Έρχονται 7+3 αλλαγές στα capital controls

  • Εκκινητής θέματος lilis
  • Ημερομηνία έναρξης

lilis

Moderator
Μέλος του προσωπικού
7 Νοε 2003
9,706
9,151
113
<header> [h=3]N. Χριστοδουλάκης: Έρχονται 7+3 αλλαγές στα capital controls[/h] </header> ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 17:27

Της Δήμητρας Καδδά

Έως το τέλος του έτους είναι απολύτως εφικτό να αρθούν εντελώς τα capital controls εκτίμησε

ο υπουργός Οικονομίας Ν, Χριστοδουλάκης

προαναγγέλλοντας επτά κινήσεις ελαφρύνσεις των περιορισμών

οι οποίες σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, μπορεί να ισχύσουν από Δευτέρα:

1. Μεταφορά για τις επόμενες ημέρες του ημερήσιου ορίου ανά τράπεζα εφόσον αυτό δεν εξαντλείται (εβδομαδιαίως)

2. Εξυπηρέτηση αιτημάτων εισαγωγών έως 5.000 ευρώ από τις ίδιες τις τράπεζες

3. Δυνατότητα ανοίγματος τραπεζικού λογαριασμού από νέους φοιτητές εσωτερικού- εξωτερικού

4. Εντατικό ξεκαθάρισμα υποθέσεων που λιμνάζουν

5. Χαλάρωση στη δυνατότητα διαδικτυακών συναλλαγών με το εξωτερικό

6. Κωδικοποίηση πλαισίου κεφαλαιακών ελέγχων

7. Δυνατότητα υποψηφίων κομμάτων να ανοίξουν ειδικό λογαριασμό που θα πρέπει να κλείσουν μετά τις εκλογές. Θα διέπεται από τους ίδιους όρους κεφαλαιακών ελέγχων και θα αποτελεί "ευκαιρία απόλυτης τεκμηρίωσης των προεκλογικών δαπανών”.

Κίνητρα επαναφοράς κεφαλαίων

Ο υπουργός Οικονομίας προανήγγειλε και κίνητρα τα οποία θα φέρουν ξανά στις τράπεζες το "στρώμα capital”, όπως ανέφερε το χρήμα που αποσύρθηκε το τελευταίο χρόνο από τις τράπεζες. Προανήγγειλε επίσης σχέδιο διευκολύνσεων για δανειολήπτες.

Τέλος ζήτησε από τις τράπεζες να προβούν άμεσα σε μείωση των αλλεπάλληλων προμηθειών με τις οποίες επιβαρύνουν πολίτες και επιχειρήσεις λόγω των capital controls.

Εντολή Χριστοδουλάκη για ελέγχους αισχροκέρδειας στα καύσιμα

Εκτεταμένα κρούσματα αισχροκέρδειας στα καύσιμα ανακάλυψαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου οικονομίας.

Το γεγονός αποκάλυψε ο υπουργός Ν. Χριστοδουλάκης αναφέροντας ότι επικεντρώνονται σε νησιά που δοκιμάζονται από το προσφυγικό κύμα.

Όπως ανέφερε έχει ήδη ζητηθεί κινητοποίηση του ΣΔΟΕ ενώ ο φάκελος έχει παραπεμφθεί και στην επιτροπή ανταγωνισμού για να εξετάσει και να αντιμετωπίσει το θέμα ως "ζήτημα κακής πρακτικής”.

http://www.capital.gr/forum/thread/5301710?page=1



:agr::goood::agr:

:beers1::beers1:
 
  • Like
Αντιδράσεις: ligdomenos και nightfall
Απάντηση: Έρχονται 7+3 αλλαγές στα capital controls

τωρα "θα μας πιάσει ;"

ή θα ειναι πχ μονο για την αμαζον ;

:cool:
 
Απάντηση: Έρχονται 7+3 αλλαγές στα capital controls

Πολύ "φλου" ετσι οπως το λενε πάντως Ηλία! Αναμένουμε να δούμε πως εννοούν αυτή την "χαλάρωση"...
 
