Ανταλλαγή απόψεων με έναν trader

Απάντηση: Ανταλλαγή απόψεων με έναν trader

To arb γενικά δεν το θέλουν οι εταιρίες..
 
Απάντηση: Ανταλλαγή απόψεων με έναν trader

Καλημερα. Τι εννοείς αποδόσεις "εκτός αγοράς"; Ισως το εχεις απαντησει και με συγχωρεις που το ξαναρωτάω.

Υποψιάζομαι ότι εννοείς αποδόσεις μίας Εταιρίας που δεν συμβαδίζουν (καθόλου) με αυτες όλων των αλλων Εταιριών. Ισχύει;
Αν εννοείς αυτό, τότε γιατί είναι "κακό" να ποντάρει κάποιος σε αυτές. Ο παίκτης απλά "τις βρίσκει", δεν τις ορίζει όμως αυτός.
Δηλαδη αν ενα over/under προσφερεται παντου 1,85/1,85 και εγώ βρω πχ το over κάπου στο 2,10, που ειναι το κακό να το πονταρω; Δεν είμαι εγω αυτός που έθεσα το over στο 2,10. Αν είναι λάθος το 2,10, δεν το διεπραξα εγώ.

Αλλη ερωτηση: υπάρχουν "διαυλοι επικοινωνίας" ανάμεσα στις Εταιρίες όταν υποψιαζονται "περιεργη συμπεριφορα" παικτών; Το λογικό είναι να υπάρχει, αλλα προσοχή: υπάρχουν τα "ευαισθητα προσωπικά δεδομένα" και εκεί προκυπτει ζήτημα. Υποθετω ότι δεν μπορεις να παραδεχθείς ανοικτά ότι γίνεται αυτό. Κατανοητό.

Τέλος, αναρωτιέμαι πως "βλεπουν" εμάς του παίκτες οι Εταιρίες. Σαν το αντίπαλο δεος; Σαν τον πελάτη που πρέπει να του τα πάρουν;
Σε ότι αφορα εμένα πάντως, αντίθετα με αυτα που λένε πολλοί παίκτες, εγώ τις Εταιρίες γενικά ΔΕΝ τις θεωρώ "αντιπάλους" μας.

Καλησπερα
το εκτος αγορας σημαινει οτι αν εχω σετ αποδοσεων στο ολυμπιακος - παο ( τυχαια επιλογη ομαδων ) 1.90 - 1.90 και λογω σφαλματος δεν μπορει να γινει update στις αποδοσεις
και οι πραγματικες εκεινη την στιγμη ειναι 2.70-1.40 τοτε ειμαι εκτος αγορας για καποια δευτερολεπτα- λεπτα - οπως ειναι φυσιολογικο εκεινοι που θα χτυπησουν εκεινη την στιγμη
δεν γινετε να πληρωθουν την λαθος αποδοση και το αντιθετο βεβαια για εκεινους που θα επιλεξουν το 1.90 στον ασσο ενω η πραγματικη τιμη ειναι 2.70
Νομιζω οτι το καταλαβαινετε ολοι αυτο.
Οι επαγγελματιες του ειδους που παντα εχουν 3-4 tabs ανοιχτα ξερουν πολυ καλα ποια ειναι η real price του εκαστοτε γεγονοτος.

Στο 2ερο σκελος της ερωτησης -- υπαρχει τροπος επικοινωνιας αλλα οχι οπως το οριζεις ( με share δηλαδη προσωπικων πληροφοριων ).Αυτο γινετε σε σπανιες περιπτωσεις και μονο οταν υπαρχουν υποψιες
για fraud ( ξεπλυμα μαυρου χρηματος / εμπλοκης σε πιθανα υποπτα παιχνιδια κτλ ).

Στο 3ο μερος της ερωτησης σου - δεν μπορω να μιλησω γενικα και αοριστα - θα μιλησω ομως με βαση τα οσα εχω δει και οσα λαμβανω απο συνεργατες σε high level εταιρειες.
Καμια απο αυτες δεν το βλεπει σαν αντιπαλο δεος και τα σχετικα που αναφερεις. Δεν χρειαζετε να το αναλυσω παραπανω .
 
Απάντηση: Ανταλλαγή απόψεων με έναν trader

Όταν ενας παιχτης επιλεγει pre-game αποδοσεις(μονά με πονταρισμα εως 300 ευρω) που ειναι 'εντος αγορας' αλλα μετα από καποιο χρονικο διαστημα και μεχρι την εναρξη των αγωνων οι περισσοτερες απ αυτές σημειωνουν μικρη ή μεγαλη πτωση,ο παιχτης αργα ή γρηγορα τρωει λιμιτ?


αν το κανει 15 φορες και τις 15 φορες η αποδοση παει υπερ του και το δω και το ελεγξω , περιμενεις να το θεωρηση τυχαιο γεγονος ?
Θελω να πω μ αυτο οτι η απαντηση δεν μπορει να ειναι απλη και εξαρτατε πληρως απο την εικονα που δειχνει ο πελατης
προσωπικα παντως ειναι πολυ σπανιο φαινομαι 1/20 να περιοριστει τετοιου ειδους παιχτης και αυτο γιατι αν μπορει και προβλεπει την ταση
δεν χρειαζετε σοφτ μπουκ αλλα παει ανταλλακτηριο και τελειωνει
 
  • Like
Αντιδράσεις: grosan και tasos1407
Απάντηση: Ανταλλαγή απόψεων με έναν trader

Εμένα μου αρέσει η λογική, πας να εκμεταλλευτείς το λάθος μου, παίρνεις δρόμο.

