Αβαβάου Ισπανίας - Ιταλίας - Γαλλίας

Προγνωστικά

• Δεν υπάρχουν ποδοσφαιρικές αθλητικές μεταδόσεις σήμερα
  • 15:00
    Novasports 5HD
    • Γερμανία - Μαυροβούνιο
  • Αύριο 12-09-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 17:00
    Novasports 5HD
    • Τσεχία - Ισπανία
  • 22:00
    Novasports 6HD
    • WTA 500 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • Conscious Player Conscious Player:
    Όχι φίλε πρώτη φορά το ακούω
  • Balaton Balaton:
    Η σπίτι νοικοκυρά μου μου το είπε
    Σου άρεσε το νησί?
  • Balaton Balaton:
    Κάποια στιγμή θα ξαναπάω
    Έτσι είναι, δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο να πάει στην Αλόννησο και να μην θέλει να ξαναπάει
  • cosmicsports Forum Bot:
    Ο χρήστης cosmicsports ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Ποιά γυναίκα θα παντρευόσαστε ;" στο Στοιχηματικές κουβέντες.
  • BetLaden Forum Bot:
    Ο χρήστης BetLaden ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κανόνες IFC 2024-25" στο Διαγωνισμός I.F.C..
  • M Forum Bot:
  • S sv_2710:
    καλησπερα παιδια , ξερει κανεις αν εχει συμβει κατι με τον Κο Ηλιακη ? εχει να
    δωσει προγνωστικα αρκετο καιρο , ελπιζω απο υγεια να ειναι καλα .
    +1
  • BetLaden BetLaden:
    Ναι καλά είναι... απλά έχει κάποια τρεξίματα που τον εμπόδισαν να γράφει τελευταία
  • T Forum Bot:
    Ο χρήστης ToniBlue ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Στοιχημα με δορυφορικη κεραια" στο Συστήματα για το στοίχημα.
  • BetLaden Forum Bot:
    Ο χρήστης BetLaden ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Πρόγραμμα IFC#21" στο Διαγωνισμός I.F.C..
    Καλησπέρα σε όλους-ες. Έχω μία ερώτηση να κάνω σκέφτηκα να βάλω θέμα αλλά είπα να ρωτήσω πρώτα εδώ. Υπάρχει κανένας λογιστής/στρια που να το βλέπει αυτό? Έχω μία πολύ απλή ερώτηση να κάνω για κάποιον που είναι λογιστής πραγματικά δεν θα του πάρει πάνω από 2-3 λεπτά να μου απαντήσει πιστεύω. Αν κάποιος/α έχει την καλή διάθεση ας απαντήσει εδώ ή ας μου στείλει μήνυμα. Ευχαριστώ!
  • BetLaden BetLaden:
    Κάνε την ερώτηση και όποιος ξέρει σου απαντά. Αν κάποιος είναι λογιστής ας το πει για να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα η απάντηση του.
    Betladen ευχαριστώ. Θα ήταν καλύτερα να γίνει ιδιωτικά αυτήν η συζήτηση αν βρεθεί κάποιος που να έχει την καλή διάθεση.
    +1
  • J Forum Bot:
    Ο χρήστης jimalex ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κάποτε το infobeto είχε δύναμη" στο Στοιχηματικές κουβέντες.
  • cosmicsports Forum Bot:
    Ο χρήστης cosmicsports ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Αναγνώριση των value bet" στο Στοιχηματικές κουβέντες.
  • BetLaden Forum Bot:
    Ο χρήστης BetLaden ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ IFC 2024-25" στο Διαγωνισμός I.F.C..
  • K Koulos87:
    Παίδες κάποιος να μου διαγράψει το ένα από τα 2 άρθρα της Σπάρτα Πράγας. Έχει περαστεί κατα λάθος δύο(2) φορές... Δεν μπορώ να το κάνω εγώ! Ευχαριστώ!
  • PANATHA PANATHA:
    Γενικα να ξερεις μπορεις και μονος σου να τα διαγραψεις....
  • PANATHA PANATHA:
    Όταν βάζετε κατά λάθος 2 φορές ένα Pick, μπείτε σε αυτό που δεν το θέλετε και πατήστε "Όχι" στο "Δημοσιευμένο".
  • K Koulos87:
    Άμα το αποθηκεύσεις όμως τελική μορφή (τελικό αποτέλεσμα) δεν μπορείς να κάνεις τπτ ξανά.
  • PANATHA PANATHA:
    Ναι αυτο που εγραψα εγω που υπαρχει στις οδηγιες ειναι για πριν το τελικό αποτέλεσμα
  • K Koulos87:
    Για αυτό ενημέρωσα για διαγραφή απο τους υπεύθυνους!
  • BetLaden BetLaden:
    ετοιμο
    BetLaden BetLaden: ετοιμο