F1 2020

Αυτή τη στιγμή 1,50 να πάρει την πολ ο Χάμιλτον και 3,50 ο Μπότας. Η αξία υπάρχει (με το ανάλογο ρίσκο) στην πρωτοπορία του Μπότας φυσικά καθότι δείχνει ελαφρά πιο αργός από τον Χάμιλτον σε αυτό το FP1 με μόλις 8 εκατοστά του δευτερολέπτου. Κάτι ανάλογο είχε γίνει και στον πρώτο αγώνα στην Αυστρία, όπου ενώ ήταν για λίγο πίσω στα δοκιμαστικά, πήρε την pole.
 
Για το FP2 τι να πει κανείς, έγινε κάτω από βροχή. Οι περισσότεροι οδηγοί των μεγάλων ομάδων έκαναν ελάχιστους γύρους. Για τα τυπικά πάντως, ο Φέτελ ήταν ο πιο γρήγορος.
 
Περίπατος στις κατατακτήριες για τις Μερσέντες και 1-2 με Χάμιλτον-Μπότας. Στο 3-4 οι Στρολ και Πέρεζ. Οπότε όπως καταλαβίνουεμ οι ομάδες με κινητήρα Μερκ τα πήγαν περίφημα. Στο 5-6 είναι οι Φεράρι με Φέτελ και Λεκλέρκ αντίσοιχα και στο 7 ο Φερστάπεν, αμφότεροι πάνω από 1 δεύτερο διαφορά από τον Χάμιλτον και τον Μπότας.

Με μια πρώτη ματιά δεν υπάρχει καμία στοιχηματική επιλογή που να έχει κάποια αξία. Ίσως η νίκη του Μπότας στο 4 απόδοση, αλλά την θεωρώ απίθανη. Κερδίζει κυρίως όταν ξεκινάει μπροστά από τον Χάμιλτον. Στο λάιβ αν υπάρξει κάποιο συμβάν ίσως αλλάξει τα δεδομένα. Δεν έχουν ανοίξει ακόμη αποδόσεις για τερματισμό στους βαθμου και στην 6άδα. Εκεί ίσως υπάρξει κάτι.
 
  • Like
Αντιδράσεις: nklaps
Καλημέρα σε όλους.

Την Κυριακή δεν είδα τον αγώνα καθότι επέλεξα να σαπίσω σε μια παραλία :LOL:

Στο θέμα του νικήτή έγινε το αναμενόμενο, Χάμιλτον πρώτος. Οι Φερστάπεν και Μπότας οι οποίοι συμπλήρωσαν την τριάδα αναμενόμενα, δεν πρόσφεραν κάποιο παραπάνω σασπένς.

Γνεικά η επίδοση του Μαξ ήταν καλή πέρνοντας μία ανέλπιστη δεύτερη θέση θεωρώ και με βάση το τρακάρισμα στο warming για τον Ολλανδό. Θαύμα πραγματικό το ότι πρόλαβαν οι άνθρωποι της Ρεντ Μπουν να ξαναβάλουν το μονοθέσιο σε θέση αγώνα στην ώρα τους.

Από εκεί και πίσω το χάος. Το ότι μέχρι και τον πέμτπο έπεσε ντουμπλάρισμα, νομίζω τα λέει όλα. Για τις Φεράρι ο Φέτελ πήρε την έκτη θέση και θεωρώ πως τον έσωσε η δική του επιμονή να πάει σε medium ελαστικά και όχι τα soft που εβαλαν στον Λεκλέρκ. Αυτοκτονία για άλλη μία φορά, διαβάζω για την Φεράρι, κάτι που δεν δυσκολεύομαι να πιστέψω αλλά δεν έχω δική μου άποψη. Πάντως το πολύ να πάλευε για το 5-6, δεν νομίζω να μπορούσε κάτι παραπάνω.

Δεν έχω πολλά να προσθέσω για αυτό τον αγώνα καθότι είδα μόνο κάποια highlights. Αν τον πετύχω μαγνητοσκόπηση στο οτε tv μπορεί και να το παρακολουθήσω για να έχω καλύτερη άποψη.