Απάντηση: Έρχονται 7+3 αλλαγές στα capital controls

Λογικα θα ανοιξουν οι συναλαγες μεσω διαδυκτιου με καποιο μηνιαιο οριο ανα καρτα

παντως οτι και να κανουν ο πολυμηχανος Ελληνας εχει βρει λυση για ολα εδω και εβδομαδες
 
  • Like
Αντιδράσεις: nightfall
Απάντηση: Έρχονται 7+3 αλλαγές στα capital controls

Λύσεις υπάρχουν αλλά κοστίζουν σε προμήθειες .
Ας διευκολυνθούν τα πράγματα για τις μικρές κυρίως επιχειρήσεις και όχι για να γίνουν ''άνετα'' οι προεκλογικοί αγώνες .
 
Απάντηση: Έρχονται 7+3 αλλαγές στα capital controls

Λογικα θα ανοιξουν οι συναλαγες μεσω διαδυκτιου με καποιο μηνιαιο οριο ανα καρτα

αυτο επρεπε να ειχανε κανει απο την αρχη (να μπει οριο ανα καρτα) για να διευκολυνθει ο κοσμος κ κυριως οι επιχειρησεις που εχουν (καποιες αμεση) αναγκη την προμηθεια αγαθων-υπηρεσιων εξωτερικου. Μπορει να ναι και προεκλογικη η ανακοινωση οποτε τηρουμε σταση αναμονης
 
  • Like
Αντιδράσεις: KOUVADOKINIGOS
Απάντηση: Έρχονται 7+3 αλλαγές στα capital controls

Δίνεται επίσης η δυνατότητα μεταφοράς κεφαλαίων
μέχρι 500 ευρώ ανά μήνα και ανά πελάτη στο εξωτερικό
χωρίς παραστατικά μέσω των τραπεζών
και των εταιρειών μεταφοράς κεφαλαίων.

-----------------------------------------------------


Σημαντικά βήματα μπροστά, για την περαιτέρω χαλάρωση των περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων λίγο πριν τις βουλευτικές εκλογές, κάνουν το υπουργείο Οικονομικών και η Τράπεζα της Ελλάδας με τη σύμφωνη γνώμη της ΕΚΤ.

Με στόχο την επιστροφή καταθέσεων από τα "στρώματα" στις τράπεζες και τη διευκόλυνση συναλλαγών πολιτών και επιχειρήσεων, τις επόμενες ημέρες αναμένεται η δημοσίευση στο ΦΕΚ της νέας υπουργικής απόφασης που υπογράφεται από τον υπηρεσιακό υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη και προβλέπει σημαντικές αλλαγές στο καθεστώς των capital controls.

1. Μια από τις σημαντικότερες ρυθμίσεις που προβλέπονται είναι η δυνατότητα των πολιτών να καταθέτουν μετρητά στους καταθετικούς λογαριασμούς ταμιευτηρίου, τρεχούμενων ή όψεως τα οποία θα μπορούν ανά πάσα στιγμή να τα "σηκώσουν". Στην ουσία πρόκειται για κίνητρο επιστροφής καταθέσεων που έχουν "κρυφτεί" σε στρώματα και σεντούκια, καθώς κατ' εξαίρεση των capital controls τα χρήματα αυτά θα εξαιρούνται των περιορισμών ανάληψης. Για τη συγκεκριμένη διευκόλυνση έχει δοθεί έγκριση από την ΕΚΤ. Τα χρήματα θα κατατίθενται στους υφιστάμενους λογαριασμούς των καταθετών και προκειμένου να είναι εφικτός ο διαχωρισμός από τις υφιστάμενες καταθέσεις που θα συνεχίσουν να τελούν υπό καθεστώς capital controls, έχει ετοιμαστεί ειδικό λογισμικό στις τράπεζες.

2. Για πρώτη φορά από την επιβολή των περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων, θα προβλέπεται επίσης η δυνατότητα να "σπάσουν" οι προθεσμιακές καταθέσεις πολιτών και επιχειρήσεων. Προϋπόθεση είναι ότι τα κεφάλαια πρόκειται να δαπανηθούν για αγορά ακινήτου. Αντίστοιχη δυνατότητα για κατ’ εξαίρεση πρόωρη λήξη προθεσμιακής κατάθεσης δίνεται και για την κάλυψη εξόδων διαβίωσης με ανώτατο όριο τα 1800-2000 ευρώ το μήνα. Προϋπόθεση σε αυτή την περίπτωση είναι να μην υπάρχουν επαρκή διαθέσιμα σε καταθετικό λογαριασμό του δικαιούχου.

