Ανάπτυξη νέου κατασκευαστικού προγράμματος

Larry

Well-Known Member
1 Απρ 2010
1,490
1,012
113
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους,

Όπως είπα και σε άλλο θέμα, μετά τη φυγή της Bf και από αυτά που άκουγα, ο ΟΠΑΠ έγινε μονόδρομος για εμένα. Και επειδή ήθελα να μπορώ να παίζω με λίγα για πολλά, είπα να αναπτύξω το δικό μου κατασκευαστικό.
Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα τελειώματα, πιστεύω σε 2 εβδομάδες να είναι έτοιμο. Τι θα μπορεί να κάνει:

- Κατέβασμα κουπονιού από ΟΠΑΠ οποιασδήποτε ημέρας.
- Επιλογή σημείων τα οποία θα είναι σχεδόν όλα, εκτός από ειδικά σημεία (πχ αποτέλεσμα ημιχρόνου κλπ). Δηλαδή, τελικό αποτέλεσμα, σκορ, ημίχρονα-τελικά, όλα τα under-over, διπλές ευκαιρίες, σύνολο γκολ, gg-ng κλπ.
- Κατασκευή συστήματος με όρους (βασικές στήλες - όμιλοι).
- Επίσης θα υπάρχουν και κάποιοι στατιστικοί όροι, πχ συμμετρίες, εναλλαγές,άθροισμα (όπου είναι εφικτό).
-Αποθήκευση, φόρτωση στηλών, διαλογή κλπ
- Εκτύπωση στηλών σε δελτία χωρίς περιορισμούς.
-Εκτύπωση όρων σε Α4.

Γενικά ότι μπορεί να κάνει ένα κατασκευαστικό, όπως έκανε το andromeda κλπ. Αν έχει κάποιος καμία ιδέα να προστεθεί, ας την πει. Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν πράγματα να προστεθούν ακόμα.
Αν υπάρχει ενδιαφέρον για το κατασκευαστικό, στέλνετε πμ. Επίσης αναμένω παρατηρήσεις και εντυπώσεις για βελτίωση.

Ανέβασα και ένα βίντεο από τη δουλειά ως τώρα, η οποία είναι στο 70% περίπου.

http://www.mediafire.com/file/5tx949uuba268bq/pamestoixima.mp4/file

Ευχαριστώ όλους και Καλό Πάσχα.

Αν δεν το έβαλα στο σωστό σημείο, ας μετακινηθεί το θέμα.
 
Απάντηση: Ανάπτυξη νέου κατασκευαστικού προγράμματος

αχ γιατί δεν μας το περιέγραφες και με ήχο ;

Το βρίσκω πάρα πολύ ωραίο

υγ
στα συστήματα όπου το πρωτοέκανες αναφορά θα μπορούσες να το βάλεις
 
  • Like
Αντιδράσεις: SERRES
Απάντηση: Ανάπτυξη νέου κατασκευαστικού προγράμματος

αχ γιατί δεν μας το περιέγραφες και με ήχο ;

Το βρίσκω πάρα πολύ ωραίο

υγ
στα συστήματα όπου το πρωτοέκανες αναφορά θα μπορούσες να το βάλεις

Lilis, δεν έχω καλή φωνή ρε συ...

Εντάξει, μόλις τελειώσει θα κάνω την παρουσίαση με ήχο. Στα συστήματα λες ε; Δεν το είδα να κολλάει και τόσο, τέλος πάντων και εδώ θα το δουν.
 
  • Like
Αντιδράσεις: SERRES και lilis
Απάντηση: Ανάπτυξη νέου κατασκευαστικού προγράμματος

Συμμάζεψα λίγο την αρχική οθόνη, πρόσθεσα σκορ, έβαλα όλες τις στοιχηματικές επιλογές στον πίνακα των επιλογών και όπως επίσης κάποιες ευκολίες στην αναδιάταξη των στηλών σύμφωνα με τα γούστα του παίκτη.

http://www.mediafire.com/file/x39kd9q92c5jwjl/20190425_093814.mkv/file
 
  • Like
Αντιδράσεις: SERRES, BetLaden και lilis
Μπήκαν στατιστικοί όροι, διαλογή, ένωση τομή στηλών, λίγο πιο συμμαζεμενη οθόνη. Λίγα μένουν ακόμα.
 
  • Like
Αντιδράσεις: SERRES
Το έχεις προς πώληση ή θα το έχεις freeware ?
 
Το έχεις προς πώληση ή θα το έχεις freeware ?

