α+Β Κατηγορία αυτή την αγωνιστική μιας και παρατηρώ ότι όταν ασχολούμαι με λίγα πράγματα έχω καλύτερα αποτελέσματα από όταν ασχολούμαι με 5-6 κατηγορίες. Επομένως τα μπετς θα στηριχτούν στην Γ+Δ Κατηγορία.

Προχωρώντας στο δια ταύτα, από τον Beyaz όμιλο, το πρώτο ζευγάρι που κύκλωσα για διπλό ήταν της Τσορούμ στην έδρα της Τραμζον . Η ομάδα της Τραπεζούντας παραπαίει τις 3 τελευταίες αγωνιστικές, εν αντιθέσει με την φιλοξενούμενη όπου βρίσκεται σε καλή κατάσταση (3η στην βαθμολογία) και δείχνει ότι έχει το μομέντουμ για να βγάλει διπλό. Στο 2.60 θεωρώ ότι αξίζει. Πριν βγουν οι αποδόσεις θεωρούσα ότι θα έβγαινε ελαφρώς φαβορί η Τσορούμ αλλά οι μπουκ εν τέλει είχαν άλλη άποψη. Το διπλό της Μανίσα στο 1.53 ,ναι οκ ,δεν είναι κάποια τρελλή ευκαιρία,αλλά θα το πάρω για να μπει σε κάποιο παρολί μιας και μιλάμε για το τρένο του ομίλου. Τέλος, ο άσσος της Ταρσούς στο 2.20 κόντρα στην Αφιετ είναι το τελευταίο σημείο που μπαίνει στο σακούλι μου από αυτόν τον όμιλο. Η Αφιετ από το πουθενά έχει να λύσει τα εσωτερικά της θέματα μιας και ήρθε αντιμέτωπη με μπαράζ παραιτήσεων καθώς προπονητής και διάφορα στελέχη βρέθηκαν ενάντια στην πολιτική του τωρινού προέδρου. Η ομάδα για να τα λέμε όλα βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση(4η στη βαθμολογία) αλλά θεωρώ ότι όλο και κάπως θα επηρεάσει την ατμόσφαιρα της.

Στον Kirmizi όμιλο, 2 στάσεις έκανα. Στον άσσο της Ερτζένε στο 2.20 κόντρα στην Ελαζιγκ και στο διπλό της Μπαντιρμα στο 1.40 κόντρα στην Καρντεμιρ . Η Ερτζενε αν θέλει να ελπίζει ότι έχει βλέψεις ότι πρωτίστως δεν θα υποβιβαστεί και σε δεύτερο πλάνο θα τερματίσει στην μέση της βαθμολογίας το ματς κόντρα στην Ελαζιγκ οφείλει να το πάρει. Είναι 2 ομάδες πάνω-κάτω στα ίδια κυβικά αλλά εκτιμώ ότι η Ερτζενε είναι ελαφρώς καλύτερη. Όσο αναφορά την Μπαντίρμα, βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και αντιμετωπίζει το μπάζο της κατηγορίας.

Στα χαμηλότερα στρώματα. το διπλό της 24 Ερζινκανσπορ στο 1.53 κόντρα στην υποβιβασμένη Μανιασπόρ απλώς θα προστεθεί στις τελικές επιλογές και όποιος έχει διαβάσει μέχρι εδώ το τι έχω γράψει θα έχει φτιάξει στο μυαλό του το παρολί . Από εκεί και πέρα σκέψεις έκανα και για το διπλό της Ερζίν στο 2.87 αλλά απλώς έμειναν σκέψεις.

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ : 0 Μονάδες
Προηγούμενο Υπόλοιπο : 2 Μονάδες

Ποντάρισμα 26/10 :

Μονό : Ταρσους - Αφιετ 1 2.20 με 3/10 Μονάδες
Μονό : Χεκίμογλου Τραμπζον - Τσορούμ 2 2.60 με 3/10 Μονάδες
Μονό : Ερτζένε - Ελαζιγκ 1 2.20 με 3/10 Μονάδες

Δυάδα : Μπακ - Μανίσα 2 1.53 + Καρντεμίρ - Μπαντίρμα 2 1.40 @2.14 με 6/10 Μονάδες
Παρολί : Μανίσα 2 1.53 + Μπαντίρμα 2 1.40 + 24 Ερζινκαν 2 1.53 @ 3.28 με 5/10 Μονάδες

Και ένα μικρό φαν μπετ που θα ήθελα να παραθέσω εδώ. Μιας και στο πρώτο κείμενο μου είχα αναφέρει πως το ποντάρισμα μου θα βασίζεται στην κλίμακα 1-10 τα συγκεκριμένα μπετς δεν μπορώ καν να τα κατανείμω σε αυτή την κατηγορία. Απλώς για να μην παρασυρθεί κάποιος , θα τα βάλω κλασσικά με την μορφή που βάζω και τα κανονικά μπετς απλά θα έχουν πιο μικρή ισχύ στην πραγματική τσέπη.

Μονό : Μπακ - Μανίσα 1/2 (ημίχρονο-τελικό) 19.00 με 1 Μονάδα
Μονό : Μπακ - Μανίσα όβερ 14 κόρνερ 12.00 με 1 Μονάδα
Δυαδα @ 228 με 1 Μονάδα

Ανοιχτά μπετς : 23 Μονάδες

ΝΕΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : -21 Μονάδες
 
Καλησπέρα σε όλους !
Ρεπό πήρα την προηγούμενη εβδομάδα μιας και αποδόσεις για παιχνίδια που με ενδιέφεραν δεν βγήκανε ποτέ από τις στοιχηματικές εταιρίες. Αυτή την εβδομάδα,ευτυχώς, το σκηνικό είναι διαφορετικό και θα μπορέσω να ποντάρω σε ματς όπου οι αποδόσεις υπάρχουν. Πριν περάσω στο παρασύνθημα να αναφέρω ότι πήρα την απόφαση να μην ασχοληθώ με την Α+Β Κατηγορία αυτή την αγωνιστική μιας και παρατηρώ ότι όταν ασχολούμαι με λίγα πράγματα έχω καλύτερα αποτελέσματα από όταν ασχολούμαι με 5-6 κατηγορίες. Επομένως τα μπετς θα στηριχτούν στην Γ+Δ Κατηγορία.

Προχωρώντας στο δια ταύτα, από τον Beyaz όμιλο, το πρώτο ζευγάρι που κύκλωσα για διπλό ήταν της Τσορούμ στην έδρα της Τραμζον . Η ομάδα της Τραπεζούντας παραπαίει τις 3 τελευταίες αγωνιστικές, εν αντιθέσει με την φιλοξενούμενη όπου βρίσκεται σε καλή κατάσταση (3η στην βαθμολογία) και δείχνει ότι έχει το μομέντουμ για να βγάλει διπλό. Στο 2.60 θεωρώ ότι αξίζει. Πριν βγουν οι αποδόσεις θεωρούσα ότι θα έβγαινε ελαφρώς φαβορί η Τσορούμ αλλά οι μπουκ εν τέλει είχαν άλλη άποψη. Το διπλό της Μανίσα στο 1.53 ,ναι οκ ,δεν είναι κάποια τρελλή ευκαιρία,αλλά θα το πάρω για να μπει σε κάποιο παρολί μιας και μιλάμε για το τρένο του ομίλου. Τέλος, ο άσσος της Ταρσούς στο 2.20 κόντρα στην Αφιετ είναι το τελευταίο σημείο που μπαίνει στο σακούλι μου από αυτόν τον όμιλο. Η Αφιετ από το πουθενά έχει να λύσει τα εσωτερικά της θέματα μιας και ήρθε αντιμέτωπη με μπαράζ παραιτήσεων καθώς προπονητής και διάφορα στελέχη βρέθηκαν ενάντια στην πολιτική του τωρινού προέδρου. Η ομάδα για να τα λέμε όλα βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση(4η στη βαθμολογία) αλλά θεωρώ ότι όλο και κάπως θα επηρεάσει την ατμόσφαιρα της.

Στον Kirmizi όμιλο, 2 στάσεις έκανα. Στον άσσο της Ερτζένε στο 2.20 κόντρα στην Ελαζιγκ και στο διπλό της Μπαντιρμα στο 1.40 κόντρα στην Καρντεμιρ . Η Ερτζενε αν θέλει να ελπίζει ότι έχει βλέψεις ότι πρωτίστως δεν θα υποβιβαστεί και σε δεύτερο πλάνο θα τερματίσει στην μέση της βαθμολογίας το ματς κόντρα στην Ελαζιγκ οφείλει να το πάρει. Είναι 2 ομάδες πάνω-κάτω στα ίδια κυβικά αλλά εκτιμώ ότι η Ερτζενε είναι ελαφρώς καλύτερη. Όσο αναφορά την Μπαντίρμα, βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και αντιμετωπίζει το μπάζο της κατηγορίας.

Στα χαμηλότερα στρώματα. το διπλό της 24 Ερζινκανσπορ στο 1.53 κόντρα στην υποβιβασμένη Μανιασπόρ απλώς θα προστεθεί στις τελικές επιλογές και όποιος έχει διαβάσει μέχρι εδώ το τι έχω γράψει θα έχει φτιάξει στο μυαλό του το παρολί . Από εκεί και πέρα σκέψεις έκανα και για το διπλό της Ερζίν στο 2.87 αλλά απλώς έμειναν σκέψεις.

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ : 0 Μονάδες
Προηγούμενο Υπόλοιπο : 2 Μονάδες

Ποντάρισμα 26/10 :

Μονό : Ταρσους - Αφιετ 1 2.20 με 3/10 Μονάδες
Μονό : Χεκίμογλου Τραμπζον - Τσορούμ 2 2.60 με 3/10 Μονάδες
Μονό : Ερτζένε - Ελαζιγκ 1 2.20 με 3/10 Μονάδες

Δυάδα : Μπακ - Μανίσα 2 1.53 + Καρντεμίρ - Μπαντίρμα 2 1.40 @2.14 με 6/10 Μονάδες
Παρολί : Μανίσα 2 1.53 + Μπαντίρμα 2 1.40 + 24 Ερζινκαν 2 1.53 @ 3.28 με 5/10 Μονάδες

Και ένα μικρό φαν μπετ που θα ήθελα να παραθέσω εδώ. Μιας και στο πρώτο κείμενο μου είχα αναφέρει πως το ποντάρισμα μου θα βασίζεται στην κλίμακα 1-10 τα συγκεκριμένα μπετς δεν μπορώ καν να τα κατανείμω σε αυτή την κατηγορία. Απλώς για να μην παρασυρθεί κάποιος , θα τα βάλω κλασσικά με την μορφή που βάζω και τα κανονικά μπετς απλά θα έχουν πιο μικρή ισχύ στην πραγματική τσέπη.