Δλδ ένα σούπερ μάρκετ που από λάθος πουλάει τα μαρούλια αντί για 1 ευρώ το κιλό, 10 λεπτά, ας βρει τους πελάτες που τα πήραν και να τους δώσει πόρτα.

επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω το αρμπινγκ ή το βάλιου μπέτινγκ (με την έννοια του χτυπάω τις αποδόσεις εκτός αγοράς), επηρεάζουν την κατάσταση της εταιρίας. Δλδ αν εγώ κερδίσω 500 ευρώ από ξεχασμένο σημείο, θα καταστραφούν δλδ;


δεν ξέρω τι συμβαίνει σε άλλες χώρες αλλά πραγματικά στην ελλάδα οι μαγκιές γίνονται γτ θες δεν θες εκεί θα παίξεις, γτ ο ΟΠΑΠ είναι ο ΟΠΑΠ με όλα τα στραβά του. Αν ήταν σοβαρός ο ΟΠΑΠ νομ΄ζιω θα ήταν σοβαροί και οι άλλοι.

Και το λέω εγώ που όριο έφαγα μόνο από την νετμπετ γτ παίζω μικρά ποσά.

Μην προσπαθεις να οδηγηθεις σε ασφαλη συμπερασματα κοιτωντας μονο απο ενα πρισμα - αυτο θα σε οδηγησει σε λαθη και σε παρεξηγησεις
Σκεψου απλα οτι εχουμε να κανουμε με μηχανηματα και software οπου αρκει εστω και μια πληροφορια που δεν θα συγχρονιστει με το προγραμμα για να σου αλλαξει ολη τη μεταβλητη των αποδοσεων
μια κοκκινη ας πουμε στο 60 , μπορει να ρημαξει τα παντα - αν αυτη δεν εισαχθει εγκαιρα τοτε αναγκαστικα σε βγαζει σε θεση value απεναντι σε ολους -
Σε τετοιες περιπτωσεις ( σπανιες μεν ) δεν μπορεις να θεωρησεις μια εταιρεια σαν σουπερ μαρκετ - δεν ειναι το ιδιο και το καταλαβαινεις
το προβλημα δεν ειναι με τους value bettors αλλα με εκεινους που μπαινουν συστηματικα για να επωφεληθουν απο τετοια λαθη .
 
Απάντηση: Ανταλλαγή απόψεων με έναν trader

Aς κάνω κι εγώ 2-3 ερωτήσεις μιας και δεν είχα ποτέ την τύχη να μιλήσω με άτομο που δουλεύει σε περιβάλλον στοιχηματικής εταιρείας.

1) Έχει τη δύναμη μια στοιχηματική εταιρεία να ''σπάσει'' ένα παιχνίδι στο Under το οποίο ας πούμε παίρνει αφύσικα μεγάλο τζίρο στο Οver? Aν την έχει αυτή τη ''δύναμη'', την συμφέρει να το κάνει?Μιλάω για μη εμπορικά παιχνίδια. Φαντάζομαι πως και στα 2 σκέλη η απάντηση είναι ''όχι'', αλλά θα ήθελα να ακούσω τη δική σου εκδοχή.

2) Σε τι δίνει μεγαλύτερο βάρος μια εταιρεία? Στα αφύσικα μεγάλα πονταρίσματα ή ενδεχομένως σε κάποιες πληροφορίες που θα τις έρθουν? Με άλλα λόγια, μια εταιρεία ενδιαφέρεται για το αν ένα παιχνίδι έχει...στηθεί ή απλά την ενδιαφέρει να ισορροπεί αποδόσεις ώστε το τέλος να πληρωθεί την γκανιότα ανεξαρτήτως αποτελέσματος?

3) Ένα παράδειγμα,πραγματικό από την φετινή σεζόν,δεν θα πω ονόματα ομάδων γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπεται. Φετινό παιχνίδι Δευτέρας, παιχνίδι όχι και τόσο εμπορικού πρωταθλήματος, ο 1 έχει ανοίξει στο 2,40 και με απανωτά πονταρίσματα μετά το βράδυ της κυριακής ο 1 πέφτει στο 1,35 πριν την έναρξη του αγώνα έχοντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ πάνω του στην BF. Ξεκινάει ο αγώνας,ημίχρονο 0-0, δεν έχει κουνηθεί φύλλο. Αποδόσεις στο ημίχρονο? 1.15 ο 1, πάνω από 40 το 2. Συνεχίζει να μην κουνιέται φύλλο..στο 75 ο 1 πλήρωνε 1.28! Τελικό αποτέλεσμα 0-0 χωρίς να γίνει σοβαρή φάση στον αγώνα. Θέλω την ερμηνεία σου για το τι έγινε εκείνο το βράδυ, αν υπάρχει κάποια ερμηνεία εκτός από το προφανές ''λόγω μεγάλων πονταρισμάτων εμείς ως εταιρείες απλά ισορροπούσαμε την αγορά καθ΄'ολη τη διάρκεια του αγώνα''. Πρακτικά είναι μια ερώτηση που έχει άμεση σχέση με τα 2 πρώτα ερωτήματα.

