Sans Voir

Καλησπερα στην παρεα.

Δεν έχουμε κάτι που να μας αρέσει πολύ αυτό το "ΠΣΚΔ".
Αρχή είναι ακόμα και μην ξεχναμε ότι προερχόμαστε από μία διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, η οποία καπως θολώνει τα νερά.

Αρα παιχνίδια που να συγκεντρώνουν κριτήρια για το sans voir δεν έχουμε.
Υπάρχουν όμως κάποια παιχνίδια που έχουν κάποιο μικρό ενδιαφέρον.

Τα ματς αυτά, που έχουν καποιο ενδιαφέρον, αλλά που δεν μπαίνουν τελικά στο παιχνίδι μας, συνηθίζουμε να τα κοιτάζουμε στο live και αν "οι συνθήκες είναι ευνοικές" παίζουμε αυτό που θέλουμε στο live.

Αυτό έχουμε σκοπό να κάνουμε και εδώ. Για την ακρίβεια θα το κανουμε σε ένα "διπλανό" θρεντ όπου θα βάζουμε τα ματς που δεν πήραν το ΟΚ για να τα ανεβάσουμε από εδώ pregame, αλλά θα τα παρακολουθήσυμε στο λαιβ και αν βολέψει, θα πονταρουμε. Αλλο θρεντ, άλλα κριτήρια, άλλη Κάβα, ξεχωριστη από το sv.

Τα ματς που μας έκαναν "κλικ" είναι:

13/9 WALP Κοναχς Κουει - Αμπεριστγουιθ (9.50)

14/9 ENG1 Πιτερμπορο - Ροτσντειλ (5.50)

14/9 ENG1 Ροδεραμ - Μπολτον (6.00)

14/9 ENG2 Σουιντον - Μακλσφιλντ (6.00)

14/9 ENGNLS Χαβαντ - Μπρειντρι (6.00)

14/9 WALP Καρντιφ Μετροπ (6.00) - ΤΝΣ

14.9 GRE1 Ολυμπιακος - ΝΠΣ Βόλος (13.00) (προσοχη και στο g/g)

16/9 FRA2 Λανς - Σατορου (9.00)

18/9 COL1 Ντεπορτιβο Καλι - Πετρολερα (7.50)


Αρα αυτο το ΠΣΚΔ no bet από εδώ και ίσως μπορέσουμε να παίξουμε κάτι στα ματς αυτά στο λάιβ.

:)
 
Εμβόλιμη αγωνιστική League 1 και League 2 Αγγλίας μεθαύριο Τρίτη.

Απο τα ματς, ξεχωρίσαμε το Πόρτσμουθ - Μπέρτον Άλμπιον, αλλα για παιχνίδι θέλουμε το διπλό ξεκάθαρα πάνω απο 5.00.

Την Πόρτσμουθ τη σεβόμαστε αλλά δεν παύει να έχει μια νίκη σε 5 ματς, ενω η Μπέρτον είναι στα 4 τελευταία αήττητη.

Το διπλό τώρα είναι 4.33 (απο 4.75) και σε αυτά τα επίπεδα δεν συζητάμε.
Σε αυτά τα επίπεδα είναι δύσκολο να πάρεις απόδοση ακόμα και στο live.

Έχουμε όμως ακόμα καιρό για να το ξαναδούμε.







Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
  • Like
Αντιδράσεις: ninaki και fairplay
Strike first

Στο στοίχημα έχω την αίσθηση ότι δεν πρέπει να παίζεις προβλέψιμα ή προβλεπτικά. Παίζοντας ένα γεγονός αυτονόητο, το πρόβλημα σου είναι ότι οι αποδόσεις που το συνοδεύουν έχουν ενσωματώσει την πληροφορία ότι είναι αυτονόητο και η όποια αξία έχει χαθεί. Καλό θα ήταν να προσπαθείς να βρεις κάτι πριν γραφεί στις αποδόσεις, κάτι που είναι πολύ φιλόδοξο μεν, αλλά πιστεύεις ότι έχει αξία. Η φαντασία στο στοίχημα μπορεί να σου δώσει ιδέες. Βέβαια, για να είμαστε και δίκαιοι, έχει και πολλές φορές αποτελέσματα πολύ διαφορετικά από αυτά που ελπίζεις...