Μονό : Μπακ - Μανίσα 1/2 (ημίχρονο-τελικό) 19.00 με 1 Μονάδα
Μονό : Μπακ - Μανίσα όβερ 14 κόρνερ 12.00 με 1 Μονάδα
Δυαδα @ 228 με 1 Μονάδα

Ανοιχτά μπετς : 23 Μονάδες

ΝΕΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : -21 Μονάδες


Στα μονά είχαμε 1/3 εύστοχα όπου να πω την αλήθεια δεν το περιμένα. Παρόλα αυτά η δυάδα και το παρολί πήγανε άριστα δίνοντας επι της ουσίας το μαξ κέρδος που θα μπορούσαν.
Θα προβώ σε ένα ποντάρισμα εκτός Τουρκίας. Στο αυριανό ντέρμπι στην Μόσχα μεταξύ ΤΣΣΚΑ και Ντιναμό θα πάω με το διπλό στο DNB σε απόδοση 3.25. Έτυχε να δω την ΤΣΣΚΑ μεσοβδόμαδα κόντρα στην Φρεντσεσβάρος και δεν μπορώ να πω ότι τρελλάθηκα με αυτό που είδα. Σκέφτηκα ότι αν η Φρεντσεσβάρος βγάζει διπλό εκεί μέσα, η Ντιναμό γιατί να μην μπορεί ;

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ : 0 Μονάδες
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : -21 Μονάδες

Επιστροφές : 35.8 Μονάδες
Προσωρινό Υπόλοιπο : 14.8 Μονάδες

Ποντάρισμα 27/10 : ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ντιναμό Μόσχας 2 DNB 3.25 με 2/10 Μονάδες

Ανοιχτά μπετς : 2 Μονάδες

ΝΕΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : 12.8 Μονάδες
 
  • Like
Αντιδράσεις: nklaps
Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά στο Έθνος μας !

Εύστοχο αποδείχτηκε το πρώτο μπετ εκτός Τουρκίας και συγκεκριμένα το διπλό της Ντινάμο κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Δεν είχα καθόλου εικόνα από το ματς παρά μόνο είδα το τελικό 0-1.
Μεσοβδόμαδα τώρα, έχουμε Κύπελλο Τουρκίας μπροστά μας όπου η αλήθεια είναι ότι θα κυνηγήσω τις εκλπήξεις. Δεν θα αναλωθώ σε πονταρίσματα του 1.30 ή του 1.50,μιας και σε ένα μονό παιχνίδι όλα πιθανά είναι. Πρόκειται για τα ματς για την φάση των 32 όπου οι μόνες ομάδες που δεν θα λάβουν ακόμη συμμετοχή είναι οι 5 πρώτες από την Α'Κατηγορία.Το μεγαλύτερο όνομα που συναντάμε σε αυτή τη φάση είναι της Φενέρ όπου λόγω της περσινής κακής πορείας της στο πρωτάθλημα είναι υποχρεωμένη να αγωνιστεί από τώρά.
Θα χωρίσω την στήλη σε 3 μέρη όπου σήμερα θα προβώ σε κάποιες αναλύσεις για τα αυριανά ματς.

1074 Τσανκιρισπορ(Ερασιτ) - Ριζερσπορ(1η) : Δεν βρήκα και κάτι το σπουδαίο ειδησεογραφικά για την γηπεδούχο. Όσο και αν ψάχτηκα,πέρα από λίγα πράγματα που ο καθένας μπορεί να βρει, τίποτα το σπουδαίο. Οι ομάδες απέχουν 4 κατηγορίες και όπου κουβέντα για κόντρα του φαβορί θεωρώ ότι πάνε στράφι. Η Ριζε λογικά θα κάνει ροτέισον αλλά ακόμη και οι παίκτες που θα αγωνιστούν δεν θα αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα στο να πάρουν την πρόκριση.

Αλτινορντου(2η) - Αμεντ(3η) : Οι ομάδες απέχουν 1 κατηγορία και στα εγχώρια πρωταθλήματα τους πάνε από το κακό στο χειρότερο. Η Αλτινορντου ειναι προτελευταια στην κατηγορία της, ενώ και η Αμεντ βρίσκεται στην προτελευταία θέση στην κατηγορία της. Άρα έχουμε να κάνουμε με 2 κακές ομάδες που το Κύπελλο θα το δουν απλώς σαν εναν φιλικό αγώνα μιας και το βάρος θα το ρίξουν στο πρωτάθλημα προκειμένου να μην υποβιβαστουν. Ακόμη και σκέψεις για το διπλό να κάναμε στο 3.80 δεν το συζητάω.

Αδανασπορ(2η) - Ντιγιαρμπακιρσπορ (4η) : Εδώ είναι το ματς όπου θα έχουμε και το πρώτο μπετ. Η Αδανα βρίσκεται σε τρομέρη κρίση αγωνιστική και διοικητική. Βρίσκεται σε ελέυθερη πτώση εδώ και πολύ καιρό,μετρώντας στο πρωτάθλημα της μόνο μια νίκη κόντρα στην υποβιβασμένη Εσκισεχιρ, και πέρα από αυτό έχει 4 ισοπαλίες. Το Κύπελλο θεωρώ ότι αποτελεί πολυτέλεια την υπάρχουσα στιγμή. Από την άλλη, η ιστορική Ντιγιαρμπακιρ πλέον βρίσκεται πολύ χαμηλά από εκεί που ίσως να θυμόμαστε μερικοί και προσπαθεί κουτσά στραβά να ανεβεί ξανά κατηγορία. Αυτή τη στιγμή είναι 6η στην βαθμολογία του πρωταθλήματος της και έχει την πολυτέλεια να αντιμετωπίσει σοβαρά τον θεσμό του Κυπέλλου.

Χεκιμογλου Τραμπζον(3η) - Μενεμεν(2η) : Η γηπεδουχος βρίσκεται ακριβώς στην μέση της βαθμολογίας στην κατηγορία της. Είναι μία μέτρια ομάδα που είναι του όσα πάνε και όσα έρθουν. Είναι γενικώς μία τρελλή ομάδα. Από την άλλη η Μενεμεν είναι μέτρια ομάδα όπου ως νεοφώτιστη έχει βάλει στόχο το να σώσει την κατηγορία και επομένως οτιδήποτε άλλο θα είναι πάνω από τις δυνάμεις της. Ο άσσος στο 3.10 είναι καλός και τον κρατάμε.

Νιγκντε Αναντολου(3η) - Ανταλιασπορ(1η) : Η Νιγκντε αποτελεί το φυτώριο της Αλτινόρντου και δεν μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε σαν μία κλασσική ομάδα. Στο πρωτάθλημα είναι προτελευταία αν και δεν θεωρώ ότι έχει και κάποιον σπουδαίο στόχο. Την ενδιαφέρει η προώθηση ταλέντων και πέρα από αυτό οτιδήποτε άλλο είναι ευπρόσδεκτο. Από την άλλη έχουμε την Ανταλια όπου είναι μια μέτρια ομάδα στην πρώτη κατηγορία, αλλά στο πρωτάθλημα της δεν πάει καλά. Λογικά θα κάνει ροτέισον αλλά θα είναι ικάνα τα β της προκειμένου να νικήσει.

Εγιουπσπορ(3η) - Κονιασπορ(1η) : Η γηπεδούχος είναι μία κακή ομάδα(τέταρτη από το τέλος στο πρωτάθληματης) όπου δεν προσφέρεται για συγκινήσεις και γενικώς δεν θεωρώ ότι μπορεί να κάνει ζημιά στην Κονια. Η Κονια και με τα β της δεν θα έχει θέμα.

Αλται(2η) - Γκορελεσπορ(ερασιτ) : Τεράστια εδώ η διαφορά δυναμικότητας και ξεκάθαρα η Αλται έχει τον πρώτο λόγο για το ματς.

Αλανιασπορ(1η) - Ινεγκολσπορ(3η) : Η γηπεδούχος είναι γνωστή σε όλους μας μιας και αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία όπου φέτος αποδίδει και πολύ καλά μιας και είναι πρώτη μέχρι τώρα στην βαθμολογία. Θεωρώ ότι το Κύπελλο θα το αντιμετωπίσει πολύ χαλαρά με αυτό να σημαίνει ότι θα βάλει τα β της. Η Ινεγκολ μία μέτρια ομάδα όπου δεν έχει τίποτα να χάσει από αυτό το ματς και θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό.

Κλείνωντας, θα προβώ και σε ένα στοίχημα στην Α'Κατηγορία μιας και το 4αρι της Τραμπζον το θεωρώ μεγάλο.

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ : 0 Μονάδες
Προηγούμενο Υπόλοιπο : 12.8 Μονάδες
Επιστροφές 27/10 : 6.5 Μονάδες

Προσωρινό Υπολοιπο : 19.3 Μονάδες

Μονό : Χεκίμογλου Τραμπζον - Μενεμεν 1 3.10 με 2/10 Μονάδες
Μονό : Αδανασπορ - Ντιγιαρμπακιρσπορ 2 5.75 με 1/10 Μονάδες
Μονό : Αδανσπορ - Ντιγιαρμπακιρσπορ Προκριση Ντιγιαρμακιρσπορ 3.85 με 2/10 Μονάδες
Μονό : Μπασακσεχίρ - Τραμπζονσπορ 2 4.00 με 2/10 Μονάδες
Μονό : Μπασακσεχίρ - Τραμπζονσπόρ 2(+0.5) AH 1.95 με 4/10 Μονάδες

Ανοιχτά μπετς : 11 Μονάδες

ΝΕΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : 8.3 Μονάδες
 
  • Like
Αντιδράσεις: nklaps, giokal και betover
Μόνο ένα έχω να σου πω
ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ
Συνέχισε την καλή δουλειά που κάνεις πολλά ΜΠΡΆΒΟ
 
  • Like
Αντιδράσεις: Tchami
Σε παρακολουθώ από την αρχή μου αρέσει που τα αναλύεις και εγώ σε ευχαριστώ όχι εσύ
 
  • Like
Αντιδράσεις: Tchami
Καλημέρα σε όλους ! Εδώ είναι το δεύτερο παρτ του Τουρκικού Κυπέλλου.


Βαν(3η) – Σαντσακτεπε(3η) : Ομάδες που ανήκουν στην ίδια κατηγορία αλλά σε διαφορετικό όμιλο. Η Βαν περνάει μία αγωνιστική κρίση το τελευταίο χρονικό διάστημα μετρώντας μία νίκη σε πέντε ματς(1-2-2). Θεωρώ προφητεία το πως θα εμφανιστεί στο ματς με την Σαντσακτεπε. Από την άλλη, η Σαντσακτεπε έχει πάρει τα πάνω της τελευταία(3-1-1) με αποκορύφωμα την ισοπαλία με μία εκ των καλύτερων ομάδων της κατηγορίας και έχει όλα τα φόντα για μία έκλπηξη.