Κλείνοντας τα αγωνιστικά, θα πως πως η ποινή της Χαας είναι ερασιτεχνική. Στην πράξη έχασαν από μία θέση αν δεν κάνω λάθος στην τελική κατάταξη αλλά ο λόγος για υπόδειξη από τον ασύρματο σε γύρο που δεν επιτρέπεται κάποια βοήθεια στον οδηγό, είναι νομίζω αποτυχία ολκής.

Στοιχηματικά δεν έπαιξα κάτι καθότι στα μάτι αμου δεν βρήκα κάτι αξιοσημείωτο. Ένα μεγάλο μίον της 365 σε αυτό το σημείο είναι η έλειψη επιλογής παρολί σε διαφορτετικές επιλογές στην Φ1, σε αναγκάζει να πηγαίνεις σε μονά. Μερικές φορές, μικρές αποδόσεις σε δυάδα για παράδειγμα μπορούν να σου δώσουν μαι καλύτερη απόδοση.

Επόμενη στάση, Αγγλία για 2 σερί αγώνες μετά από μία εβδομάδα κενό.

Σε άλλα νέα, η Ρενώ ακούγεται πως θα φέρει αναβαθμίσεις ίσως και στον πρώτο αγώνα της Αγγλία. Επίσης, γίνεται λίγο χαμούλης με το σπάσιμο νεύρων (να το πω ευγενικά) που κάνει ο Χάμιλτον με το black lives matter. Γενικά κριτικάρει πολύ την όλη διοργάνωση ο Χάμιλτον και υπάρχουν και πολλοί που μιλάνε για υπερβολή σε κάθε αγώνα κτλ να γονατίζουν, να κρατάνε λεπτό σιγής και τέτοια.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Tchami
Καλησπέρα σας,

Χωρίς αγώνα αυτό το ΣΚ και τα νέα είναι λίγα.

Τα κύρια είναι πως το καλεντάρι πλέον πάει στους 13 αγώνες, με Γερμανία (Νίρμπουργκρινγ), Πορτογαλία (Πορτιμάο) και Ιταλία (Ίμολα) να προστίθονται.

Επιπρόσθετα, η έκβαση της ένστασης για την Racing Point θα κρίνει πολλά, διότι ο σύμβουλος των ομάδων Red Bull και Alfa Tauri, κύριος Χέλμουτ Μάρκο, τόνισε πως αν δικαιωθεί η Racing Point, δεν βλέπει τον λόγο να μην χρησιμοποιεί parts από τα μονοθέσια της Red Bull και η Alfa Tauri. Αν αυτό πραγματοποιηθεί, θα μιλάμε ξεκάθαρα για παρωδία του αθλήματος. Θα πρέπει να σκεφτεί πολύ σοβαρά η διοργάνωση το τι θέλει να κάνει στο μέλλον και για το που οδηγείται το άθλημα.
 
  • Like
Αντιδράσεις: KOUVADOKINIGOS
Hello everyone,

Μπήκαμε στην εβδομάδα πριν τον πρώτο αγώνα στο Silverstone αλλά τα νέα προς το παρόν δεν έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό τριήμερο.

Ο Steiner, αγωνιστικός διευθυντής της Haas, παραδέχτηκε πως οι αγώνες στο Silverstone "will bring no joy", όπως χαρακτηριστικά σχολίασε. Τo Silverstone είναι μία πίστα η οποία απαιτεί και αρκετή ισχύ κινητήρα, πράγμα που δεν προσφέρει το φετινό μοτέρ της Φεράρι.

