Απορρόφηση του ζημιογόνου ιπποδρόμου εξετάζει ο ΟΠΑΠ !

BetLaden

IFC#6 Champion 2009-10, IFC#1 Super Cup winner 200
Μέλος του προσωπικού
13 Μαι 2002
37,637
23,883
113
48
Infobeto Town
www.infobeto.com
Αναμένεται τροποποίηση των όρων χρήσης γης του ακινήτου του ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο, έτσι ώστε να περιληφθούν επιπλέον δραστηριότητες από αυτές που προβλέπονται σήμερα. Μεταξύ άλλων δρομολογούνται η δημιουργία περισσότερων χώρων αναψυχής, εστίασης, ξενοδοχειακής μονάδας και άλλες εμπορικές χρήσεις που θα φέρουν περισσότερα έσοδα.
Στη ριζική αλλαγή της λειτουργίας του ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο προχωράει η κυβέρνηση. Η αρχή γίνεται από τη Φίλιππο Ενωση Ελλάδος (ΦΕΕ), αλλά θα συνεχιστεί και στους όρους της σύμβασης παραχώρησης του ιππόδρομου στην εταιρεία Ιπποδρομίες Α.Ε., θυγατρική της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Με βάση το σχέδιο νόμου-σκούπα που παρουσίασε το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού τον περασμένο Νοέμβριο, και αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή, καταργεί την υφιστάμενη διοίκηση της ΦΕΕ και ορίζει νέες διαδικασίες επιλογής διοίκησης. Το νέο συμβούλιο είναι ενδεκαμελές και απαρτίζεται από τέσσερα μέλη της ΦΕΕ, τέσσερα μέλη του φορέα διενέργειας των ιπποδρομιών (Ιπποδρομίες Α.Ε.), ένα μέλος της Ενωσης Ιδιοκτητών Δρομώνων Ιππων Ελλάδος (ΕΙΔΙΕ), ένα μέλος του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΥΠΠΟΑ) και ένα μέλος του υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης.

Το σχέδιο νόμου δεν αναμένεται να αργήσει να κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή. Ο ιππόδρομος, που παραμένει κλειστός, πιέζει την κυβέρνηση να βρει λύσεις και αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει στην παρούσα διοίκηση της ΦΕΕ, με την οποία βρίσκεται σε πολύμηνη κόντρα τόσο η κυβέρνηση όσο και ο ΟΠΑΠ, αλλά και άλλοι φορείς του ιπποδρόμου (ιδιοκτήτες, προπονητές ίππων κ.ά.). Αξιοσημείωτο είναι ότι στις τρεις τελευταίες συνεδριάσεις του Δ.Σ. της ΦΕΕ τόσο οι εκπρόσωποι του Δημοσίου όσο και του ΟΠΑΠ δεν συμμετείχαν, με αποτέλεσμα να μη ληφθούν αποφάσεις. Η ψήφιση του νόμου εκτός από την αλλαγή του Δ.Σ. οδηγεί και σε μεταβολή της Γ.Σ. της ΦΕΕ, η οποία από περίπου 65 μέλη θα αυξηθεί μέχρι τα εκατό με απόφαση της ηγεσίας του ΥΠΠΟΑ.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, έρχονται και τροποποιήσεις στη σύμβαση παραχώρησης του ιπποδρομιακού στοιχήματος στην εταιρεία Ιπποδρομίες Α.Ε. Επίσης, αναμένεται τροποποίηση των όρων χρήσης γης του ακινήτου του ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο, έτσι ώστε οι χρήσεις να περιλάβουν επιπλέον δραστηριότητες από αυτές που προβλέπονται σήμερα. Μεταξύ άλλων δρομολογούνται η δημιουργία περισσότερων χώρων αναψυχής, εστίασης, ξενοδοχειακής μονάδας και άλλες εμπορικές χρήσεις που θα φέρουν περισσότερα έσοδα.