Γκουμουσχανεσπορ(3η) – Σαμσουνσπορ(3η) : Τα πράγματα εδώ έχουν αποκτήσει μία περίεργη ομορφιά. Το φαβορί είναι η Σαμσουν. Όλα οκ μέχρι εδώ. Τα πράγματα στην Σαμσουν όμως είναι σε περίεργη φάση. Ο προπονητής της ύστερα από το τελευταίο ματς στο πρωτάθλημα απολύθηκε, καθώς κρίθηκε ότι το έργο του δεν ήταν το απαιτούμενο για την διεκδίκηση της ανόδου αλλά οι οπαδοί νοιώθουν εντελώς διαφορετικά κατηγορώντας την διοίκηση για έλλειψη αγωνιστικού πλάνου καθώς και για κακή μεταχείριση προς το πρόσωπο του μέχρι πρότινος προπονητή τους. Γενικώς η Σαμσουν είναι κλαμπ με μεγάλο fan base και οι οπαδοί της δεν θέλουν να βλέπουν την ομάδα τους τόσο χαμηλά και είναι αναμενόμενο να υπάρχουν αντιδράσεις. Κατά γενική ομολογία πάντως οι οπαδοί αμφισβήτησαν την απόφαση και μένει να δούμε το τι θα κάνουν και οι παίκτες. Και ερχόμαστε στο κρίσιμο ερώτημα. Μπορεί η Γκουμουσχανε να νικήσει την Σαμσουν ;

Κασταμονου(3η) – 24 Ερζινκανσπορ (4η) : Η Κασταμονου είναι μία καλή ομάδα που λογικά θα ψάξει την διάκριση στο Κύπελλο μιας και η κλήρωση την έφερε κόντρα σε μία ομάδα που βρίσκεται μία κατηγορία κάτω από αυτήν. Όση διάθεση και να είχα για κόντρα στο φαβορί δεν μου πάει το χέρι καθόλου.

Κεσιορενγκουτσου(2η) – Σιρτ (ερασιτ) : Εδώ έχουμε ένα ζευγάρι όπου τις ομάδες τις χωρίζουν 3 κατηγορίες. Η γηπεδούχος στο πρωτάθλημα της βρίσκεται στην μέση του πίνακα και διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Από την άλλη η Σιρτ αγωνίζεται στο ερασιτεχνικό της Τουρκίας η οποία βέβαια την προηγούμενη φάση απέκλεισε μία ομάδα της δεύτερης κατηγορίας. Ίσως έχει ακόμη το άστρο μέσα της και είναι ικανή και για άλλη έκπληξη αλλά δεν θα την στηρίξω.

Παγιασπορ(4η) – Μανισα(3η) : Εδώ έχουμε να κάνουμε με 2 ομάδες με εντελώς διαφορετικούς στόχους στο πρωτάθλημα τους, όπου η γηπεδούχος θα παλέψει για την σωτηρία της στον όμιλο της ενώ η Μανίσα είναι πρώτη στον όμιλο της και με μία διαφορά ασφαλείας από τους υπολοίπους. Λογικά δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα. Πέρα από αυτό την έχω σε μία καλή εκτίμηση.

Κεμερσπορ(4η) – Κασιμπασα(1η) : Η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη και δεν θεωρώ ότι και τα β της Κασίμπασα θα αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα.

Ιστανμπουλσπορ(2η) – Τεπερσικσπορ (4η) : Εδώ έχουμε να κάνουμε μεταξύ ομάδων που γεωγραφικά βρίσκονται κοντά. Η γηπεδούχος εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη ενώ η Τεπερσικ βρίσκεται στα σύνορα της Κωνσταντινούπολης. Αγωνιστικά διαφέρουν 2 κατηγορίες με τον κύριο λόγο να τον έχει η Ιστανμπουλσπορ αλλά μιας και μιλάμε για έναν τοπικό αγώνα θα πάω με το αουτσάιντερ.

Καρακαμπει(4η) – Τουζλασπορ(3η) : Πριν καν βγούνε οι αποδόσεις είχα σταμπάρει αυτό το ματς στον άσσο με το απλό σκεπτικό ότι η Τουζλα θα ρίξει όλο το βάρος στο πρωτάθλημα μιας και φέτος έχει όλα τα φόντα να κυνηγήσει το κάτι παραπάνω ,είτε αυτό λέγεται play-off ανόδου, είτε απευθείας άνοδος. Η Καρακαμπει είναι καλή ομάδα στον όμιλο της και θεωρώ ότι μπορεί να βάλει δύσκολα στην Τουζλα.

Φατιχ Καραγκουρμουκ(2η) – Μπαντιρμα(3η) : Άλλο ένα ζευγάρι που θεωρώ ότι κρύβει έκλπηξη. Η Φατιχ παρότι είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία της, αποδίδει πολύ καλά βρίσκοντας στην τρίτη θέση. Αντίπαλος εξίσου μία καλή ομάδα της τρίτης κατηγορίας η Μπαντίρμα η οποία είναι αήττητη εδώ και 10 αγωνιστικές. Ίσως η Φατίχ εστιάσει ως νεοφώτιστη περισσότερο στο πρωτάθλημα παρά στο Κύπελλο. Θα πάρω το ρίσκο εδώ και θα πάω με το διπλό.

Ερζερουμ(2η) – Μποντρουμ(3η) : Η Ερζερουμ μέχρι πέρσι αγωνιζότανε στην πρώτη κατηγορία αλλά μοιραία δέχτηκε τον υποβιβασμό. Πλέον η ομάδα έχει αλλάξει και λίγο δύσκολα θα σημειώσει την επιτυχία του παρελθόντος ,να ξανανέβει στην πρώτη κατηγορία. Η Μποντρουμ δεν πάει καλά στο πρωτάθλημα της και θεωρώ ότι το Κύπελλο είναι πολυτέλεια αυτή τη στιγμή.

Γκεντσλερ(1η) – Εροκσπορ (4η) : Δυστυχώς εδώ εχθές το βράδυ τα πράγματα άλλαξαν προς το καλύτερο για την Γκεντσλερ και προς το χειρότερο για εμάς! Η γηπεδούχος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον μέχρι πρότινος προπονητή της Καισέρι και επομένως το κλίμα θα αλλάξει. Θεωρώ κιόλας ότι για τόνωση ψυχολογίας η Γκεντσλερ θα κατεβάσει βασικούς.

Γκεζτεπε(1η) – Σίβας(3η) : Εδώ θα κάνουμε την τελευταία μας στάση και θα πάμε με το διπλό. Η Γκεζτεπέ όπως και πέρσι έτσι και φέτος στο πρωτάθλημα δεν αποδίδει καλά και το Κύπελλο μάλλον είναι έξω από τα νερά της. Η Σίβας είναι ομάδα που πεθαίνει για κάτι τέτοια ματς και θα χτυπήσει την γηπεδούχο στα ίσια.

Ταρσους(3η) – Φενερ(1η) : Δεν θεωρώ ότι χρήζει οποιαδήποτε ανάλυση αυτό το ματς. Το κοντέρ θα σταματήσει εκεί που θα θέλουν τα β της Φενέρ.


ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ : 0 Μονάδες

Ποντάρισμα 29/10 :

Μονό : Ιστανμπουλσπορ - Τεπερσικσπορ 2 DNB 8.00 με 1/10 Μονάδες
Μονό : Γκεζτεπε - Σίβας 2 DNB 8.00 με 1/10 Μονάδες
Μονό : Καραγκουρμουκ - Μπαντιρμα 2 DNB 4.50 με 1/10 Μονάδες
Μονό : Καρακαμπει - Τουζλασπορ 1 DNB 3.75 με 1/10 Μονάδες

Υ.Γ.1. Θα ανανεωθεί η κάβα την Παρασκευή όπου θα έχει τελειώσει το Κύπελλο.
Υ.Γ.2. Εννοείται πως ενδέχεται να φάμε τρελλές σφαλιάρες αλλά αν δεν κυνηγήσουμε εδώ την έκπληξη που θα την κυνηγήσουμε , στο 2.40-2.55 που προσφέρουν ως αουτσάιντερ οι μπουκ στους αγώνες πρωταθλήματος ;
 
  • Like
Αντιδράσεις: nklaps
Καλησπέρα σε όλους ! Αυτό είναι το τρίτο και τελευταίο παρτ του Τουρκικού Κυπέλλου.

Μπαιμπουρτ(3η) – Μπουρσα(2η) : Τις ομάδες χωρίζουν μία κατηγορία διαφορά και η καθεμία στο πρωτάθλημα της αποδίδει εξαιρετικά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Δεν θα το θεωρήσω και τρελλή έκλπηξη αν αποκλειστεί η Μπουρσα μιας και όλο το βάρος θα το στρέψει στο πρωτάθλημα προκειμένου να ανεβεί όσο πιο γρήγορα γίνεται στην Α’Κατηγορία.

Μπακ(3η) – Σιβασπορ (1η) : Θεωρώ ότι το ζευγάρι αυτό θα μπορούσε να πάει για κόντρα σε περίπτωση που η Μπακ ήταν μία αξιοπρεπής ομάδα. Δυστυχώς, παραπαίει αγωνιστικά εδώ και καιρό και δεν σηκώνει κουβέντα για πιθανή πρόκριση κόντρα στην Σιβασπορ.

Κιρκλαρελισπορ(3η) – Ανκαραγκουτσου(1η) : Με την πορεία που έχουν και οι 2 ομάδες στις κατηγορίες που αγωνίζονται, το Κύπελλο αποτελεί πολυτέλεια. Με τα β θα αγωνιστούν έκαστος και λογικά τα β της φιλοξενούμενης θα είναι ικανά να νικήσουν τα αντίστοιχα της Κιρκλαρελι.

Καισερισπορ(1η) – Μπαυραμπασα(4η) : Τα πράγματα εδώ είναι πολύ απλά. Ή θα πάμε στην κόντρα της διαλυμένης Καισερι ή θα πάμε πάσο. Ο προπονητής της Καισέρι είδε και αποείδε και αφότου ανέλαβε ,σε διάστημα 2 εβδομάδων παραιτήθηκε. Εδώ να σημειώσω πως έχω κάνει ένα λαθάκι λόγω ταχύτητας καθώς είχα διαβάσει πως έκλεισε για την Γκεντσλερ αλλά εν τέλει τελευταία στιγμή της έριξε άκυρο. Επομένως , η Καισερι βρίσκεται ακέφαλη αυτή τη στιγμή, τελευταία στο πρωτάθλημα της και ουσιαστικά χωρίς κάποιον ιδιαίτερο στόχο. Θα είναι το θύμα της η Μπαυραμπασα, η ομάδα που δεν θα σταματήσει να σκοράρει ; Επειδή με την Ντιγιαρμπεκιρ την πάτησα και αποφάσισε να κατεβάσει ότι να’ναι 11-αδα θα περιμένω να ανακοινωθούν οι συνθέσεις πρώτα και ύστερα θα προβώ σε μπετ.

