Ακύρωση στοιχημάτων από γνωστή στοιχηματική 14 χιλιάδων ευρώ συνολικά!

Iraklis1

New Member
9 Οκτ 2024
6
3
3
Γεια σας,
Αντιμετώπισα ένα σοβαρό πρόβλημα με μια γνωστή στοιχηματική εταιρεία και θα ήθελα τη γνώμη σας. Συγκεκριμένα, στις 02/10/2024 τοποθέτησα δύο στοιχήματα σε αγώνες του Champions League, τα οποία παρακολούθησα ζωντανά. Τα στοιχήματα κέρδισαν, όμως προς μεγάλη μου έκπληξη, η στοιχηματική ακύρωσε τα κερδισμένα στοιχήματα χωρίς καμία εξήγηση. Τα χαμένα στοιχήματα, ωστόσο, παρέμειναν έγκυρα.

Αυτό που με εξοργίζει είναι ότι δεν υπήρξε καμία προηγούμενη ενημέρωση για τυχόν προβλήματα στους αγώνες ή στο σύστημα της εταιρείας. Δεν μου δόθηκαν ούτε τεχνικές ούτε λογικές εξηγήσεις για την ακύρωση, κάτι που θεωρώ απαράδεκτο.

Έχω ήδη στείλει επίσημη καταγγελία στην εταιρεία, ζητώντας εξηγήσεις και την επιστροφή των νόμιμων κερδών μου. Εάν δεν λάβω απάντηση εντός 48 ωρών, σκοπεύω να προβώ σε καταγγελία στις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές και ίσως και σε νομικές ενέργειες.

Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε άλλους; Πώς θα προτείνατε να προχωρήσω;

Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια ή συμβουλή!

• Like
Αντιδράσεις: PANATHA
Μέχρι τώρα, τι ακριβώς σου έχουν πει;

τιποτα εξεταζουν το θεμα, με πηρανε και τηλεφωνο για ταυτοποιηση και καλα. εχω 4 χιλιαρικα μεσα ακομα που ειναι σχεδονα οι καταθεσεις μου και μου ζητανε ολο χαρτια για να μου τα δωσουνε .Φυσικα τα εχω στειλει ολα και περιμενω.Αλλα για την καταγγελια ακομα περιμενω.Εννοειται οτι θα προχωρησω και στην ΕΕΕΠ για καταγγελια και μετα δικηγορος.Μιλαμε για 2 διαφορετικους αγωνες τσαμπιονς λιγκ οχι ματς β νιγηριας και τετοια ετσι?

• Like
Αντιδράσεις: magon και PANATHA

Συνημμένα

• benfica.JPG
    benfica.JPG
    92.2 KB · Προβολές : 454
  • lille.JPG
    lille.JPG
    108.2 KB · Προβολές : 449
  • ακυρωμενα κερδισμενα στοιχηματα.JPG
    ακυρωμενα κερδισμενα στοιχηματα.JPG
    177.7 KB · Προβολές : 436
Μου ακυρωσανε 9000 απο τη Λιλ και αλλα 5000 απο τη Μπενφικα.Εννοειται οτι θα κινηθω νομικα , αν δε δικαιωθω

fonbet...χεχε... καλά παιδιά.

καλα μιλαμε γινεται το σοσε. οποιος θελει ακυρωνει στοιχηματα, οποιος θελει δεν πληρωνει, οποιος θελει σου κλεινει τους λογαριασμους , οποιος θελει βαραει κανονι και τραβα να βρεις τα λεφτα σου...

και δεν ανοιγει μυτη.

καλα παντου εκει εξω τα ιδια γινονται. παρκαρεις οπου θες,οδηγας οπως θες,κανεις φασαρια,πετας σκουπιδια,καπνιζεις σε κλειστους χωρους , κανεις χουλιγκανισμους στα γηπεδα και δεν τρεχει τιποτα. δε σου κανει τιποτα κανεις.

Ελλαδισταν

Τελευταία επεξεργασία:
Τα στοιχήματα τα έριξες μόλις κέρδισαν πέναλτι οι δυο ομάδες απ'ότι καταλαβαίνω από τον χρόνο που δείχνει ο στοιχηματισμός σου και η εταιρεία ούτε πάγωσε τον στοιχηματισμό ούτε βέβαια έριξε αποδόσεις. Δύσκολο να περαστούν κερδισμένα. Εσυ τι φταις τώρα αν οι υπάλληλοι κοιμούνται; Της εταιρείας θέμα είναι που οι υπάλληλοι της είναι πιο αργοί από τους παίκτες. Απλά από την προϊστορία αντίστοιχων γεγονότων οι παίκτες μηδενίζονται (και σταμπάρονται).