Έντονα επίσης τα παράπονα των εργοστασιακών ομάδων, κυρίως ΜακΛάρεν και Ρενώ για τους κανονισμούς οι οποίοι μιλάνε για μέχρι 2 εξολοκλήρου αναβαθμίσεις για την επόμενη σεζόν στο υπάρχον μονοθέσιο (την οποία/τις οποίες αν δεν κάνω λάθος θα πρέπει να δηλώσουν στην FIA έως την Τετάρτη). Αυτό σημαίνει πως μπορεί να σχεδιαστεί για παράδειγμα, μόνο καινούργιο κιβώτιο και καινούργιος κινητήρας από μια ομάδα για την επόμενη σεζόν, ή μόνο κινητήρας αν πιστεύουν ότι τα υπόλοιπα θα δουλέψουν ρολόι. Γιατί διαμαρτύρονται θα μου πείτε; Όχι γιατί δεν τους αφήνουν να εξελιχθούν περισσότερο αλλά ομάδες οι οποίες αγοράζουν μέρη από άλλες ομάδες θα μπορούν να το κάνουν χωρίς κανέναν περιορισμό καθότι μια τέτοια κίνηση δεν υπάγεται στους περιορισμούς των 2 αναβαθμίσεων.
Κυρίως τα βέλη πετουν στην Racing Point, η οποία θα είναι Aston Martin του χρόνου, και μπορεί πχ να εξελίξει μόνη της για παράδειγμα ανάρτηση και σύστημα σιεύθυνσης και να αγοράσει περσίνο κιβώτιο από την Μερσέντες και να είναι σφαίρα σε σχέση με τις μικρομεσαίες ομάδες. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για ομάδες όπως Alfa Tauri, Alfa Romeo και Haas.
Αυτή που ανησυχεί περισσότερο είναι η ΜακΛάρεν, η οποία όπως είπε και ο Seidl o διευθυντής της, η ομάδα του χρόνου θα πάει σε κινητήρα Μερσέντες και θα χρησιμοποιήσει τα δύο tokens (ετσι τα ανφέρει η FIA) για να εντάξει ένα διαφορετικό μοτέρ στο μονοθέσιο της, πράγμα το οποίο την φέρνει σε μειονεκτική θέση πιθανότατα.

Τέλος, να πως πως οι άνθρωποι της πίστας του Ιντερλάγκος (Σάο Πάολο Βραζιλία) είναι πλήρως δυσαρεστημένοι με την απόφαση της FIA να μην διεξάγει αγώνα στην χώρα τους, πράγμα το οποίο προσπαθούν να αλλάξουν. Προσωπικά δεν θεωρώ πως φέτος θα γίνει αγώνας εκτός Ευρώπης. Ένα fun fact το οποίο έγινε γνωστό αυτές τις μέρες, είναι ότι η πίστα του Silverstone έδωσε στην FIA διαθεσιμότητα ακόμη και για 12 αγώνες.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Ertzan
Καλημέρα σε όλου,

Breaking news, που λένε και στο χωριό μου.

Ο Σέρχιο Πέρεζ βρέθηκε θετικός σε covid19 και θα απουσιάσει τουλάχιστον για έναν αγώνα (τον επερχόμενο στο Σίλβερστόουν). Σε καραντίνα η οικογενειά του και άνθρωποι της ομάδας που ήρθαν σε επαφή μαζί του τις τελευταίες μέρες, αναμένοντας αποτελέσματα.
 
Καλησπέρα,

Θα τα πούμε αναλυτικά αργότερα, αυτή τη αστιγμή είμαστε στο live των κατατακτήριων με τις Μερσέντες φυσικά φαβορί για το 1-2.

Από το Q3 έχουμε έξω τους συνήθεις ύποπτους, δηλαδή τις 2 Haas, 2 Alfa Romeo και τον Λατίφι.

Προσωπικά έχω παίξει πρώτο τον Μπότας ο οποίος δείχνει δυνατός. Μόλις έκανε και ρεκόρ πίστας. Η απόδοση που έπαιξα ήταν στο 2,10. Τώρα έχει πέσει στο 1,83 μετά τα λάθος του Χάμιλτον το οποίο έφερε red flag στην διαδικασία.
 
Μετά το τέλος του Q2, εχουμε εκτός, Gasly, Hulkenberg, Russel, Kvyat και o Albon, πραγματική έκπληξη για την Ρεντ Μπουλ.
 