3. Σημαντικές διευκολύνσεις προβλέπονται επίσης και για τη ρευστότητα προς τις επιχειρήσεις, τους φοιτητές καθώς και τα φυσικά πρόσωπα που ταξιδεύουν στο εξωτερικό.

Στο πλαίσιο αυτό:

- Δίνεται η δυνατότητα στους φοιτητές να ανοίγουν νέους τραπεζικούς λογαριασμούς καταθέσεων όψεως ή να προσθέτουν συνδικαιούχους σε υφιστάμενους λογαριασμούς. Αφορά πρόσωπα που αποκτούν για πρώτη φορά την ιδιότητα του φοιτητή κατά το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 εφόσον ο τόπος σπουδών είναι διαφορετικός από τον τόπο μόνιμης κατοικίας τους.

- Οι πολίτες επίσης, θα μπορούν να παίρνουν πλέον απευθείας και με λιγότερο γραφειοκρατικές προϋποθέσεις από τα γκισέ των τραπεζικών καταστημάτων μέχρι 2.000 ευρώ το μήνα για να τα χρησιμοποιήσουν για ιατρικά έξοδα, δίδακτρα, έξοδα διαμονής κλπ.

- Σε ό,τι αφορά τις επιχειρήσεις, δίνεται η δυνατότητα ανάληψης έως και 5.000 ευρώ ανά μήνα με ταχύτερες διαδικασίες απευθείας από τις τράπεζες και χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες έγκρισης του αιτήματος από τις επιτροπές.

- Δίνεται επίσης η δυνατότητα μεταφοράς κεφαλαίων μέχρι 500 ευρώ ανά μήνα και ανά πελάτη στο εξωτερικό χωρίς παραστατικά μέσω των τραπεζών και των εταιρειών μεταφοράς κεφαλαίων.

- Παρέχεται δυνατότητα ανοίγματος νέων λογαριασμών σε επιχειρήσεις για την πληρωμή μισθοδοσίας προσωπικού συμπεριλαμβανομένης της έκδοσης και εξαργύρωσης εργοσήμου, καθώς και για την εξυπηρέτηση νεοιδρυθέντων νομικών προσώπων, ατομικών επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών που έκαναν έναρξη μετά την 1η Μαΐου 2015.

- Επιτρέπεται επίσης το άνοιγμα αποκλειστικά ενός λογαριασμού χωρίς δικαίωμα ανάληψης μετρητών για την εξυπηρέτηση δανείου ακόμη και αν υπάρχει άλλος λογαριασμός σε άλλη τράπεζα.

Διπλασιάζεται το όριο για τις επιχειρήσεις

Από χθες ξεκίνησαν σύμφωνα με πληροφορίες να ισχύουν τα νέα διευρυμένα όρια συναλλαγών για τις επιχειρήσεις.

Το ημερήσιο όριο ανά τράπεζα διπλασιάστηκε από τα 7 στα 14 εκατ. ευρώ και σε εβδομαδιαία βάση θα διαμορφώνεται στα 70 εκατ. ευρώ το οποίο ως επί το πλείστον θα διατίθεται για εισαγωγές.

Επιπλέον τις προηγούμενες ημέρες "απελευθερώθηκαν" περίπου 150 εκατ. ευρώ προς τις τράπεζες προκειμένου να προχωρήσουν οι συσσωρευμένες αιτήσεις συναλλαγών μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου. Στο εξής κάθε Πέμπτη οι υποεπιτροπές των τραπεζών θα ενημερώνουν την Επιτροπή Εγκρίσεων για τις τυχόν υπερκαλύψεις ποσών στα ζητούμενα κεφάλαια προκειμένου να διεκπεραιώνονται γρήγορα.

http://www.capital.gr/forum/thread/5310855?page=4&messageId=5312122

:priest::priest::priest::priest::priest:
 
  • Like
Αντιδράσεις: ligdomenos
Απάντηση: Έρχονται 7+3 αλλαγές στα capital controls

κερδισμενοι θα βγειτε βρε
με τοσα στραβα αποτελεσματα στο ξεκινημα των πρωταθληματων μεχρι και ευχαριστηριο σημειωμα θα στειλουμε για τα καπιταλ κοντρολ
βαλε και τις περιττες αγορες απο e bay
γεμισε η τσεπη μας............
το καλο μας θελουνε :twis:
 
Απάντηση: Έρχονται 7+3 αλλαγές στα capital controls

μα εδώ θελουμε να χασουμε τα λεφτα μας και δεν μπορούμε.....ρε τι παθαμε...
 