• Like
Αντιδράσεις: magon
Τα στοιχήματα τα έριξες μόλις κέρδισαν πέναλτι οι δυο ομάδες απ'ότι καταλαβαίνω από τον χρόνο που δείχνει ο στοιχηματισμός σου και η εταιρεία ούτε πάγωσε τον στοιχηματισμό ούτε βέβαια έριξε αποδόσεις. Δύσκολο να περαστούν κερδισμένα. Εσυ τι φταις τώρα αν οι υπάλληλοι κοιμούνται; Της εταιρείας θέμα είναι που οι υπάλληλοι της είναι πιο αργοί από τους παίκτες. Απλά από την προϊστορία αντίστοιχων γεγονότων οι παίκτες μηδενίζονται (και σταμπάρονται).
Καμμία σχεση, δεδομένου ότι το στοιχημα της Λιλ παιχτηκε μεχρι κι ενα λεπτο πριν εκτελεστει το φαουλ που οδηγησε αργοτερα στο βαρ κι απο κει στο πεναλτι.Το αλλο ματς το επαιξα πανω στην πιεση της Μπενφικα η οποια εχανε ευκαιριες απ ο,τι εβλεπα..ειδικα η Λιλ ομως ηταν πιο καθαρο απ ολα ειχα χρονο να το ξαναπαιξω και πριν εκτελεστει το φαουλ αλλα δε το εκανα φαντασου ..Αμα δεις και τα αλλα στοιχηματα που εχουν χαθει με την ιδια λογικη παιζονται , φυσικα οσα χανονται ειναι χαμενα κι οχι ακυρα. Φυσικα ωστοσο και μου μηδενισαν το λογαριασμο εννοω εβαλαν λιμιτ αλλα ακομα κι αν αυτο δεν ειχε συμβει δε θα ξαναπαιζα σ αυτους τους κλεφτες διοτι πως να τους εμπιστευτω ξανα. Μη βιαζεσαι να κρινεις λοιπον betladen

Εγώ φίλε δεν βιάστηκα. Με μια γρήγορη ματιά σου βρήκα την λογικη της πλευράς που θα σε μπλοκάρει γιατί ακόμα και να ήσουν τόσο τυχερός να σου κάτσει και στα δύο πονταρισμα να βγει πέναλτι μόλις τα έριξες, αυτόματα γινεσαι άτυχος γιατί έχουν δικαιολογία να μην σε πληρώσουν λέγοντάς σου ότι έριξες αθέμιτο ποντάρισμα... και αντε απέδειξε μετά πόσο άτυχος ήσουν μέσα στην τύχη σου!

Αγαπητε αυτο εχει 2 οψεις οτι δε μπορει η εταιρία και τις 2 φορές να εκανε λαθος και μαλιστα σε ματς τσαμπιονς λιγκ!!!Η εταιρία δεν εκανε κάποιο λάθος , το λαθος ηταν δικό μου που τους εμπιστευτηκα.Κατι παιζεται εδω πέρα και ειναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει δόλος απο την πλευρά της εταιρίας .Ειδικά στη Λιλ σου μιλάω εντίμως επειδή το εβλεπα κι ολας ειχα χρόνο να το παιξω αλλες 2-3 φορες και πριν εκτελεστει το φαουλ διοτι υπηρξε σχετικη καθυστερηση . Φυσικα αν εχαναν τα στοιχηματα η εταιρια θα μου τα ειχε φαει κανονικα οπως και τόσα άλλα που ειχα χασει προηγουμένως..

Tι ειδους στοιχηματων ήταν;
Εγώ φίλε δεν βιάστηκα. Με μια γρήγορη ματιά σου βρήκα την λογικη της πλευράς που θα σε μπλοκάρει γιατί ακόμα και να ήσουν τόσο τυχερός να σου κάτσει και στα δύο πονταρισμα να βγει πέναλτι μόλις τα έριξες, αυτόματα γινεσαι άτυχος γιατί έχουν δικαιολογία να μην σε πληρώσουν λέγοντάς σου ότι έριξες αθέμιτο ποντάρισμα... και αντε απέδειξε μετά πόσο άτυχος ήσουν μέσα στην τύχη σου!
Δεν υπάρχει αυτό που λες απαξ και δεχθηκαν το στοίχημα είναι υποχρεωμένοι να το πληρώσουν. Θα μου πεις πως θα τους υποχρεώσει. Θα σου πω έχει μια γάτα στο twitter εν ονόματι Ολγα η οποία είναι δικηγορίνα και έχει ασχοληθεί εκτενώς με την στοιχηματική νομοθεσία. Θα της έλεγα πόσα θες να τους στείλεις ενα εξώδικο για αρχή και κάνε ότι θες να τους πάρεις αυτά και άλλα τόσα. Αυτοί πρέπει να αποδείξουν πως ήταν αθέμιτο ποντάρισμα που το αποδέχθηκαν όχι ο παίκτης που του έδιναν την απόδοση προς στοιχηματισμό!

