ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2009 - ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ 2010

BetLaden

IFC#6 Champion 2009-10, IFC#1 Super Cup winner 200
Μέλος του προσωπικού
13 Μαι 2002
39,142
26,182
113
52
Infobeto Town
www.infobeto.com
Που πας Γέρο;

Φεύγοντας το 2009 αφήνει στον καθένα μας μια ''γεύση''. Σε άλλους πικρή σε άλλους γλυκιά ή και τα δυο ανάλογα με το τι έτυχε στον καθένα. Κοιτώντας στα μάτια τον γερο-2009 με την πρώτη μπορώ να διακρίνω μια ανακούφιση επειδή κατάφερε και έβγαλε την χρονιά σώος και αβλαβής! Κοιτώντας πιο καλά βλέπω να λαμπυρίζουν τα μάτια του με χαρές, λύπες, στεναχώριες, γλέντια, γέλια, δάκρυα και άλλα πολλά.

''Γερο, έχεις πάρει πολλά μαζί σου''! Βλέπω φίλους! Τους βλέπω να γλεντάνε σε γάμους όπως του nikita και του animusbet, βλέπω γεννήσεις παιδιών όπως του δικού μου, βλέπω βαπτίσεις όπως του γιου του nicola και των διδύμων του MAN7, βλέπω όμως και στεναχώριες φίλων με δυσκολίες που αντιμετώπισαν κοντινά τους αγαπημένα πρόσωπα όπως ο johnbill και ο 100, βλέπω φίλους με προσωπικά προβλήματα όπως ο spyridon7 να τα ξεπερνούν, βλέπω φίλους να πονάνε για χωρισμούς όπως ο patrickdrd, βλέπω φίλους να κλαίνε που χάσανε ένα ζωάκι όπως ο akaliptos και ο dagerwolf, βλέπω φίλους να φεύγουν και να έρχονται από φανταριλίκια όπως ο silver o amantino ο loutsos ο apiastos21, βλέπω θυμωμένους φίλους όπως ο g10vanni να φεύγουν, βλέπω άλλους φίλους να γυρνάνε χαμογελώντας, βλέπω οπαδικές εντάσεις, βλέπω χαρές επιτυχίας στο στοίχημα, βλέπω πολλά πράγματα που ...δεν θέλω να τα ξεχάσω. Δεν θέλω, γιατί αυτά μας κάνουν ανθρώπους! Αυτά μας φέρνουν πιο κοντά! Αυτά μας φέρνουν τόσο κοντά που τα κουβαλάμε μαζί μας σε κάποια ταβέρνα και τα μοιραζόμαστε πίνοντας ένα κρασάκι.

Γέρο, πάρτα μαζί σου αλλά να ξέρεις ότι εμείς τα κρατάμε στην μνήμη μας γιατί θέλουμε να έχουμε κάτι να διδάξουμε στο νέο που σε διαδέχτηκε! Τον ψαρούκλα τον 2010.

Αυτό είναι το infobeto στα μάτια μου. Εκτός από τον κοινό στόχο της επιτυχίας στο στοίχημα (που ευτυχώς τα καταφέρνουμε περίφημα και κάθε χρόνο τα κέρδη που μοιράζει η κεντρική και το forum είναι πολλά) είναι και μια ζωντανή κοινότητα φίλων.

Βλέποντας όλο αυτό το δημιούργημα με την μεγαλύτερη κοινότητα παικτών του στοιχήματος αλλά κυρίως φίλων, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους εσάς για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που δείχνετε.



ΚΟΠΗ ΤΗΣ INFOBETIKΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2010

B7F21DA5605B084A28BD702063114016.jpg



Όλοι εσείς λοιπόν είστε καλεσμένοι στην κοπή της πίτας μας που θα γίνει την ....................... (θα οριστεί κατόπιν διαβουλεύσεων) στην γνωστή σε όλους σας infobetikή ταβέρνα ΜΑΣΑ ΜΠΟΥΚΑ! Εκεί που γίνονται πολλές από τις ανα την Ελλάδα συνεστιάσεις μας και έχουν καταφέρει να γνωριστούμε εκατοντάδες φίλοι του infobeto από όλα τα σημεία της Ελλάδας αλλά και μερικά του εξωτερικού!