Δεν ξέρω ακόμη.
Αρχικός σκοπός ήταν να γίνει ένα πρόγραμμα το οποίο θα γινόταν με τη συμμετοχή ενδιαφερομένων παικτών. Βασικά, ξεκίνησε από τη δική μου ανάγκη να παίξω έτσι και είπα γιατί να μη φτιάξω κάτι ωραίο που να βοηθήσει και πολύ κόσμο με την ελάχιστη τιμή; Αυτοί θα έβαζαν τις ιδέες και το τι θέλουν να κάνει ένα πρόγραμμα κατασκευαστικό και εγώ θα το υλοποιούσα και θα ζητούσα την ελάχιστη τιμή. Και δε μιλάμε για 50-100-150 ευρώ που ζητούνται στην αγορά, αλλά για μία τιμή πολύ πιο κάτω. Το έχω βάλει και αλλού αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση, που σημαίνει ότι μάλλον ο κόσμος δεν παίζει ΟΠΑΠ, ή δεν έχει ανάγκη ένα τέτοιο πρόγραμμα. Ακόμα και σε 2 πρακτορεία του ΟΠΑΠ που πήγα με 20-30 δελτία, με στραβοκοίταξαν οι πράκτορες. Ένας είπε μάλιστα "Φίλε, αν έρθεις με 30 δελτία την ώρα αιχμής του ΚΙΝΟ, δε θα στα περάσω".
Ένας ιντερνετικός φίλος που με βοήθησε θα το πάρει σίγουρα δωρεάν. Μετά δεν ξέρω, θα εξαρτηθεί. Θα ήθελα όμως να υπάρξει κόσμος να δώσει 15-20 ευρώ, ώστε να μπορέσω να συνεχίσω την ανάπτυξη. Πχ επόμενο βήμα, στατιστικά ομάδων, όπως ζήτησε κάποιος εδώ μέσα. Ή να εκτυπώνει και παιχνίδια μπάσκετ.
Σε σένα, ας πούμε, θα σου ήταν χρήσιμο ένα τέτοιο πρόγραμμα;
 
  • Like
Αντιδράσεις: SERRES
Λοιπόν μόλις χθες κατέβασα το ανδρομέδα και έμαθα τις πολύ βασικές του ιδιότητες, έφτιαξα σήμερα για χαβαλέ αυτό που σου ποστάρω έτσι για να το μάθω... Στους όρους που έβαλα ζητούσα από 3 ως 5 άσσους ή διπλα και από 1 μέχρι 3 Χ. Λοιπόν επειδή το ανδρομέδα σου βγάζει το σύστημα έχεις την ιδέα στο μυαλό σου πως έχεις δικαίωμα για 3 Χ κάτι το οποίο δεν ισχύει φυσικά.... Το Ανδρομέδα δεν σου το λέει όμως, αν θα το διαπιστώσεις, θα το διαπιστώσεις στην πορεία οπότε καλό θα ήταν να υπάρχει ένα αλέρτ του στυλ σε τόσους άσσους δεν βγαίνει σύστημα με 3 Χ αλλά μέχρι δύο μάξιμουμ! Λοιπόν θα με ενδιέφερε το πρόγραμμα σου και φυσικά θα ήθελα να μπορεί να κάνει παραπάνω πράγματα αλλά αν σου τα ζητήσω θα μου πεις και με το δίκιο σου φίλε εσύ θέλεις να σου φτιάξω κοφτήριο χρημάτων και δεν θα μου το πουλήσεις 20 ευρώ αλλά από 2000 και άνω. Τελικώς θα σου το δώσω το 20ρικο να ξέρεις αλλά θα είμαι και πάλι ανικανοποίητος και αυτό επειδή δεν μπορώ να σου πω τι θέλω. Αν θέλεις μόνο βρες κάποιο τρόπο αν γίνεται και θες να κάνεις scraping από flashscore.co.uk τα odds της 365, δίνε την δυνατότητα αν γίνεται (δεν ξέρω αν όντως γίνεται) να δίνεις την βαρύτητα των σημείων με ποσοστά δηλαδή όταν βλέπω ότι ένα ματς καλύπτεται με 80% στον άσσο δώσε μου την δυνατότητα να μετατρέπω το 80% του άσσου σε περισσότερα δελτία και τέλος δίνει την επιλογή αν μπορείς και αυτό να κάνεις dutching τις στήλες. Επίσης τη δυνατότητα αποθήκευσης συστημάτων στον χρήστη. Τέλος πρέπει να γράψεις ένα πολύ εύκολο σε κατανόηση pdf γιατί εγώ είμαι 42 χρονών για παράδειγμα και θεωρώ πως το 80% της ηλικίας μου ούτε καν ξέρει τι είναι κόντρα όμιλοι-υπερόμιλοι κτλ.