Ο ΟΠΑΠ αναμένεται να ζητήσει ακόμη και τη μείωση του ετήσιου μισθώματος που καταβάλλει η εταιρεία Ιπποδρομίες Α.Ε. και το οποίο σήμερα ανέρχεται σε 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η επιχείρηση θα ζητήσει τον συμψηφισμό μέρους του καταβαλλόμενου τιμήματος με το κόστος ανάπτυξης των έργων που θα αναβαθμίσουν τον στίβο του ιπποδρόμου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το τίμημα μίσθωσης του ακινήτου του ιπποδρόμου αντιστοιχεί σήμερα στο 25% των ακαθάριστων εσόδων (GGR) που έχει ο οργανισμός από το ιπποδρομιακό στοίχημα.

Τέλος, μια τρίτη σημαντική αλλαγή αφορά τη δυνατότητα της ΟΠΑΠ να απορροφήσει τη θυγατρική της εταιρεία Ιπποδρομίες Α.Ε. Με τον τρόπο αυτό αναμένεται η μητρική εταιρεία να απορροφήσει τις ζημίες της θυγατρικής της εταιρείας, οι οποίες σήμερα εκτιμώνται σε περισσότερο από 40 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με τις οικονομικές καταστάσεις του 2017, η εταιρεία Ιπποδρομίες Α.Ε. είχε ζημίες ύψους 22 εκατ. ευρώ και συσσωρευμένες ζημίες άνω των 34 εκατ. ευρώ.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυβέρνηση θέλει να επιλύσει το πρόβλημα, καθώς μάλιστα δεν διαθέτει πολλές επιλογές. Η σύμβαση παραχώρησης του ιπποδρομιακού στοιχήματος δεν υποχρεώνει τον ΟΠΑΠ στη διεξαγωγή των ελληνικών ιπποδρομιών (μπορεί δηλαδή να προσφέρει ιπποδρομιακό στοίχημα εξ αποστάσεως) και συνεπώς μπορεί να παραμείνει πολλούς μήνες κλειστός ο ελληνικός ιππόδρομος. Παράγοντες ωστόσο κοντά στη διαδικασία σημειώνουν ότι πρόθεση του οργανισμού δεν είναι να σταματήσουν οι ελληνικές ιπποδρομίες, αλλά να πάψουν να δημιουργούν υπέρογκες ζημίες.

kathimerini
 

cosmicsports

Well-Known Member
30 Ιολ 2010
3,182
1,227
113
Απάντηση: Απορρόφηση του ζημιογόνου ιπποδρόμου εξετάζει ο ΟΠΑΠ !

Αυτό το λέγανε οι ιπποδρομιάκηδες από την αρχή για καλό.
Να γίνει το κτίριο του Μαρκόπουλου καζίνο, ώστε να βγαίνει το ενοίκιο και να μην πλήττονται οι ιπποδρομίες σαν αποτέλεσμα.
Ή να έβαζε και τα κεντρικά γραφεία του εκεί μέσα ο ΟΠΑΠ, καταργουμένου του Περιστερίου.

Αλλά ο ΟΠΑΠ αυτή τη στιγμή τα έχει βάλει με την Φίλιππο Ένωση και περιμένει από την κυβέρνηση-γκαζόζα να περάσει το νομοσχέδιο.
Το πιό περίεργο από όλα είναι ότι αυτοί που στηρίζουν την προπαγάνδα ΟΠΑΠ όλο αυτόν τον καιρό είναι αναντάμ παπαντάμ χρυσαυγιταίοι.
 

lilis

Moderator
Μέλος του προσωπικού
7 Νοε 2003
9,594
9,077
113
Απάντηση: Απορρόφηση του ζημιογόνου ιπποδρόμου εξετάζει ο ΟΠΑΠ !

Άμεση ανάγκη αλλαγών στη Φίλιππο Ένωση γιατί κινδυνεύουν 3.000 οικογένειες που ζουν από τον ιππόδρομο.

