Αποτελέσματα Monte Carlo 2003

Stonewall

New Member
9 Ιολ 2002
103
0
0
Αποτελέσματα Rally Monte Carlo
1. Sebastien LOEB (F)Citroen Xsara 4:29:11.4 0.0
2. Colin MCRAE (GB)Citroen Xsara 4:29:49.5 +38.1
3. Carlos SAINZ (E)Citroen Xsara 4:30:03.6 +52.2
4. Markko MΔRTIN (EE)Ford Focus RS WRC 02 4:30:06.9 +55.5
5. Richard BURNS (GB)Peugeot 206 WRC 4:32:27.9 +3:16.5
6. Cedric ROBERT (F)Peugeot 206 WRC 4:34:28.1 +5:16.7
7. Francois DUVAL (B)Ford Focus RS WRC 02 4:34:28.5 +5:17.1
8. Armin SCHWARZ (D)Hyundai Accent WRC 4:35:53.7 +6:42.3
9. Didier AURIOL (F)Skoda Octavia WRC Evo 3 4:36:25.2 +7:13.8
10. Roman KRESTA (CZ)Peugeot 206 WRC 4:37:02.3 +7:50.9

Σχολιασμός
Η γνωστή κατάρα του Monte Carlo ξαναχτύπησε τα Peugeot και φέτος επεκτάθηκε και στα Subaru. Η Citroen το εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο κάνοντας το 1-2-3 και περνώντας ένα καλό μήνυμα για το πρωτάθλημα. Τα νεούδια της Ford δεν πήγαν και άσχημα αλλά έχουν πολύ δρόμο ακόμα μέχι να πρωταγωνιστήσουν.
Πάμε με τη σειρά:
Peugeot
Ο Gronholm ξεκίνησε καλά, τέλειωσε πρώτος την πρώτη μέρα αλλά στην 9η ειδική και ενώ ήταν πρώτος και πιεζόταν από τα Citroen, χτύπησε σε βράχο και κατέστρεψε το σύστημα διεύθυνσης. Το επιδιόρθωσε μόνος του(!!!) χάνοντας βέβαια 30 λεπτά και έφαγε και μια ποινή λόγω καθυστέρησης στον τεχνικό έλεγχο βγαίνοντας στην ουσία εκτός αγώνα. Συνέχισε και τελικά τερμάτισε 13ος μόνο και μόνο για να δώσει βαθμούς κατασκευαστών στην Peugeot.
Ο Burns πάλεψε αλλά μια σειρά από τεχνικά προβλήματα και κακές επιλογές δεν τον άφησε να μπει στην διεκδίκηση του αγώνα. Δεν πρέπει να είναι και πολύ δυσαρεστημένος από την τελική πέμπτη θέση.
Ο Panizzi με τα 60δλπτα ποινή ρίσκαρε με παράξενη επιλογή ελαστικών που δεν του βγήκε. Εχασε έτσι πολύ χρόνο από τις πρώτες ειδικές, αντιμετώπιζε και πρόβλημα υγείας (χαμηλή πίεση) και τελικά εγκατέλειψε χωρίς να μπει στον αγώνα (σταθερά εκτός δεκάδας).
Subaru
Ο Solberg ξεκίνησε επίσης καλά, πίεσε τον Gronholm και τελικά βγήκε εκτός δρόμου στην 5η ειδική ενώ ήταν δεύτερος, αφήνοντας ανοιχτό το δρόμο για τα Citroen.
O Makinen απογοήτευσε και πάλι, πολλά αβίαστα λάθη, ποτέ δεν μπήκε στο κλίμα του αγώνα, τελικά βγήκε εκτός δρόμου στην 5η ειδική ενώ ήταν ένατος.
Ford
Ο Martin έκανε ότι μπορούσε, οδήγησε έξυπνα και γρήγορα το σχετικά αργό στην άσφαλτο Ford, κρατήθηκε κοντά στην εξάδα και την τελευταία ημέρα επιτέθηκε αλλά δεν κατάφερε να σπάσει το 1-2-3 της Citroen για 3 δλπτα μένοντας τελικά τέταρτος.
Το ίδιο έκανε και ο Duval, εκμεταλλευόμενος τις εγκαταλείψεις μεγαλυτέρων ονομάτων και ταχύτερων αυτοκινήτων πλασσαρίστηκε έκτος.
Ο Hirvonen δεν βρέθηκε ποτέ εντός δεκάδας για να εγκαταλείψει τελικά μετά από έξοδο στην 8η ειδική.
Citroen
O Loeb πήγε πολύ καλά σε όλο τον αγώνα. Κυνήγησε τους Solberg και Gronholm, όταν έφτασε δεύτερος πίεσε πολύ τον Gronholm, έτρωγε 15+δλπτα διαφοράς σε κάθε ειδική και τελικά εκμεταλλεύτηκε το ατύχημα του Gronholm, πέρασε πρώτος και οδηγώντας συνετά έφτασε στην νίκη.
O McRae έδειξε καλό επίπεδο εξοικείωσης με το αυτοκίνητο, πήγε γρήγορα, δεν έχασε επαφή με την τριάδα και τελικά ήρθε δεύτερος σε ένα πολύ καλό ξεκίνημα με το νέο του αυτοκίνητο.
Αντίστοιχα καλά ήρθαν τα πράγματα για τον γερόλυκο Sainz. Παρά το ότι έκλεισε τελευταία στιγμή με τη Citroen, παρά το ότι είχε ελάχιστα οδηγήσει το νέο του αυτοκίνητο, παρά το ότι μετά από πολλά χρόνια έχει νέο συνοδηγό, έδειξε την κλάση του. Ηταν συνεχώς στην εξάδα, πίεσε τους προπορευόμενους, εκμεταλλεύτηκε εγκαταλείψει και προβλήματα των υπολοίπων και έφτασε στην τρίτη θέση μετά από μάχη με τον Martin.