25799
 
Σε ευχαριστώ για την απάντηση αρχικά.
Να τα πάρουμε ένα-ένα :
1. Ναι, το Ανδρομέδα, αλλά και τα άλλα πιστεύω, δε σε ενημερώνουν για το ότι δεν υπάρχουν 3Χ στην πραγματικότητα. Και γνώμη μου είναι ότι σωστά δεν το βάζουν, καθώς δεν ξέρουν τι θα ζητούν οι βασικές στήλες. Παράδειγμα, έστω έχω το ίδιο σύστημα και ίδιες βασικές που έχεις εσύ. Αν ζητήσω να περάσουν 1 από τις 2 βασικές στήλες, τότε μια χαρά ισχύει. Βέβαια και εσύ έχεις δίκιο με την επισήμανσή σου. Αυτό που μπορώ να φτιάξω, είναι να μπορείς να βλέπεις πόσο παίζουν τα σημεία σου στις συνολικές στήλες.
2. Το πρόγραμμα αυτό, φτιάχτηκε βασικά για να καλύψει την ανάγκη του παίκτη να παίζει με σύστημα αλλά και να μπορεί να εκτυπώνει (κάτι που ο o.p.a.p το είχε κάνει απαγορευτικό, αφού για να συμπληρώσεις αρκετά δελτία με πολλά ματς ήθελε χρόνο πολύ). Το scraping σαφώς είναι κάτι ξεχωριστό από το ίδιο το κατασκευαστικό και ναι, είναι κάτι που θέλει δουλειά.
3. Αυτό που γράφεις για να έχεις την εποπτεία των σημείων, θα το φτιάξω. Παράδειγμα, όταν παίζεις 3 διπλές του 1Χ στο πλήρες, έχεις 8 στήλες και κάθε σημείο 1 ή Χ παίζει εξίσου, άρα 50%. Αν παίξεις με βασικές και μειωθεί, τότε κάποια σημεία θα παίζουν περισσότερο. Αυτό θα μπορείς να το δεις και να το διορθώσεις αν θες. Πώς; Τροποποιώντας τις βασικές στήλες.
4. Δεν καταλαβαίνω το dutching. Δεν είναι αυτό που μοιράζεις τα λεφτά σου σε όλα τα σημεία για σίγουρο κέρδος; Πώς θα το πετύχεις αυτό όταν στον o.p.a.p έχεις πολλαπλάσια του 0,25; Εκτός και αν μιλάς εκτός o.p.a.p .
5. Βοήθεια με pdf θα γραφτεί σίγουρα.
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: SERRES
Είναι λίγο πολύπλοκη η χρήση του κατασκευαστικού προγράμματος για κάποιον που δεν το γνωρίζει καν. Εγώ ας πούμε μπορώ κατά κάποιο τρόπο να το χρησιμοποιήσω τα πολύ βασικά του, επειδή χρησιμοποιούσα κάποτε κατασκευαστικό πρόγραμμα για ιπποδρομίες για να μπορώ να βγάζω μειωμένες στήλες για να βρω 6 παρολί νικητές ιπποδρομιών. Όταν κάποιος δεν έχει ιδέα απο κατασκευαστικά, θα υποπέσει πολλές φορές στην περίπτωση να νομίζει πως έχει μία στήλη παιγμένη και εκεί που θα νομίζει πως το έπιασε θα διαπιστώνει τελικά πως η κερδισμένη στήλη δεν ήταν παιγμένη, γιατί δεν έκανε τον πολύ απλό λογικό συνειρμό πως εφόσον ζητάς μίνιμουμ τρεις άσσους δεν μπορείς παράλληλα να ζητάς και 3 Χ σε σύστημα 5 αγώνων. Θα έχεις μάξιμουμ δύο Χ. Αν τη στιγμή που τσεκάριζε όμως στη 1η ομάδα από 3 ως 5 πήγαινε στην 2η ομάδα και τσεκάριζε από 1 ως 3 και του έσκαγε pop up πως δεν είναι εφικτό θα αναρωτιόταν γιατί, θα έψαχνε να δει που έκανε το λάθος και θα το έβρισκε. Τώρα το αν θα έβλεπε ένας παίκτης πως πχ η μία ομάδα παίζεται 10 φορές και η άλλη 5 δεν θα του λέει και πάρα πολλά εκτός από το ότι στις 15 στήλες που έχεις βγάλει για σύστημα οι άσσοι συμμετέχουν 10 φορές και τα Χ 5 φορές.