ΜΑΓΑΖΙ: ΜΑΣΑ ΜΠΟΥΚΑ
ΟΔΟΣ: ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΕΑ 108
ΠΕΡΙΟΧΗ: ΚΑΡΕΑΣ

Εδώ ο ηλεκτρονικός χάρτης

[url]http://www.forthnet.gr/templates/dri...spx?c=10008226[/URL]
Στο DRIVEME γράψτε:
ΟΔΟΣ ''ΚΑΡΕΑ''
ΑΡΙΘΜΟΣ ''108''
ΠΕΡΙΟΧΗ ''ΚΑΡΕΑ''
Θα σας εμφανιστει ο χάρτης.

Για να συμπεριληφθούν και όσοι δεν θα μπορέσουν να έρθουν στην γιορτή, θα δεχτούμε την συμμετοχή στην κοπή της πίτας από όσους το δηλώσουν εδώ με ένα reply!


250px-Flouri_Vasilopita.JPG


Ο τυχερός της βραδιάς θα πάρει ένα δώρο έκπληξη!





 
Το βάζω για να μην έρθετε αδιάβαστοι!!!! Θα πέσει διαγώνισμα!:twis:




Βασιλόπιτα

Το κατεξοχήν Πρωτοχρονιάτικο έθιμο είναι η Βασιλόπιτα. Είναι ένα έθιμο που το συναντάμε σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο με αρκετές βέβαια παραλλαγές. Οι παραλλαγές αυτές έχουν να κάνουν κυρίως με την σύσταση της Βασιλόπιτας. Έτσι σε κάποια μέρη η Βασιλόπιτα είναι κέικ ή τσουρέκι, σε άλλα αλμυρή ή γλυκιά πίτα με φύλλα ενώ σε κάποια άλλα είναι ψωμί σαν το Χριστόψωμο. Διαφορές στις Βασιλόπιτες συναντάμε και στην διακόσμηση που φέρουν. Κοινό στοιχείο πάντως της διακόσμησης είναι ένας σταυρός και η αναγραφή του έτους. Σε όλες πάντως τις περιπτώσεις η Βασιλόπιτα είναι στρογγυλή και μέσα τις κρύβει ένα φλουρί.

Στην πλειοψηφία τους οι Έλληνες κόβουν την Βασιλόπιτα αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου. Σε μερικές όμως, περιοχές της Ελλάδας η Βασιλόπιτα κόβεται στο μεσημεριανό τραπέζι, ανήμερα του Αγίου Βασιλείου την 1η Ιανουαρίου. Όποτε πάντως και να κοπεί η Βασιλόπιτα ακολουθείται το ίδιο εθιμοτυπικό: Ο νοικοκύρης την σταυρώνει τρεις φορές με ένα μαχαίρι και μετά αρχίζει να κόβει τα κομμάτια. Το πρώτο είναι του Χριστού, το δεύτερο της Παναγίας, το τρίτο του Αγίου Βασιλείου, το τέταρτο του σπιτιού και ακολουθούν τα κομμάτια των μελών της οικογένειας με σειρά ηλικίας. Κατόπιν ακολουθεί ένα τελευταίο κομμάτι, αυτό του φτωχού. Σε κάποιες περιοχές, κυρίως αγροτικές, κόβονται και δύο κομμάτια επιπλέον. Ένα για τα ζώα και ένα για τα σπαρτά. Όποιος βρει στο κομμάτι του το κρυμμένο φλουρί θεωρείται ο τυχερός της χρονιάς και συνήθως μαζί με το φλουρί ο νοικοκύρης του δίνει ένα δώρο ή ένα χρηματικό ποσό. Αν το φλουρί πέσει στα κομμάτια του Χριστού, της Παναγίας ή του Αγίου Βασιλείου, το ποσό αυτό δίνεται στην εκκλησία, ενώ αν πέσει στο κομμάτι του φτωχού το ποσό δίνεται σε κάποιον ζητιάνο.