Γκαζιαντεπ(1η) – Τουργκουτλσπορ(4η) : Η Γκαζιαντεπ παρότι δεν μας τα λέει καλά τελευταία, η διοίκηση αποφάσισε να στηρίξει τον προπονητή της ανανεώνοντας το συμβόλαιο του μέχρι το 2021 κάτι το οποίο το ερμηνεύω ως συσπείρωση και μακριά από κάποια πιθανή κόντρα.

Ντενιζλισπορ(1η) – Ιτσελ(ερασιτ) : Πολλά με λίγα μου φαίνεται εδώ η κατάσταση. Δεν αξίζει κάτι εδώ. Η Ντενιζ θα μας απασχολήσει περισσότερο στο πρωτάθλημα μιας και δείχνει ότι κάτι καλό ετοιμάζει.

Σε αυτό το σημείο θα προβώ σε ένα μπετ εντελώς εκτός Τουρκίας και συγκεκριμένα στο γυναικείο Champions League.

Μονό : Λυων Γυναίκες- Φορτούνα Χιέρινγκ όβερ 14.00 κόρνερ 7.50 με 1/10 Μονάδες
 
Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα !

Καλές οι αναλύσεις μεσοβδόμαδα αλλά το αποτέλεσμα στο Τουρκικό Κύπελλο έγραψε 0/4. Στο γυναικείο CL τα κόρνερ σταμάτησαν στα 12 και βλέποντας το ματς θα μπορούσαν να βγουν κι άλλα ,αλλά η Λυων δεν ήθελε το κάτι παραπάνω. Προχωράμε παρακάτω κάνοντας αρχή από σήμερα και συγκεκριμένα από το Γαλατασαραι - Ριζεσπορ.

Ας αναλύσω τις σκέψεις μου και τον λόγο που θα προβώ στο διπλό εδώ. Έχουμε μια Γαλατα που ενώ ξεκίνησε με την ταμπέλα του γκραν φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος τελευταία βγάζει μία προβληματική εικόνα και ξεκάθαρα δεν έχει κάποιο αγωνιστικό πλάνο. O προπονητής στην συνέντευξη τύπου τα έψαλλε στους ενδεκαδάτους που παρατάσει στα τελευταια παιχνίδια, κάνοντας τους ξεκάθαρο ότι στο ματς με την Ριζε δεν θα έχουν καμμία θέση στην 11αδα και θα αγωνιστούν για πρώτη φορά φερέλπιδες Τουρκοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι βέβαια δεν έχουν ακόμη την απαιτούμενη χημεία μεταξύ τους. Εξωαγωνιστικά, αρκετοί ποδοσφαιριστές ζητάνε τα δεδουλευμένα τους μιας και οι πληρωμές έχουν αργήσει με μπροστάρη της όλης κατάστασης τον Μαριανό. Ο παίκτης μέχρι τον Γενάρη απαίτησε να του δώσουν το 1 μυριο που ήδη του οφείλουν, διαφορετικά θα διακόψει το συμβόλαιο του και θα είναι ελεύθερος να επιλέξει την επόμενη ομάδα του. Συν τις άλλοις να αναφερθεί ότι το μέγεθος του τραυματισμού του Φαλκαο είναι μεγαλύτερο από ότι πίστευαν άπαντες και δεν θα μου κάνει εντύπωση αν τον Γενάρη φύγει από την Γαλατα. Γενικώς, ο Τεριμ έχει πολλά παράπονα από τους παίκτες του και σε μία προσπάθεια τόνωσης της ψυχολογίας της ομάδας θα πετάξει στο τερέν τους παίκτες που πιστεύει ότι θα παίξουν το 100%. Και τώρα ερχόμαστε στην Ριζε. Η ομάδα μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα νίκησε στο πρωτάθλήμα, και μεσοβδόμαδα νικώντας μια ερασιτεχνική ομάδα στο Κύπελλο έκανε το 2/2. Τα τελευταία χρόνια δυσκολεύει την Γαλατά εντός κι εκτός και τώρα την πετυχαίνει σε μία περίεργη φάση. Στο 7.00 που βρίσκεται το διπλό αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι αξίζει η κόντρα. Από την ανάλυση που έχω κάνει, εστιάζω περισσότερο στην προβληματική εικόνα της Γαλατα και λιγότερο στην Ριζε μιας και οι γηπεδούχοι θα κρίνουν τις τύχες του ματς. Ενδέχεται φυσικά να δεχτούμε μεγάλο χαστούκι εδώ αλλά στο 7.00 ας κρίνει ο καθένας αν αξίζει ή όχι.

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ : 0 Μονάδες

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : 4.3 Μονάδες
Επιστροφές 01/11 : 14 Μονάδες

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : 18.3 Μονάδες

Ποντάρισμα 01/11 : Γαλατασαράι - Ριζεσπόρ 2 7.00 με 1/10 Μονάδες

ΝΕΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : 17.3 Μονάδες
 
Καλησπέρα σε όλους ! Πέρασε και δεν ακούμπησε η Ριζε από την Κωνσταντινούπολη. Μέχρι να συνειδητοποιήσει το τι είχε συμβεί, βρέθηκε να χάνει ήδη με 2 γκολ και όποιες ευκαιρίες για γκολ έκανε στο β’ημίχρονο πήγανε στράφι. Συνεχίζουμε φυσικά, έχοντας μπροστά μας ένα καλό κουπόνι όπως έβγαλε η πρώτη ανάγνωση. Θα συνεχίσω να δίνω ξανά μπετς από τις χαμηλές κατηγορίες αγνοώντας λιγάκι τις δύο πρώτες.


Ξεκινώντας από την 2.Lig Beyaz, θα αναλύσω το κάθε ματς ξεχωριστά. Πρώτο ματς είναι το Αμεντ- Μπακ. Έχουμε να κάνουμε με 2 κακές ομάδες, αυτό βέβαια αποτυπώνεται και στον βαθμολογικό πίνακα, όπου ξεκάθαρα ο νικητής θα προκύψει ύστερα από ένα σκληρό παιχνίδι με πολύ ένταση και πάθος. Το ένστικτο μου, μου λέει άσσος+under αλλά θα το αφήσω εντελώς εκτός πλάνων. Μετά έχουμε το Χεκίμογλου Τραμπζον-Σανλιουρφα όπου μέχρι και εχθές το ματς πήγαινε για αναβολή μιας και οι φιλοξενούμενοι δεν έβρισκαν τα χρήματα για την μεταφορά της ομάδας με οποιοδήποτε λεωφορείο στην Τραπεζούντα. Χάρις στην βοήθεια πολλών παραγόντων η ομάδα θα δώσει κανονικά το παρόν, αλλά η Σανλιουρφα δεν είναι για κάτι παραπάνω πέρα από ένας σάκος του μποξ για όλες τις ομάδες του ομίλου. Άσσος στο 1.12 μακριά και αγαπημένοι. Το όβερ στο 1.50 για όποιον ενδιαφέρεται να το βάλει σε κάποιο παρολί ,ναι οκ, αποδεκτό. Επόμενο ματς το Τσορουμ – Αφιετ.Πριν βγούνε οι αποδόσεις θεώρησα ότι το διπλό θα παιζότανε στο 2.40 και ο άσσος επίσης στο 2.40. Οι μπουκ βγάλανε το διπλό στο 2.70 και το παίρνω ασυζητητί. Πριν μία εβδομάδα εδώ ήμουν που ανέφερα για περίεργο και κακό κλίμα στο εσωτερικό της Αφιετ, αλλά με το διπλό κόντρα στην Ταρσους την προηγούμενη αγωνιστική τους βγάζω το καπέλο. Στο κάτω-κάτω ένα τραίνο το ακολουθάμε κι όπου μας βγάλει. Μετά έχουμε το Ζονγκουλντακ – Σαμσουνσπορ όπου οι αποδόσεις για ακόμη ένα παιχνίδι βγάζουν έστω και ελαφρώς φαβορί την Σαμσουν. Η Σαμσουν στον αγώνα Κυπέλλου που έδωσε μεσοβδόμαδα ήτανε ακέφαλη μιας και ο νέος κόουτς της δεν είχε υπογράψει ακόμη. Βέβαια, πληροφορίες λένε ότι ούτε σε αυτό το ματς θα καθίσει στον πάγκο και την 11-αδα θα την βγάλει ξανά ο υπηρεσιακός προπονητής. Η Ζονγκουλντακ είναι καλή ομάδα φέτος και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 5η θέση. Μιας και έχω επηρεαστεί πολύ από το μέγεθος του φιλοξενούμενου αδυνατώ να την κοντράρω κι επομένως απλώς προσπερνάω το ματς. Σκεφτόμουν αρκετή ώρα το Χ ,αλλά καλύτερα να το αφήσω στην μοίρα του. Στο Ινεγκολσπορ – Γκουμουσχανεσπορ όλα δείχνουν προς άσσο. Η ομάδα από την Κωνσταντινούπολη μου φαίνται ότι έχει το ηθικό και την ομάδα για να νικήσει την διαρκώς κακή Γκουμουσχα. Στο Κύπελλο και οι 2 ομάδες κατέβασαν βασικούς παίκτες , αλλά η Γκουμουσχα το πήγε ένα λέβελ πιο πάνω και παράταξε 7 παίκτες της α’ομάδας. Στο 2.10 θα τον επιλέξω τον άσσο. Στο Κιρκλαρελι – Πεντικ αδυνατώ να καταλάβω τον λόγο που οι γηπεδούχοι δίνονται έστω και οριακά φαβορί. Μεσοβδόμαδα απέκλεισαν ομάδα Α’Κατηγορίας στο Κύπελλο παρατάσσοντας την καλύτερη δυνατη 11-αδα που θα μπορούσαν. Οι παίκτες είναι καταπονημένοι και βρίσκονται σε πελάγη ευτυχίας ύστερα από την μεγάλη επιτυχία τους και η Πεντικ μπορεί να το εκμεταλλευτεί και να βγάλει ένα ωραιότατο διπλό. Στο 2.60 το επιλέγω. Στο Μανισα – Ταρσους όσο κι αν συμπαθώ την Μανίσα μιας και παίζει το καλύτερο και πιο απολαυστικό ποδόσφαιρο στον όμιλο, θα την σνομπάρω και θα πάω παρακάτω. Στο 1,40 φοβάμαι πολύ να ρισκάρω τα χρήματα μου όταν οι διαφορές μεταξύ των ομάδων δεν είναι και τίποτα το σπουδαίο. Στο Σαντσακτεπε – 1922 Κονια κάθισα αρκετή ώρα προσπαθώντας να αποφασίσω το αν θα πάρω το διπλό ή θα πάω πάσο. Ας αναλύσω το τι σκέφτηκα. Η Σαντσακτεπε στο Κύπελλο μεσοβδόμαδα παράταξε 5 βασικούς παίκτες, συν τις άλλοις θα απουσιάζει και ένα βασικός κεντρικός αμυντικός από το ματς της Κυριακής. Η Κονια την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε να νικάει 1-0 στο 82’ και εν τέλει να χάνει με σκορ 1-2 με γκολ στο 90’. Η ομάδα πριν λίγο καιρό άλλαξε προπονητή(αναβαθμίστηκε ο ρόλος του μέχρι πρότινος προπονητή της Κ17 σε βασικό προπονητή) και έβγαλε διπλό στην έδρα της Κιρκλαρελι. Η ομάδα δεν είναι ότι δεν παράγει φάσεις, αλλά ότι δεν έχει το κλασσικό φορ ώστε να της κάνει γκολ. Δεν είναι καθόλου καλό σημάδι για μία ομάδα όταν ο πρώτος της σκόρερ είναι ένας κόφτης κι όχι ένας επιθετικός. Παρολά αυτά η ομάδα δεν έχει εσωτερικά προβλήματα ούτε κάτι ανησυχητικό. Στο 6.00 το διπλό, στο 4.50 το DNB και θα τολμήσω να πάρω κάτι από εδώ. Κλείνοντας τον όμιλο, το Χατσεττεπε – Σαριγερ δεν μπορώ να το ακουμπήσω από πουθενά. Κάθε φορά που ρίχνω χρήματα στην Σαριγερ όλο και κάτι παθαίνει και χάνει με κατεβασμένα χέρια και σε ματς που δεν θα την ποντάρω νικάει. Επίσης στο 2.40 που βρίσκεται η Χατσεττεπε δεν αποτελεί καν ευκαιρία. Στο 3.50 το σκεφτόμουν και το βρήκα στο 2.40. Μάλλον κάτι ξέρουν και αυτοί.