Να σου πω κάτι κατά την προσωπική μου άποψη. Θεωρώ πάρα πολύ δύσκολο κάποιος να μπορέσει να κερδίσει στην διάρκεια του χρόνου στον ΟΠΑΠ και αυτοί που μπορούν να κερδίζουν στον ΟΠΑΠ την στιγμή που σου γράφω δεν θα χρειαστούν το πρόγραμμα σου. Κερδίζουν ήδη! Εφόσον έχουν φτάσει στο σημείο να μπορούν να ξεπεράσουν τον σκόπελο της γκανιότας που αγγίζει το 15% και άνω σημαίνει πως είναι ήδη πάρα πολύ ψαγμένοι. Άντε να το πάρουν, απλώς για να το πάρουν και να δημιουργήσουν κανα funbet του στυλ θυσιάζω 20 ευρώ το ΣΚ για να κυνηγήσω 200 ή 300 χιλιάδες.

Αυτό το προγραμματάκι είναι να το χρησιμοποιήσουν αυτοί που χάνουν στις διαδικτυακές εταιρίες μήπως μπορέσουν και έρθουν στα ίσα τους γιατί στον ΟΠΑΠ αποκλείεται να μπορέσουν να κερδίσουν όταν στην 365 είναι αρνητικοί. Οπότε εκεί τίθεται το θέμα του dutching Το Dutching είναι ο υπολογισμός πονταρίσματος της κάθε στήλης ουτώς ώστε όποια στήλη και να κάτσει να πληρωθείς το ίδιο ποσό με μία πολύ μικρή απόκλιση.

Θα μου πεις θα κάθονται να κόβουν μονόστηλα; Εγώ το έκανα για να κόβω 20 μόνοστηλα σε 14αδα κάθε ΣΚ ως funbet.

Αυτό το πρόγραμμα είναι να το χρησιμοποιήσουν περισσότερο ήδη άτομα που παίζουν στοίχημα και έχουν γίνει ένα με τον κουβά, μήπως και μπορέσουν να αλλάξουν την κατάσταση. Δεν θα κάτσει κάποιος που έχει το στοίχημα για πλάκα να ασχοληθεί με αυτό. Θα ασχοληθεί κάποιος που είναι άσχετος αν δει πως υπάρχουν τύποι οι οποίοι χρησιμοποιώντας το βγάζουν λεφτά. Διαφορετικά δύσκολο!

Το ξέρω πως εσύ το κάνεις για τον ΟΠΑΠ για να σκας με έτοιμα δελτία αντί να τα γράφεις εσύ ένα ένα, αλλά φιλικά σου λέω μην το βλέπεις σαν κάτι για να το χρησιμοποιήσεις για τον ΟΠΑΠ. Ο τζογαδόρος έχει συνήθειες που δεν τις κόβει εύκολα. Πιο εύκολα κόβεται το τζιγάρο παρά ο τζογαδόρος τις συνήθειες του. Οταν ο τζογαδόρος έχει στην λογική του παίζω ζητούμενα και μου έρχεται μία η άλλη είναι δύσκολο να το γυρίσει στα συστήματα και στο να ψαχθώ και να διαβάσω μήπως ανατρέψω την κατάσταση. Στον ΟΠΑΠ όμως παίζουν τζογαδόροι, είναι πολύ λίγοι εκείνοι που παίζουν ΟΠΑΠ και κερδίζουν. Εγώ φιλικά σου τα λέω αυτά
 
Δε διαφωνώ με αυτά που λες. Στο πρώτο ποστ έγραψα "πας με λίγα για πολλά". Αν έχεις κεφάλαιο, σε καμία περίπτωση δε θα παίξεις 6άδες και 8άδες. Πήγαινε μονά αποδεκτά. Με 5-10 ευρώ την εβδομάδα, δε μπορεί να γίνεις εκατομμυριούχος.
Επίσης, αν παίζεις με αυτό τον τρόπο σε εταιρίες, μπορείς να κάνεις και cashout, αν λήξουν ας πούμε τα 5 από τα 6 ματς που έχεις παίξει και είσαι μέσα στα λεφτά ακόμα.
 