Η γιαγιά μου, στα μεσόγεια Αττικής, έφτιαχνε βασιλόπιτα που έμοιαζε με Χριστόψωμο και την κόβαμε στο μεσημεριανό τραπέζι ανήμερα του Αγίου Βασιλείου. Πριν κοπεί η πίτα, ο παππούς μου την γύρναγε πάνω στο τραπέζι σαν σβούρα και περιμέναμε όλοι να δούμε με ποια πλευρά θα πέσει. Αν έπεφτε με την καλή πλευρά προς τα πάνω έλεγε ότι θα έχουμε καλή χρονιά. Αν έπεφτε με την άλλη έλεγε ότι η χρονιά θα ήταν δύσκολη. Θυμάμαι μια χρονιά έτυχε να σταθεί η βασιλόπιτα όρθια. Με μια μικρή «βοήθεια» έπεσε τελικά με την καλή πλευρά προς τα πάνω. Συν Αθηνά και χείρα κίνει, δεν έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι;

Ας δούμε όμως ποια είναι η καταγωγή του εθίμου της Βασιλόπιτας. Θα ταξιδέψουμε στο χρόνο και θα βρεθούμε στον 4ο αιώνα μ.Χ. στην Καισάρεια της Μικράς Ασίας. Πρσβύτερος των χριστιανών της περιοχής εκείνο τον καιρό, ήταν ένας από τους σημαντικότερους Αγίους της εκκλησίας μας ο Μέγας Βασίλειος. Την ίδια εποχή αυτοκράτορας του Βυζαντίου ήταν ο Ιουλιανός, που έμεινε στην ιστορία γνωστός με το όνομα Ιουλιανός ο Παραβάτης. Σε μια από τις εκστρατείες του κατά των Περσών, ο Ιουλιανός πέρασε από την Καισάρεια. Εκεί έγινε δεκτός από τον Μέγα Βασίλειο ο οποίος του πρόσφερε τρία κριθαρένια ψωμιά. Να σημειώσουμε ότι οι κάτοικοι της Καισάρειας ήταν στην πλειοψηφία τους φτωχοί άνθρωποι και ότι ο ίδιος ο Ιουλιανός είχε ζητήσει να του προσφέρουν ότι έχουν, περιμένοντας όμως χρυσάφι και πολύτιμα δώρα. Θυμωμένος από τα τρία κριθαρένια ψωμιά έστειλε, μετά την αναχώρηση του, ως ανταπόδοση τρεις μπάλες σανό. Ο Μέγας Βασίλειος τότε του απάντησε τα εξής: «Όπως μας ζήτησες εμείς σου προσφέραμε αυτό που έχουμε και τρώμε. Το ίδιο πιστεύουμε έκανες και εσύ. Σε ευχαριστούμε».

Η απάντηση του Αγίου Βασιλείου θύμωσε περισσότερο τον Ιουλιανό, ο οποίος ορκίστηκε ότι γυρνώντας από την εκστρατεία θα καταστρέψει την Καισάρεια. Πέρασε ο καιρός και τα νέα ότι ο Ιουλιανός επιστρέφει έφτασαν στον Μέγα Βασίλειο. Εκείνος προσπαθώντας να σώσει το ποίμνιο του, κάλεσε όλους τους πιστούς να προσφέρουν ότι πολύτιμο είχαν ώστε να δοθεί στο Ιουλιανό και να κατευναστεί έτσι ο θυμός του. Ο λαός έκανε όπως του είπε ο ποιμενάρχης του και συγκεντρώθηκαν τα πολύτιμα αντικείμενα. Κατόπιν ο Μέγας Βασίλειος και ο λαός έκαναν αγρυπνία και προσεύχονταν για την σωτηρία τους. Στην διάρκεια της αγρυπνίας αυτής, ο Μέγας Βασίλειος είδε ένα όραμα. Στο όραμα αυτό η Παναγία έστειλε τον Άγιο Μερκούριο και στρατιά Αγγέλων κατά του Ιουλιανού. Το όραμα όμως απλά φανέρωσε στον Άγιο τα πραγματικά γεγονότα που έλαβαν χώρα λίγο έξω από την Καισάρεια. Έτσι ο κίνδυνος εξέλειψε και τα πολύτιμα αντικείμενα έπρεπε να επιστραφούν στους κατόχους τους. Για να μην μπουν στον πειρασμό να πάρουν κάτι που δεν τους ανήκε, ο Μέγας Βασίλειος έδωσε εντολή να ζυμωθούν μικρές πίτες και μέσα σε αυτές να τοποθετηθούν τα πολύτιμα αντικείμενα που έπρεπε να μοιραστούν. Οι πίτες αυτές μοιράστηκαν στους πιστούς και ως εκ θαύματος, ο καθένας βρήκε στην πίτα που πήρε ότι είχε προσφέρει για την σωτηρία από τον Ιουλιανό.
Αυτό το γεγονός, καθώς και τον Μέγα Βασίλειο τιμούμε κι εμείς κάθε χρόνο με το έθιμο της Βασιλόπιτας.