Συμπεράσματα για τη συνέχεια. Μάλλον η Citroen θα πάει καλά. Ο Loeb δείχνει ώριμος ενώ οι McRae και Sainz δείχνουν να εγκλιματίζονται ταχύτατα. Η Peugeot δεν θα κάνει περίπατο αλλά παραμένει το πιο καλό αυτοκίνητο συγκριτικά, ο Gronholm στις καλές του ημέρες είναι άπαιχτος, μαχητής ο Burns. Στην Subaru τώρα απογοήτευση ο Makinen, στο παρά πέντε για μεγάλα πράγματα ο Solberg, το ίδιο και ο Martin της Ford.

Στοιχηματικός απολογισμός
Εγινε μια ικανοποιητική αρχή. Τα 20 units που πρότεινα σαν συνολικό ποντάρισμα για το rally έδωσαν πίσω 35 με βάση την αρχική πρόταση (7u στον Loeb @5.00) ή 45 με βάση τη βελτιωμένη (9u στον Loeb @5.00).
Για τον πρωταθλητή νομίζω ότι η τοποθέτηση σε McRae και Sainz ήταν καλή κίνηση, περιμένω πτώση αποδόσεων σε αυτούς, στον Makinen ήταν μάλλον κακή κίνηση αλλά ας περιμένουμε να δούμε τί θα γίνει στη συνέχεια. Θα ήθελα να κάνω ένα ποντάρισμα στον Gronholm αλλά θέλω απόδοση πάνω από 2.75 συνεπώς ίσως και να μη γίνει ποτέ. Αν κάποιος βρει τέτοια απόδοση ας ρίξει μια ειδοποίηση.
 
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • Ertzan Ertzan:
    κατηγορήθηκε ο ερωτιάρης για ντόπα? μάλλον το παράκανε με τα βιάγκρα :smk1:
  • PANATHA PANATHA:
    To Sportime εχει πιασει πατο....μην το πιστευεις ποτε...
  • PANATHA PANATHA:
    Εσυ φυσικα γελας αλλα η ιστορια με τον Ιωαννιδη εδειξε μια ακομα φορα ποσο πατο εχουν πιασει τα social....ο καθε ηλιθιος γραφει οτι σαχλαμαρα του ερθει χωρις φυσικα συνεπειες....και παλι καλα που μεσα σε λιγες ωρες αποδειχτηκε η υποθεση μουφα....και δεν τραβηξε
    2-3 μερες....
  • Ertzan Ertzan:
    μα για γέλια είναι η κατάσταση, Στην σήμερον ημέρα δεν απορώ για τίποτα πραγματικά
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 ΤΕΛΙΚΟΣ (20-21/4/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
  • Ertzan Ertzan:
    Στα δικά μου μάτια με την ενδεκάδα που έχει κατεβάσει η Fener και είναι αυτή που έγραψα παραπάνω η Fener κανονικά κερδίζει 2-0 τουλάχιστον όμως επειδή η μπάλα είναι πόρνη που έλεγε και ο Όσιμ όλα όσα βλέπουμε μπορούν να πάνε στράφη (δείτε τα χθεσινά)
  • Ertzan Ertzan:
    Ο Ατζούν έδειξε για άλλη μια φορά πόσο μεγάλος οπαδός της Fenerbahce είναι και τον αγώνα θα τον δείξει το ελεύθερο TV8 :smk1:
  • Ertzan Ertzan:
    με την είσοδο του Ζάιτς η Fener παίζει με 10 παίκτες αυτήν την στιγμή
  • PANATHA PANATHA:
    Εγω λεω θα πανε στα πεναλτι
  • Ertzan Ertzan:
    μακάρι
  • Ertzan Ertzan:
    ο Τζίκου κρατάει την άμυνα
  • Ertzan Ertzan:
    αυτην την στιγμή η Fener παίζει με 10 παίκτες
  • Ertzan Ertzan:
    μπαίνει ο Κρούνιτς μάλιστα
  • Ertzan Ertzan:
    αν ο Ολυμπιακός μπορέσει και σκοράρει μαγκιά του πραγματικά, αν χάσει είναι άξιος της μοίρας του
  • Ertzan Ertzan:
    Τώρα ο προπονητής της Fener τα "γάμησε" αλλά σου λέει δεν έρχεται ο Ολυμπιακός οπότε μπορώ να τους βάλω
  • Ertzan Ertzan:
    όπως έγραφα και σε έναν φίλο πέραν Μπατσουάγι δεν θα άλλαξα κανέναν και ας χρειαστεί να τους κοπούν τα πόδια, ίσως αντί Μπεκάο αν τραυματίστηκε να έβαζα Μπονούτσι για τα πέναλτι
  • Ertzan Ertzan:
    Krunic, Zaijc, Under, Caglar ότι άχρηστο υπάρχει έβαλε ο ανίκανος
  • Αδιάβροχος Forum Bot:
    Ο χρήστης Αδιάβροχος ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "υπάρχει ανώνυμο πορτοφόλι ?" στο Ηλεκτρονικά Πορτοφόλια.
  • S Forum Bot:
    Ο χρήστης ssk ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Στοίχημα με διπλάσιο" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • PANATHA PANATHA:
    Τι τρελο πρωταθλημα ειναι αυτο....
  • K Forum Bot:
    Ο χρήστης kandalf ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Διαχείριση λογαριασμών" στο Στοιχηματικές κουβέντες.
  • Ertzan Ertzan:
    Τα πιτσιρίκια μας έχουν κάνει γιο γιο τους Ιταλούς ειδικά το 3-0 θα το ζήλευε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο
  • Ertzan Ertzan:
    Η ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ που παίρνει ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ τίτλο στο ποδόσφαιρο οι νέοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ :smk1:
  • PANATHA PANATHA:
    Πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο για την Ελλάδα και την ομάδα του Παναθηναϊκού Κ19 στην Ολλανδία το 1980 ... απέκλεισαν τότε Μπαρτσελόνα και Άγιαξ !!!!
  • Ertzan Ertzan:
    Ο ταβερνιάρης δήλωσε πως αν δεν πάτε Final Four δεν θα είναι του χρόνου στην ομάδα. Εντάξει εμείς ξέρουμε πόσο καραγκιόζης είναι ελπίζω να το μάθατε και εσείς. Χάνεις τον αγώνα οι παίκτες προβληματισμένοι τους πετάς και εσύ το μπαλάκι "εσείς φταίτε" φορτώνεις και άλλη πίεση
    Ertzan Ertzan: Ο ταβερνιάρης δήλωσε πως αν δεν πάτε Final Four δεν θα είναι του χρόνου στην ομάδα. Εντάξει...