Αρχάριος

liofagos

New Member
20 Σεπ 2019
5
0
1
24
Σκέφτομαι να ξεκινήσω να παίζω στοίχημα λίγο πιο μεθοδικά και αποφάσισα να ακολουθώ κάποιους απο τους τίπστερς του site. Το θέμα είναι οτι δε μπορώ να καταλάβω τί είναι το stake, ένα κλάσμα με παρανομαστή το 10 που βρίσκεται δίπλα απο κάθε απόδοση, επίσης δε μπορώ να καταλάβω τη σχέση του κλάσματος αυτού με τις λεγόμενες μονάδες.

Εάν πχ ξεκινήσω με αρχικό κεφάλαιο 50 ευρό και θέσω ως max bet μου 5 ευρό (10% επί του κεφαλάιου) τότε σε ενα προγνωστικό με stake 5/10 σημαίνει οτι θα ποντάρω 2.5 ευρό; Όσον αφορά το yield, έχω καταλάβει πώς υπολογίζεται.

Ευχαριστώ.
 

Balaton

Well-Known Member
1 Νοε 2008
1,069
951
113
Οταν ο τιπστερ λέει στοίχημα 5/10 σημαίνει πως εσύ αν έχεις μαξιμουμ ποσό ανα στοίχημα 5 ευρώ θα παίξεις 5Χ0,5. Αν είχε 6/10 θα έπαιζες 5Χ0,6=3 ευρώ. Αν είχε 4/10 θα έπαιζες 5Χ0,4= 2 ευρώ.
 
    • Δεν υπάρχουν ποδοσφαιρικές αθλητικές μεταδόσεις σήμερα
    • Δεν υπάρχουν μπασκετικές αθλητικές μεταδόσεις σήμερα
    • Δεν υπάρχουν αθλητικές μεταδόσεις από άλλα αθλήματα σήμερα

Μοιραστείτε αυτήν τη σελίδα

Σχετικά με εμάς

  • Η κοινότητα του infobeto θεωρείται σημείο συνάντησης των παικτών και των ανθρώπων της αγοράς των τυχερών παιχνιδιών για διαβουλεύσεις, συμβουλές, ενημερώσεις, ανταλλαγές πληροφοριών, επίλυσης προβλημάτων με εταιρείες κλπ. Είμαστε υπερήφανοι που διαθέτουμε το μεγαλύτερο forum τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως και δουλεύουμε καθημερινά για να κρατάμε υψηλό το επίπεδο της κοινότητάς μας.

Μενού χρήστη

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
    P PANATHA: δεν τους δίνεις εσύ...τους παίρνει όποτε θέλει ο dpg......