Σειρά έχει τώρα ο 2.Lig Beyaz και το ματς Μπαιμπουρτ – Ανκαρα Ντεμιρσπορ. Οι γηπεδούχοι παίζουν ένα εξαιρετικά επιθετικό ποδόσφαιρο το οποίο μέχρι στιγμής τους πηγαίνει κατά γράμμα. Βέβαια, μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο κατέβασαν την βασική τους ομάδα,το οποίο ίσως ερμηνευτεί ως κούραση από ένα σημείο και μετά, και ίσως εδώ έρθει αντιμέτωπη με μία ήττα μετά από αρκετό χρονικό διάστημα. Η Ανκαρα Ντεμιρ είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να βγάλει διπλό. Στο 2.30 βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Επόμενο ματς το Εγιουπσπορ – Ετιμεσγκουτ , όπου οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε ντελίριο ενθουσιασμού ύστερα από την πρόκριση στο Κύπελλο κόντρα στην Κονιασπορ. Βέβαια παρέταξαν μόλις 4 βασικούς σε σχέση με τις προηγούμενες συνθέσεις τους, κάτι το οποίο το εκλαμβάνω ως συνειδητοποίηση ότι η ομάδα πάει για υποβιβασμό αν δεν αλλάξει κάτι. Η Ετιμεσγκουτ από την άλλη είναι μία μέτρια ομάδα του πρωταθλήματος όπου δεν μπορώ να την ψυχολογήσω με τίποτα και καλύτερα να πάω πάσο κι εδώ. Στο Κιρσεχίρ – Καχραμανμαρα οι αποδόσεις στο 4.00+ ξεκάθαρα αδικούν τους φιλοξενούμενους αλλά οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε φόρμα και δεν πάει το χέρι να τους κοντράρω. Στο Μπαντιρμα – Μποντρουμ θα πάει με τον άσσο χωρίς δεύτερη σκέψη. Οι γηπεδούχοι και καλύτερη ομάδα είναι και το Κύπελλο το σνόμπαραν για να τα παίξουν όλα για όλα στο αυριανό ματς. Επίσης η Μποντρουμ μετράει 4 απουσίες που είναι αρκετά μεγάλες μιας και θα λείπουν παίκτες βασικοί. Ο άσσος άνοιξε στο 2.10 και έπεσε σε διάστημα 30 λεπτών στο 1.83. Και στις 2 τιμές παίζεται. Στο Σακαρια-Βαν ενώ ήμουν αρκετά ζεστός για το διπλό, λίγο το ότι αρκετοί παίκτες της αγωνίστηκαν μεσοβδόμαδα, λίγο το κλίμα συσπείρωσης στην Σακαρια με κάνουν να πω πάσο. Στο Νιγκντε-Καρντεμιρ οι ομάδες μπορούν να προσφέρουν ομορφιές σε ότι θέλουν και επομένως αν αξίζει κάτι είναι στο λαιβ κάποιο υψηλό όβερ. Σε σημείο δεν ακουμπάω απολύτως τίποτα. Στο Τουζλα – Ερτζενε έκανα εξίσου μία μεγάλη παύση όπως και στο ματς της Κονια. Ας παραθέσω κάποια στοιχεία που θεωρώ ότι διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο. Η Τουζλα ακόμη και με μικτή ομάδα μεσοβδόμαδα πήρε την πρόκριση στο Κύπελλο αλλά οι απουσίες που έχει μόνο αμελητέες δεν είναι. Η Ερτζένε άλλαξε προπονητή την προηγούμενη εβδομάδα και νίκησε με 5-1 την Ελαζιγκ και έρχεται με φόρα στην Πόλη για πόντο/πόντους. Ξεκάθαρα το 7.50 δεν αντιπροσωπεύει την διαφορά των 2 ομάδων και αξίζει μία στεκιά.

2 ματς που υπάρχουν στην κατηγορία είναι το Ελαζιγκ-Ουτας και το Κασταμονου-Σιβας. Αποδοσεις δεν έχουμε δυστυχώς. Το δεύτερο ματς το είχα σταμπάρει στο Χ αλλά ίδωμεν.

Στον 3.Lig Grup 1 θα πάρω τον άσσο της Καρακοπρού κόντρα στην Ορντουσπορ. Κοιτώντας κάποιος την βαθμολογία, θα δει ότι η Ορντου είναι πρώτη στις ισοπαλίες (7 σε 10 ματς) και η Καρακοπρου πρώτη στην αμυντική λειτουργία, δεχόμενη μόλις 3 γκολ. Ο λόγος βέβαια που επέλεξα αυτό το ματς πέρα από το 1.95 του άσσου είναι η έλλειψη του βασικού τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων που όσο να είναι ευθύνεται για τα μόλις 6 γκολ που έχουν δεχτεί.

Στον 3.Lig Grup 2 θα πάρω τον άσσο του 1.61 της Οφσπορ κόντρα στην Κιζρεσπορ. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, απλώς η Κιζρε έχει 2 απουσίες που σημαίνει ότι θα απουσιάσουν τα 6 από τα 14 συνολικά γκολ της ομάδας. Πέρα από αυτό και βαθμολογικά η Οφσπορ είναι σε καλύτερη μοίρα. Να πω εδώ ότι ενώ περίμενα να δω αποδόσεις και από άλλα ματς του ομίλου δυστυχώς δεν είδα-βγήκαν μιας και αρκετές ομάδες από αυτόν τον όμιλο κατέβασαν βασικούς παίκτες στο Κύπελλο και είναι όλες υποψήφιες για κόντρα.

Αυτά έχω δει και ελπίζω η ανάλυση μου να αποφέρει καρπούς. Πάμε τώρα να δούμε πως θα τα παντρέψουμε όλα αυτά. Οι 2 μεγάλες αποδόσεις θα παιχτούν σε μονά αποδεκτά και δυάδα. Η Μπαντίρμα επειδή την πιστεύω πιο πολύ από όλες θα παιχτεί σε μονό αποδεκτό. Τα λοιπά θα προσπαθήσω να τα παντρέψω σωστά.



ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ : 0 Μονάδες

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : 17.3 Μονάδες

Ποντάρισμα 03/11 :


Μονό : Σαντσακτεπε – 1922 Κονια 2 DNB 4.50 με 1/10 Μονάδες

Μονό : Τουζλα – Ερτζένε 2 DNB 6.00 με 1/10 Μονάδες

Και η δυάδα τους @ 27 με 0.5 Μονάδες

Μονό : Μπαντίρμα – Μπόντρουμ 1 1.83 με 6/10 Μονάδες

Δυάδα : Καρακοπρου – Ορντουσπορ 1 1.95 + Οφσπορ – Κιζρεσπορ 1 1.61 @ 3.15 με 3/10 Μονάδες

Σύστημα 2-3/3 : Τσορούμ – Αφιετ 2 2.70 + Ινεγκολ – Γκουμουσχανε 1 2.10 + Κιρκαρελι – Πεντικ 2 2.60. Στις δυάδες(χ3) με 3.6 Μονάδες και στην τριάδα(χ1) με 0.4 Μονάδες.

Γνωρίζω ότι είναι λίγο αντισυμβατικό αυτό το σύστημα μιας και έχω μπλέξει στο 2,60 και στο 2.70 μία απόδοση του 2.10. Απλώς δεν ήθελα με τίποτα να κόψω ένα σημείο και επομένως πήρα την απόφαση να πάω σε Trixie.



Ανοιχτά μπετς : 15.5 Μονάδες



ΝΕΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : 1.8 Μονάδες
 
  • Like
Αντιδράσεις: ksakis και nklaps
Καλημέρα σε όλους!
Ανεβάζω ένα early bet από τώρα καθώς εκτιμώ ότι η απόδοση θα πέσει αρκετά.

Μανισασπορ - Ντουζεσπορ 2 2.25 με 7/10 Μονάδες

Αναλύσεις για τα ματς και τα σχετικά σήμερα το απόγευμα προς βράδυ.
 
  • Like
Αντιδράσεις: nklaps και Ertzan
Καλησπέρα σε όλους !


Ανάμεικτα συναισθήματα μου άφησε η τελική έκβαση στα ματς που πονταρίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα. Στο σύστημα είχαμε 2/3 εύστοχα αποτελέσματα, ενώ το τρίτο αν κρίνω από την διακύμανση του σκορ, πέρασε και δεν ακούμπησε. Η δυάδα χάθηκε όλη στο Χ, ενώ η Μπαντίρμα άλλα 90 λεπτά να έπαιζε πολύ πιθανό από την τόση δυστοκία που την διακατείχε να μην σκόραρε ποτέ. Το καλό της όλης υπόθεσης είναι ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο είχαμε κάποιες επιστροφές και πλέον προχωράμε στο επόμενο κουπόνι.

