Ανακοίνωση: Νέα Υπηρεσία Live Betting Στο Chat Του Infobeto

#Infobeto

Active Member
6 Μαρ 2018
140
136
43
Το Infobeto εξελίσσεται διαρκώς, όπως άλλωστε αρμόζει στις ημέρες μας και σας προσφέρει μία νέα υπηρεσία live betting, στις ώρες αιχμής των αγώνων του Σαββατοκύριακου.

Μετά το νέο και σύγχρονο στοιχηματικό forum μας, που πλέον έχει πολλές δυνατότητες, με κορυφαίο ενσωματωμένο chat το οποίο παίζει και στην κεντρική σελίδα από κοινού, ήρθε η ώρα για το βήμα παραπάνω.

Νέα υπηρεσία Live Betting στο Infobeto
Το Live Betting (ή αλλιώς ζωντανός στοιχηματισμός) αποτελεί πλέον την πιο διαδεδομένη μορφή στοιχηματισμού. Τα τελευταία έτη κερδίζει την εκτίμηση ολοένα και περισσότερων παικτών του στοιχήματος, αφενός γιατί προκύπτουν μεγάλες στοιχηματικές ευκαιρίες, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να δεις-εκτιμήσεις πριν ποντάρεις και αφετέρου γιατί δημιουργεί έντονα συναισθήματα και ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη.

Το live betting μπορεί να αποτελέσει ένα δυνατό «όπλο» στα χέρια του παίκτη του στοιχήματος, εφόσον (βέβαια) χρησιμοποιηθεί σωστά.

Στο Infobeto θα βρεις τους κατάλληλους ανθρώπους (tipsters) ώστε να σε καθοδηγήσουν και να σου μάθουν τα μυστικά του live betting.

Φυσικά, χρειαζόμαστε στο πλευρό μας όλους εσάς, καθώς (πάντα)μέσα από την συνεργασία προκύπτουν θετικά αποτελέσματα.

Το infobeto σας ανακοινώνει και σας προσκαλεί να συμμετάσχετε και εσείς στο live betting:

Σάββατο 21/09/2019: 16.30 – 19.00 live betting με Premier League-Bundesliga-Αγγλιδούλες παρέα με τον έμπειρο tipster μας Tsioko και σύσσωμη την ομάδα του Infobeto.

Κυριακή 22/09/2019: 16:00 – 18:00 live betting με Serie A και Premier League με Tsioko.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετάσχετε στο live betting αποτελεί η δωρεάν εγγραφή στο forum (δείτε την παρακάτω εικόνα) ώστε να έχετε πρόσβαση στο chat του Infobeto (συνδέονται αυτόματα).
1568978106032.png
 

Σχετικά με εμάς

  • Η κοινότητα του infobeto θεωρείται σημείο συνάντησης των παικτών και των ανθρώπων της αγοράς των τυχερών παιχνιδιών για διαβουλεύσεις, συμβουλές, ενημερώσεις, ανταλλαγές πληροφοριών, επίλυσης προβλημάτων με εταιρείες κλπ. Είμαστε υπερήφανοι που διαθέτουμε το μεγαλύτερο forum τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως και δουλεύουμε καθημερινά για να κρατάμε υψηλό το επίπεδο της κοινότητάς μας.

Μενού χρήστη

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
    Forum Bot: Ο χρήστης cosmicsports ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Αμοιβαίο στοίχημα - το καλύτερο...