  • Like
Αντιδράσεις: s-t-x-m-a και SERRES
Επίσης, αν παίζεις με αυτό τον τρόπο σε εταιρίες, μπορείς να κάνεις και cashout, αν λήξουν ας πούμε τα 5 από τα 6 ματς που έχεις παίξει και είσαι μέσα στα λεφτά ακόμα.
Μια ερωτιση με το cashout,αν εχω παιξει 100 στηλες και μια εχει 5αρι και εχω.ενα αγωνα ακομη εστω.. Χ..τον 6κτο,ποτε κανω cashout ?μπορω πριν αρχισει ο αγωνας η πρεπει να εχει αρχισει?Ακομη οταν το κανω πρεπει να ειναι ακομα Χ η μπορω και αν το σκορ ειναι π.χ 1-0?
 
Μια ερωτιση με το cashout,αν εχω παιξει 100 στηλες και μια εχει 5αρι και εχω.ενα αγωνα ακομη εστω.. Χ..τον 6κτο,ποτε κανω cashout ?μπορω πριν αρχισει ο αγωνας η πρεπει να εχει αρχισει?Ακομη οταν το κανω πρεπει να ειναι ακομα Χ η μπορω και αν το σκορ ειναι π.χ 1-0?

Λογικά όποτε θες. Αρκεί να μην είναι σε βάρος σου το αποτέλεσμα και πάρεις ψίχουλα.
 
Λογικά όποτε θες. Αρκεί να μην είναι σε βάρος σου το αποτέλεσμα και πάρεις ψίχουλα.
Διευκρινιση,μπορω και πριν τον εκτο αγωνα δηλαδη εχω πιασει τα πεντε και ο εκτος αρχιζει μια ωρα μετα ,κανω cashout ?
 
φυσικά μπορείς ....

Μιας και μιλάμε για cashout πριν την έναρξη , εχω παρατηρήσει ότι συνήθως δουλέυει σαν ακύρωση δλδ σου επιστρέφουν τα λεφτά σου πίσω, αλλά μερικές φορές όχι , δλδ σαν να παίζεις το ανάποδο αποτέλεσμα και έχεις την γκανιότα μεσα... δεν το κάνω συχνά και δεν έχω καταλάβει αν είναι θέμα αγώνα η βοοκ.
 
Δε διαφωνώ με αυτά που λες. Στο πρώτο ποστ έγραψα "πας με λίγα για πολλά". Αν έχεις κεφάλαιο, σε καμία περίπτωση δε θα παίξεις 6άδες και 8άδες. Πήγαινε μονά αποδεκτά. Με 5-10 ευρώ την εβδομάδα, δε μπορεί να γίνεις εκατομμυριούχος.
Επίσης, αν παίζεις με αυτό τον τρόπο σε εταιρίες, μπορείς να κάνεις και cashout, αν λήξουν ας πούμε τα 5 από τα 6 ματς που έχεις παίξει και είσαι μέσα στα λεφτά ακόμα.
Το "με λίγα για πολλά" δεν υπάρχει. Γιατί μέχρι να σου κάτσουν τα πολλά θα έχεις χάσει ακόμη περισσότερα. Από τη στιγμή που έχεις τον χρόνο και την όρεξη, σκοπός είναι να αναπτύξεις ένα πρόγραμμα που να σου δίνει πλεονέκτημα απέναντι στους άλλους και οχι να σπαταλάς όλη σου την ενέργεια σε κάτι που αποδεδειγμένα δεν δουλεύει. Όταν παίζεις στον ΟΠΑΠ με 15% γκανιότα, όπως και να τις αναπτύξεις τις στήλες σου πάλι 15% θα χάνεις. Όταν θα βρείς τον τρόπο να κερδίζεις την γκανιότα τότε θα καταλάβεις πως όλα αυτά τα συστήματα πονταρίσματος είναι επικό χάσιμο χρόνου.
 
φυσικά μπορείς ....

Μιας και μιλάμε για cashout πριν την έναρξη , εχω παρατηρήσει ότι συνήθως δουλέυει σαν ακύρωση δλδ σου επιστρέφουν τα λεφτά σου πίσω, αλλά μερικές φορές όχι , δλδ σαν να παίζεις το ανάποδο αποτέλεσμα και έχεις την γκανιότα μεσα... δεν το κάνω συχνά και δεν έχω καταλάβει αν είναι θέμα αγώνα η βοοκ.

Δηλαδή
φυσικά μπορείς ....