4 και τελευταίο) Αν και φαντάζομαι ότι δεν μπορούν να δοθούν λεπτομερείς πληροφορίες, θα ήθελα αν γνωρίζεις να μας πεις αν έγινε κάτι την βραδιά της Eurovision, ρωτάω επειδή είμαι παίκτης που ποντάρει κυρίως στην Eurovision κάθε χρόνο, σε σημείο όλη την υπόλοιπη σεζόν τα στοιχήματα μου να είναι στα όρια του fun bet. Θυμίζω ότι φέτος η Ρωσία ξεκίνησε στο 3.00, ανέβηκε στο 3.50 2 εβδομάδες πριν την διοργάνωση, μετά τους 2 ημιτελικούς έπεσε στο 1.50 (ιστορικό χαμηλό για τη διοργάνωση), και την ημέρα του τελικού η απόδοση της ανέβαινε καθ΄'ολη τη διάρκεια,φτάνοντας μέχρι και στο 2.20 πριν την έναρξη.Στο δε live, η απόδοση ξάναέπεσε στο 1,30 αυτή τη φορά ακριβώς πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.Τελικά η Ρωσία βγήκε τρίτη παίρνοντας μηδενικά από τις μισές κριτικές επιτροπές παρακαλώ.Το ερώτημα είναι απλό. Γιατί τόσο μεγάλα ups and downs στις αποδόσεις? Προσωπικά ασχολούμαι με Eurovision 8 χρόνια και δεν έχω δει ποτέ κάτι αντίστοιχο. Και δεύτερο σκέλος ερώτησης, ίσως το πιο σημαντικό για μένα. Ο τελικός γίνεται Σάββατο, αλλά οι κριτές δίνουν τα δικά τους αποτελέσματα από την παρασκευή το βράδυ.Φυσικά είναι κρυφά τα αποτελεσματά τους, ο κόσμος τα μαθαίνει Σάββατο βράδυ μετά τον τελικό.Ερώτηση αναμενόμενη,αλλά σημαντική. Οι στοιχηματικές εταιρείες μαθαίνουν αυτά τα αποτελέσματα (των κριτικών επιτροπών) πριν τον μεγάλο τελικό ώστε να προσαρμόσουν τις αποδόσεις τους με την λογική ότι το αποτέλεσμα έχει κριθεί κατά 50% ή παίζουν στην τύχη?

1) αστειο ακομα και σαν σκεψη - ουτε κατα διανοια - ορθα κοφτα οχι - δεν χριζει καν αναλυσης

2) οταν διαπιστωθουν αφυσικα μεγαλα πονταρισματα - τοτε εξεταζεται αμεσα το γιατι και το πως και το απο που προηλθαν -- αυτα μπορουν να μας οδηγησουν στο σχηματισμο μιας εικονας η οποια θα μας παραπεμψει στο τροπο διαχειρισης του γεγονοτος - προσωπικα δεν χρειαζομαι πολυ χρονο για να νοιωσω οτι κατι δεν παει καλα ..

3) μα το ειπες απο μονος σου .. δεχεσαι υπερογκα ποσα σε μια αγορα , οφειλεις να αναπροσαρμοσεις τις τιμες σε αναλογια του ογκου - δεν μπορεις να κανεις κατι το διαφορετικο..Δεν μπορω να δεχομαι καραβια στον ασσο και να τον κραταω 1.90 στο 50 οταν bf ειναι 1.30 .
Προφανως σε κατι τετοια γεγονοτα αρκουν 2-3 ατομα να παρασυρουν ολη την αγορα και να δημιουργησουν λαθος εντυπωσεις το οποιο και πιστευω οτι εγινε.

4) στην γιουροβισιον γινονται οργια και τα παιδια που δουλευουν πανω στις τιμες εκει πρεπει να εχουν 144 ματια για να μπορουν να θεσουν υπο ελεγχο την ολη κατασταση.Δεν μπορω να πω δημοσια οπως καταλαβαινεις το τι γινετε. Προβλεψη μου ειναι οτι σε μερικα χρονια θ ειναι απο τα μοναδικα γεγονοτα που εχουν παρα πολυ χαμηλα ορια για σκοπους και μονο διασκεδασης και υστεροφημιας.
 
  • Like
Αντιδράσεις: JohniosBet
Απάντηση: Ανταλλαγή απόψεων με έναν trader

να ρωτησω και εγω με την σειρά μου αν τυγχάνει και κάποιος παίζει παιχνίδια που ειναι arbitrage μπαίνει σε blacklist?
και δεν λεω παιχνιδια απο Γ Ρωσσια και Ιταλία αλλά απο μεγάλα πρωταθλήματα τρώεει Limit?


Ευχαριστώ,

δεν μπαινει σε καμια λιστα
αν το κανεις συστηματικα και το εξακριβωσω ειμαι αναγκασμενος να σε περιορισω
αν δω οτι μπηκες τυχαια απλα θα αφησω σημειωση στο λογαριασμο σου
 
Απάντηση: Ανταλλαγή απόψεων με έναν trader

Καλησπέρα, να σε καλωσορίσω και εγώ με την σειρά μου. Είναι μεγάλη μας χαρά που σε έχουμε στην παρέα μας, έστω και αυτό το μικρό διάστημα.

Είσαι η "άλλη πλευρά", μια για τους περισσότερους άγνωστη κατά κύριο λόγο πλευρά. Έχω διαβάσει όλες τις προηγούμενες ερωτό-απαντήσεις σας, κάθε ερώτηση μοναδική και κατατοπιστικότατες οι απαντήσεις σου. Θα πρότεινα και σε αυτούς που δεν έχουν διαβάσει τα αρχικά, να αφιερώσουν λίγο από τον χρόνο τους και να το κάνουν.

Εγώ θα ήθελα να ξεφύγω από τις συνηθισμένες ερωτήσεις που δέχεσαι και να πάω λίγο πιο γενικά. Είσαι μέσα στα κόλπα και προφανώς έχει γνώμη και άποψη. Αυτήν μονάχα θέλω.

Πως βλέπεις τα πράγματα στον Ελλαδικό χώρο στο θέμα των εταιριών; Ήδη επιβλήθηκε μεγαλύτερη φορολογία στις εταιρίες. Που πιστεύεις ότι μπορεί να μας οδηγήσει όλο αυτό; Ήδη σήμερα είχαμε και αποχώρηση μιας εταιρίας (θα το ξέρεις) που αν και δεν είχε μεγάλη προτίμηση εδώ, γενικά ανήκει στις καλές εταιρίες.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.
Φιλικά Γιώργος
 
Απάντηση: Ανταλλαγή απόψεων με έναν trader

Ποια εταιρια εφυγε;
 
Απάντηση: Ανταλλαγή απόψεων με έναν trader

Κάποιες ερωτήσεις και από μένα. Το σετ αποδόσεων όπως είπες το παίρνεις έτοιμο από την μητρική εταιρεία και μετά σε αυτό προσαρμόζεται η γκανιότα. Αυτά pre-game.
Στο live τι συμβαίνει? Μπαίνει γκολ, παγώνουν οι αποδόσεις και μετά ξανανοίγουν (αλλαγμένες φυσικά αναλόγως που μπήκε το γκολ). Σου βγαίνει κάποιο προτεινόμενο σετ απόδοσεων στη διάρκεια αυτή του κλεισίματος των αποδόσεων και εσύ το αποδέχεσαι? Ή λειτουργεί κάπως αλλιώς?

Πάνω στο live πάλι, υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα σημεία ενός live που φοβούνται περισσότερο οι traders ότι μπορεί να τους οδηγήσουν σε κάποιο λάθος στις αποδόσεις? (π.χ. κόκκινη κάρτα? ή κάτι αλλο?)
 
Απάντηση: Ανταλλαγή απόψεων με έναν trader

Αν προσφερω 1000 αγορες και ο συγκεκριμενος παιχτης συμμετεχει και αγοραζει παντα εκει που μου βγαινει value - ε οχι τοτε θα τυχει αλλης συμπεριφορας ... Νομιζω οτι ουτε και εσυ αν ειχες ενα μαγαζι θα ηθελες πελατες που να να μπαινουν μονο οταν κερνας :) θα το κανεις δυο/τρεις φορες αλλα ως εκει .

Αρα ουσιαστικα,αν ο αλλος ειναι τακτικος πελατης και κανει τζιρους,ακομα και να παιζει καποιες φορες αποδοσεις εκτος αγορας,ειτε επιτηδες ειτε οχι,η εταιρια θα τον αφησει.Προσπαθειες στο να βελτιωθουν τα λογισμικα και να μην βγαινουν συχνα σημεια εκτος αγορας γινονται ή παιζει μεγαλυτερο ρολο η αντιδραση των τρεϊντερ?

Επισης,θα θελα και μια απαντηση στο τι ποσα μπορει να κρυβονται σε μια πτωση αποδοσης πχ απο 2.00 σε 1.90 ή σε 1.80,μιας και εχουν γινει αρκετες συζητησεις σχετικα με τους τζιρους και τις πτωσεις των αποδοσεων στο φορουμ.
 
Απάντηση: Ανταλλαγή απόψεων με έναν trader

Μια λιγο ιντριγκαδόρικη ερώτηση: Ο trader εχει το δικαιωμα να "τζογαρει";
Εξηγούμαι, ξέρεις καλά ένα Πρωταθλημα και εχουμε ενα ματς αναμεσα στην Ομαδα Α και την Ομαδα Β. Αν "δεν ασχοληθείς καθολου", δηλαδη αν πάμε με τα πονταρισματα, και με ισοσκελισμένα πονταρισματα, η Εταιρία θα πάρει την γκανιότα. Μια χαρα κερδος ειναι η γκανιότα, αλλα θα παμε τωρα ενα βημα παρακατω: Εσυ, για Χ λόγους, υποθετουμε οτι ξέρεις ότι η Ομάδα Α έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να κερδίσει από όσο πιστεύει η Αγορά. Δεν μιλαω για στημενο. Εχεις μια πληροφορία. Εχεις το ελευθερο από την Εταιρία να ανεβάσεις την απόδοση της Ομαδας Β, παρά τη ροή του τζίρου τζογάροντας, ετσι ώστε να κερδίσετε τον αυξημενο τζίρο που θα παίξει "λάθος"; Και τι αντικτυπο θα εχει αυτό στις αποδοσεις των άλλων Εταιριών. Θα σε ακολουθήσουν;
 
Απάντηση: Ανταλλαγή απόψεων με έναν trader

Καλησπέρα, να σε καλωσορίσω και εγώ με την σειρά μου. Είναι μεγάλη μας χαρά που σε έχουμε στην παρέα μας, έστω και αυτό το μικρό διάστημα.

Είσαι η "άλλη πλευρά", μια για τους περισσότερους άγνωστη κατά κύριο λόγο πλευρά. Έχω διαβάσει όλες τις προηγούμενες ερωτό-απαντήσεις σας, κάθε ερώτηση μοναδική και κατατοπιστικότατες οι απαντήσεις σου. Θα πρότεινα και σε αυτούς που δεν έχουν διαβάσει τα αρχικά, να αφιερώσουν λίγο από τον χρόνο τους και να το κάνουν.

Εγώ θα ήθελα να ξεφύγω από τις συνηθισμένες ερωτήσεις που δέχεσαι και να πάω λίγο πιο γενικά. Είσαι μέσα στα κόλπα και προφανώς έχει γνώμη και άποψη. Αυτήν μονάχα θέλω.

Πως βλέπεις τα πράγματα στον Ελλαδικό χώρο στο θέμα των εταιριών; Ήδη επιβλήθηκε μεγαλύτερη φορολογία στις εταιρίες. Που πιστεύεις ότι μπορεί να μας οδηγήσει όλο αυτό; Ήδη σήμερα είχαμε και αποχώρηση μιας εταιρίας (θα το ξέρεις) που αν και δεν είχε μεγάλη προτίμηση εδώ, γενικά ανήκει στις καλές εταιρίες.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.
Φιλικά Γιώργος

Αν θα μπορουσα να κανω μια προβλεψη για τον Ελληνικο χωρο τοτε θα ελεγα το εξης : ακουω απο παντου και δεχομαι απο παντου την επιθυμια ολων των high να μπουν στην Ελλην. αγορα αν εξαλειφθει ολο αυτο
το χαος που επικρατει με νομοθεσιες φορους κτλ.. Ωστοσο αυτο θελει ενα ερεθισμα για να προκαλεσει την επιστροφη και την ενασχοληση ολων ..
Αυτο το ερεθισμα μπορει να το δωσει κατα την γνωμη μου μονο η επελαση των ρωσων *
Πιστευω οτι τους επομενους μηνες θα κανουν δυνατο μπασιμο στην ευρωπαικη αγορα 9μεσα και η Ελλαδα ). Εχουν ανεβει level και αυτο φαινετε παντου - αποδοσεις γκαμα αγορων - υπηρεσιες streaming - μπονους - εξυπηρετηση πελατων κτλ
Κανουν τεραστιους τζιρους - εχουν τεχνογνωσια και δυναμικη για να φερουν νεες ιδεες στον χωρο.Μην ξεχναμε οτι εχουν και μπατζετ να επενδυσουν.
Βλεπω εισοδο τους στην Ελλαδα και αυτο θα φερει αλυσιδωτη αντιδραση και απο τους υπολοιπους...
 
  • Like
Αντιδράσεις: Neat Monster
Απάντηση: Ανταλλαγή απόψεων με έναν trader

Μια λιγο ιντριγκαδόρικη ερώτηση: Ο trader εχει το δικαιωμα να "τζογαρει";
Εξηγούμαι, ξέρεις καλά ένα Πρωταθλημα και εχουμε ενα ματς αναμεσα στην Ομαδα Α και την Ομαδα Β. Αν "δεν ασχοληθείς καθολου", δηλαδη αν πάμε με τα πονταρισματα, και με ισοσκελισμένα πονταρισματα, η Εταιρία θα πάρει την γκανιότα. Μια χαρα κερδος ειναι η γκανιότα, αλλα θα παμε τωρα ενα βημα παρακατω: Εσυ, για Χ λόγους, υποθετουμε οτι ξέρεις ότι η Ομάδα Α έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να κερδίσει από όσο πιστεύει η Αγορά. Δεν μιλαω για στημενο. Εχεις μια πληροφορία. Εχεις το ελευθερο από την Εταιρία να ανεβάσεις την απόδοση της Ομαδας Β, παρά τη ροή του τζίρου τζογάροντας, ετσι ώστε να κερδίσετε τον αυξημενο τζίρο που θα παίξει "λάθος"; Και τι αντικτυπο θα εχει αυτό στις αποδοσεις των άλλων Εταιριών. Θα σε ακολουθήσουν;

Οχι δεν εχω δικαιωμα να παρω θεση και να τζογαρω γιατι αυτο ειναι εις βαρος μου 100%
Μακροπροθεσμα αν ξεκινησω να το κανω θα κοστισει στην εταιρεια αυτη η θεση πολυ ακριβα.
Δεν ειμαι εκει για να κανω επιδειξη των γνωσεων μου πανω στο αντικειμενο μου.
Ειμαι εκει για να ελεγχω οτι ολα λειτουργουν σωστα - εκει που δεν λειτουργουν θα παρεμβω για να διασφαλισω οτι το προβλημα θα επιλυθει.
Ειμαι εκει για να διασφαλισω και να εξασφαλισω οτι το παιχνιδι γινετε πανω στους κανονισμους - για να αποτρεψω απατη η καθε ειδους συστηματικη επιθεση.
Αν βγω και παρω θεση σε ενα γεγονος θα πρεπει να εχω πολυ σοβαρο λογο για να το κανω και παλι ομως και να δικαιωθω θα φαω κραξιμο
Οποτε υιοθετω την γραμμη που μου δινουν και την εκτελω μεχρι τελους.
 
Απάντηση: Ανταλλαγή απόψεων με έναν trader

Αρα ουσιαστικα,αν ο αλλος ειναι τακτικος πελατης και κανει τζιρους,ακομα και να παιζει καποιες φορες αποδοσεις εκτος αγορας,ειτε επιτηδες ειτε οχι,η εταιρια θα τον αφησει.Προσπαθειες στο να βελτιωθουν τα λογισμικα και να μην βγαινουν συχνα σημεια εκτος αγορας γινονται ή παιζει μεγαλυτερο ρολο η αντιδραση των τρεϊντερ?

Επισης,θα θελα και μια απαντηση στο τι ποσα μπορει να κρυβονται σε μια πτωση αποδοσης πχ απο 2.00 σε 1.90 ή σε 1.80,μιας και εχουν γινει αρκετες συζητησεις σχετικα με τους τζιρους και τις πτωσεις των αποδοσεων στο φορουμ.

Κυριοι
εχουμε να κανουμε με μηχανηματα με λογισμικα με software - ειναι αδυνατον οσο συντηρηση και να κανεις να μην κολλησουν και να μην δημιουργησουν θεμα - αυτο ειναι αδυνατον να μην συμβει
Επιβεβαιωνω οτι οχι απλα γινονται προσπαθειες για βελτιωση αλλα καταβαλετε καθε δυνατη προσπαθει για να περιοριστει το φαινομενο αυτο.
Στην ερωτηση σου την πρωτη - ναι αν δω οτι ειναι τακτικος πελατης και παιζει στα ισια χωρις να μπλεκετε αλλου 1-2 μπετ τετοια μπορει να τα θεωρησω τυχαια και να μην ασχοληθω
Οφειλω ομως να το σημειωσω γιατι μπορει πιθανον να εχει αλλαξει χερια ο λογαριασμος η και να αλλαζει σε τακτα χρονικα διαστηματα..
Στο ερωτημα σου για τα ποσα που κρυβονται πισω απο τις πτωσεις- ειναι αμεση συναρτηση της υποχρεωσης (που προσπαθεις να ξεφορτωθεις στην ασια και αν δεν μπορεις στο ανταλακτ.) με το τζιρο του αγωνα που εχεις δεχτει .
Αν δεν εχεις τον χρονο να το κανεις οφειλεις να μεταβαλλεις την αποδοση για να μην μου διαλυσουν την γκανιοτα.
 
  • Like
Αντιδράσεις: nikos_8384
Απάντηση: Ανταλλαγή απόψεων με έναν trader

1) αστειο ακομα και σαν σκεψη - ουτε κατα διανοια - ορθα κοφτα οχι - δεν χριζει καν αναλυσης

2) οταν διαπιστωθουν αφυσικα μεγαλα πονταρισματα - τοτε εξεταζεται αμεσα το γιατι και το πως και το απο που προηλθαν -- αυτα μπορουν να μας οδηγησουν στο σχηματισμο μιας εικονας η οποια θα μας παραπεμψει στο τροπο διαχειρισης του γεγονοτος - προσωπικα δεν χρειαζομαι πολυ χρονο για να νοιωσω οτι κατι δεν παει καλα ..

3) μα το ειπες απο μονος σου .. δεχεσαι υπερογκα ποσα σε μια αγορα , οφειλεις να αναπροσαρμοσεις τις τιμες σε αναλογια του ογκου - δεν μπορεις να κανεις κατι το διαφορετικο..Δεν μπορω να δεχομαι καραβια στον ασσο και να τον κραταω 1.90 στο 50 οταν bf ειναι 1.30 .
Προφανως σε κατι τετοια γεγονοτα αρκουν 2-3 ατομα να παρασυρουν ολη την αγορα και να δημιουργησουν λαθος εντυπωσεις το οποιο και πιστευω οτι εγινε.

4) στην γιουροβισιον γινονται οργια και τα παιδια που δουλευουν πανω στις τιμες εκει πρεπει να εχουν 144 ματια για να μπορουν να θεσουν υπο ελεγχο την ολη κατασταση.Δεν μπορω να πω δημοσια οπως καταλαβαινεις το τι γινετε. Προβλεψη μου ειναι οτι σε μερικα χρονια θ ειναι απο τα μοναδικα γεγονοτα που εχουν παρα πολυ χαμηλα ορια για σκοπους και μονο διασκεδασης και υστεροφημιας.

Χαίρομαι για την απάντηση σου.Πάνω κάτω επιβεβαιώνεις αυτά ακριβώς που έχω στο μυαλό μου. Σέβομαι το ότι δεν μπορείς να πεις περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά πίστεψε με για κάποιον που ξέρει τόσο βαθιά την αγορά της Eurovision τα λόγια σου ήταν υπεραρκετά.
 
Απάντηση: Ανταλλαγή απόψεων με έναν trader

Η αντιμετωπιση με παιχτες που αγοραζουν value ποικιλει αναλογο με την στοιχηματικη συμπεριφορα του καθενα ξεχωριστα.
Τι θελω να πω? Αν προσφερω 1000 αγορες και ο συγκεκριμενος παιχτης συμμετεχει και αγοραζει παντα εκει που μου βγαινει value - ε οχι τοτε θα τυχει αλλης συμπεριφορας ... Νομιζω οτι ουτε και εσυ αν ειχες ενα μαγαζι θα ηθελες πελατες που να να μπαινουν μονο οταν κερνας :) θα το κανεις δυο/τρεις φορες αλλα ως εκει .
Δεν κοιταμε το profit σε τετοιες περιπτωσεις γιατι αυτο εχει αποδειχθει οτι ειναι μεγα λαθος .. προσωρινα μπορει να χανει αλλα του αρκουν 2-3 μερες για να σε φερει σε μη αναστρεψιμη θεση ..

Καλησπέρα σας.

Επειδή ίσως δεν κατάλαβα καλά, ένας έντιμος παίκτης που μπορεί και αναγνωρίζει χάριν ικανότητας και εμπειρίας την αξία στην πλειοψηφία των στοιχημάτων του (γιατί να την εντοπίζει ΠΑΝΤΑ δεν γίνεται ) και για αυτό παίζει αραιά και στοχευμένα ( ας πούμε ένα ματς ανά αγωνιστική [και αν] σε ένα και μόνο μεγάλο πρωτάθλημα, π.χ. Πρέμιερ ) ποντάροντας 100-500 ευρώ ας πούμε, και έχει σταθερό κέρδος ετησίως, αργά ή γρήγορα θα λιμιταριστεί ?

Να το απλοποιήσω.
Eνας παίκτης που παίζει μονά και έχει μακροχρόνιο θετικό roi, έχει μέλλον ως παίκτης στους διαδικτυακούς μπουκς ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ειλικρινή σας απάντηση.

Είναι η μόνη απάντηση που έχει σημασία για μένα προσωπικά.
 
Απάντηση: Ανταλλαγή απόψεων με έναν trader

Καλησπέρα σας.

Επειδή ίσως δεν κατάλαβα καλά, ένας έντιμος παίκτης που μπορεί και αναγνωρίζει χάριν ικανότητας και εμπειρίας την αξία στην πλειοψηφία των στοιχημάτων του (γιατί να την εντοπίζει ΠΑΝΤΑ δεν γίνεται ) και για αυτό παίζει αραιά και στοχευμένα ( ας πούμε ένα ματς ανά αγωνιστική [και αν] σε ένα και μόνο μεγάλο πρωτάθλημα, π.χ. Πρέμιερ ) ποντάροντας 100-500 ευρώ ας πούμε, και έχει σταθερό κέρδος ετησίως, αργά ή γρήγορα θα λιμιταριστεί ?

Να το απλοποιήσω.
Eνας παίκτης που παίζει μονά και έχει μακροχρόνιο θετικό roi, έχει μέλλον ως παίκτης στους διαδικτυακούς μπουκς ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ειλικρινή σας απάντηση.

Είναι η μόνη απάντηση που έχει σημασία για μένα προσωπικά.

Καλησπερα

Η ερωτηση που μου κανεις ειναι ευκολα παρεξηγησιμη
Και εξηγουμε -- με ρωτας αν εχεις μακροχρονιο ροι παιζοντας μονα αν εχεις μελλον σε μια εταιρεια και αντιστρεφω την ερωτηση και σε ρωταω
τι μονα επιλεγεις , απο τι αθλημα , σε τι συχνοτητα , με τι ποσα ,
αν μου παιζεις χοκει απο φινλανδια , μονα , και δω στην αναλυση οτι παιζεις επι εναν μηνα και εχεις 13/15 - θα ημουν ανοητος να σε κρατησω - καθαρα και ντομπρα - και αυτο γιατι η εικονα μου δειχνει οτι κατι περιεργο γινετε .. αν ομως μου παιζεις πρεμιερ οπως ειπες η nba η μια μεγαλη διοργανωση και παιζεις fair χωρις να επιχειρεις να χτυπας μονιμος στα λαθη που ισως γινουν - τοτε οχι δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα-
και παλι αυτο ειναι σχετικο ομως απο το μεγεθος κιολας της εταιρειας που εχεις επιλεξει
δεν μπορει να αντεξει το ιδιο μια εταιρεια με 10κ πελατες με μια εταιρεια που εχει 1κ πελατες.. νομιζω αυτο γινετε ευκολα αντιληπτο.
 
Απάντηση: Ανταλλαγή απόψεων με έναν trader

SIDDHARTHA

Να το απλοποιήσω.
Eνας παίκτης που παίζει μονά και έχει μακροχρόνιο θετικό roi, έχει μέλλον ως παίκτης στους διαδικτυακούς μπουκς ?


Εχει μελλον οσο μελλον εχουν αυτοι που ψηφισαν Τσιπρα.

Απορω που το ρωτας ......φυσικα και θα φας πορτα.
 
  • Haha
Αντιδράσεις: blizard
Απάντηση: Ανταλλαγή απόψεων με έναν trader

Να ρωτήσω κι εγώ; στοίχημα παίζεις; αν ναι, είσαι κερδισμένος; μιας και έχεις ένα σχετικό πλεονέκτημα, αφού όπως είπες έχεις περισσότερα εργαλεία σε σχέση με τον απλό παίκτη.

Sent from my Be Touch 2 using Tapatalk
 

Προγνωστικά

  • 13:35
    Action 24
    • Σειρήνες Γρεβενών - Καστοριά
  • 14:30
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • Λέστερ - Γουέστ Μπρομ
  • 15:00
    Novasports 1HD
    • Θέλτα - Λας Πάλμας
  • 15:00
    Novasports 2HD
    • Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός
  • 16:30
    Novasports 2HD
    • Βόλφσμπουργκ - Μπόχουμ
  • 16:30
    Novasports 3HD
    • Χόφενχαϊμ - Γκλάντμπαχ
  • 16:30
    Novasports 5HD
    • Χάιντενχαϊμ - Λειψία
  • 16:30
    Novasports Prime
    • Matchday Live Λεπτό προς Λεπτό
  • 16:30
    Novasports Start
    • Κολωνία - Ντάρμσταντ
  • 17:00
    Novasports 4HD
    • Λούτον - Μπρέντφορντ
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Γουότφορντ - Χαλ
  • 17:00
    Novasports Premier League
    • Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Μπέρνλι
  • 17:15
    Novasports 1HD
    • Βαγιεκάνο - Οσασούνα
  • 18:00
    Novasports Extra 1
    • Ναντ - Ρεν
  • 18:30
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • ΟΦΗ - Βόλος ΝΠΣ
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Έμπολι - Νάπολι
  • 19:15
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι
  • 19:15
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • ΚΠΡ - Πρέστον
  • 19:30
    Novasports 1HD
    • Βαλένθια - Μπέτις
  • 19:30
    Novasports 3HD
    • Ουνιόν Βερολίνου-Μπάγερν Μονάχου
  • 19:30
    Novasports Prime
    • Ατρόμητος - Κηφισιά
  • 19:30
    Novasports Prime
    • Ατρόμητος - Κηφισιά
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Αλ Έτιφακ - Αλ Γουέχντα
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Αμβούργο - Χόλσταϊν Κίελ
  • 21:30
    Novasports Premier League
    • Γουλβς - Άρσεναλ
  • 21:45
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Ελλάς Βερόνα - Ουντινέζε
  • 21:45
    Novasports Start
    • Γκενκ - Άντερλεχτ
  • 22:00
    Novasports 1HD
    • Ζιρόνα - Κάδιθ
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Λανς - Κλερμόν
  • 22:30
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Μπράγκα - Βιζέλα
  • 15:30
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Φενέρμπαχτσε - Νταρουσάφακα
  • 16:00
    Action 24
    • Ηρακλής - Μεγαρίδα
  • 17:15
    ΕΡΤ3
    • Άρης - Κολοσσός H Hotels
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • NBA on Fire 2023-24 Ε25
  • 20:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • NBA 2023-24
  • 21:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Κρεμόνα - Μπρέσια
  • 22:30
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • NBA 2023-24
  • Αύριο 21-04-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 06:00
    ΑΝΤ1+
    • Formula 1 Shanghai International Circuit Sprint
  • 10:00
    ΑΝΤ1+
    • Formula 1 Shanghai International Circuit Qualifying
  • 10:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών - Γυναικών 2024
  • 12:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών - Γυναικών 2024
  • 14:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
  • 15:30
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 16:20
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
  • 18:00
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • PANATHA PANATHA:
    Για αυτο ειμαι εγω εδω...να ενημερωνω για τα παντα :bravo: :ROFLMAO: :p
  • B Forum Bot:
    Ο χρήστης BraShaVa8888 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "|_ Λάϊβ _|" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Infobetakias Forum Bot:
  • Ertzan Ertzan:
    σύμφωνα λέει με τα Ελληνικά μέσα όπως διάβασα η Πανάθασπορ αποφάσισε να αγοράσει τον Γιάννη Γκούμα της Τουρκίας. Πολύ καλή κίνηση μπράβο :smk1:
  • Ertzan Ertzan:
    Σύμφωνα με τον προπονητή Ισμαήλ Καρτάλ πλην του Οστερβόλντε όπου εγχειρίστηκε και του Πέρεζ δεν υπάρχει κάποια απουσία. Άρα αυτό που περιμένω και περιμένουν το 99% όσων βλέπουν την Fener περιμένουμε την παρακάτω ενδεκάδα

    Λιβακόβιτς

    Οσάγι Σαμουέλ-Τζίκου-Μπεκάο-Καντίογλου

    Ισμαηλ Γιουκσέκ-Φρέντ
    Σιμάνσκι
    Καχβετζί-Τάντιτς
    Τζέκο
    αυτή είναι η εργοστασιακή ρύθμιση της Fener εδώ δεν χρειάζεσαι καν προπονητή όλα λειτουργούν στον αυτόματο
  • PANATHA PANATHA:
    Που το διαβασες αυτο?
  • Ertzan Ertzan:
    σύμφωνα με την beisports τουρκίας είναι δημοσίευμα του sportime λέει
  • Ertzan Ertzan:
    κατηγορήθηκε ο ερωτιάρης για ντόπα? μάλλον το παράκανε με τα βιάγκρα :smk1:
  • PANATHA PANATHA:
    To Sportime εχει πιασει πατο....μην το πιστευεις ποτε...
  • PANATHA PANATHA:
    Εσυ φυσικα γελας αλλα η ιστορια με τον Ιωαννιδη εδειξε μια ακομα φορα ποσο πατο εχουν πιασει τα social....ο καθε ηλιθιος γραφει οτι σαχλαμαρα του ερθει χωρις φυσικα συνεπειες....και παλι καλα που μεσα σε λιγες ωρες αποδειχτηκε η υποθεση μουφα....και δεν τραβηξε
    2-3 μερες....
  • Ertzan Ertzan:
    μα για γέλια είναι η κατάσταση, Στην σήμερον ημέρα δεν απορώ για τίποτα πραγματικά
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 ΤΕΛΙΚΟΣ (20-21/4/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
  • Ertzan Ertzan:
    Στα δικά μου μάτια με την ενδεκάδα που έχει κατεβάσει η Fener και είναι αυτή που έγραψα παραπάνω η Fener κανονικά κερδίζει 2-0 τουλάχιστον όμως επειδή η μπάλα είναι πόρνη που έλεγε και ο Όσιμ όλα όσα βλέπουμε μπορούν να πάνε στράφη (δείτε τα χθεσινά)
  • Ertzan Ertzan:
    Ο Ατζούν έδειξε για άλλη μια φορά πόσο μεγάλος οπαδός της Fenerbahce είναι και τον αγώνα θα τον δείξει το ελεύθερο TV8 :smk1:
  • Ertzan Ertzan:
    με την είσοδο του Ζάιτς η Fener παίζει με 10 παίκτες αυτήν την στιγμή
  • PANATHA PANATHA:
    Εγω λεω θα πανε στα πεναλτι
  • Ertzan Ertzan:
    μακάρι
  • Ertzan Ertzan:
    ο Τζίκου κρατάει την άμυνα
  • Ertzan Ertzan:
    αυτην την στιγμή η Fener παίζει με 10 παίκτες
  • Ertzan Ertzan:
    μπαίνει ο Κρούνιτς μάλιστα
  • Ertzan Ertzan:
    αν ο Ολυμπιακός μπορέσει και σκοράρει μαγκιά του πραγματικά, αν χάσει είναι άξιος της μοίρας του
  • Ertzan Ertzan:
    Τώρα ο προπονητής της Fener τα "γάμησε" αλλά σου λέει δεν έρχεται ο Ολυμπιακός οπότε μπορώ να τους βάλω
  • Ertzan Ertzan:
    όπως έγραφα και σε έναν φίλο πέραν Μπατσουάγι δεν θα άλλαξα κανέναν και ας χρειαστεί να τους κοπούν τα πόδια, ίσως αντί Μπεκάο αν τραυματίστηκε να έβαζα Μπονούτσι για τα πέναλτι
  • Ertzan Ertzan:
    Krunic, Zaijc, Under, Caglar ότι άχρηστο υπάρχει έβαλε ο ανίκανος
  • Αδιάβροχος Forum Bot:
    Ο χρήστης Αδιάβροχος ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "υπάρχει ανώνυμο πορτοφόλι ?" στο Ηλεκτρονικά Πορτοφόλια.
    Αδιάβροχος Forum Bot: Ο χρήστης Αδιάβροχος ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "υπάρχει ανώνυμο πορτοφόλι ?" στο...