Τέλος της διαδικασίας, περίπατος για τις Μερκ, με τους υπόλοιπουν να είναι πάνω από 1 δευτερόλεπτο πίσω.

Ο Χάμιλτον κράτησε το καλό για το τέλος και μας έστειλε κουβά αλλά νομίζω σε τιμές αουτσάιντερ άξιζε το μπετ στον Μπότας ο οποίος κόντραρε το 1:24:6 του Χάμιλτον αλλά στον τελευταίο γύρο ο Βρετανός έκανε το ασύλληπτο 1:24:3.

Νομίζω πως το θέμα νίκη έχει πάρει τον δρόμο του για αύριο. Μπορεί ο Μπότας; Αν δεν περάσει στην εκίνηση δύσκολα θα αλλάξει το σκηνικό, επίσης μόνο με αυτοκτονία χάνει το 1-2 η Μερσέντες.
 
Καλημέρα και καλή Κυριακή να έχουμε.

Στις 4 το μεσημέρι περίπου ο αγώνας του Silverstone. Οι χθεσινές κατατακτήριες δεν έφεραν εκπλήξεις, ίσως η 4η θέση της Φεράρι να είναι η χαρμόσυνη είδηση.

Η δεκάδα έχει ως εξής:
Χαμιλτον
Μπότας
Φερστάπεν
Λεκλέρκ
Νόρις
Στρολ
Σάινθ
Ρικιάρντο
Οκόν
Φέτελ

Το αξιοσημειωτο του τριημέρου, φυσικά δνε θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο πέρα της παρουσίας του Νίκο Χούλκεμπεργκ ως αντικαταστάτη του Πέρεζ στης Racing Point. Ελάχιστος χρόνος προσαρμογής και φυσικά μέχρι και το Q2 η παρουσία του ήταν πολύ καλή από τα ελεύθερα δοκιμαστικά ακόμη με τον χρόνο του σε σχεση με τον ομόσταβλο Στρολ να απέχει λίγο. Στα προκριματικά δνε του βγήκε όμως και παρέμεινε στην 13η θέση. Η λογική λέει πως έχει την ικανότητα και το μονοθέσιο για να μπει στους βαθμούς αν αποφύγει κακοτοπιές.

Ο Άλμπον ήταν πολύ κακός χθες μένοντας έξω από το Q3. Η εκίνηση θα κρίνει πολλά για το που και αν θα μπορέσει να φτάσει. Ένα αρνητικό στα δικά μου μάτια είναι πως μπροστά του έχει τον Γκασλί, ένας οδηγός που πάντα προσπαθεί να αποδείξει πράγματα απέναντι στην πρώην ομάδα του και δνε θα είναι εύκολη υπόθεση να τον περάσει. Η εκίνηση θα κρίνει πολλά.

Πάμε να δούμε και στοιχηματικά τι έχουμε.

Στο θέμα νικητή, η μόνη απόδοση που αξίζει είναι η νίκη Μπότας στο 5. Μπορεί; Πιθανότατα όχι. Όπως έχω ξαναπεί, ο Μπότας κυρίως κερδίζει όταν έχει την πολ, ή έστω όταν έχει μπροστά κάποιον άλλο και όχι τον Χάμιλτον.

Αυτή τη στιγμή έχω παίξει 1 στοίχημα και γλυκοκοιτάζω άλλο ένα. Το μπετ που έπαιξα είναι να μπουν και οι 2 Φεράρι στους βαθμούς με απόδοση 2,25. Ρίσκο μεγάλο με τα στρατηγικά θέματα που βγάζει η Φεράρι και την πιθανότητα για οποιοδήποτε λαθος. Όμως ο Λεκλέρκ είναι τέταρτος με χρόνο εφάμιλο του Φερστάπεν και ο Φέτελ είναι μεν δέκατος αλλά από δικό του λάθος στον τελευταίο γύρο όπου πήγαινε για τον γρήγορο χρόνο. Θεωρώ πως οι αναβαθμίσεις της Φεράρι έκαναν δουλειά στην Βρετανία και ο ρυθμός αγώνα θα μπορεί να είναι εφάμιλος της Red Bull. Αν δεν τρακάρουν ή δεν τα τινάξει όλα στον αέρα η ομάδα με λάθος στρατηγική, θεωρώ πως η δεκάδα θα είναι piece of cake.

Το μπετ που γλυκοκοιτάζω είναι το βάθρο του Λεκλέρκ με 5 απόδοση. Δείχνει να μπορεί, μια καλή εκίνηση και όλα είναι πιθανά. Το Silverstone δίνει πολλές ευκαιρίες στις πρώτες στροφές καθώς ακολουθεί φουρκέτα οπότε η εξωτερική αμέσως γίνεται εσωτερική στην επόμενη στροφή.

Ταχύτερους χρόνους μόνο στο live μπορείς να αξιολογήσεις. Επίσης ο τερματισμός μεμονομένων ποδηγών στους βαθμούς δεν δίνουν κάποια καλή επιλογή που να αξίζει το ρίσκο. Π.χ. ο δέκατος τρίτος Χούλκενμπεργκ προσφέρεται στο 1,57...

Τέλος, για τερματισμό στην πρώτη εξάδα, θα μου άρεσε η περίπτωση του Σάινθ αν είχε μεγαλύτερη απόδοση από το 1,72 που βλέπω τώρα, καθώς επίσης υπό συνθήκες το 6 στην απόδοση του Ρικιάρντο θα μπορούσε να αποδόσει. Ο σεμπατιαν Φέτελ δίνεται στο 3 απόδοση για να μπει στην εξάδα και πραγματικά είναι άλλο μπετ που με ιντριγκάρει. Η Φεράρι μπορεί σίγουρα να παρουσιαστεί πιο γρήγορη από Ρενώ, ΜακΛάρεν και Racing Point που βρίσκονται μπροστά από τον Γερμανό, αλλά εδώ θέλει και λίγο την σπίθα του πρωταθλητή την οποία δείχνει να έχει χάσει ο Φέτελ με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω του στην ομάδα.
 
Καλημερα σε ολους, Σημερα οι επιλογες μου θα ειναι αυτες...οποιος θελει ακολουθει.
 

Συνημμένα

  • IMG_20200802_151638.jpg
    IMG_20200802_151638.jpg
    150.1 KB · Προβολές : 211
  • IMG_20200802_151432.jpg
    IMG_20200802_151432.jpg
    97.2 KB · Προβολές : 220
Καλημερα σε ολους, Σημερα οι επιλογες μου θα ειναι αυτες...οποιος θελει ακολουθει.


Σε ποια εταιρία τα παίζεις αυτά;

Επίσης αυτό με το χάντικαπ δεν το έχω καταλάβει πλήρως, το βλέπω και εγώ σαν επιλογή, αλλά τι σημαίνει ακριβώς;
 
Κάποτε φανατικός φαν της Φόρμουλα 1 και της Φερράρι βεβαίως βεβαίως, εποχές Ζάκ Βιλνέβ, Σουμάχερ, Ίρβαϊν, Τόνι Μοντόγια, Κούλθαρντ, Χάκινεν και πόσους ακόμα που είχε σασπένς το άθλημα τακτικές με λάστιχα, καύσιμα και δεν συμμαζεύεται, κάποτε ξυπνούσα 5 τα ξημερώματα για να δω τον πρώτο αγώνα στην Αυστραλία και σε περιγραφή του τιτνομέγιστου Τάκαρου Πουρναράκη που είχε σασπένς το άθλημα με την περιγραφή του σου πήγαινε την πίεση στο 180.
Πλέον ότι πιο βαρετό υπάρχει, στον προηγούμενο αγώνα ανακάλυψα πως αν βγεις λέει από ένα σημείο και μετά της στροφής ακυρώνεται λέει ο γύρος κατάταξης. Τι λέτε ρε τιτίκες? Τι πούστικα πράγματα είναι αυτά? Άσε πιο απογοήτευση δεν υπάρχει. Θα κάτσω να δω σήμερα λίγο αλλά πολύ δυστυχώς το Κωνσταντίνου και Ελένη και το "Εκείνες και εγώ" στον Αντέννα θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον
 
bwin τα πρωτα και 365 τα αλλα. Αφαιρεις απο τον τελικο χρονο τα χαντικαπ που σου δινει. Π.χ. ο Λιους πρεπει να τους κερδισει ΟΛΑ τα χαντικαπ των αλλων.
 