Νέα χαλάρωση των capital controls για μεταφορά κεφαλαίων

αντε να δουμε απο Δευτερα..............

Νέα χαλάρωση των capital controls για μεταφορά κεφαλαίων



Πηγή: http://www.skai.gr/news/finance/art...ontrols-gia-metafora-kefalaion/#ixzz3mqOMtCw1


ακολούθως:«Επιτρέπεται ειδικώς η αποδοχή και εκτέλεση εντολώνμεταφοράς κεφαλαίων προς το εξωτερικό από πιστωβˆ’τικά ιδρύματα έως του ποσού των πεντακοσίων (500)ευρώ ανά καταθέτη (Customer ID) και ανά ημερολογιακόμήνα, μέχρι μηνιαίου ορίου σε ευρώ για το σύνολο τωνανωτέρω ιδρυμάτων, το οποίο θα ορίζει και θα κατανέβˆ’μει ανά πιστωτικό ίδρυμα με απόφασή της η ΕπιτροπήΈγκρισης Τραπεζικών Συναλλαγών».


Ολόκληρο το σχετικό τεύχος του ΦΕΚ ΕΔΩ



 
Απάντηση: Έρχονται 7+3 αλλαγές στα capital controls

[h=2]Capital controls: Πράσινο φως σε σπάσιμο προθεσμιακών και αποπληρωμή δανείων[/h]
Τη δυνατότητα εξόφλησης έως και του 50% υφιστάμενου δανείου αλλά και του σπασίματος προθεσμιακής κατάθεσης δίνει το ΥΠΟΙΚ, με απόφαση του Ευ. Τσακαλώτου. Στα 1.000 ευρώ το όριο συναλλαγών στο εξωτερικό. Τι ισχύει για το άνοιγμα λογαριασμών. Ολο το ΦΕΚ.


Με απόφαση του Ευ. Τσακαλώτου χαλαρώνουν οι κεφαλαιακοί έλεγχοι καθώς μεταξύ άλλων:
* Επιτρέπεται πλέον η πρόωρη, μερική ή πλήρης, λήξη των προθεσμιακών καταθέσεων (σπάσιμο)
* Δίνεται η δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να αποπληρώσουν το 50% του ανεξόφλητου υπόλοιπου δανείου. Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται:
«Απαγορεύεται η πρόωρη εξόφληση ποσοστού άνω του 50% του ανεξόφλητου κεφαλαίου του δανείου σε πιστωτικό ίδρυμα, όπως αυτό έχει διαμορφωθεί στις 11/3/2016. Εξαιρούνται του περιορισμού του προηγούμενου εδαφίου: α) η αποπληρωμή με μετρητά ή έμβασμα από το εξωτερικό, β) η αποπληρωμή μέσω χορήγησης νέου δανείου, με σκοπό την αναδιάρθρωση, υπό την προϋπόθεση ότι το ποσό του νέου δανείου είναι ίσο τουλάχιστον με το ποσό του ανεξόφλητου κεφαλαίου του αρχικού δανείου, και γ) η αποπληρωμή στεγαστικού δανείου με σκοπό την πώληση του ακινήτου, το οποίο, προς εξασφάλιση του δανείου, βαρύνεται με εμπράγματη ασφάλεια, υπό την προϋπόθεση ότι το αίτημα για την εξόφληση του δανείου συνοδεύεται από υπεύθυνη δήλωση του πωλητή ότι θα προσκομίσει στο πιστωτικό ίδρυμα το συμβόλαιο της αγοραπωλησίας του ακινήτου το αργότερο εντός μηνός από την κατά τα ανωτέρω πρόωρη εξόφληση του δανείου. Τυχόν απαιτούμενες λεπτομέρειες σχετικά με την ακολουθούμενη διαδικασία και τους επιμέρους, ειδικότερους όρους εφαρμογής του προηγούμενου εδαφίου, δύναται να καθορίζει με απόφασή της η Επιτροπή Έγκρισης Τραπεζικών Συναλλαγών».
Παράλληλα, με τη νέα χαλάρωση των capital controls διπλασιάζεται στα 1.000 ευρώ από 500 ευρώ που ήταν έως σήμερα το όριο της μεταφοράς χρημάτων από την Ελλάδα στο εξωτερικό.

Επίσης, για τους επιτηδευματίες αυξάνεται το όριο συναλλαγών που διεκπεραιώνεται απευθείας από τα τραπεζικά ιδρύματα χωρίς την απαραίτητη έγκριση της Ειδικής Επιτροπής στα 10.000 ευρώ.

Σε ότι αφορά το άνοιγμα λογαριασμών, αυτό επιτρέπεται:

α) Για την εξυπηρέτηση νομικών προσώπων, ατομικών επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών, οι οποίοι έως σήμερα δεν είχαν κανέναν λογαριασμό σε καμία τράπεζα που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα.

β) Πλέον, θα επιτρέπεται η μεταφορά του λογαριασμού διαχείρισης μισθοδοσίας του οποιουδήποτε εργοδότη από το ένα πιστωτικό ίδρυμα στο άλλο, υπό την προϋπόθεση ότι ο εργοδότης στο δεύτερο πιστωτικό ίδρυμα (δηλαδή εκεί που μεταφέρει τον λογαριασμό μισθοδοσίας) τηρεί ήδη λογαριασμό. Στην περίπτωση αυτή, οι εργαζόμενοι θα έχουν το δικαίωμα ανάληψης μετρητών από το ένα εκ των δύο πιστωτικών ιδρυμάτων, εκτός και αν διέθεταν ήδη λογαριασμούς και στις δύο τράπεζες.

γ) Επίσης, οι φοιτητές και οι σπουδαστές διαθέτουν το δικαίωμα να ανοίγουν λογαριασμό κατάθεσης ή όψεως και να προσθέτουν συνδικαιούχο στον λογαριασμό που ήδη έχουν εφόσον ο τόπος σπουδών είναι διαφορετικός από τον μέχρι τώρα τόπο της μόνιμης κατοικίας τους και υπό την προϋπόθεση ότι δεν είχαν μέχρι σήμερα άλλο λογαριασμό.


Πηγή:
http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1406861/capital-controls-prasino-fos-se-spasimo-prothesmia.html
 

Προγνωστικά

  • 14:30
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • Μπρίστολ Σίτι - Λέστερ
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Ρέξαμ - Μάνσφιλντ
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Νόριτς - Πλίμουθ
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • Μπλάκμπερν - Ίπσουιτς
  • 20:00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Μπενφίκα - Σάβες
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Αλ Έτιφακ - Αλ Αχλί
  • 21:30
    Novasports Start
    • Μπούργος - Εσπανιόλ
  • 22:00
    Novasports 1HD
    • Κάδιθ - Γρανάδα
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Λιλ - Λανς
  • 22:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Γουότφορντ - Λιντς
  • 22:30
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Εστρέλα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Μπούρσασπορ - Τόφας
  • 19:45
    Novasports 5HD
    • Φενέρμπαχτσε - Άλμπα Βερολίνου
  • 19:45
    Novasports 6HD
    • Μπεσίκτας - Μπουργκ
  • 20:55
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • NBA Action 2023-24 Ε3323
  • 21:30
    Novasports 3HD
    • Λόντον Λάιονς - Παρί
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Ρεάλ Μαδρίτης - Ερυθρός Αστέρας
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR
  • Αύριο 30-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Ιντιάνα Πέισερς - Λος Άντζελες Λέικερς
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 01:05
    • NC State - Marquett
  • 01:35
    Novasports 5HD
    • Gonzaga - Purdu
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Σαν Αντόνιο Σπερς - Νιου Γιορκ Νικς
  • 04:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 07:15
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 08:30
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 09:25
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 16:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Premier Padel Tour 2024
  • 17:00
    ΕΡΤ3
    • Παναθηναϊκός - Μίλων
  • 18:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Premier Padel Tour 2024
  • 20:15
    ΕΡΤ3
    • Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • Αύριο 30-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • PANATHA PANATHA:
    Είδες ριπλέι?
  • Ertzan Ertzan:
    ναι
  • PANATHA PANATHA:
    Η Φενέρμπαχτσε επιθυμούσε να πάρει αναβολή το ντέρμπι της 7ης Απριλίου με την Γαλατάσαραϊ για το τουρκικό Super Cup ελέω... Ολυμπιακού, όμως το συγκεκριμένο αίτημά της δεν έγινε αποδεκτό από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.
  • PANATHA PANATHA:
    Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας (TFF) ενημερώσε και τους δύο συλλόγους πως
    αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική ημερομηνία λόγω του φορτωμένου αγωνιστικού προγράμματος των ομάδων.
  • Ertzan Ertzan:
    Θα το έγραφα το πρωί αλλά από το κινητό δεν ήρθε. Οι αλλόθρησκοι όπως ήταν φυσιολογικό είπαν πως δεν θα δεχτούν την αναβολή του αγώνα. Οι δικοί μας έκαναν αίτηση για αναβολή και απότι διάβασα έλεγαν να γίνει ο αγώνας με την λήξη του πρωταθλήματος όμως η Ομοσπονδία που έχει χεστεί πάνω της και ακόμα να βγάλει την απόφαση για τις "τιμωρίες" δεν το έκανε αποδεκτό.
  • Ertzan Ertzan:
    Η Fenerbahce είναι η ομάδα που μάζεψε τους περισσότερους πόντους στην Ευρώπη αλλά δεν το βλέπουν έτσι δεν πειράζει όμως είναι μεγάλος ο θεός
  • PANATHA PANATHA:
    Δειχνει ο ΑΝΤ1 F1 την Κυριακή το πρωι??
  • Ertzan Ertzan:
    Νομίζω μόνο το plus θα το έχει
  • PANATHA PANATHA:
    ρε τα λαμογια....
  • Ertzan Ertzan:
    είχε προσφορά μέσω της ΔΕΗ για 9 μήνες δωρεάν πριν 1 μήνα
  • PANATHA PANATHA:
    ναι το ξερω....
  • PANATHA PANATHA:
    κ μαγνητοσκόπηση το δείχνει ο Αντ1 το ελεύθερο κανάλι στης 17:00
  • PANATHA PANATHA:
    Αγγλία - Βραζιλία 0-0 στο 36......Over 0,5 στο πρωτο μερος
  • PANATHA PANATHA:
    Απόδοσ
    η @31.0
  • M Forum Bot:
    Ο χρήστης MrChow ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Maurice Moss Tips" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Ertzan Ertzan:
    συνεχίζει η προσφορά της ΔΕΗ για Αντέννα plus νομίζω μέχρι 14 Απριλίου
  • Ertzan Ertzan:
    Λίγες μέρες πριν την συνέλευση της Fenerbahce βγήκε στην φόρα η συνάντηση που είχε ο Hugh Dallas με τους διαιτητές και οι συνομιλίες για τον αγώνα Galatasara-Antalyaspor όπου εκεί ο διαιτητής του VAR παραδέχεται πως έκανε λάθος στο πέναλτι που πήρε ο παίκτης της Γαλατσαραϊ όπου στην ουσία το είπε πως "βούτηξε" ο παίκτης στην μικρή επαφή που είχε που δεν ήταν για πέναλτι. Γι'αυτήν την φάση είχε μιλήσει και ο Πρόεδρος μας όπου είπε αυτά που συμβαίνουν και η Ομοσπονδία τον έβγαλε ψεύτη, ωραία πράγματα
  • S Forum Bot:
    Ο χρήστης std157489 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Φοιτητική Έρευνα για το Λιανικό Εμπόριο" στο Καφενείο.
  • PANATHA PANATHA:
    Μονο ο Τζαβελας θα μπορουσε να φαει κοκκινη καρτα χωρις να παιζει....πραγματικα ειναι ηλιθιο το παιδι...
  • Ertzan Ertzan:
    το είχε παίξει στοίχημα γι'αυτό :p
  • PANATHA PANATHA:
    Πραγματικα απορω....αφου σε καθε ματς ειναι με νευρα γιατι δεν το κοβει το ρημαδι και να ξεκινησει το ψαρεμα....
  • PANATHA PANATHA:
    Σε λιγο θα το καρφωσει ο Φωτης....
  • PANATHA PANATHA:
    Δεν γινονται αυτα....
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
    Ertzan Forum Bot: Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)"...