Βέβαια να πω σε αυτό το σημείο ότι το πρόγραμμα δεν μου γεμίζει καθόλου το μάτι και έχω πολλά ναι μεν άλλα σχεδόν σε κάθε ματς. Δεν έχω πρόθεση να παίξω πολλές μονάδες και επομένως θα προβώ σε εντελώς συντηρητικά πονταρίσματα. Για πάμε να τα πάρουμε τα ματς από την αρχή ξεκινώντας κλασσικά από την 2.Lig και συγκεκριμένα με τον όμιλο Beyaz.


Στον όμιλο Beyaz, πρώτο ματς που συναντάμε είναι το Γκουμουσχανε-Σαντσακτεπε. Την Γκουμουσχα την κοντράραμε επιτυχώς την προηγούμενη εβδομάδα και δεν βλέπω τον λόγο να μην το πράξουμε κι αυτή την εβδομάδα. Η ομάδα πάει από το κακό στο χειρότερο και δεν βλέπω τρόπο που θα σηκώσει κεφάλι κόντρα σε μία ομάδα που όχι μόνο παίζει καλά αλλά βρίσκεται και βαθμολογικά σε πολύ καλύτερη θέση από αυτή. Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα να πήγα κατά της αλλά μιας και όχι μόνο νίκησε αλλά έκανε και εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στην 1922 Κόνια, μου δείχνει ότι κάτι καλό γίνεται στην ομάδα και σε αποδόσεις αουτσάιντερ ,γύρω στο 2.70 αξίζει το κατιτίς. Επόμενο ματς το Σανλιουρφα – Τσορουμ όπου αν αξίζει κάτι εδώ είναι κάποιο κόμπο μπετ που μία εταιρία επιτρέπει από όσο έχω ψάξει. Εδώ βέβαια θα ήθελα να παραθέσω ότι ο πρωθυπουργός της Τουρκίας επισκέφτηκε την περιοχή που εδρεύει η Σανλιουρφα και ρώτησε για την κατάσταση-κατάντια της ομάδας και ‘’υποσχέθηκε’’ ότι σύντομα θα αλλάξει η όλη κατάσταση. Προσωπικά το βλέπω σαν ένα επικοινωνιακό τρικ. Η ομάδα βρίσκεται πιο χαμηλά πεθαίνεις και η σωτηρία της δεν μπορεί να αλλάξει κάνοντας μόνο μετεγγραφές. Μετά έχουμε το 1922 Κόνια – Ζονγκουλντακ, όπου αν κρίνω από τις εμφανίσεις και των 2 από την προηγούμενη αγωνιστική τότε καλύτερα να πάμε να ράψουμε, γιατί νικητή δυσκολεύομαι απίστευτα να προβλέψω. Η γηπεδούχος δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο κόντρα στην Σαντσακτεπε, ενώ η φιλοξενούμενη κόντρα στην Σαμσουν μόνο σωματικά ήταν στο γήπεδο καθώς οι παίκτες της δεν απείλησαν παρά ελάχιστα. Πιθανή ισοπαλία αλλά τα Χ είναι και λίγο Τζόκερ. Στο Αφιετ – Μανισα, δύο είναι τα πιθανά σενάρια, ή θα πάμε με τον πρωτοπόρο σε τιμές αουτσάιντερ ή θα το αφήσουμε εντελώς. Η Αφιετ εντός έδρας συσπειρώνεται και εκεί μετράει 5-0-1. Η Μανίσα από την άλλη, μετράει 5-1-0 εκτός έδρας.Βέβαια, εκτός έδρας νικάει με το στανιό αλλά όπως το βλέπω έχει βρει τον τρόπο να παίρνει αποτέλεσμα με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Δυστυχώς όμως φοβάμαι την ισοπαλία εδώ και επομένως θα πω πάσο. Αν υπάρχει έστω κι ένας που θέλει να παίξει την Μανίσα είμαι εντελώς υπέρ μιας και στο 2.60 όπως και να το κάνουμε υπάρχει ευκαιρία. Στο Πεντικ – Ινεγκολ , έχουμε να κάνουμε μεταξύ ομάδων που αποδίδουν καλά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Είναι ξεκάθαρα τριπλή το ματς στα μάτια μου , αν και θεωρώ ότι το Χ έχει τον πρώτο λόγο εδώ. Στο Σαμσουν – Χατσετεπε , όχι μόνο η διαφορά δυναμικότητας είναι τεράστια, αλλά οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν και με αρκετούς αναπληρωματικούς μιας και 4 παίκτες της στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος δέχτηκαν κόκκινη κάρτα και το ευρύ ροτέισον δεν θεωρώ ότι υπάρχει. Η Σαμσουν έκανε τρομερή εμφάνιση την προηγούμενη εβδομάδα και λέω να ασχοληθώ μαζί της αυτή τη φορά παρότι εξακολουθεί να βρίσκεται με υπηρεσιακό προπονητή. Προτελευταίο ματς είναι το Σαριγέρ – Χεκιμογλου Τραμπζον, όπου θα τολμήσω να πάω με το διπλό. Έχω ξαναγράψει ότι δεν μπορώ να ψυχολογήσω καθόλου την Σαριγέρ αλλά το 4αρι του διπλού δεν γίνεται να το αγνοήσω. Δεν έγινε ξαφνικά ομάδα του 1.80 η γηπεδούχος επειδή νίκησε την Χατσεττεπε των 7 παικτών. Αν με ενοχλεί κάτι στην Τραμζον είναι ότι εκτός έδρας βγάζει κόμπλεξ και αδυνατεί να επιβάλλει τον ρυθμό που επιθυμεί αλλά ξεκάθαρα λόγω απόδοσης θα μπλεχτώ. Πιθανό και το όβερ 2.5/3.5 εδώ.Τέλος, έχουμε το Ταρσους – Αμεντ όπου είναι no bet. Η Ταρσους παραπαίει τελευταία, η Αμεντ εκτός έδρας χάνεται και επομένως κανένας λόγος να ασχοληθούμε περαιτέρω. Αν το διπλό παιζότανε στο 4.00 τότε πολύ ευχαρίστως να κάνουμε κουβέντα και σκέψεις προς τα εκεί αλλά στο 3.00-3.10 μάλλον κάτι ξέρουν και αυτοί που έβγαλαν τις αποδόσεις.

Στον όμιλο Kirmizi , έχουμε το Βαν-Εγιουπσπορ. Περίεργα τα πράγματα στους γηπεδούχους μιας και ο προπονητής της απολύθηκε ύστερα από 11 μήνες και ένα σοκ σίγουρα το περνάνε στην ομάδα. Η Εγιουπ είναι κακή φέτος και δεν μπορώ να βρω έστω ένα μικρό πάτημα για να την στηρίξω. Στο Καχραμανμαρα – Μπαντιρμα , θα πω ένα μεγάλο no bet και θα προχωρήσω. Δεν πλησιάζεται από πουθενά το ματς. Πιθανό Χ είναι και αυτό. Στο Σίβας – Μπαιμπουρτ , οι πρώτες μου σκέψεις ήταν διπλό και όβερ μιας και η Μπαιμπουρτ σκοράρει αρκετά, αλλά στην Σίβας υπάρχει επιστροφή του βασικού της φορ και το διπλό φεύγει σαν ιδέα από το μυαλό μου. Κρατάω μόνο το όβερ στο 1.90. Στο Ανκαρα Ντεμιρ – Ελαζιγκ , θα πάω με τον άσσο και όβερ. Η Ανκαρα στο τελευταίο ματς ηττήθηκε αλλά αυτό δεν νομίζω ότι είναι αρκετό για να μην ταχθώ υπέρ της όταν αντίπαλος της είναι η Ελαζιγκ. Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να άλλαξαν προπονητή αλλά η ομάδα πάει κατά διαόλου και έτσι όπως εξελίσσεται η κατάσταση μάλλον θα μας αποχαιρετήσουν στο τέλος της χρονιάς

Στο Ερζτενε – Κιρσεχιρ , μόνο το όβερ μπορεί να σταθεί σαν βασική επιλογή καθώς δυσκολεύομαι να βρω νικητή στο ματς . Η Κιρσεχιρ πατάει πολύ καλύτερα αλλά και το Χ δεν θεωρώ ότι θα την χαλάσει. Μετά έχουμε το Ετιμεσγκουτ – Κασταμονουσπορ, όπου στα μάτια μου φαβορί είναι οι φιλοξενούμενοι . Μπορεί η Ετιμεσγκουτ να είναι αήττητη εδώ και 4 αγωνιστικές αλλά η Κασταμονου μετράει ένα φοβερό σερί με μελανό σημείο την ήττα από την Ανκαρα( 8-0-1). Απουσίες δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερο επομένως το 2.60 αξίζει να επιλεχθεί. Τέλος, έχουμε το Ούτας – Τουζλα , με ελαφρώς φαβορί να εκτιμώ ότι είναι η Τούζλα. Είναι ομάδα που μπορεί να ελέγξει τον ρυθμό και να πάρει το ματς με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο.

Στην 3.Lig και συγκεκριμένα στον Grup 1, όπως είδατε ανέβασα ένα early bet, το διπλό της Ντουζσε στην έδρα της Μανισα Η Μανισα είναι η τελευταία ομάδα της κατηγορίας όπου του χρόνου θα αγωνίζεται ακόμη πιο χαμηλά. Αδυνατώ να πιστέψω ότι προσφέρεται το διπλό στο 2.25. Καταλαβαίνω ότι το νεανικό της ρόστερ μετά από τόσο καιρό έχει δέσει αλλά όχι ότι είναι ο φόβος και τρόμος. Στο Γενι Ορντουσπορ – Σιλιβρισπορ αδυνατώ να καταλάβω τον φαβοριτισμό του γηπεδούχου όταν έχει όλη κι όλη μία νίκη αλλά δυστυχώς παίζει πολύ Χ στο ματς αυτό. Στο Grup 2 , Κοτσαέλι και Εροκσπορ εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουν και θα μπορούσαν να γίνουν δυάδα. Ενώ στον Grup 3 δεν έχω να σχολιάσω πολλά παρά μόνο ότι ο άσσος της Καρατσαμπει είναι λίγο μεγάλος στο 2.90 μιας και οι ομάδες είναι ισάξιες.


ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ : 0 Μονάδες

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : 1.8 Μονάδες

Επιστροφές 03/10 : 6.55 Μονάδες

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : 8.35 Μονάδες

Ποντάρισμα 09/11 :

Μονό : Μανισασπορ – Ντουζσεσπορ 2 2.25 με 7/10 Μονάδες (από πριν)

Σύστημα (3-4-5/5) : Γκουμουσχανε – Σαντσακτεπε 2 2.70 + Σαμσουνσπορ – Χατσεττεπε 1+οβερ 3.0(ευρωπαϊκό) + Ετιμεσγκουτ – Κασταμουνου 2 2.60 + Σαριγερ – Τραμπζον 2 DNB 3.25 + Ανκαρα Ντεμιρ – Ελαζιγκ 1+οβερ 3.0(ευρωπαϊκό) 3.75. Στις τριάδες(χ10) με 0.3 Μονάδες, στις τετράδες(5) με 0.30 Μονάδες και στην πεντάδα(χ1) με 0.50 Μονάδες. Σύνολο 5 Μονάδες.

Δυάδα : Κοτσαέλι – Φατσα 1 1.50 + Εροκσπορ – Κεμερσπορ 1 1.44 @ 2.16 με 3/10 Μονάδες

Ανοιχτά μπετ : 15 Μονάδες

ΝΕΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : - 6.65 Μονάδες
 
Καλησπέρα σε όλους !


Ανάμεικτα συναισθήματα μου άφησε η τελική έκβαση στα ματς που πονταρίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα. Στο σύστημα είχαμε 2/3 εύστοχα αποτελέσματα, ενώ το τρίτο αν κρίνω από την διακύμανση του σκορ, πέρασε και δεν ακούμπησε. Η δυάδα χάθηκε όλη στο Χ, ενώ η Μπαντίρμα άλλα 90 λεπτά να έπαιζε πολύ πιθανό από την τόση δυστοκία που την διακατείχε να μην σκόραρε ποτέ. Το καλό της όλης υπόθεσης είναι ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο είχαμε κάποιες επιστροφές και πλέον προχωράμε στο επόμενο κουπόνι.

Βέβαια να πω σε αυτό το σημείο ότι το πρόγραμμα δεν μου γεμίζει καθόλου το μάτι και έχω πολλά ναι μεν άλλα σχεδόν σε κάθε ματς. Δεν έχω πρόθεση να παίξω πολλές μονάδες και επομένως θα προβώ σε εντελώς συντηρητικά πονταρίσματα. Για πάμε να τα πάρουμε τα ματς από την αρχή ξεκινώντας κλασσικά από την 2.Lig και συγκεκριμένα με τον όμιλο Beyaz.


Στον όμιλο Beyaz, πρώτο ματς που συναντάμε είναι το Γκουμουσχανε-Σαντσακτεπε. Την Γκουμουσχα την κοντράραμε επιτυχώς την προηγούμενη εβδομάδα και δεν βλέπω τον λόγο να μην το πράξουμε κι αυτή την εβδομάδα. Η ομάδα πάει από το κακό στο χειρότερο και δεν βλέπω τρόπο που θα σηκώσει κεφάλι κόντρα σε μία ομάδα που όχι μόνο παίζει καλά αλλά βρίσκεται και βαθμολογικά σε πολύ καλύτερη θέση από αυτή. Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα να πήγα κατά της αλλά μιας και όχι μόνο νίκησε αλλά έκανε και εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στην 1922 Κόνια, μου δείχνει ότι κάτι καλό γίνεται στην ομάδα και σε αποδόσεις αουτσάιντερ ,γύρω στο 2.70 αξίζει το κατιτίς. Επόμενο ματς το Σανλιουρφα – Τσορουμ όπου αν αξίζει κάτι εδώ είναι κάποιο κόμπο μπετ που μία εταιρία επιτρέπει από όσο έχω ψάξει. Εδώ βέβαια θα ήθελα να παραθέσω ότι ο πρωθυπουργός της Τουρκίας επισκέφτηκε την περιοχή που εδρεύει η Σανλιουρφα και ρώτησε για την κατάσταση-κατάντια της ομάδας και ‘’υποσχέθηκε’’ ότι σύντομα θα αλλάξει η όλη κατάσταση. Προσωπικά το βλέπω σαν ένα επικοινωνιακό τρικ. Η ομάδα βρίσκεται πιο χαμηλά πεθαίνεις και η σωτηρία της δεν μπορεί να αλλάξει κάνοντας μόνο μετεγγραφές. Μετά έχουμε το 1922 Κόνια – Ζονγκουλντακ, όπου αν κρίνω από τις εμφανίσεις και των 2 από την προηγούμενη αγωνιστική τότε καλύτερα να πάμε να ράψουμε, γιατί νικητή δυσκολεύομαι απίστευτα να προβλέψω. Η γηπεδούχος δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο κόντρα στην Σαντσακτεπε, ενώ η φιλοξενούμενη κόντρα στην Σαμσουν μόνο σωματικά ήταν στο γήπεδο καθώς οι παίκτες της δεν απείλησαν παρά ελάχιστα. Πιθανή ισοπαλία αλλά τα Χ είναι και λίγο Τζόκερ. Στο Αφιετ – Μανισα, δύο είναι τα πιθανά σενάρια, ή θα πάμε με τον πρωτοπόρο σε τιμές αουτσάιντερ ή θα το αφήσουμε εντελώς. Η Αφιετ εντός έδρας συσπειρώνεται και εκεί μετράει 5-0-1. Η Μανίσα από την άλλη, μετράει 5-1-0 εκτός έδρας.Βέβαια, εκτός έδρας νικάει με το στανιό αλλά όπως το βλέπω έχει βρει τον τρόπο να παίρνει αποτέλεσμα με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Δυστυχώς όμως φοβάμαι την ισοπαλία εδώ και επομένως θα πω πάσο. Αν υπάρχει έστω κι ένας που θέλει να παίξει την Μανίσα είμαι εντελώς υπέρ μιας και στο 2.60 όπως και να το κάνουμε υπάρχει ευκαιρία. Στο Πεντικ – Ινεγκολ , έχουμε να κάνουμε μεταξύ ομάδων που αποδίδουν καλά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Είναι ξεκάθαρα τριπλή το ματς στα μάτια μου , αν και θεωρώ ότι το Χ έχει τον πρώτο λόγο εδώ. Στο Σαμσουν – Χατσετεπε , όχι μόνο η διαφορά δυναμικότητας είναι τεράστια, αλλά οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν και με αρκετούς αναπληρωματικούς μιας και 4 παίκτες της στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος δέχτηκαν κόκκινη κάρτα και το ευρύ ροτέισον δεν θεωρώ ότι υπάρχει. Η Σαμσουν έκανε τρομερή εμφάνιση την προηγούμενη εβδομάδα και λέω να ασχοληθώ μαζί της αυτή τη φορά παρότι εξακολουθεί να βρίσκεται με υπηρεσιακό προπονητή. Προτελευταίο ματς είναι το Σαριγέρ – Χεκιμογλου Τραμπζον, όπου θα τολμήσω να πάω με το διπλό. Έχω ξαναγράψει ότι δεν μπορώ να ψυχολογήσω καθόλου την Σαριγέρ αλλά το 4αρι του διπλού δεν γίνεται να το αγνοήσω. Δεν έγινε ξαφνικά ομάδα του 1.80 η γηπεδούχος επειδή νίκησε την Χατσεττεπε των 7 παικτών. Αν με ενοχλεί κάτι στην Τραμζον είναι ότι εκτός έδρας βγάζει κόμπλεξ και αδυνατεί να επιβάλλει τον ρυθμό που επιθυμεί αλλά ξεκάθαρα λόγω απόδοσης θα μπλεχτώ. Πιθανό και το όβερ 2.5/3.5 εδώ.Τέλος, έχουμε το Ταρσους – Αμεντ όπου είναι no bet. Η Ταρσους παραπαίει τελευταία, η Αμεντ εκτός έδρας χάνεται και επομένως κανένας λόγος να ασχοληθούμε περαιτέρω. Αν το διπλό παιζότανε στο 4.00 τότε πολύ ευχαρίστως να κάνουμε κουβέντα και σκέψεις προς τα εκεί αλλά στο 3.00-3.10 μάλλον κάτι ξέρουν και αυτοί που έβγαλαν τις αποδόσεις.

Στον όμιλο Kirmizi , έχουμε το Βαν-Εγιουπσπορ. Περίεργα τα πράγματα στους γηπεδούχους μιας και ο προπονητής της απολύθηκε ύστερα από 11 μήνες και ένα σοκ σίγουρα το περνάνε στην ομάδα. Η Εγιουπ είναι κακή φέτος και δεν μπορώ να βρω έστω ένα μικρό πάτημα για να την στηρίξω. Στο Καχραμανμαρα – Μπαντιρμα , θα πω ένα μεγάλο no bet και θα προχωρήσω. Δεν πλησιάζεται από πουθενά το ματς. Πιθανό Χ είναι και αυτό. Στο Σίβας – Μπαιμπουρτ , οι πρώτες μου σκέψεις ήταν διπλό και όβερ μιας και η Μπαιμπουρτ σκοράρει αρκετά, αλλά στην Σίβας υπάρχει επιστροφή του βασικού της φορ και το διπλό φεύγει σαν ιδέα από το μυαλό μου. Κρατάω μόνο το όβερ στο 1.90. Στο Ανκαρα Ντεμιρ – Ελαζιγκ , θα πάω με τον άσσο και όβερ. Η Ανκαρα στο τελευταίο ματς ηττήθηκε αλλά αυτό δεν νομίζω ότι είναι αρκετό για να μην ταχθώ υπέρ της όταν αντίπαλος της είναι η Ελαζιγκ. Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να άλλαξαν προπονητή αλλά η ομάδα πάει κατά διαόλου και έτσι όπως εξελίσσεται η κατάσταση μάλλον θα μας αποχαιρετήσουν στο τέλος της χρονιάς

Στο Ερζτενε – Κιρσεχιρ , μόνο το όβερ μπορεί να σταθεί σαν βασική επιλογή καθώς δυσκολεύομαι να βρω νικητή στο ματς . Η Κιρσεχιρ πατάει πολύ καλύτερα αλλά και το Χ δεν θεωρώ ότι θα την χαλάσει. Μετά έχουμε το Ετιμεσγκουτ – Κασταμονουσπορ, όπου στα μάτια μου φαβορί είναι οι φιλοξενούμενοι . Μπορεί η Ετιμεσγκουτ να είναι αήττητη εδώ και 4 αγωνιστικές αλλά η Κασταμονου μετράει ένα φοβερό σερί με μελανό σημείο την ήττα από την Ανκαρα( 8-0-1). Απουσίες δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερο επομένως το 2.60 αξίζει να επιλεχθεί. Τέλος, έχουμε το Ούτας – Τουζλα , με ελαφρώς φαβορί να εκτιμώ ότι είναι η Τούζλα. Είναι ομάδα που μπορεί να ελέγξει τον ρυθμό και να πάρει το ματς με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο.