Συνημμένα

  • IMG_20200802_152152.jpg
    IMG_20200802_152152.jpg
    293.2 KB · Προβολές : 208
Κάποτε φανατικός φαν της Φόρμουλα 1 και της Φερράρι βεβαίως βεβαίως, εποχές Ζάκ Βιλνέβ, Σουμάχερ, Ίρβαϊν, Τόνι Μοντόγια, Κούλθαρντ, Χάκινεν και πόσους ακόμα που είχε σασπένς το άθλημα τακτικές με λάστιχα, καύσιμα και δεν συμμαζεύεται, κάποτε ξυπνούσα 5 τα ξημερώματα για να δω τον πρώτο αγώνα στην Αυστραλία και σε περιγραφή του τιτνομέγιστου Τάκαρου Πουρναράκη που είχε σασπένς το άθλημα με την περιγραφή του σου πήγαινε την πίεση στο 180.
Πλέον ότι πιο βαρετό υπάρχει, στον προηγούμενο αγώνα ανακάλυψα πως αν βγεις λέει από ένα σημείο και μετά της στροφής ακυρώνεται λέει ο γύρος κατάταξης. Τι λέτε ρε τιτίκες? Τι πούστικα πράγματα είναι αυτά? Άσε πιο απογοήτευση δεν υπάρχει. Θα κάτσω να δω σήμερα λίγο αλλά πολύ δυστυχώς το Κωνσταντίνου και Ελένη και το "Εκείνες και εγώ" στον Αντέννα θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον
ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΙ/ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ...Βαλτε στον οτε τον αγωνα να ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ζωντανη μεταδοση. Αλλος αγωνας.
 
  • Like
Αντιδράσεις: kosdpthess
ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΙ/ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ...Βαλτε στον οτε τον αγωνα να ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ζωντανη μεταδοση. Αλλος αγωνας.
Στην ΕΡΤ δεν τους ακούω και εγώ βεβαίως βεβαίως, οι άνθρωποι λες και βρίσκονται σε μνημόσυνο ή σε κηδεία είναι
 
  • Like
Αντιδράσεις: vaf3
ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΙ/ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ...Βαλτε στον οτε τον αγωνα να ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ζωντανη μεταδοση. Αλλος αγωνας.

Και χωρίς διαφημίσεις...

Λόγω έλειψης ανταγωνισμού για το πρωτάθλημα τα τελευταία 2 χρόνια, όντως το ενδιαφέρον έχει πέσει πολύ αλλά διαφωνώ με αρκετούς που δεν βρίσκουν κανένα ενδιαφέρον στο να παρακολουθήσουν έναν αγώνα. Επίσης, παρόλο το κλάμα που πέφτει, να πούμε πως το 2018 η Φεράρι αυτοκτόνησε στην κούρσα του πρωταθλήματος και το λέω αυτό γιατί όλοι μιλάνε για απόλυτη κυριαρχία Μερσέντες εδώ και πολλά χρόνια. Είναι 1 βήμα πιο μπροστά η Μερκ, αλλά με εξαίρεση το 2019, το 2020 και το 2016 που το πήρε ο Ροσμπεργκ, είχε ανταγωνισμό η Μερσέντες τα υπόλοιπα χρόνια.
 