• Like
Αντιδράσεις: goal2
Επίσης θεωρώ πως πρέπει να γίνει ένα τόπικ το οποίο θα είναι αφιερωμένο στις στοιχηματικές σε white list και black list. Οπου υπάρχει αναφορά σε στοιχηματική για ότι δεν πληρώθηκε κάποιος δεν, δεν, δεν, black list όπου δεν υπάρχει κάτι τέτοιο white list. Τώρα αν μέσα σε αυτό επιβιώσει μόνο η 365 ας είναι και ας πρόσεχαν!

• Haha
Αντιδράσεις: fairplay
Μεχρι και 45 η αγορά ήταν 3-0 και ανοιχτή εκείνος έπαιξε και 43 δεν υπάρχει ισχυρισμός λάθους είχαν δύο ολόκληρα λεπτά να ακυρώσουν το στοίχημα το οποίο το κράτησαν!

hand.JPG

Tι ειδους στοιχηματων ήταν;

Δεν υπάρχει αυτό που λες απαξ και δεχθηκαν το στοίχημα είναι υποχρεωμένοι να το πληρώσουν. Θα μου πεις πως θα τους υποχρεώσει. Θα σου πω έχει μια γάτα στο twitter εν ονόματι Ολγα η οποία είναι δικηγορίνα και έχει ασχοληθεί εκτενώς με την στοιχηματική νομοθεσία. Θα της έλεγα πόσα θες να τους στείλεις ενα εξώδικο για αρχή και κάνε ότι θες να τους πάρεις αυτά και άλλα τόσα. Αυτοί πρέπει να αποδείξουν πως ήταν αθέμιτο ποντάρισμα που το αποδέχθηκαν όχι ο παίκτης που του έδιναν την απόδοση προς στοιχηματισμό!
Αν θελεις πες το ονομα της δικηγορινας, η στειλτο μου σε π.μ.

Κοιτάξτε, αυτό το είχε πάθει με τα πέναλτυ ο παροιμιακός σιγουράκιας του φόρουμ ( που είναι ; άλλαξε νικ ; ).
Του είχανε βγάλει το στοίχημα του "palpable error" δεν τον πλήρωσαν και ήρθε εδώ και φώναζε "συμπαράσταση λαέ".
Αλλά αυτό το palpable error ισχύει εδώ και αιώνες υπέρ των μπουκ.
Αν κάποιος υπάλληλος εκεί που θέλει να γράψει Ολυμπιακός - Κουκουβάονες ο άσσος 1.5 γράψει κατά λάθος 15, είναι palpable error - δικαιούνται να ακυρώσουν τα όποια στοιχήματα στο 15.

Γίνεται και να αμφισβητηθεί η παλπαμπιά όμως. Μιά φορά ήταν ένα άλογο στο λάϊβ - σε πολλά μέτρα εμπόδια κούρσα. Το δίνουν 25 προς 1 κάπου στις αρχές της κούρσας επειδή είχε μείνει πίσω, μετά όμως αυτό κερδίζει και το βγάλανε palpable. Έγινε όμως ντόρος στο internet. Τους λέγανε "ρε σεις με τα σωστά σας το δώσατε το 25 προς 1, άντε από εκεί". Δεν ξέρω τι έγινε στο τέλος. Μάλλον δεν πληρώθηκαν οι νικητές του 25 προς 1.

Εδώ τώρα μ' αυτή την υπόθεση, πρέπει να υπάρχουν υποθέτω time stamps.
Αν μπήκε το στοίχημα πριν τη φάση του πέναλτυ της Λιλ, ποιό palpable error ; Οέο ;
Αν ακολούθησε palpable error εκ μέρους τους και δεν διέκοψαν τον στοιχηματισμό όσο γινόταν ο έλεγχος του VAR για το πέναλτυ, στα τέτοια μας και τρεις παπαγάλοι εμάς αφού είχαμε παίξει πριν και καταχωρήθηκε το στοίχημα μας.
Αν υπάρχει ΕΕΕΠ πρέπει να δικαιωθεί ο παίκτης.

