Αφιέρωμα Νο 5 - Pedro Almodovar

zorian

IFC#5 Cup winner 2013-14
Μέλος του προσωπικού
Επιστρέφω μετά από πολύ καιρό στα αφιερώματα σε μεγάλους σκηνοθέτες (κατά τη γνώμη μου).
Τα πρώτα αφιερώματα ήταν:
http://www.infobeto.com/forum/f96/afierwma-no-1-afoi-koen-95481/
http://www.infobeto.com/forum/f96/afierwma-no-2-quentin-tarantino-95944/
http://www.infobeto.com/forum/f96/afierwma-no-3-stanley-kubrick-96434/
http://www.infobeto.com/forum/f96/afierwma-no-4-emir-kusturica-103200/


Σειρά έχει ο μεγαλύτερος Ισπανός σκηνοθέτης, ο Pedro Almodovar. Για ακόμη μια φορά θα ξεκινήσω από πρόσφατες ταινίες προς τις παλιότερες, ανάποδα δηλαδή, σαν τον κάβουρα.

Το δέρμα που κατοικώ (2011)
(πρωτότυπος τίτλος: La piel que habito)
Η τελευταία ταινία του Ισπανού που είδα ήταν μια σκέτη απογοήτευση. Χωρίς σφύγος, χωρίς τη μαγεία του Αlmodovar, παρά μόνο εμμονές. Ο σκηνοθέτης που μας έχει δώσει ποιητικότατες ταινίες (Όλα για τη μητέρα μου), ανεπανάληπτες ταινίες (Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, Volver), σπουδαίες ταινίες (Matador, Το μυστικό μου λουλούδι κ.ά) έχει πέσει πολύ τελευταία. Με εξαίρεση το Volver, οι ταινίες του από το 2000 και μετά δεν έχουν καμία σχέση με όσα σπουδαία πρόσφερε παλιότερα.
Σ'αυτή την ταινία βλέπουμε απλά ένα κολλημένο Μπαντέρας να κάνει χαριτωμενιές :emb:
Βαθμός: 3/10

 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: Avrolimos και parisis
Ραγισμένες Αγκαλιές

Ραγισμένες Αγκαλιές (2009)
(πρωτότυπος τίτλος: Los abrazos rotos)
Πολύ καλή αυτή η ταινία του Ισπανού, με έντονο το πάθος που ρέει άφθονο στις ταινίες τους, με ποιητική ματιά, με μια Πενελόπε Κρουζ υπέροχη. Αλλά της λείπει αυτό το κάτι που θα την εκτοξεύσει. Δεν ξέρω τι είναι αυτό, δεν μπορώ να το εκφράσω. Απλά λέω ότι τελειώνοντας η ταινία κάτι μου έλειπε για να τη χαρακτηρίσω σπουδαία. Πάντως είναι από τις καλύτερές του των τελευταίων ετών.
Βαθμός: 7/10

 
  • Like
Αντιδράσεις: mastagkm, Avrolimos και parisis
Γύρνα Πίσω

Γύρνα Πίσω (2006)
(πρωτότυπος τίτλος: Volver)


Υπέροχη ταινία! Κλασσικός Almodovar, βγαλμένος από τα παλιά! Με τέτοιου είδους ταινίες τον έμαθα, αυτές οι ταινίες είναι που μου αρέσουν από τον Almodovar. Μπερδέματα, μπερδέματα, μπερδέματα και στο τέλος σου ξεμπερδεύει το κουβάρι με τον πιο μαγικό τρόπο.
Βαθμός: 9/10

 
  • Like
Αντιδράσεις: mastagkm, Avrolimos και parisis
Απάντηση: Αφιέρωμα Νο 5 - Pedro Almodovar

Κακή Εκπαίδευση (2004)
(πρωτότυπος τίτλος: La mala education)


'Εμεινε στο παρασκήνιο το αφιέρωμα στον Αλμοντόβαρ, περισσότερο γιατί εξαφανίστηκα τους τελευταίους μήνες. Συνεχίζω λοιπόν με την κακή εκπαίδευση, μια ταινία που πραγματεύεται θέματα που αρέσουν στον Ισπανό σκηνοθέτη: παιδεραστία (κυρίως από θρησκευτικούς παράγοντες), τραβεστί, ναρκωτικά κ.ά που δίνουν ένα μείγμα δυναμίτη. Καλή είναι η ταινία αλλά δύσκολη και δεν είναι εύκολο να την δουν όλοι, ειδικά όσοι δεν έχουν εξοικιωθεί με την τρέλα του Ισπανού. Πάντως είναι μια καθαρά Αλμοντοριακή ταινία και στους φίλους του σκηνοθέτη πιστεύω ότι θα αρέσει.
Βαθμός: 6/10

 
  • Like
Αντιδράσεις: Avrolimos
Απάντηση: Γύρνα Πίσω

Μίλα της (2002)
(πρωτότυπος τίτλος: Hable con ella)


Άλλη μια ταινία που βγαίνει από την τρομερή φαντασία του Αλμοντόβαρ. Οι σχέσεις μεταξύ κάποιου που βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση με αυτόν που τον προσέχει. Τρομερή η σκηνή με τον άντρα - νάνο που εισέρχεται στην "πύλη της κολάσεως". Χωρίς να φτάνει σε σπουδαία επίπεδα, καλή όπως και η από πάνω.
Βαθμός: 6/10