Σε ποια εταιρία τα παίζεις αυτά;

Επίσης αυτό με το χάντικαπ δεν το έχω καταλάβει πλήρως, το βλέπω και εγώ σαν επιλογή, αλλά τι σημαίνει ακριβώς;
Αν τα προλαβεις οταν ανοιγουν, 99% εχουν λαθη αυτες οι αγορες. Το πρωι τα ανοιγουν συνηθως.
Για να δουμε τι θα δουμε
 
  • Like
Αντιδράσεις: kosdpthess
Αν τα προλαβεις οταν ανοιγουν, 99% εχουν λαθη αυτες οι αγορες. Το πρωι τα ανοιγουν συνηθως.
Για να δουμε τι θα δουμε

Προσωπικά έχω την αίσθηση ότι στην εκίνηση θα γίνει μακελειό για αυτό και δεν θέλω να ανοιχτώ πολύ πριν την έναρξη του αγώνα. Αυτό που πόνταρα το έριξα γιατί εγώ αν ήμουν μπουκ θα το έδινα κάτω από 2 απόδοση.
 
  • Like
Αντιδράσεις: vaf3

Προγνωστικά

  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Λάτσιο - Γιουβέντους
  • 22:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Λέστερ - Σαουθάμπτον
  • 22:00
    Novasports Premier League
    • Άρσεναλ - Τσέλσι
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Εστουντιάντες - Γκρέμιο
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • ΠΑΣ Λαμία - ΠΑΟΚ
  • 19:30
    Novasports Prime
    • Άρης - Ολυμπιακός
  • 20:00
    Novasports 2HD
    • Μονακό - Λιλ
  • 20:00
    Novasports 3HD
    • Λοριάν - Παρί Σεν Ζερμέν
  • 20:30
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
  • 21:30
    Novasports Extra 2
    • Κλαμπ Μπριζ - Γκενκ
  • 21:30
    Novasports News
    • Άντερλεχτ - Σερκλ Μπριζ
  • 21:45
    Novasports Extra 1
    • Γουλβς - Μπόρνμουθ
  • 22:00
    Novasports 1HD
    • Αγιαξ - Εξέλσιορ
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Αταλάντα - Φιορεντίνα
  • 22:00
    Novasports 3HD
    • Μαρσέιγ - Νις
  • 22:00
    Novasports 5HD
    • Μάντσεστερ Γ. - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
  • 22:00
    Novasports Start
    • Κρίσταλ Πάλας - Νιούκαστλ
  • 22:00
    Novasports Premier League
    • Έβερτον - Λίβερπουλ
  • Αύριο 25-04-2024
  • 03:30
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε - Παλμέιρας
  • 20:30
    Novasports Prime
    • Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ
  • 22:00
    Novasports 5HD
    • Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάσκονια
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 03:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • NBA 2023-24
  • 03:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Μιλγουόκι Μπακς - Ιντιάνα Πέισερς
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 16:00
    Star Κεντρικής Ελλάδας
    • Έσπερος Λαμίας - ΑΕ Ψυχικού
  • 20:00
    Novasports 6HD
    • Μονακό - Φενέρμπαχτσε
  • 22:00
    Novasports 4HD
    • Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός
  • Αύριο 25-04-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Μπόστον Σέλτικς - Μαϊάμι Χιτ
  • 03:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • NBA 2023-24
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 12:00
    Novasports 6HD
    • WTA 1000 Mutua Madrid Open - Φάση των 128
  • 12:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • 15:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • Ertzan Ertzan:
    κατηγορήθηκε ο ερωτιάρης για ντόπα? μάλλον το παράκανε με τα βιάγκρα :smk1:
  • PANATHA PANATHA:
    To Sportime εχει πιασει πατο....μην το πιστευεις ποτε...
  • PANATHA PANATHA:
    Εσυ φυσικα γελας αλλα η ιστορια με τον Ιωαννιδη εδειξε μια ακομα φορα ποσο πατο εχουν πιασει τα social....ο καθε ηλιθιος γραφει οτι σαχλαμαρα του ερθει χωρις φυσικα συνεπειες....και παλι καλα που μεσα σε λιγες ωρες αποδειχτηκε η υποθεση μουφα....και δεν τραβηξε
    2-3 μερες....
  • Ertzan Ertzan:
    μα για γέλια είναι η κατάσταση, Στην σήμερον ημέρα δεν απορώ για τίποτα πραγματικά
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 ΤΕΛΙΚΟΣ (20-21/4/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
  • Ertzan Ertzan:
    Στα δικά μου μάτια με την ενδεκάδα που έχει κατεβάσει η Fener και είναι αυτή που έγραψα παραπάνω η Fener κανονικά κερδίζει 2-0 τουλάχιστον όμως επειδή η μπάλα είναι πόρνη που έλεγε και ο Όσιμ όλα όσα βλέπουμε μπορούν να πάνε στράφη (δείτε τα χθεσινά)
  • Ertzan Ertzan:
    Ο Ατζούν έδειξε για άλλη μια φορά πόσο μεγάλος οπαδός της Fenerbahce είναι και τον αγώνα θα τον δείξει το ελεύθερο TV8 :smk1:
  • Ertzan Ertzan:
    με την είσοδο του Ζάιτς η Fener παίζει με 10 παίκτες αυτήν την στιγμή
  • PANATHA PANATHA:
    Εγω λεω θα πανε στα πεναλτι
  • Ertzan Ertzan:
    μακάρι
  • Ertzan Ertzan:
    ο Τζίκου κρατάει την άμυνα
  • Ertzan Ertzan:
    αυτην την στιγμή η Fener παίζει με 10 παίκτες
  • Ertzan Ertzan:
    μπαίνει ο Κρούνιτς μάλιστα
  • Ertzan Ertzan:
    αν ο Ολυμπιακός μπορέσει και σκοράρει μαγκιά του πραγματικά, αν χάσει είναι άξιος της μοίρας του
  • Ertzan Ertzan:
    Τώρα ο προπονητής της Fener τα "γάμησε" αλλά σου λέει δεν έρχεται ο Ολυμπιακός οπότε μπορώ να τους βάλω
  • Ertzan Ertzan:
    όπως έγραφα και σε έναν φίλο πέραν Μπατσουάγι δεν θα άλλαξα κανέναν και ας χρειαστεί να τους κοπούν τα πόδια, ίσως αντί Μπεκάο αν τραυματίστηκε να έβαζα Μπονούτσι για τα πέναλτι
  • Ertzan Ertzan:
    Krunic, Zaijc, Under, Caglar ότι άχρηστο υπάρχει έβαλε ο ανίκανος
  • Αδιάβροχος Forum Bot:
    Ο χρήστης Αδιάβροχος ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "υπάρχει ανώνυμο πορτοφόλι ?" στο Ηλεκτρονικά Πορτοφόλια.
  • S Forum Bot:
    Ο χρήστης ssk ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Στοίχημα με διπλάσιο" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • PANATHA PANATHA:
    Τι τρελο πρωταθλημα ειναι αυτο....
  • K Forum Bot:
    Ο χρήστης kandalf ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Διαχείριση λογαριασμών" στο Στοιχηματικές κουβέντες.
  • Ertzan Ertzan:
    Τα πιτσιρίκια μας έχουν κάνει γιο γιο τους Ιταλούς ειδικά το 3-0 θα το ζήλευε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο
  • Ertzan Ertzan:
    Η ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ που παίρνει ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ τίτλο στο ποδόσφαιρο οι νέοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ :smk1:
  • PANATHA PANATHA:
    Πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο για την Ελλάδα και την ομάδα του Παναθηναϊκού Κ19 στην Ολλανδία το 1980 ... απέκλεισαν τότε Μπαρτσελόνα και Άγιαξ !!!!
  • Ertzan Ertzan:
    Ο ταβερνιάρης δήλωσε πως αν δεν πάτε Final Four δεν θα είναι του χρόνου στην ομάδα. Εντάξει εμείς ξέρουμε πόσο καραγκιόζης είναι ελπίζω να το μάθατε και εσείς. Χάνεις τον αγώνα οι παίκτες προβληματισμένοι τους πετάς και εσύ το μπαλάκι "εσείς φταίτε" φορτώνεις και άλλη πίεση
    Ertzan Ertzan: Ο ταβερνιάρης δήλωσε πως αν δεν πάτε Final Four δεν θα είναι του χρόνου στην ομάδα. Εντάξει...