Τελευταία επεξεργασία:
Θεωρείς ότι ήταν περίπτωση σιγουράκια.
Αν ήταν, τζάμπα ο θόρυβος.
Μιλάνε όμως τα time stamps (υπέρ της μιάς ή της άλλης εκδοχής).

Προγνωστικά

• 12:00
    ΣΚΑΪ
    • Καβάλα - ΠΑΣ Γιάννινα
  • 13:15
    Novasports 2HD
    • Αλμέρε Σίτι - Φέγενορντ
  • 13:30
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Αταλάντα - Ουντινέζε
  • 14:00
    Action 24
    • ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
  • 14:30
    Novasports 3HD
    • Σάλκε - Ρέγκενσμπουργκ
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Σέφιλντ Γουένσντεϊ
    Novasports Start
    • Σερκλ Μπριζ - Άντερλεχτ
  • 15:00
    Novasports 1HD
    • Μπέτις - Θέλτα
  • 15:30
    Novasports 6HD
    • Τβέντε - Άγιαξ
  • 16:00
    Novasports 2HD
    • Τότεναμ - Ίπσουιτς
    Novasports 4HD
    • Νότιγχαμ Φόρεστ - Νιούκαστλ
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • ΟΦΗ - Athens Kallithea FC
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Ρόμα - Μπολόνια
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Φιορεντίνα - Ελλάς Βερόνα
    Novasports Premier League
    • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λέστερ
    ΣΚΑΪ Hybrid
    • Asteras AKTOR Β' - Καλαμάτα
    ΣΚΑΪ Hybrid
    • Νις - Λιλ
  • 16:30
    Novasports 5HD
    • Άουγκσμπουργκ - Χόφενχαϊμ
  • 16:30
    Novasports Prime
    • Λεβαδειακός - Βόλος ΝΠΣ
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Κιλμάρνοκ - Σέλτικ
  • 17:15
    Novasports 1HD
    • Μαγιόρκα - Ατλέτικο Μαδρίτης
  • 18:30
    Novasports 3HD
    • Στουτγκάρδη - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
  • 18:30
    Novasports Premier League
    • Τσέλσι - Άρσεναλ
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Μόντσα - Λάτσιο
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • ΑΠΟΕΛ - ΑΕΛ Λεμεσού
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Ρέιντζερς - Χαρτς
  • 19:30
    Novasports 1HD
    • Βαγιαδολίδ - Μπιλμπάο
    Novasports 2HD
    • Λεγανές - Σεβίλλη
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Λαμία
    Novasports Start
    • Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ - Γκενκ
  • 20:15
    Novasports 5HD
    • Μπίρσχοτ - Κλαμπ Μπριζ
  • 20:30
    Novasports 4HD
    • Χάιντενχαϊμ - Βόλφσμπουργκ
  • 20:30
    Novasports Prime
    • ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
  • 20:45
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Μπράγκα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  • 21:45
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Ίντερ - Νάπολι
  • 21:45
    ΣΚΑΪ Hybrid
    • Λυών - Σεντ Ετιέν
  • 22:00
    Novasports 1HD
    • Ρεάλ Σοσιεδάδ - Μπαρτσελόνα
  • 22:45
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Μπενφίκα - Πόρτο
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Μερσίν - Αναντολού Εφές
    ΕΡΤ3
    • Ελλάδα - Ιταλία
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Μανίσα - Φενέρμπαχτσε
  • 17:15
    ΕΡΤ3
    • Παναθηναϊκός - Περιστέρι
  • 17:30
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Αρμάνι Μιλάνο - Βενέτσια
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Μπρέογκαν - Μπαρτσελόνα
  • 20:00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Βαρέζε - Βίρτους Μπολόνια
  • 20:15
    ΕΡΤ3
    • Ολυμπιακός - Προμηθέας
  • 22:30
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Μιλγουόκι Μπακς - Μπόστον Σέλτικς
  • Αύριο 11-11-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2024-25
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Μινεσότα Τίμπεργουλβς - Μαϊάμι Χιτ
  • 04:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2024-25
  • 11:00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • 2024 ITF World Tour Lyttos Beach Hotel
  • 12:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • Nitto ATP Finals 2024
  • 13:00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • 2024 ITF World Tour Lyttos Beach Hotel
  • 14:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Rallycross 2024
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • Nitto ATP Finals 2024
    ΕΡΤ2
    • Θέτιδα Βούλας - ΑΕΚ
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • Nitto ATP Finals 2024
  • 21:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • Nitto ATP Finals 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
    Ertzan Ertzan: :ROFLMAO::ROFLMAO: