Αντε πάμε ένα fun bet

αλλά θα πρέπει να είμαι πίσω απο μία καρέκλα όλο το ΣΚ και δεν το θέλω το βαριέμαι... για αυτό και είχα αυτά τα κενά, δεν γούσταρα ούτε να ψάξω, ούτε τίποτα.

Και καλά έκανες.

Αλλά έστω και έτσι χωρίς στρες και φούλ ενασχόληση πάλι γίνονται ωραία πράγματα.

Μήπως τελικά είναι και καλύτερο long term αυτό το αραιά και που.

Και καλά έκανες.

Αλλά έστω και έτσι χωρίς στρες και φούλ ενασχόληση πάλι γίνονται ωραία πράγματα.

Μήπως τελικά είναι και καλύτερο long term αυτό το αραιά και που.
Πολύ παλιά που υπήρχε μια ιστοσελίδα 1st goal έτσι λεγότανε υπήρχανε τύποι που έπαιζαν αφού είχανε φτάσει στις 800 μονάδες ένα ματς το τρίμηνο (μέσα σε αυτούς ήμουν και εγώ) και κάτι αποδόσεις του στυλ 1,02. Τώρα σου λέω εποχή 2011 κάπου εκεί. 1,02 στις 800 μονάδες είναι 160 μονάδες, δεν είναι λίγο όταν ξεκινάς με 10 ε και τότε έπαιζες πχ 1 ματς το μήνα και αν για να μην ρισκάρεις να χάσεις την μπανκα σου.

Αν κάποιος βλέπει το ποδόσφαιρο ως επένδυση και έχει φτάσει ως ένα άλφα σημείο οικονομικό, μπορεί να πάρει οφφ όποτε θέλει και ναι για εμένα είναι φάρμακο. Αν κάποιος είναι τζογαδόρος ή πορρωμένος με το ποδόσφαιρο δύσκολα θα το κάνει.

• Like
Αντιδράσεις: Conscious Player και fairplay
Πολύ παλιά που υπήρχε μια ιστοσελίδα 1st goal έτσι λεγότανε υπήρχανε τύποι που έπαιζαν αφού είχανε φτάσει στις 800 μονάδες ένα ματς το τρίμηνο (μέσα σε αυτούς ήμουν και εγώ) και κάτι αποδόσεις του στυλ 1,02. Τώρα σου λέω εποχή 2011 κάπου εκεί. 1,02 στις 800 μονάδες είναι 160 μονάδες, δεν είναι λίγο όταν ξεκινάς με 10 ε και τότε έπαιζες πχ 1 ματς το μήνα και αν για να μην ρισκάρεις να χάσεις την μπανκα σου.

Αν κάποιος βλέπει το ποδόσφαιρο ως επένδυση και έχει φτάσει ως ένα άλφα σημείο οικονομικό, μπορεί να πάρει οφφ όποτε θέλει και ναι για εμένα είναι φάρμακο. Αν κάποιος είναι τζογαδόρος ή πορρωμένος με το ποδόσφαιρο δύσκολα θα το κάνει.

Σωστά τα λες προφανώς, εμένα αυτό που με προβληματίζει σε αυτές τις προσπάθειες είναι...το τέλος.

Η πορεία της προσπάθειας.

Δηλαδή πρέπει ξεκινώντας να έχεις ένα πλάνο μέχρι που θα το πας, αν θα κάνεις ανάληψη, κάθε πότε, κτλ.

Αν κάποιος είναι ξεκάθαρος για αυτά τότε θα κάνει κάτι καλό, ξαναλέω long term.

Σωστά τα λες προφανώς, εμένα αυτό που με προβληματίζει σε αυτές τις προσπάθειες είναι...το τέλος.

Η πορεία της προσπάθειας.

Δηλαδή πρέπει ξεκινώντας να έχεις ένα πλάνο μέχρι που θα το πας, αν θα κάνεις ανάληψη, κάθε πότε, κτλ.

Αν κάποιος είναι ξεκάθαρος για αυτά τότε θα κάνει κάτι καλό, ξαναλέω long term.

Oκ κάτσε να σου πω κάτι τότε. Εστω πως κάποιος παίρνει 100 ευρώ και τα φτάνει στα 10 χιλιάρικα που είναι το σημείο ανάληψης που είχε ορίσει. Εκεί λοιπόν του έρχεται μια ιδέα και λέει το εξής: Να πάρω τα δεκα χιλιάρικα, ή τα 10000 να τα κάνω 20000 σε 1014 στοιχηματα με δικαίωμα να έχοντας το δικαίωμα να χάσω 2 κολλητά; Και άντε και τα παίρνει τα 10 χιλιάρικα μετά τι; Ξεκινάει πάλι από 1000 για να κάνει το ίδιο ή με 5 χιλιάρικα για να τα κάνει 10 χωρίς δικαίωμα λάθους; Τι πρέπει να κάνει; Δεν υπάρχει σωστό και λάθος όλα σωστά είναι και όλα λάθος είναι απλώς είναι υποκειμενικά όλα!

• Like
Αντιδράσεις: fairplay και Conscious Player
Oκ κάτσε να σου πω κάτι τότε. Εστω πως κάποιος παίρνει 100 ευρώ και τα φτάνει στα 10 χιλιάρικα που είναι το σημείο ανάληψης που είχε ορίσει. Εκεί λοιπόν του έρχεται μια ιδέα και λέει το εξής: Να πάρω τα δεκα χιλιάρικα, ή τα 10000 να τα κάνω 20000 σε 1014 στοιχηματα με δικαίωμα να έχοντας το δικαίωμα να χάσω 2 κολλητά; Και άντε και τα παίρνει τα 10 χιλιάρικα μετά τι; Ξεκινάει πάλι από 1000 για να κάνει το ίδιο ή με 5 χιλιάρικα για να τα κάνει 10 χωρίς δικαίωμα λάθους; Τι πρέπει να κάνει; Δεν υπάρχει σωστό και λάθος όλα σωστά είναι και όλα λάθος είναι απλώς είναι υποκειμενικά όλα!

Το πρώτο που πρέπει να κάνει είναι προφανώς να εξασφαλίσει πρόφιτ.

Γιατί να κάνει τα 100 10000 και να χάσει το επόμενο, ε θα είναι κρίμα φίλε.

Μετά κινείται ανάλογα τα γούστα του και πόσο θέλει να ασχοληθεί.

Με 10Κ πολλές επιλογές έχεις.

Έχοντας πάντα στο μυαλό του ότι τα σερί και τα καλά φεγγάρια είναι δανεικά.

1) Real Madrid- Stuttgart 1.10 10 :cool!:
2) Penybont - Briton Ferry 1.10 11 :cool!:
3) Galatasaray- Paok 1.14 12.10 :cool!:
4) Dortmund- Sturm graz 1.10 13.79 :cool!:
5) Bayern Munich- Benfica 1.10 15.16 :cool!:
6) Porto-Casa Pia 1.1 16.67 :cool!:
7) Reading - Cambridge 1.1 18.33 :cool!:
8) Frankfurt - Augsburg 1.2 20.16 :cool!:
9) AC Milan - Crvena Zvezda 1.11 24.19 :cool!:
10) Kallithea-Olympiakos @1.10 26.85

• Like
Αντιδράσεις: fairplay και Conscious Player
Εδώ έβαλα και γω το χεράκι μου, οπότε ελπίζω να βγει ειδάλλως δεν θα κοιμηθώ το βράδυ :priest:
Eβαλες τα χερακια σου και ο γαυρος εβγαλε τα ματακια του.... Τι ειναι αυτη η Καλλιθέα... Και έγραφα για αυτην παλι την προηγουμενη εβδομαδα....

• Like
Αντιδράσεις: Conscious Player
Eβαλες τα χερακια σου και ο γαυρος εβγαλε τα ματακια του.... Τι ειναι αυτη η Καλλιθέα... Και έγραφα για αυτην παλι την προηγουμενη εβδομαδα....

Ήταν τα vibes της λεωφόρου. Ένα γκολάκι έπρεπε να το φάει ο γαύρος :cool:

Λοιπόν πρώτη φορά στη ζωή μου βλέπω σε αγώνα που έχει μπει γκολ ήδη και είναι ημίχρονο η απόδοση να μην αγγίζει το 1,10 και να είναι 1,062. Ο αγώνας είναι κύπελλο (ίσως για αυτό να το βλέπω πρώτη φορά) PSV-Exelsior

• Like
Αντιδράσεις: Conscious Player και fairplay
Λοιπόν πρώτη φορά στη ζωή μου βλέπω σε αγώνα που έχει μπει γκολ ήδη και είναι ημίχρονο η απόδοση να μην αγγίζει το 1,10 και να είναι 1,062. Ο αγώνας είναι κύπελλο (ίσως για αυτό να το βλέπω πρώτη φορά) PSV-Exelsior

Το έχω δει εγώ αρκετές φορές ειδικά σε κύπελλα, που πολλές φορές οι διαφορές των ομάδων είναι μεγάλες και ειδικά στην Ολλανδία.

Εδώ το ματς ήταν 0-1 ημίχρονο, θα έπρεπε να συμβούν πράγματα και θαύματα για να μείνει στο 0-1, οπότε δεν κάνει και πολύ εντύπωση.

Προγνωστικά

• 13:30
    Novasports Premier League
    • Premier League Kick-off
  • 14:30
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Κάρντιφ - Σουόνσι
  • 14:30
    • Νιούκαστλ - Μπόρνμουθ
  • 15:00
    Novasports 1HD
    • Τζιρόνα - Σεβίλλη
  • 15:00
    ΣΚΑΪ
    • Greek Super League 2 2024-2025
  • 16:00
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Μπολόνια - Μόντσα
  • 16:30
    Novasports 3HD
    • Μπάγερν Μονάχου - Βόλφσμπουργκ
    Novasports 4HD
    • Στουτγκάρδη - Φράιμπουργκ
    Novasports 5HD
    • Μπόχουμ - Λειψία
    Novasports 6HD
    • Χάιντενχαϊμ - Ζανκτ Πάουλι
    Novasports Extra 1
    • Κίελo - Χόφενχαϊμ
  • 17:00
    Novasports 2HD
    • Γουέστ Χαμ - Κρίσταλ Πάλας
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • Athens Kallithea FC - Βόλος ΝΠΣ
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Πόρτσμουθ - Μίντλεσμπρο
    Novasports Start
    • Λέστερ - Φούλαμ
    • Μπρέντφορντ - Λίβερπουλ
  • 17:15
    Novasports 1HD
    • Λεγανές - Ατλέτικο Μαδρίτης
  • 18:00
    ΣΚΑΪ Hybrid
    • Λανς - Παρί Σεν Ζερμέν
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Γιουβέντους - Μίλαν
  • 19:30
    Novasports 1HD
    • Μπέτις - Αλαβές
    Novasports Prime
    • Λεβερκούζεν - Γκλάντμπαχ
    • Άρσεναλ - Άστον Βίλα
  • 19:45
    Novasports Start
    • Ουτρέχτη - Άλκμααρ
  • 20:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Ρίο Άβε - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  • 21:00
    Novasports 2HD
    • Βίλεμ - Φέγενορντ
  • 21:30
    Novasports 3HD
    • Αμβούργο - Κολωνία
  • 21:45
    Novasports 4HD
    • Κλαμπ Μπριζ - Μπίρσχοτ
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Αταλάντα - Νάπολι
  • 22:00
    Novasports 1HD
    • Χετάφε - Μπαρτσελόνα
  • 06:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2024-25
  • 16:00
    Action 24
    • Παπάγου - Ψυχικό
    ΕΡΤ3
    • Άρης - Κολοσσός
  • 17:40
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • NBA on Fire 2024-25 Ε12
  • 18:00
    ΕΡΤ Sports 1
    • Λαύριο - Περιστέρι Domino's
  • 20:15
    ΕΡΤ3
    • Μαρούσι - Πανιώνιος
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • Μάλαγα - Βαλένθια
  • 23:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Ντιτρόιτ Πίστονς - Φοίνιξ Σανς
  • Αύριο 19-01-2025
  • 00:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Ντιτρόιτ Πίστονς - Φοίνιξ Σανς
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2024-25
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Μπόστον Σέλτικς - Ατλάντα Χοκς
  • 04:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2024-25
    ΕΡΤ2
    • Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
  • 19:00
    ΕΡΤ2
    • Μίλων - Φλοίσβος
  • 19:45
    Mega Play
    • Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • PANATHA PANATHA:
    Ο δικος μας εχει να ασχοληθει πρωτα με αλλα πραγματα....
  • BetLaden Forum Bot:
    Ο χρήστης BetLaden ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "IFC#21: Κουπόνι 19η Αγωνιστικής 18-19/01/2025" στο Διαγωνισμός I.F.C..
  • Ertzan Ertzan:
    Έπνιξαν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΙ μας στο 92
  • PANATHA PANATHA:
    Πες τα ρε Ertzan....μετα το πρωτάθλημα πάνε να χαλάσουν και το κύπελλο!
  • animusbet animusbet:
    Όταν λειτουργεί σωστά το βαρ τέτοια αδικία γίνεται
  • Ertzan Ertzan:
    PANATHA είπε :
    Πες τα ρε Ertzan....μετα το πρωτάθλημα πάνε να χαλάσουν και το κύπελλο!
    μα είναι δυνατόν? Μπαμ έκαμνε απο την εξέδρα ότι ήταν πέναλτι
  • PANATHA PANATHA:
    Ρε ποια εξεδρα....απο την Κρήτη εως τον Έβρο το ειδαν....
  • GATHS Forum Bot:
    Ο χρήστης GATHS ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "R.I.P DAVID LYNCH" στο Γενική Συζήτηση.
  • Ertzan Ertzan:
    πάλι με το παλτό ξεκινάει στο τέρμα ο γιαλαντζή προπονητής της Μάντσεστα
  • Ertzan Ertzan:
    Τι να εννοεί άραγε ο Λάσο λέγοντας "Ο Παναθηναϊκός νικά συχνά όταν σφυρίζει ο Ντιφάλα" :fish:
  • Ertzan Ertzan:
    0-1 η Μάντσεστα άμα σας λέω εγώ είναι πάλτο είναι
  • PANATHA PANATHA:
    Τι εννοούν οι Ισπανοι στην κερκιδα που φωναζουν «euroleague mafia»? ελα κοψε πια την προπαγανδα....ουτε που ξερεις ποσα ματς εχει σφυριξει φετος ο Ντιφαλα τον Παναθηναϊκό....
  • Ertzan Ertzan:
    όχι δεν ξέρω αλλά ξέρω τον Πάμπλο Λάσο σαν προπονητή είναι υψηλού επιπέδου με 2 ευρωλίγκες και δεν νομίζω να μιλάει τυχαία
  • PANATHA PANATHA:
    Εχετε παει 15 βολες στο πρωτο ημιχρονο...χθες ο Παναθηναϊκός ειχε 14 σε ολο το ματς.....η ζωη σας ολη ο Ντιφαλα...
  • PANATHA PANATHA:
    Δεν του είπε ο φίλος από Ελλάδα πόσες φορές έχουν σφυρίξει συγκεκριμένοι διαιτητές (και όχι ένας) τον ΟΣΦΠ και ειδικά ο ΓΙΑΒΟΡ.
  • PANATHA PANATHA:
    Ε αμα δεν ξερεις τι συζηταμε.....
  • Ertzan Ertzan:
    Δεν παίζουν η Ρεάλ φέτος και της φταίει η Ευρωλίγκα, αν euroleague mafia ήταν και στο παιχνίδι με το Παρτιζάν? Έλα σε παρακαλώ τώρα
  • PANATHA PANATHA:
    Και ο Λασο με 2 ευρωλιγκες ειναι υψηλου επιπεδου.....αλλα ο Αταμαν ειναι ταβερνιαρης....αυτος μαλλον πηρε λιγκ καπ
  • Ertzan Ertzan:
    Εγώ διάβασα την είδηση και εξέφρασα την απορία μου, μη μου λες γι τον αλήτη Γιαβόρ
  • PANATHA PANATHA:
    ενταξει καλος ο χαβαλος αλλα μην το ξεφτιλιζεις
  • PANATHA PANATHA:
    Διαβασες την ειδηση - και αν το ειπε - που σε συμφερει.....τα αλλα που ειπε δεν τα διαβασες?
  • Ertzan Ertzan:
    Ε τι να κάνω διάβασα εκείνο που κάνει μπαμ δεν κοίταξα το μέσα
  • PANATHA PANATHA:
    Ναι μας επεισες
  • Ertzan Ertzan:
    ο ταβερνιάρης δίνει σόου στον πάγκο τσίμπησε μια τεχνητή ποινή το νούμερο, μετά μου λες γιατί τον λέω έτσι
    McLaren17 Forum Bot: McLaren17 has started a new thread called "IFC#21: 19η Αγωνιστική 18-19/1/2025" in Διαγωνισμός...