Μιας και μιλάμε για cashout πριν την έναρξη , εχω παρατηρήσει ότι συνήθως δουλέυει σαν ακύρωση δλδ σου επιστρέφουν τα λεφτά σου πίσω, αλλά μερικές φορές όχι , δλδ σαν να παίζεις το ανάποδο αποτέλεσμα και έχεις την γκανιότα μεσα... δεν το κάνω συχνά και δεν έχω καταλάβει αν είναι θέμα αγώνα η βοοκ.

Από τη στιγμή που οι αποδόσεις, δεν έχουν αλλάξει δραματικά για κάποιο λόγο, θα είναι σα να παίρνεις μονάδα στο τελευταίο ματς. Παράδειγμα:
Έχω παίξει 9άδα με απόδοση 3.000 με 1 ευρώ. Έχω πιάσει τα 8 και περιμένω το 9ο, το οποίο είναι το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ παιγμένο άσσο με απόδοση 2.00. Αρα, έχω απόδοση 1500 ως τώρα. Αν πάω για cashout, 1500 θα πάρω.
Σενάριο: Ο Μέσσι τραυματίζεται σε τροχαίο, 3 ώρες πριν το ματς. Η απόδοση πάει στο 3.00, άρα το Χ2 στο 1.50. Επειδή πλέον η πιθανότητα χειροτέρεψε σε βάρος σου, θα πάρεις λιγότερα.Πόσα; Θα στο εξηγήσω μαθηματικά.
Στην α' περίπτωση, το Χ2 είναι περίπου στο 2.00 η απόδοση. Άρα, αν παίξεις 1500 ευρώ, θα πάρεις σε κάθε περίπτωση 3.000. Που σημαίνει 3000 -(1.500+1) = 1499, περίπου τόσα θα σου δώσει η εταιρία στο cashout.
Στη β' περίπτωση, το Χ2 έχει 1.50, άρα θες 2.000 για κάλυψη και επιστροφή 3.000. Άρα κέρδος 3000-(2.000+1) = 999. Τόσα είναι το cashout στη β' περίπτωση.
Αν είσαι μάγκας και το αφήσεις να παίξει το ματς και βάλει ο δόντιας γκολ στη Ρεάλ και πέσει ο άσσος στο 1.40 (και 3.00 το Χ2) , κάνεις επί τόπου cashout με περίπου 2.000 κέρδος.
Τα νούμερα είναι στο περίπου πάντα, αν κάνω λάθος διορθώστε με.
 
Το "με λίγα για πολλά" δεν υπάρχει. Γιατί μέχρι να σου κάτσουν τα πολλά θα έχεις χάσει ακόμη περισσότερα. Από τη στιγμή που έχεις τον χρόνο και την όρεξη, σκοπός είναι να αναπτύξεις ένα πρόγραμμα που να σου δίνει πλεονέκτημα απέναντι στους άλλους και οχι να σπαταλάς όλη σου την ενέργεια σε κάτι που αποδεδειγμένα δεν δουλεύει. Όταν παίζεις στον ΟΠΑΠ με 15% γκανιότα, όπως και να τις αναπτύξεις τις στήλες σου πάλι 15% θα χάνεις. Όταν θα βρείς τον τρόπο να κερδίζεις την γκανιότα τότε θα καταλάβεις πως όλα αυτά τα συστήματα πονταρίσματος είναι επικό χάσιμο χρόνου.

Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι πλέον, που δε μπορούν να διαθέσουν ένα σεβαστό κεφάλαιο για να παίξουν μονά αποδεκτά προφανώς, όπως λες.
Έχω ασχοληθεί πολλά χρόνια με τα μαθηματικά των τυχερών παιχνιδιών και πρέπει να σου πω ότι η γκανιότα του opap είναι ανίκητη. Αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορώ να ρίξω τον οβολό μου ελπίζοντας σε κάποια κέρδη.
Προκειμένου να παίξω τζόκερ, προτιμώ να παίξω στοίχημα με τριπλές παραλλαγές και να προσπαθήσω να μειώσω το πλήρες έτσι που να φαίνεται λογικό σε μένα. Όχι, γιατί θεωρώ το τζόκερ κατευθυνόμενο, αλλά γιατί μπορώ να πω στο στοίχημα "θέλω στις 8 τριπλές, 4 άσσους, 2 χι και 2 διπλά". Και να μη με νοιάζει ποιά ματς θα είναι αυτά. Στο τζόκερ δε μπορείς να προβλέψεις τίποτα. Συν του ότι στο τζόκερ τα παίρνει όλα ο πρώτος και οι άλλοι τίποτα. Κάνε μία δοκιμή, επίλεξε κάθε Κυριακή όχι 5, αλλά 25 αριθμούς και κράτα στατιστική κάθε πότε πέφτεις μέσα στα 25.
 
  • Like
Αντιδράσεις: s-t-x-m-a και fairplay
Δηλαδή


Από τη στιγμή που οι αποδόσεις, δεν έχουν αλλάξει δραματικά για κάποιο λόγο, θα είναι σα να παίρνεις μονάδα στο τελευταίο ματς. Παράδειγμα:
Έχω παίξει 9άδα με απόδοση 3.000 με 1 ευρώ. Έχω πιάσει τα 8 και περιμένω το 9ο, το οποίο είναι το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ παιγμένο άσσο με απόδοση 2.00. Αρα, έχω απόδοση 1500 ως τώρα. Αν πάω για cashout, 1500 θα πάρω.
Σενάριο: Ο Μέσσι τραυματίζεται σε τροχαίο, 3 ώρες πριν το ματς. Η απόδοση πάει στο 3.00, άρα το Χ2 στο 1.50. Επειδή πλέον η πιθανότητα χειροτέρεψε σε βάρος σου, θα πάρεις λιγότερα.Πόσα; Θα στο εξηγήσω μαθηματικά.
Στην α' περίπτωση, το Χ2 είναι περίπου στο 2.00 η απόδοση. Άρα, αν παίξεις 1500 ευρώ, θα πάρεις σε κάθε περίπτωση 3.000. Που σημαίνει 3000 -(1.500+1) = 1499, περίπου τόσα θα σου δώσει η εταιρία στο cashout.
Στη β' περίπτωση, το Χ2 έχει 1.50, άρα θες 2.000 για κάλυψη και επιστροφή 3.000. Άρα κέρδος 3000-(2.000+1) = 999. Τόσα είναι το cashout στη β' περίπτωση.
Αν είσαι μάγκας και το αφήσεις να παίξει το ματς και βάλει ο δόντιας γκολ στη Ρεάλ και πέσει ο άσσος στο 1.40 (και 3.00 το Χ2) , κάνεις επί τόπου cashout με περίπου 2.000 κέρδος.
Τα νούμερα είναι στο περίπου πάντα, αν κάνω λάθος διορθώστε με.
Οταν εχεις πιασει 8/9 και εχεις μεχρι τωρα επιβεβαιωμενη αποδοση 1500 αν πατησεις κασαουτ εχω την εντυπωση οτι δε θα σου δωσει 1500 αλλα λιγοτερα .Θα σου δωσει το 85% του 1500 , δλδ 1275 ....

Δεν ειμαι απολυτος αλλα το ειχα τσεκαρει παλιοτερα και μου βγαινε καπου στο 83, 85, 87% ....
 
Οταν εχεις πιασει 8/9 και εχεις μεχρι τωρα επιβεβαιωμενη αποδοση 1500 αν πατησεις κασαουτ εχω την εντυπωση οτι δε θα σου δωσει 1500 αλλα λιγοτερα .Θα σου δωσει το 85% του 1500 , δλδ 1275 ....

Δεν ειμαι απολυτος αλλα το ειχα τσεκαρει παλιοτερα και μου βγαινε καπου στο 83, 85, 87% ....

Σε ένα δίκαιο κόσμο, θα έδινε 1500. Αλλά μπαίνει και η γκανιότα του αντίθετου σημείου, δηλ. το Χ2 της Ρεάλ, που δε θα είναι 2.00 αλλά περίπου 1.80, οπότε και θα χρειαστει μεγαλύτερο κεφάλαιο για κάλυψη.
 