Μπολτον (12.00) - Οξφορντ (1.28)

Όλος μα όλος ο κόσμος θα μας κατηγορήσει ότι παίζουμε το «μπάζο» προς χάριν των αποδόσεων. Δεν είναι έτσι. Η Μπολτον ξεκίνησε τη σεζόν με αβέβαιο μέλλον. Χωρίς Επενδυτή είχε μείνει με την ομάδα των νέων και οι αποδόσεις της στα παιχνίδια της Λιγκας ήταν (και δικαίως) στον ουρανό. Όμως Επενδυτής βρέθηκε, έγιναν μεταγραφές της τελευταίας στιγμής και η ομάδα δεν παίζει πλέον με «νεαρούς», έχει «κανονικό» προπονητή και κάποια στιγμή θα αρχίζει να θυμίζει κανονική ομάδα Λιγκ 1. Το πότε θα γίνει αυτό, άγνωστο. Στο προ-προηγούμενο ματς πήρε 1-1 από την Μπραντφορντ και εδειξε καλά στοιχεία. Στο τελευταίο όμως διαλύθηκε 6-1 από τη Ροδεραμ. Τρέχα γύρευε τωρα πότε θα αρχίσει να παίζει σαν ομάδα η Μπόλτον. Όταν όμως γίνει αυτό, στα παιχνίδια της οι Μπουκ θα μας την δίνουν …3.60 («τρεις και εξηντα») και θα την παίζει και ο φίλος μου ο... Μητσάρας! (Τρόπος του λέγειν). Τότε όμως το «πουλάκι» θα έχει πετάξει. Επομένως πρέπει να «χτυπήσουμε» πρώτοι εδώ και το τί θα γίνει μετά είναι θέμα timing. Τώρα μας την δίνουν 12.00 στην έδρα της λοιπόν, και κόντρα σε ποιάν;

Κόντρα στην Οξφορντ, που (με όλο το σεβασμό) δεν είναι Ροδεραμ και που είναι χωρίς νίκη στα εκτός έδρας με τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Δηλαδή τόσο αδύνατον είναι να χάσει σήμερα η Οξφορντ εκτός έδρας;

Εμείς δεν πάμε να «σώσουμε» την Μπολτον. Πιθανότατα δεν σωζεται με το -12 που έχει «στο κεφάλι» από την Ομοσπονδία. Ούτε πολύ περισσότερο θα την «ακουμπούσαμε» σε απόδοση... 4.00 (ολότελα!) που άνοιξε, ούτε στο 6.00, αλλά ούτε και στο 8.00. Εμείς πηγαίναμε ντε και καλά για διψήφια απόδοση προκειμένου να παίξουμε. Τώρα, αφού περιμέναμε υπομονετικά να πάει, και αφού πήγε στο 12.00, τώρα «βλέπουμε» την ευκαιρία της Μπολτον να κάνει την πρώτη της νίκη και μάλιστα εντός έδρας.

Από τα πιο υψηλού ρίσκου μπετ που έχουμε πάρει. Πάμε με το 1 DNB, γιατί απέχει ελάχιστα από τον ξερό άσο.

Μπόλτον - Όξφορντ 1 DNB @ 10.00 (Bet365)

Η Μπέρτον θα πάει στο live και αν και εφ’ όσον «οι συνθήκες είναι ευνοϊκές», θα παίξουμε.
 
Η Μπολτον στο ημιχρονο ειναι 0 - 0 .
Νομιζω το παλευει ....εμεις παροντες σιωπηλα διπλα της .Τα στατιστικα σε μας δε λενε τιποτα ....θελουμε το αποτελεσμα..... το μονο που λεω ειναι οτι θα το ξαναπαιζα ευχαριστως αυτο το bet.
 
Πολύ καλό διάβασμα Νίκο, έστω και αν δεν πέρασε το σημείο. Η απόδοση του άσου σε κάποια στιγμή (κατά τη διάρκεια του αγώνα) είχε φτάσει να προσφέρεται στο 3.00. Δείγμα ότι το έπαιξε στα ίσια και λίγο έλειψε να γίνει η έκπληξη. Εύγε!
 
  • Like
Αντιδράσεις: fairplay και nklaps

  1. Καλημερα νομίζω ότι η Ντέρμπυ στο 7,50 θα μας απασχολήσει αυτό το ΣΚ


Καλημερα.

Ασφαλώς η Ντέρμπι μπορει να νικήσει την πρωτοπόρο Λιντς.

Ομως και εμείς θα πρέπει να πληρωθούμε νίκη ομάδας που έχει 1 νίκη σε 7 ματς κόντρα σε ομάδα που έχει 5 νίκες σε 7 ματς. Η Ντερμπι έχει να νικήσει από της 5 Αυγούστου όταν νίκησε την (ταλαίπωρη) Χαντερσφιλντ

Αυτό θα πει ότι στο 7.50 που ειναι τωρα (ήταν και 8.50) εγώ τουλάχιστον δεν θα το σκεφτόμουν. Ακόμα και να ανέβει όμως, θέλεις το αουτσαιντερ σου να "εχει φωνή" και να σου λέει "μπορώ". Γι αυτό καμια φορά τους βάζουμε στο λάιβ, μήπως ακούσουμε τη "φωνή" αυτή.

Από την άλλη όμως, Αγγλία είναι, "τρελοκομείο" είναι, όλα γίνονται, δες τι έκανε η Νόριτς στην Σίτι και πόσο πλήρωνε.
Αμα κάτι το πιστεύεις, προχωράς.

:)
 
  • Like
Αντιδράσεις: fairplay, betover και #Infobeto
Καλημερα.

Ασφαλώς η Ντέρμπι μπορει να νικήσει την πρωτοπόρο Λιντς.

Ομως και εμείς θα πρέπει να πληρωθούμε νίκη ομάδας που έχει 1 νίκη σε 7 ματς κόντρα σε ομάδα που έχει 5 νίκες σε 7 ματς. Η Ντερμπι έχει να νικήσει από της 5 Αυγούστου όταν νίκησε την (ταλαίπωρη) Χαντερσφιλντ

Αυτό θα πει ότι στο 7.50 που ειναι τωρα (ήταν και 8.50) εγώ τουλάχιστον δεν θα το σκεφτόμουν. Ακόμα και να ανέβει όμως, θέλεις το αουτσαιντερ σου να "εχει φωνή" και να σου λέει "μπορώ". Γι αυτό καμια φορά τους βάζουμε στο λάιβ, μήπως ακούσουμε τη "φωνή" αυτή.

Από την άλλη όμως, Αγγλία είναι, "τρελοκομείο" είναι, όλα γίνονται, δες τι έκανε η Νόριτς στην Σίτι και πόσο πλήρωνε.
Αμα κάτι το πιστεύεις, προχωράς.

:)
Όντως συμφωνώ 34 πλήρωνε. Η φανέλα της Ντέρμπυ είναι βαριά και τουλάχιστον ισάξια της Λιντς..οπωτε θα το ρισκάρω
 
  • Like
Αντιδράσεις: nklaps
Ειχα σημειωσει για πιθανες εκπληξεις Κλουζ, Γιουνγκ Μποις, Φερεντσβαρος, Μπραγκα και Μαλμε. Τη Ντουντελανζ ουτε σαν σκεψη δεν μου περασε απ το μυαλο.
 
  • Like
Αντιδράσεις: fairplay, nklaps και betover
Η Dude εξεπληξε ευχαριστα και περισι στο γιουροπα ...ειναι παντα στα υποψιν αλλα δυστυχως ειχα διαβολοβδομαδα στη δουλεια και δεν πηρα χαμπαρι ...τωρα ειναι αργα για δακρια αλλα δε γινεται να αφησουμε τη δουλεια για το στοιχημα !
 
  • Like
Αντιδράσεις: nklaps, ninaki και betover
Η Dude εξεπληξε ευχαριστα και περισι στο γιουροπα ...ειναι παντα στα υποψιν αλλα δυστυχως ειχα διαβολοβδομαδα στη δουλεια και δεν πηρα χαμπαρι ...τωρα ειναι αργα για δακρια αλλα δε γινεται να αφησουμε τη δουλεια για το στοιχημα !

Δείτε και τη ΒΑΚ. 0-4 στη Γκλαντμπαχ.
Πρώτη αγωνιστική, λες no bet, αλλά να τι γίνεται...
 
  • Like
Αντιδράσεις: fairplay
Καλημέρα.

Οταν παίρνεις το κουπόνι στα χέρια, έχεις να δεις μια μεγάλη πληθώρα παιχνιδιών από τα οποία πρέπει να πάρεις για αρχή αυτά που για σένα έχουν κάποιο ενδιαφέρον. Για αυτό το Σ/Κ η διαλογή έβγαλε κάποια ματς που έχουν κάτι, αλλά δεν ξέρω αν είναι και για sans voir, τουλάχιστον με τις αποδόσεις που έχουν τώρα. Εν τάχει:

Από "Μικρές Αγγλίες" ξεχωρίσαμε την Γιοβιλ αλλα την ξεχνάμε ακόμα και για λαιβ γιατί άλλο 4.20 και άλλο 3.50 που είναι τώρα.
Την Μπολτον την είδαμε προχθές. Τωρα παίζει με την Σάντερλαντ και ο συντελεστής δυσκολίας έχε ανέβει. Ο Μπουκ όμως την έχει ακόμα στο 7.00. Δεν μπορείς να παίζεις κόντρα στην Οξφορντ στο 12.00 και εδώ να παίξεις τόσο χαμηλά. Αν δεν ανέβει καλά, τότε μόνο στο λαιβ.

Η Γκροιτερ Φιρτ από την 2η Μπουντεσλιγκα αήττητη στα 5 τελευταία στο 6.00 είναι μια σκέψη κόντρα στην Στουτγάρδη.

Η Οστανδη απο το Βέλγιο στο 10.00 είναι ένα πονηρό σημείο κόντρα στην Γκενκ που έχει στην πλάτη της την 6αρα της Αυστρίας και που δεν εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα. Ούτε η Οστανδη όμως πετάει φωτιές...

Απο την Σουηδία μας αρέσει η Ερεμπρο στο 6.50 (είχε ανοίξει όμως 8.00) κόντρα στην Νορκεπινγκ και η Τρελεμποργκ στο 5.50 κόντρα στην Χαλμσταντ.

Στην Νορβηγία έχουμε την Βίκινγκ στο 4.33 κόντρα στην Βαλερενγκα που είναι πολύ ντεφορμέ. Η Βαλερενγκα δεν έχει ούτε μία νίκη στα 7 τελευταία ματς. Το 4.33 όμως το θέλαμε παραπάνω για να πάμε στο ματς αυτό. Το περιμένουμε.

Στην Πορτογαλία θα πάμε να δούμε την Μαριτιμο στο 10.00 με την Μπραγκα. Την Μπραγκα που χθες νίκησε 0-1 στο Wolverhampton αλλά μια κούραση ίσως την έχει και στο Πορτογαλικό Πρωτάθλημα δεν εντυπωσιάζει μέχρι στιγμής τον κόσμο. Ούτε η Μαριτιμο βέβαια που είναι και ομάδα εδραε. Ματς για λαιβ, όχι για να πέσουμε με τα μούτρα.

Η Σεντ Πατρικ από το Ιρλανδικό Πρωτάθλημα στο 7.00 κόντρα στη Σαμροκ είναι άλλη μια σκέψη (σήμερα αυτό). Στο 9.00 άνοιξε βέβαια και εκπτώσεις δεν θέλουμε να κάνουμε. Ο, τι δεν μας αρέσει pregame, το βλέπουμε στο live.

Τελος στην Serie B της Βραζιλίας στο ματς Κοριτιμπα - CRB παίζει μια ομάδα χωρίς νίκη στα 5 τελευταία με την πρώτη ομάδα στα εκτός έδρας! Η CRB πληρώνει 4.40. Δώσε κάτι παραπάνω γιατί και η άλλη είναι η 3η εντός έδρας ομάδα στη Λίγκα.

Αυτα τα... Λίγκα λοιπόν.

Αγνωστο αν το thread θα παίξει κάτι αυτό το Σ/Κ. Θέλει σκέψη, όλα τα ματς έχουν και αντίλογο στο να τα επιλέξεις. Το λαιβ είναι μια λύση όταν πας πάσο και θα το κάνουμε πολύ φέτος.


:sign:
 
Τελευταία επεξεργασία:
Βραζιλια Serie B

22/9/2019 1:00πμ

Κοριτίμπα - CRB 2 @ 6.00 (Stoiximan)

Ενταξει, αλλο 4.40, άλλο 6.00.
Δεν ταιριάζει και η ώρα να στηθεί κανείς στο live.

(θα ακολουθησει αναλυση...)
 
  • Like
Αντιδράσεις: ninaki, giannisthegreek και fairplay
Cannot Resist Betting

Αυτό το συγκεκριμένο στοίχημα το είδαμε στο 4.40 και φάνηκε ενδιαφέρον. Είπαμε στο Μπούκ όμως: «δώσε μας κατι παραπάνω», και η επιθυμία μας εισακούσθηκε (...). Παράπονο δεν έχουμε. Η Απόδοση είναι το παν στο «άθλημα» μας, γιατί τώρα στο 6.00 αντί για 4.40 μιλάμε για εντελώς άλλο στοίχημα.

Κοριτιμπα (1.62) - CRB (6.00)

Το σκεπτικό εδώ είναι κάπως απλό. Η Κοριτίμπα, το φαβορί δηλαδή του 1.62, έχει να κερδίσει 5 ματς και στα τρία τελευταια ματς μάλιστα έχασε. Επαιξε και δυνατές ομάδες (για να είμαστε δίκαιοι) και μέτριες, αλλά το αποτέλεσμα είναι αυτό: 0/5 νίκες. Το 1.62 για νίκη εδώ είναι εκτός λογικής συζήτησης.

Απέναντι της είναι το αουτσάιντερ, η Clube de Regatas Brazil, η CRB, που είναι περίπου ισόβαθμη με το φαβορί στην 7η θέση του Πίνακα αλλά και που έχει το χαρακτηριστικό ότι στον (άτυπο) Βαθμολογικό Πίνακα των εκτός έδρας ματς είναι …πρώτη(!) με 6 διπλά σε 10 ματς.
CRB.jpg


Και εκεί στα «θύματα» της συμπεριλαμβάνουμε και αντιπάλους από το «πάνω ράφι» όπως η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Και δίνει το διπλό 6.00.

Το τι θα γίνει στο ματς τώρα, κανείς δεν ξέρει. Συνήθως τα ματς τα κερδίζουν τα φαβορί, αλλά ενίοτε αυτά χάνουν. Με τα δεδομένα που έχουμε, δεν γίνεται να αντισταθούμε και δεν γίνεται να μην παίξουμε. Είναι sans voir με 3/3 κριτήρια: Φαβορί που δυσκολεύεται, Αουτσάιντερ που «βγάνει φωθιές»(!) και Απόδοση εκτός τόπου και χρόνου.


Κοριτιμπα - CRB 2 @ 6.00 (Stoiximan)


Τα άλλα ματς που γραψαμε τα αφηνουμε στο λάιβ, εκτός αν προκύψει κάτι άλλο.
 

Προγνωστικά

  • 14:30
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • Μπρίστολ Σίτι - Λέστερ
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Ρέξαμ - Μάνσφιλντ
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Νόριτς - Πλίμουθ
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • Μπλάκμπερν - Ίπσουιτς
  • 20:00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Μπενφίκα - Σάβες
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Αλ Έτιφακ - Αλ Αχλί
  • 21:30
    Novasports Start
    • Μπούργος - Εσπανιόλ
  • 22:00
    Novasports 1HD
    • Κάδιθ - Γρανάδα
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Λιλ - Λανς
  • 22:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Γουότφορντ - Λιντς
  • 22:30
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Εστρέλα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Μπούρσασπορ - Τόφας
  • 19:45
    Novasports 5HD
    • Φενέρμπαχτσε - Άλμπα Βερολίνου
  • 19:45
    Novasports 6HD
    • Μπεσίκτας - Μπουργκ
  • 20:55
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • NBA Action 2023-24 Ε3323
  • 21:30
    Novasports 3HD
    • Λόντον Λάιονς - Παρί
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Ρεάλ Μαδρίτης - Ερυθρός Αστέρας
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR
  • Αύριο 30-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Ιντιάνα Πέισερς - Λος Άντζελες Λέικερς
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 01:05
    • NC State - Marquett
  • 01:35
    Novasports 5HD
    • Gonzaga - Purdu
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Σαν Αντόνιο Σπερς - Νιου Γιορκ Νικς
  • 04:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 07:15
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 08:30
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 09:25
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 16:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Premier Padel Tour 2024
  • 17:00
    ΕΡΤ3
    • Παναθηναϊκός - Μίλων
  • 18:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Premier Padel Tour 2024
  • 20:15
    ΕΡΤ3
    • Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • Αύριο 30-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • PANATHA PANATHA:
    Είδες ριπλέι?
  • Ertzan Ertzan:
    ναι
  • PANATHA PANATHA:
    Η Φενέρμπαχτσε επιθυμούσε να πάρει αναβολή το ντέρμπι της 7ης Απριλίου με την Γαλατάσαραϊ για το τουρκικό Super Cup ελέω... Ολυμπιακού, όμως το συγκεκριμένο αίτημά της δεν έγινε αποδεκτό από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.
  • PANATHA PANATHA:
    Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας (TFF) ενημερώσε και τους δύο συλλόγους πως
    αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική ημερομηνία λόγω του φορτωμένου αγωνιστικού προγράμματος των ομάδων.
  • Ertzan Ertzan:
    Θα το έγραφα το πρωί αλλά από το κινητό δεν ήρθε. Οι αλλόθρησκοι όπως ήταν φυσιολογικό είπαν πως δεν θα δεχτούν την αναβολή του αγώνα. Οι δικοί μας έκαναν αίτηση για αναβολή και απότι διάβασα έλεγαν να γίνει ο αγώνας με την λήξη του πρωταθλήματος όμως η Ομοσπονδία που έχει χεστεί πάνω της και ακόμα να βγάλει την απόφαση για τις "τιμωρίες" δεν το έκανε αποδεκτό.
  • Ertzan Ertzan:
    Η Fenerbahce είναι η ομάδα που μάζεψε τους περισσότερους πόντους στην Ευρώπη αλλά δεν το βλέπουν έτσι δεν πειράζει όμως είναι μεγάλος ο θεός
  • PANATHA PANATHA:
    Δειχνει ο ΑΝΤ1 F1 την Κυριακή το πρωι??
  • Ertzan Ertzan:
    Νομίζω μόνο το plus θα το έχει
  • PANATHA PANATHA:
    ρε τα λαμογια....
  • Ertzan Ertzan:
    είχε προσφορά μέσω της ΔΕΗ για 9 μήνες δωρεάν πριν 1 μήνα
  • PANATHA PANATHA:
    ναι το ξερω....
  • PANATHA PANATHA:
    κ μαγνητοσκόπηση το δείχνει ο Αντ1 το ελεύθερο κανάλι στης 17:00
  • PANATHA PANATHA:
    Αγγλία - Βραζιλία 0-0 στο 36......Over 0,5 στο πρωτο μερος
  • PANATHA PANATHA:
    Απόδοσ
    η @31.0
  • M Forum Bot:
    Ο χρήστης MrChow ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Maurice Moss Tips" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Ertzan Ertzan:
    συνεχίζει η προσφορά της ΔΕΗ για Αντέννα plus νομίζω μέχρι 14 Απριλίου
  • Ertzan Ertzan:
    Λίγες μέρες πριν την συνέλευση της Fenerbahce βγήκε στην φόρα η συνάντηση που είχε ο Hugh Dallas με τους διαιτητές και οι συνομιλίες για τον αγώνα Galatasara-Antalyaspor όπου εκεί ο διαιτητής του VAR παραδέχεται πως έκανε λάθος στο πέναλτι που πήρε ο παίκτης της Γαλατσαραϊ όπου στην ουσία το είπε πως "βούτηξε" ο παίκτης στην μικρή επαφή που είχε που δεν ήταν για πέναλτι. Γι'αυτήν την φάση είχε μιλήσει και ο Πρόεδρος μας όπου είπε αυτά που συμβαίνουν και η Ομοσπονδία τον έβγαλε ψεύτη, ωραία πράγματα
  • S Forum Bot:
    Ο χρήστης std157489 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Φοιτητική Έρευνα για το Λιανικό Εμπόριο" στο Καφενείο.
  • PANATHA PANATHA:
    Μονο ο Τζαβελας θα μπορουσε να φαει κοκκινη καρτα χωρις να παιζει....πραγματικα ειναι ηλιθιο το παιδι...
  • Ertzan Ertzan:
    το είχε παίξει στοίχημα γι'αυτό :p
  • PANATHA PANATHA:
    Πραγματικα απορω....αφου σε καθε ματς ειναι με νευρα γιατι δεν το κοβει το ρημαδι και να ξεκινησει το ψαρεμα....
  • PANATHA PANATHA:
    Σε λιγο θα το καρφωσει ο Φωτης....
  • PANATHA PANATHA:
    Δεν γινονται αυτα....
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
    Ertzan Forum Bot: Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)"...