Posted by kalinda στο Φεβρουαρίου 12, 2019


Ερώτηση
προς την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Μυρσίνη Ζορμπά τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο ΒασιλειάδηΣύμφωνα με πλειάδα δημοσιευμάτων και επίσημες ανακοινώσεις ιπποδρομιακών φορέων που καταθέτω, βρίσκεται σε κίνδυνο η επιβίωση 3.000 οικογενειών, που ζουν από την ελληνική ιπποδρομιακή δραστηριότητα. Αιτία για αυτό αποτελούν οι αποφάσεις, οι πράξεις και οι πρακτικές της διοίκησης της Φιλίππου Ενώσεως Ελλάδος (ΦΕΕ), με τις ιπποδρομιακές τάξεις να ζητούν την άμεση παρέμβαση της Πολιτείας.Από τα τέλη του 2017 και την εκλογή του Γιάννη Μυτιληναίου στην προεδρία της ΦΕΕ, υπάρχει σωρεία καταγγελιών για ενέργειες που τορπιλίζουν τις ιπποδρομίες. Κορυφαία συνέπεια των ενεργειών αυτών ήταν η διακοπή της διεξαγωγής ιπποδρομιών, τον περασμένο Δεκέμβριο, που έχει ως απόρροια δυσμενείς επιπτώσεις για τις ιπποδρομιακές τάξεις, αλλά και τα συμφέροντα του Ελληνικού Δημοσίου.
Η διακοπή της διοργάνωσης ιπποδρομιών σημειώθηκε όταν η Ένωση Ιδιοκτήτων Δρομώνων Ίππων Ελλάδος (ΕΙΔΙΕ) και η Ένωση Επαγγελματικών Προπονητών Δρομώνων Ίππων (ΕΝΕΠΔΙ) ανακοίνωσαν την αποχή τους από τις εγγραφές, λόγω αυθαίρετων, άδικων και καταχρηστικών αποφάσεων της ΦΕΕ.

Οι αποφάσεις των ιδιοκτητών και προπονητών που εκπροσωπούν τη μεγάλη πλειοψηφία των ενεργών ίππων στο Μαρκόπουλο, σε συνδυασμό με το μειούμενο συνολικό δυναμικό των ενεργών ίππων (κάτω από 300), κατέστησαν αδύνατη τη διοργάνωση ιπποδρομιών, με τρόπο που εγγυάται το κύρος και την αξιοπιστία τους.


Πέρα από τα παραπάνω, η πλειοψηφία της ιπποδρομιακής κοινότητας «βράζει» με τις ενέργειες της διοίκησης Μυτιληναίου, καταγγέλλοντας ότι ενεργεί ως «κράτος εν κράτει» και ότι αντιμετωπίζει την ΦΕΕ, ένα Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, ως «προσωπικό λόμπι». Μεταξύ άλλων, δημοσιεύματα του Τύπου και καταγγελίες αναδεικνύουν προβληματικές καταστάσεις, που εκτείνονται από «γκρίζες σχέσεις και αλληλεξαρτήσεις» έως φαινόμενα «σύγκρουσης συμφερόντων» και «σύγχυσης ιδιοτήτων ελεγχόμενου και ελεγκτή».


Για παράδειγμα, σημειώνεται ότι ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της ΦΕΕ, Πέτρος Ζαφείρης, προσφέρει ταυτόχρονα κτηνιατρικές υπηρεσίες στους ίππους του κυρίου Μυτιληναίου. Με άλλα λόγια, υπάλληλος του Ελληνικού Δημοσίου προσφέρει υπηρεσίες (αλήθεια με τι παραστατικά και ποια αμοιβή;) στον ιδιοκτήτη ενός από τους μεγαλύτερους στάβλους στον ελληνικό ιππόδρομο. Μάλιστα, αυτή η ιδιότυπη εργασιακή σχέση λαμβάνει χώρα, όταν οι δύο προαναφερθέντες καλούνται, εκ της θέσης και των αρμοδιοτήτων τους στη ΦΕΕ, να διασφαλίζουν την αξιοπιστία, την αμεροληψία και τη διαφάνεια στις ελληνικές ιπποδρομίες.


Επιπλέον, αλγεινή εντύπωση προκαλεί καταγγελία που έγινε στο Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος πως άτυπος και στενός σύμβουλος (χωρίς, βεβαίως, επίσημο ρόλο στη ΦΕΕ ή τα ιπποδρομιακά δρώμενα) του κυρίου Μυτιληναίου είναι ο Χρήστος Ιμιρτζιάδης, πρώην ιδιοκτήτης ίππων, που έχει αποβληθεί δια βίου από τον ιππόδρομο, καθώς η ίδια η ΦΕΕ έκρινε ότι «αποδεδειγμένα προέβη σε πλείονες πράξεις παράνομες… προκειμένου να εξασφαλίσει προσχεδιασμένο αποτέλεσμα», σε ιπποδρομία που διεξήχθη στις 24 Οκτωβρίου 2008. Και πρέπει να διερευνηθεί εάν πράγματι, ο Πρόεδρος της ΦΕΕ έχει στο πλευρό του έναν άνθρωπο που έχει κριθεί ότι προσπάθησε να στήσει αγώνες και πως μπορεί να συμβαίνει τούτο εάν πράγματι έχει αποβληθεί δια βίου από τον ιππόδρομο.


Επιπλέον, εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο, οι ενέργειες της διοίκησης Μυτιληναίου έχουν προκαλέσει χιονοστιβάδα αρνητικών εξελίξεων, που όπως μας πληροφορούν οι επαΐοντες πλήττουν τον ιππόδρομο.

Συγκεκριμένα, τον Απρίλιο του 2018, σημειώθηκε αγανακτισμένη αντίδραση της ΕΙΔΙΕ, της αρχαιότερης ένωσης ιδιοκτητών ίππων, τα μέλη της οποίας έχουν στην ιδιοκτησία τους περισσότερα από τα 2/3 των ενεργών ίππων στο Μαρκόπουλο. Με αφορμή την προσπάθεια της ΦΕΕ να επιβάλει μονομερώς νέο Κώδικα Ιπποδρομιών, εξέδωσε ανακοίνωση με σοβαρές καταγγελίες για «κλίμα τρομοκρατίας», «κυνήγι μαγισσών», άνιση μεταχείριση ιδιοκτητών και για το γεγονός ότι «ο ελεγκτής είναι συγχρόνως και ελεγχόμενος».


Τον Μάιο του 2018, οι πρακτικές της διοίκησης Μυτιληναίου έφεραν αντιδράσεις ακόμη και εντός της ΦΕΕ, καθώς τρία μέλη της (Ασπασία Ράλλη, Γρηγόρης Παπαχρήστου και Γεώργιος Παρθένης) κατήγγειλαν υπέρβαση αρμοδιοτήτων, καταστρατήγηση του θεσμικού πλαισίου και των νόμων, μεθοδεύσεις και παρατυπίες, που προκαλούν σοβαρότατα προβλήματα στην ιπποδρομιακή κοινότητα.
Τον Σεπτέμβριο του 2018, η ίδια η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού απέρριψε αποφάσεις της διοίκησης Μυτιληναίου, για μια σειρά σοβαρών ζητημάτων, τονίζοντας ότι οι αποφάσεις τελούσαν κατά παράβαση του Κώδικα Ιπποδρομιών και βασικών φορολογικών και ασφαλιστικών διατάξεων, μεταξύ άλλων.


Σημείο καμπής υπήρξε ο Νοέμβριος του 2018, όταν τέθηκε σε διαβούλευση νέος αθλητικός νόμος από το Υπουργείο Πολιτισμού. Εκείνη την περίοδο, η ΕΙΔΙΕ και η ΕΝΕΠΔΙ εξέφρασαν τη στήριξη τους προς το νομοσχέδιο. Το γεγονός αυτό οδήγησε τη διοίκηση και τα όργανα της ΦΕΕ, που δεν επιθυμεί οποιαδήποτε αλλαγή, σε ενέργειες που θεωρούνται «εκδικητικές».


Συγκεκριμένα, τον Δεκέμβριο, επιβλήθηκε αποκλεισμός στον πρόεδρο της ΕΙΔΙΕ, με την Ένωση να καταγγέλλει «επιμελή και συστηματική προσπάθεια του Προέδρου της ΦΕΕ και της Επιτροπής Ιπποδρομιών, να απομονώσουν τον Πρόεδρο της ΕΙΔΙΕ…» και «πογκρόμ εναντίον όσων τάχθηκαν υπέρ του Νομοσχεδίου, το οποίο συνεχίζεται καθημερινά…».


Την ίδια περίοδο, και η ΕΝΕΠΔΙ κατήγγειλε πρακτικές άνισης μεταχείρισης των μελών της από τις Επιτροπές Ελέγχου της ΦΕΕ, λόγω της στήριξης που παρείχε στο αθλητικό νομοσχέδιο.


Με τη σειρά τους, τα γεγονότα αυτά οδήγησαν εν τέλει στη διακοπή διεξαγωγής των ιπποδρομιών.


Κατόπιν αυτών, ερωτώνται οι κ. Υπουργοί:

 1. Ποια είναι η θέση σας για τις καταγγελίες που έχει διατυπώσει η ιπποδρομιακή κοινότητα για τη διοίκηση και τον τρόπο λειτουργίας της ΦΕΕ, η οποία αποτελεί Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου;
 2. Μετά την διαβούλευση επί του Αθλητικού Νομοσχεδίου, πότε αναμένονται πρωτοβουλίες για αλλαγές στη λειτουργία της ΦΕΕ, ώστε να αποκατασταθούν οι αρχές της νομιμότητας, της ισότητας και της αμεροληψίας εντός του ιπποδρόμου;
 3. Με δεδομένο ότι οι ιπποδρομιακές τάξεις έχουν καλέσει για την παρέμβαση της Πολιτείας, ποιες είναι οι συγκεκριμένες ενέργειες που προτίθεστε να αναλάβετε, ώστε να διαφυλάξετε τα συμφέροντα του Ελληνικού Δημοσίου και να προστατεύσετε τις 3.000 οικογένειες που ζουν από την ιπποδρομιακή δραστηριότητα;
 4. Μήπως έχει ασχοληθεί η Δικαιοσύνη με τις ανωτέρω καταγγελίες καθόσον ενδεχομένως πέραν των πιθανών κολάσιμων πράξεων, να ζημιώνει και το Δημόσιο από πράξεις ή παραλήψεις της Διοίκησης Γιάννη Μυτιληναίου;
Ο ερωτών Βουλευτής
Νίκος Ι. Νικολόπουλος
Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος

Πηγη: dimokratianews.gr


[url]https://olympia.gr/2019/02/12/%ce%ac%ce%bc%ce%b5%cf%83%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%ac%ce%b3%ce%ba%ce%b7-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%b3%cf%8e%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%b7-%cf%86%ce%af%ce%bb%ce%b9%cf%80%cf%80%ce%bf-%ce%ad%ce%bd%cf%89%cf%83/
:priest::cool::priest::cool::priest::cool::priest:


[/URL]
 

cosmicsports

Well-Known Member
30 Ιολ 2010
3,182
1,227
113
Απάντηση: Απορρόφηση του ζημιογόνου ιπποδρόμου εξετάζει ο ΟΠΑΠ !

Της άκρας δεξιάς φέρεται να είναι ο Ιμιρτζιάδης (του Βελόπουλου πιθανόν).
Αλλά και ο ΟΠΑΠ συμβούλους της άκρας δεξιάς χρησιμοποιεί αυτή τη στιγμή (Μεταξάς - Χρυσή Αυγή !).
Ο Νικολόπουλος δείχνει να είναι υπέρ του ΟΠΑΠ και εναντίον της Φιλίππου Ενώσεως.

Φυσικά ιπποδρομίες δεν πρόκειται να δείτε.
Λένε για δύο συγκεντρώσεις το μήνα με πέντε-έξη άλογα στην κάθε μία.
Μέχρι πέρυσι ήταν μία την εβδομάδα, επί ΟΔΙΕ ήταν δύο την εβδομάδα και ως το 2010 ήταν τρεις.

Αυτό που φαίνεται να επιδιώκει η "ΕΝΕΠΔΙ" είναι να γίνονται μερικές άκρως ελεγχόμενες από αυτήν κούρσες για λίγο καιρό ακόμα, ενώ ταυτόχρονα οι ίδιοι που την αποτελούν θα φεύγουν σιγά-σιγά προς το εξωτερικό, μαζί με όσα άλογα τους έχουν μείνει. Πιό δημοφιλείς τόποι προορισμού αυτή την εποχή είναι η Γαλλία και η Κύπρος.
Είναι και πρακτικά αδύνατο να συνεχίσουν να γίνονται Ελληνικές ιπποδρομίες αφού ελάχιστοι ασχολούνται πιά μ' αυτές - όποιος ασχοληθεί παικτικά απλά θα χάνει τα λεφτά του αύτανδρα κάθε μέρα.
Ταυτόχρονα κυβέρνηση και ΟΠΑΠ επιμένουν στην υπερφορολόγηση και στις υψηλές γκανιότες καθώς και να είναι οι ιπποδρομίες εκτός internet. Ίσως αυτό να το θεωρούν ένα αναγκαίο και υποχρεωτικό "modus operandi" για τον ιππόδρομο δηλαδή "αν γίνεται να έχουμε ιπποδρομίες με αυτή τη μορφή τότε προχωράμε, αν δεν γίνεται τότε σιγά-σιγά τα παρατάμε".
 

Προγνωστικά

 • 19:55
  COSMOTE SPORT 3 HD
  • Μπριζ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
 • 19:55
  COSMOTE SPORT 4 HD
  • Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Σάλτσμπουργκ
 • 19:55
  COSMOTE SPORT 5 HD
  • Σαχτάρ Ντόνετσκ - Μπενφίκα
 • 19:55
  COSMOTE SPORT 7 HD
  • Χετάφε - Άγιαξ
 • 19:55
  COSMOTE SPORT 8 HD
  • Λουντογκόρετς - Ίντερ
 • 19:55
  COSMOTE SPORT 9 HD
  • Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Μπασακσεχίρ
 • 22:00
  COSMOTE SPORT 2 HD
  • Ολυμπιακός - Άρσεναλ
 • 22:00
  COSMOTE SPORT 3 HD
  • ΑΠΟΕΛ - Βασιλεία
 • 22:00
  COSMOTE SPORT 4 HD
  • Λεβερκούζεν - Πόρτο
 • 22:00
  COSMOTE SPORT 5 HD
  • Ρόμα - Γάνδη
 • 22:00
  COSMOTE SPORT 7 HD
  • Ρέιντζερς - Μπράγκα
 • 22:00
  COSMOTE SPORT 8 HD
  • Γουλβς - Εσπανιόλ
 • 22:00
  COSMOTE SPORT 9 HD
  • Βόλφσμπουργκ - Μάλμε
 • 19:00:00
  Novasports 3HD
  • Ζενίτ - Αλμπα
 • 19:15:00
  Novasports 1HD
  • Ολυμπιακός - Βιλερμπάν
 • 19:45:00
  Novasports 2HD
  • Φενέρμπαχτσε - Ρεάλ Μαδρίτης
 • 21:45:00
  Novasports 3HD
  • Αρμάνι Μιλάνο - Χίμκι
 • 22:00:00
  Novasports 2HD
  • Μπασκόνια - Ζάλγκιρις
 • Αύριο 21-02-2020
 • 03:00:00
  COSMOTE SPORT 4 HD
  • Φιλαδέλφια 76ερς - Μπρούκλιν Νετς
 • 03:00:00
  COSMOTE SPORT 7 HD
  • Φιλαδέλφια 76ερς - Μπρούκλιν Νετς
 • 21:30
  COSMOTE SPORT 6 HD
  • 2020 ATP 500
 • Αύριο 21-02-2020
 • 00:00
  COSMOTE SPORT 6 HD
  • 2020 ATP 500
 • 02:00
  COSMOTE SPORT 6 HD
  • 2020 ATP 500

Σημερινά Γενέθλια

Μοιραστείτε αυτήν τη σελίδα

Σχετικά με εμάς

 • Η κοινότητα του infobeto θεωρείται σημείο συνάντησης των παικτών και των ανθρώπων της αγοράς των τυχερών παιχνιδιών για διαβουλεύσεις, συμβουλές, ενημερώσεις, ανταλλαγές πληροφοριών, επίλυσης προβλημάτων με εταιρείες κλπ. Είμαστε υπερήφανοι που διαθέτουμε το μεγαλύτερο forum τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως και δουλεύουμε καθημερινά για να κρατάμε υψηλό το επίπεδο της κοινότητάς μας.

Μενού χρήστη

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
 • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
 • G GRaptakis:
  1-1 μιραντες - σαραγοσα....7η σερι ισοπαλια η Μιραντες... 9 ματς αηττητη
  +1
 • G GRaptakis:
  5-4 κορνερ αταλαντα
 • G GRaptakis:
  ας παρουμε αυτο το μπετ τουλαχιστον
 • BetLaden BetLaden:
  6-7 στο Λονδινο
 • BetLaden BetLaden:
  αρκετα
 • G GRaptakis:
  6-4 το πηραμε
 • BetLaden BetLaden:
  βγηκε μια καρτα
 • P Pragias:
  6-4 τα κόρνερ
 • BetLaden BetLaden:
  6 κάρτες συνολο
 • P Pragias:
  κύριοι καλό βράδυ
 • BetLaden BetLaden:
  τελος
 • G GRaptakis:
  Για να ειμαι τιμιος.....εχασα το 0-1 των Γερμανων στο ημιχρονο αλλα πηρα τα κορνερ...οποτε βγηκε κερδος μια τσιχλα....ομως το μεγαλυτερο κερδος ηταν η παρεα εδω. Νομιζω καλα περασαμε
 • P PANATHA:
  καλό βράδυ σε όλους
 • G GRaptakis:
  Σας ευχαριστω ολους σας παιδια....
 • G GRaptakis:
  καλο βραδυ
 • P PANATHA:
  και αύριο εδώ θα είμαστε!
 • BetLaden BetLaden:
  Γενικως οι περισσότεροι εβγαλαν κέρδη αποτι προχειρα θυμαμαι...
 • BetLaden BetLaden:
  Συγχαρητηρια σε ολους και ευχαριστουμε για την όμορφη παρεα
 • BetLaden BetLaden:
  Αυριο με Europa. Καλό βράδυ παιδιά
 • G GRaptakis:
  Εστω και μια τσιχαλ που λεει ο ολογος
 • G GRaptakis:
  Αυριο θα μπω αλλα αργα λογω σχολειου
 • BetLaden BetLaden:
  Εγινε δασκαλε
 • A Chat Bot:
  Adamant έχει φύγει από το δωμάτιο.
 • S Siomos1:
  Καλό βράδυ σε όλους.
 • F Forum Bot:
  F Forum Bot: Ο χρήστης fragios ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Αποθήκευση συνομιλίας απο chat με...