Προγνωστικά

    • Δεν υπάρχουν ποδοσφαιρικές αθλητικές μεταδόσεις σήμερα
  • 20:00
    Novasports Start
    • Ζάλγκιρις Κάουνας - Αρμάνι Μιλάνο
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα
  • 21:30
    Novasports 5HD
    • Μπασκόνια - Αναντολού Εφές
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Παρτίζαν - Ολυμπιακός
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Βιλερμπάν - Μονακό
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 01:05
    Novasports 4HD
    • Arizona - Clemson
  • 01:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Ατλάντα Χοκς - Μπόστον Σέλτικς
  • 01:35
    Novasports 5HD
    • San Diego St. - UCONN
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Νιου Ορλίνς Πέλικανς - Μιλγουόκι Μπακς
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • PANATHA PANATHA:
    Είδες ριπλέι?
  • Ertzan Ertzan:
    ναι
  • PANATHA PANATHA:
    Η Φενέρμπαχτσε επιθυμούσε να πάρει αναβολή το ντέρμπι της 7ης Απριλίου με την Γαλατάσαραϊ για το τουρκικό Super Cup ελέω... Ολυμπιακού, όμως το συγκεκριμένο αίτημά της δεν έγινε αποδεκτό από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.
  • PANATHA PANATHA:
    Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας (TFF) ενημερώσε και τους δύο συλλόγους πως
    αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική ημερομηνία λόγω του φορτωμένου αγωνιστικού προγράμματος των ομάδων.
  • Ertzan Ertzan:
    Θα το έγραφα το πρωί αλλά από το κινητό δεν ήρθε. Οι αλλόθρησκοι όπως ήταν φυσιολογικό είπαν πως δεν θα δεχτούν την αναβολή του αγώνα. Οι δικοί μας έκαναν αίτηση για αναβολή και απότι διάβασα έλεγαν να γίνει ο αγώνας με την λήξη του πρωταθλήματος όμως η Ομοσπονδία που έχει χεστεί πάνω της και ακόμα να βγάλει την απόφαση για τις "τιμωρίες" δεν το έκανε αποδεκτό.
  • Ertzan Ertzan:
    Η Fenerbahce είναι η ομάδα που μάζεψε τους περισσότερους πόντους στην Ευρώπη αλλά δεν το βλέπουν έτσι δεν πειράζει όμως είναι μεγάλος ο θεός
  • PANATHA PANATHA:
    Δειχνει ο ΑΝΤ1 F1 την Κυριακή το πρωι??
  • Ertzan Ertzan:
    Νομίζω μόνο το plus θα το έχει
  • PANATHA PANATHA:
    ρε τα λαμογια....
  • Ertzan Ertzan:
    είχε προσφορά μέσω της ΔΕΗ για 9 μήνες δωρεάν πριν 1 μήνα
  • PANATHA PANATHA:
    ναι το ξερω....
  • PANATHA PANATHA:
    κ μαγνητοσκόπηση το δείχνει ο Αντ1 το ελεύθερο κανάλι στης 17:00
  • PANATHA PANATHA:
    Αγγλία - Βραζιλία 0-0 στο 36......Over 0,5 στο πρωτο μερος
  • PANATHA PANATHA:
    Απόδοσ
    η @31.0
  • M Forum Bot:
    Ο χρήστης MrChow ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Maurice Moss Tips" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Ertzan Ertzan:
    συνεχίζει η προσφορά της ΔΕΗ για Αντέννα plus νομίζω μέχρι 14 Απριλίου
  • Ertzan Ertzan:
    Λίγες μέρες πριν την συνέλευση της Fenerbahce βγήκε στην φόρα η συνάντηση που είχε ο Hugh Dallas με τους διαιτητές και οι συνομιλίες για τον αγώνα Galatasara-Antalyaspor όπου εκεί ο διαιτητής του VAR παραδέχεται πως έκανε λάθος στο πέναλτι που πήρε ο παίκτης της Γαλατσαραϊ όπου στην ουσία το είπε πως "βούτηξε" ο παίκτης στην μικρή επαφή που είχε που δεν ήταν για πέναλτι. Γι'αυτήν την φάση είχε μιλήσει και ο Πρόεδρος μας όπου είπε αυτά που συμβαίνουν και η Ομοσπονδία τον έβγαλε ψεύτη, ωραία πράγματα
  • S Forum Bot:
    Ο χρήστης std157489 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Φοιτητική Έρευνα για το Λιανικό Εμπόριο" στο Καφενείο.
  • PANATHA PANATHA:
    Μονο ο Τζαβελας θα μπορουσε να φαει κοκκινη καρτα χωρις να παιζει....πραγματικα ειναι ηλιθιο το παιδι...
  • Ertzan Ertzan:
    το είχε παίξει στοίχημα γι'αυτό :p
  • PANATHA PANATHA:
    Πραγματικα απορω....αφου σε καθε ματς ειναι με νευρα γιατι δεν το κοβει το ρημαδι και να ξεκινησει το ψαρεμα....
  • PANATHA PANATHA:
    Σε λιγο θα το καρφωσει ο Φωτης....
  • PANATHA PANATHA:
    Δεν γινονται αυτα....
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
    Ertzan Forum Bot: Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)"...