:sign:
 
Εγώ είμαι μέσα εάν γίνει αυτή την εβδομάδα (θα γίνει ανακαίνιση στο μαγαζί και θα είναι κλειστό Παρασκευή - Σάββατο), εκτός απροόπτου είμαι μέσα... φυσικά θα αγκαρέψω akalipto ή MAN7 για να με φέρει... χιχιχιχιχι έχω μια μικρή επεμβασούλα στο πόδι και θα είμαι ΟΚ
 
  • Like
Αντιδράσεις: MAN7
Να ξεκινησουμε να λεμε πότε βολευει ωστε να κλεισουμε ημερα που να ερθουν οσο περισσοτεροι θελουν.

Δικη μου προταση ειναι να κοιταξουμε απο 18-31 Ιανουαριου. Πειτε πότε βολευει (ημερομηνια, ή αν μπορειτε καθημερινες ή σαββατοκυριακα, ή οποιαδηποτε πληροφορια βοηθησει).
 
  • Like
Αντιδράσεις: nikitas
Να ξεκινησουμε να λεμε πότε βολευει ωστε να κλεισουμε ημερα που να ερθουν οσο περισσοτεροι θελουν.

Δικη μου προταση ειναι να κοιταξουμε απο 18-31 Ιανουαριου. Πειτε πότε βολευει (ημερομηνια, ή αν μπορειτε καθημερινες ή σαββατοκυριακα, ή οποιαδηποτε πληροφορια βοηθησει).

εάν είναι για τόσο μακριά χλωμό... απο Πέμπτη μέχρι Σάββατο και κάποια Κυριακή θα είμαι μαγαζί... οπότε άκυρο εγώ :sign:
 
  • Like
Αντιδράσεις: BetLaden
Εγώ θα μπορώ σίγουρα Δευτέρα με Πέμπτη όποι εβδομάδα και να είναι. Παρασκευή και ΣΚ είναι δύσκολα
 
  • Like
Αντιδράσεις: BetLaden
θα σας κουράσω τώρα αλλά δε γίνεται αλλιώς...

22/01/10 Παρασκευή = ονομαστική εορτή

28/01/10 Πέμπτη = γενέθλια

31/01/10 Κυριακή = φεύγω για επαγγελματικό ταξίδι, επιστρέφω 04/02/10


οποιαδήποτε άλλη ημέρα αν κανονίσετε, είμαι ΟΚ.

:emb:
 
  • Like
Αντιδράσεις: BetLaden και nikitas
Με τα μεχρι τωρα δεδομενα με πρασινο ειναι οι πιθανες ημερομηνιες με κοκκινο οι απαγορευμενες!


18Δ
19Τ

20Τ
21Π
22Π
23Σ
24Κ

25Δ
26Τ

27Τ
28Π
29Π
30Σ
31Κ
 
Με τα μεχρι τωρα δεδομενα με πρασινο ειναι οι πιθανες ημερομηνιες με κοκκινο οι απαγορευμενες!


18Δ
19Τ

20Τ
21Π
22Π
23Σ
24Κ

25Δ
26Τ

27Τ
28Π
29Π
30Σ
31Κ

η Πέμπτη παίζει με τις άλλες είμαι ΟΚ 100% μέσα!
 
  • Like
Αντιδράσεις: BetLaden
Δεν θα μπορεσω να παρευρεθω αλλα κρατηστε μου κομματι απο τη βασιλοπιτα...
q14.gif
 
  • Like
Αντιδράσεις: BetLaden
Εγώ είμαι μέσα όποτε κανονίσετε.
Κι αν τύχει να δουλεύω βράδυ, το πολύ-πολύ να αργήσω λίγο...
 
  • Like
Αντιδράσεις: BetLaden
Νομίζω ότι στα πράσινα είμαι και 'γω ΟΚ...
 
  • Like
Αντιδράσεις: BetLaden
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΟΚ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ....:cool:

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ.ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΕΓΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ.ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ.:sign:
 
  • Like
Αντιδράσεις: BetLaden και nikitas

Προγνωστικά

  • 14:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • UEFA Youth League Show
  • 15:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Ολυμπιακός - Ναντ
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • UEFA Youth League Show
  • 18:00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Αλ Νασρ - Αλ Φάιχα
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Πόρτο - Μίλαν
  • 19:30
    Novasports 2HD
    • Νυρεμβέργη - Πάντερμπορν
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Τζένοα - Λάτσιο
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Αλ Αχλί - Αλ Χιλάλ
  • 21:30
    Novasports 3HD
    • Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Άουγκσμπουργκ
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Παλέρμο - Πάρμα
  • 21:30
    Novasports Start
    • Τενερίφη - Λεγανές
  • 21:45
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Κάλιαρι - Γιουβέντους
  • 22:00
    Novasports 1HD
    • Αθλέτικ Μπιλμπάο - Γρανάδα
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Νις - Λοριάν
  • 22:15
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Ρίο Άβε - Αρούκα
  • 20:15
    ΕΡΤ3
    • Παναθηναϊκός - Περιστέρι
  • 20:55
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • NBA Action 2023-24 Ε3326
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Μπασκόνια - Βίρτους Μπολόνια
  • Αύριο 20-04-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • SoFi NBA Play-In Tournament
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 04:30
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • SoFi NBA Play-In Tournament
  • 06:30
    ΑΝΤ1+
    • Formula 1 Shanghai International Circuit Practice 1
  • 09:25
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 10:30
    ΑΝΤ1+
    • Formula 1 Shanghai International Circuit Sprint Qualifying
  • 10:40
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 11:25
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 12:45
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 13:30
    Novasports 6HD
    • WTA 500 Porsche Tennis Grand Prix
  • 13:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
  • 14:30
    Novasports 5HD
    • WTA 250 Open Metropole
  • 15:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
  • 17:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • Ertzan Ertzan:
    α γι'αυτό διεκόπη λέω και εγώ τι έγινε εδώ
  • PANATHA PANATHA:
    Για αυτο ειμαι εγω εδω...να ενημερωνω για τα παντα :bravo: :ROFLMAO: :p
  • B Forum Bot:
    Ο χρήστης BraShaVa8888 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "|_ Λάϊβ _|" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Infobetakias Forum Bot:
  • Ertzan Ertzan:
    σύμφωνα λέει με τα Ελληνικά μέσα όπως διάβασα η Πανάθασπορ αποφάσισε να αγοράσει τον Γιάννη Γκούμα της Τουρκίας. Πολύ καλή κίνηση μπράβο :smk1:
  • Ertzan Ertzan:
    Σύμφωνα με τον προπονητή Ισμαήλ Καρτάλ πλην του Οστερβόλντε όπου εγχειρίστηκε και του Πέρεζ δεν υπάρχει κάποια απουσία. Άρα αυτό που περιμένω και περιμένουν το 99% όσων βλέπουν την Fener περιμένουμε την παρακάτω ενδεκάδα

    Λιβακόβιτς

    Οσάγι Σαμουέλ-Τζίκου-Μπεκάο-Καντίογλου

    Ισμαηλ Γιουκσέκ-Φρέντ
    Σιμάνσκι
    Καχβετζί-Τάντιτς
    Τζέκο
    αυτή είναι η εργοστασιακή ρύθμιση της Fener εδώ δεν χρειάζεσαι καν προπονητή όλα λειτουργούν στον αυτόματο
  • PANATHA PANATHA:
    Που το διαβασες αυτο?
  • Ertzan Ertzan:
    σύμφωνα με την beisports τουρκίας είναι δημοσίευμα του sportime λέει
  • Ertzan Ertzan:
    κατηγορήθηκε ο ερωτιάρης για ντόπα? μάλλον το παράκανε με τα βιάγκρα :smk1:
  • PANATHA PANATHA:
    To Sportime εχει πιασει πατο....μην το πιστευεις ποτε...
  • PANATHA PANATHA:
    Εσυ φυσικα γελας αλλα η ιστορια με τον Ιωαννιδη εδειξε μια ακομα φορα ποσο πατο εχουν πιασει τα social....ο καθε ηλιθιος γραφει οτι σαχλαμαρα του ερθει χωρις φυσικα συνεπειες....και παλι καλα που μεσα σε λιγες ωρες αποδειχτηκε η υποθεση μουφα....και δεν τραβηξε
    2-3 μερες....
  • Ertzan Ertzan:
    μα για γέλια είναι η κατάσταση, Στην σήμερον ημέρα δεν απορώ για τίποτα πραγματικά
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 ΤΕΛΙΚΟΣ (20-21/4/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
  • Ertzan Ertzan:
    Στα δικά μου μάτια με την ενδεκάδα που έχει κατεβάσει η Fener και είναι αυτή που έγραψα παραπάνω η Fener κανονικά κερδίζει 2-0 τουλάχιστον όμως επειδή η μπάλα είναι πόρνη που έλεγε και ο Όσιμ όλα όσα βλέπουμε μπορούν να πάνε στράφη (δείτε τα χθεσινά)
  • Ertzan Ertzan:
    Ο Ατζούν έδειξε για άλλη μια φορά πόσο μεγάλος οπαδός της Fenerbahce είναι και τον αγώνα θα τον δείξει το ελεύθερο TV8 :smk1:
  • Ertzan Ertzan:
    με την είσοδο του Ζάιτς η Fener παίζει με 10 παίκτες αυτήν την στιγμή
  • PANATHA PANATHA:
    Εγω λεω θα πανε στα πεναλτι
  • Ertzan Ertzan:
    μακάρι
  • Ertzan Ertzan:
    ο Τζίκου κρατάει την άμυνα
  • Ertzan Ertzan:
    αυτην την στιγμή η Fener παίζει με 10 παίκτες
  • Ertzan Ertzan:
    μπαίνει ο Κρούνιτς μάλιστα
  • Ertzan Ertzan:
    αν ο Ολυμπιακός μπορέσει και σκοράρει μαγκιά του πραγματικά, αν χάσει είναι άξιος της μοίρας του
  • Ertzan Ertzan:
    Τώρα ο προπονητής της Fener τα "γάμησε" αλλά σου λέει δεν έρχεται ο Ολυμπιακός οπότε μπορώ να τους βάλω
  • Ertzan Ertzan:
    όπως έγραφα και σε έναν φίλο πέραν Μπατσουάγι δεν θα άλλαξα κανέναν και ας χρειαστεί να τους κοπούν τα πόδια, ίσως αντί Μπεκάο αν τραυματίστηκε να έβαζα Μπονούτσι για τα πέναλτι
  • Ertzan Ertzan:
    Krunic, Zaijc, Under, Caglar ότι άχρηστο υπάρχει έβαλε ο ανίκανος
    Ertzan Ertzan: Krunic, Zaijc, Under, Caglar ότι άχρηστο υπάρχει έβαλε ο ανίκανος