Στην 3.Lig και συγκεκριμένα στον Grup 1, όπως είδατε ανέβασα ένα early bet, το διπλό της Ντουζσε στην έδρα της Μανισα Η Μανισα είναι η τελευταία ομάδα της κατηγορίας όπου του χρόνου θα αγωνίζεται ακόμη πιο χαμηλά. Αδυνατώ να πιστέψω ότι προσφέρεται το διπλό στο 2.25. Καταλαβαίνω ότι το νεανικό της ρόστερ μετά από τόσο καιρό έχει δέσει αλλά όχι ότι είναι ο φόβος και τρόμος. Στο Γενι Ορντουσπορ – Σιλιβρισπορ αδυνατώ να καταλάβω τον φαβοριτισμό του γηπεδούχου όταν έχει όλη κι όλη μία νίκη αλλά δυστυχώς παίζει πολύ Χ στο ματς αυτό. Στο Grup 2 , Κοτσαέλι και Εροκσπορ εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουν και θα μπορούσαν να γίνουν δυάδα. Ενώ στον Grup 3 δεν έχω να σχολιάσω πολλά παρά μόνο ότι ο άσσος της Καρατσαμπει είναι λίγο μεγάλος στο 2.90 μιας και οι ομάδες είναι ισάξιες.


ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ : 0 Μονάδες

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : 1.8 Μονάδες

Επιστροφές 03/10 : 6.55 Μονάδες

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : 8.35 Μονάδες

Ποντάρισμα 09/11 :

Μονό : Μανισασπορ – Ντουζσεσπορ 2 2.25 με 7/10 Μονάδες (από πριν)

Σύστημα (3-4-5/5) : Γκουμουσχανε – Σαντσακτεπε 2 2.70 + Σαμσουνσπορ – Χατσεττεπε 1+οβερ 3.0(ευρωπαϊκό) + Ετιμεσγκουτ – Κασταμουνου 2 2.60 + Σαριγερ – Τραμπζον 2 DNB 3.25 + Ανκαρα Ντεμιρ – Ελαζιγκ 1+οβερ 3.0(ευρωπαϊκό) 3.75. Στις τριάδες(χ10) με 0.3 Μονάδες, στις τετράδες(5) με 0.30 Μονάδες και στην πεντάδα(χ1) με 0.50 Μονάδες. Σύνολο 5 Μονάδες.

Δυάδα : Κοτσαέλι – Φατσα 1 1.50 + Εροκσπορ – Κεμερσπορ 1 1.44 @ 2.16 με 3/10 Μονάδες

Ανοιχτά μπετ : 15 Μονάδες

ΝΕΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : - 6.65 Μονάδες

Λιγάκι θέλαμε ρε παιδιά για να γίνει ένα πολύ καλό ταμείο. Η δυάδα πέρασε κουτσά στραβά νικηφόρα, ενώ το μονό ήταν το σημείο της αγωνιστικής και βγήκε εύκολα. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που δόθηκε σε τιμές του 2.20. Το σκεπτικό του ότι κάποτε θα νικήσει είναι αποδεκτό αλλά θεωρώ ότι παράγοντας είναι και ο αντίπαλος.
Στο σύστημα τώρα, εκεί μας έφαγε πρωτίστως το κακό πρώτο ημίχρονο των Σαμσουν και Ανκαρα Ντεμιρ και σε δεύτερο πλάνο η βλακεία μου , διότι ήξερα πως το safe θα ήτανε το απλό οβερ 2.5, δεν το βρήκα σε καμμία εταιρία και είπα να ανεβάσω τον ρίσκο. Η Κασταμονου από την πορεία του ματς, δεν διεκδίκησε με αξιώσεις το διπλό, ενώ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η Σαριγερ μας έκανε την χάρη και έχασε.
Αν υπάρχει έστω κι ένας που έπαιξε οβερ 2.5 ή έστω άσσος την Σαμσουν με την Χατσεττεπε μετά την ισοφάριση που δέχτηκε θα είμαι ικανοποιημένος.

Υ.Γ. Για πολλούς και για διάφορους λόγους δεν ήθελα να δώσω στοίχημα με 10/10 Μονάδες,γιατί δεν θεώρησα ότι ήταν στημένο. Ήταν απλά μία πρόβλεψη που πίστευα πολύ.
Υ.Γ.2. Μεγάλο μου σφάλμα που δεν ακολούθησα το τραίνο που λέγεται Μανίσα.
Υ.Γ.3. 4 ισοπαλίες πρότεινα και βγήκανε οι 3. Και οι 4 να επαληθευόντουσαν δεν θα είχα απολύτως κανένα θέμα προσωπικό, ούτε θα κατηγορούσα τον εαυτό μου για τον λόγο που δεν τις έπαιξα. Ο καθένας θα μπορούσε να διαλέξει ότι επιθυμούσε.

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ : 0 Μονάδες
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : - 6.65 Μονάδες
Επιστροφές 10/11 : 22.23 Μονάδες

ΝΕΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : 15.58 Μονάδες
 
  • Like
Αντιδράσεις: nekanilla, nklaps και betover
Καλησπέρα !

Πάμε με κάποια early bets από τώρα μιας και θεωρώ ότι θα πέσουν οι αποδόσεις σε λίγο.

Μονό : Μανίσασπορ - Κατάλκα 2 1.80 με 7/10 Μονάδες
Μονό : Καραμπουκσπόρ - Μποντρουμσπόρ 2 1.615 με 7/10 Μονάδες
Και η δυάδα τους με @ 2.91 με 5/10 Μονάδες

Αναλύσεις και τα λοιπά σε λίγες ώρες !
 
  • Like
Αντιδράσεις: nklaps

Προγνωστικά

    • Δεν υπάρχουν ποδοσφαιρικές αθλητικές μεταδόσεις σήμερα
  • 20:00
    Novasports Start
    • Ζάλγκιρις Κάουνας - Αρμάνι Μιλάνο
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα
  • 21:30
    Novasports 5HD
    • Μπασκόνια - Αναντολού Εφές
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Παρτίζαν - Ολυμπιακός
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Βιλερμπάν - Μονακό
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 01:05
    Novasports 4HD
    • Arizona - Clemson
  • 01:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Ατλάντα Χοκς - Μπόστον Σέλτικς
  • 01:35
    Novasports 5HD
    • San Diego St. - UCONN
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Νιου Ορλίνς Πέλικανς - Μιλγουόκι Μπακς
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • 21:00
    Novasports 6HD
    • Ριμπάκινα - Αζαρένκα
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • 02:30
    Novasports 6HD
    • Αλεξάντροβα - Κόλινς
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • PANATHA PANATHA:
    Είδες ριπλέι?
  • Ertzan Ertzan:
    ναι
  • PANATHA PANATHA:
    Η Φενέρμπαχτσε επιθυμούσε να πάρει αναβολή το ντέρμπι της 7ης Απριλίου με την Γαλατάσαραϊ για το τουρκικό Super Cup ελέω... Ολυμπιακού, όμως το συγκεκριμένο αίτημά της δεν έγινε αποδεκτό από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.
  • PANATHA PANATHA:
    Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας (TFF) ενημερώσε και τους δύο συλλόγους πως
    αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική ημερομηνία λόγω του φορτωμένου αγωνιστικού προγράμματος των ομάδων.
  • Ertzan Ertzan:
    Θα το έγραφα το πρωί αλλά από το κινητό δεν ήρθε. Οι αλλόθρησκοι όπως ήταν φυσιολογικό είπαν πως δεν θα δεχτούν την αναβολή του αγώνα. Οι δικοί μας έκαναν αίτηση για αναβολή και απότι διάβασα έλεγαν να γίνει ο αγώνας με την λήξη του πρωταθλήματος όμως η Ομοσπονδία που έχει χεστεί πάνω της και ακόμα να βγάλει την απόφαση για τις "τιμωρίες" δεν το έκανε αποδεκτό.
  • Ertzan Ertzan:
    Η Fenerbahce είναι η ομάδα που μάζεψε τους περισσότερους πόντους στην Ευρώπη αλλά δεν το βλέπουν έτσι δεν πειράζει όμως είναι μεγάλος ο θεός
  • PANATHA PANATHA:
    Δειχνει ο ΑΝΤ1 F1 την Κυριακή το πρωι??
  • Ertzan Ertzan:
    Νομίζω μόνο το plus θα το έχει
  • PANATHA PANATHA:
    ρε τα λαμογια....
  • Ertzan Ertzan:
    είχε προσφορά μέσω της ΔΕΗ για 9 μήνες δωρεάν πριν 1 μήνα
  • PANATHA PANATHA:
    ναι το ξερω....
  • PANATHA PANATHA:
    κ μαγνητοσκόπηση το δείχνει ο Αντ1 το ελεύθερο κανάλι στης 17:00
  • PANATHA PANATHA:
    Αγγλία - Βραζιλία 0-0 στο 36......Over 0,5 στο πρωτο μερος
  • PANATHA PANATHA:
    Απόδοσ
    η @31.0
  • M Forum Bot:
    Ο χρήστης MrChow ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Maurice Moss Tips" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Ertzan Ertzan:
    συνεχίζει η προσφορά της ΔΕΗ για Αντέννα plus νομίζω μέχρι 14 Απριλίου
  • Ertzan Ertzan:
    Λίγες μέρες πριν την συνέλευση της Fenerbahce βγήκε στην φόρα η συνάντηση που είχε ο Hugh Dallas με τους διαιτητές και οι συνομιλίες για τον αγώνα Galatasara-Antalyaspor όπου εκεί ο διαιτητής του VAR παραδέχεται πως έκανε λάθος στο πέναλτι που πήρε ο παίκτης της Γαλατσαραϊ όπου στην ουσία το είπε πως "βούτηξε" ο παίκτης στην μικρή επαφή που είχε που δεν ήταν για πέναλτι. Γι'αυτήν την φάση είχε μιλήσει και ο Πρόεδρος μας όπου είπε αυτά που συμβαίνουν και η Ομοσπονδία τον έβγαλε ψεύτη, ωραία πράγματα
  • S Forum Bot:
    Ο χρήστης std157489 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Φοιτητική Έρευνα για το Λιανικό Εμπόριο" στο Καφενείο.
  • PANATHA PANATHA:
    Μονο ο Τζαβελας θα μπορουσε να φαει κοκκινη καρτα χωρις να παιζει....πραγματικα ειναι ηλιθιο το παιδι...
  • Ertzan Ertzan:
    το είχε παίξει στοίχημα γι'αυτό :p
  • PANATHA PANATHA:
    Πραγματικα απορω....αφου σε καθε ματς ειναι με νευρα γιατι δεν το κοβει το ρημαδι και να ξεκινησει το ψαρεμα....
  • PANATHA PANATHA:
    Σε λιγο θα το καρφωσει ο Φωτης....
  • PANATHA PANATHA:
    Δεν γινονται αυτα....
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
    Ertzan Forum Bot: Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)"...