 
  • Like
Αντιδράσεις: Avrolimos
Απάντηση: Γύρνα Πίσω

Όλα για τη μητέρα μου (1999)
(πρωτότυπος τίτλος: Τodo sobre mi madre)


Τρομερά ποιητική αυτή η ταινία του Ισπανού, νομίζω ότι είναι από τις κλασσικές ταινίες που πρέπει να δει κάποιος αν θέλει να δει τι σόι κουμάσι είναι αυτός ο Αλμοντόβαρ.
Βαθμός: 9/10

 
  • Like
Αντιδράσεις: Avrolimos
Απάντηση: Αφιέρωμα Νο 5 - Pedro Almodovar

Ζωντανή Σάρκα (1997)
(πρωτότυπος τίτλος: Carne Tremula)


Αυτή είναι η τελευταία ταινία της "χρυσής δεκαετίας" του Ισπανού σκηνοθέτη, της δεκαετίας του '90 όπου μια σειρά από ταινίες (Δέσε με, Ψηλά τακούνια, Κίκα, Το μυστικό μου λουλούδι, Ζωντανή Σάρκα) καθιέρωσαν αυτό που λογίζεται ως cinema Almodovar. Aν θέλει κάποιος να έχει άποψη για τη σκηνοθεσία του Ισπανού αυτές είναι σίγουρα ταινίες που πρέπει να δει.
Πολύ καλός ο Javier Bardem στο ρόλο του ανάπηρου κι επ' ευκαιρία να αναφέρω ότι ο Αλμοντόβαρ έχει βγάλει στο παγκόσμιο σινεμά ονόματα που μετά έκαναν μεγάλη καριέρα, όπως ο Bardem, η Penelope Cruz και ο Antonio Banderas, πέρα από τις δικές του σπανιόλικες μούσες, που θα αναφέρω σε κάποιο άλλο post.

Βαθμός: 7/10

 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: Avrolimos
Απάντηση: Αφιέρωμα Νο 5 - Pedro Almodovar

Το μυστικό μου λουλούδι (1995)
(πρωτότυπος τίτλος: La flor de mi secreto)


Μια ταινία του Pedro Almodovar γραμμένη, κομμένη και ραμένη για μια από τις μούσες του, την Marisa Paredes. Όπως έγραψα και πιο πάνω πολλές είναι οι Ισπανίδες μούσες του σκηνοθέτη και μια από αυτές είναι οι Paredes. Στην ταινία αυτή παίζει άλλη μία καταπληκτική άσχημη, η Rossy De Palma. Άλλες μούσες του Ισπανού είναι η Victoria Abril και η Carmen Maura, που έχουν πρωταγωνιστήσει σε προηγούμενες ταινίες του.

Βαθμός: 6/10

 
  • Like
Αντιδράσεις: Avrolimos
Απάντηση: Αφιέρωμα Νο 5 - Pedro Almodovar

Kika (1993)

Η σκηνοθετική τρέλα του Atame (θα τα πούμε σε επόμενο ποστ) συνεχίζεται με τον καλύτερο τρόπο στην Κίκα. O Αλμοντόβαρ ανακατεύει για ακόμη μια φορά την τράπουλα με τρομερή μαεστρία, δημιουργεί ένα απίστευτο μπάχαλο και στο τέλος το κουβάρι ξετυλίγεται με τον μοναδικό τρόπο που διαθέτει ο Ισπανός σκηνοθέτης. Φοβερή η σκηνή του βιασμού της Κίκα και τους αστυνομικούς να προσπαθούν να απομακρύνουν και να συλλάβουν τον βιαστή :bravo:
Από τις κλασσικές ταινίες του Ισπανού!

Βαθμός: 7/10


 
Τελευταία επεξεργασία:
Απάντηση: Αφιέρωμα Νο 5 - Pedro Almodovar

Ψηλά Τακούνια (1991)
(πρωτότυπος τίτλος: Tacones Lejanos)

Προσωπικά την θεωρώ μία από τις καλύτερες ταινίες του Ισπανού σκηνοθέτη. Φυσικά δεν λείπουν όλα αυτά που "στοιχειώνουν" τις ταινίες του, τα ερωτικά τρίγωνα, τα τραβεστί κλπ αλλά εδώ το κουβάρι δεν είναι τόσο μπερδεμένο, οπότε είναι πιο εύκολο να παρακολουθήσει κανείς την πλοκή κι επιπλέον, στο ξετύλιγμα του κουβαριού, ο Αλμοντόβαρ θίγει σημαντικά θέματα, όπως οι σχέσεις γονιού - παιδιού, γάμων χωρίς ουσία κ.ά.
Πιστεύω ότι αξίζει να την παρακολουθήσει κανείς και για ένα ακόμα ατού αυτής της ταινίας, της μουσικής που την πλαισιώνει, που είναι καταπληκτική!

Βαθμός: 9/10


 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: Avrolimos
Απάντηση: Αφιέρωμα Νο 5 - Pedro Almodovar

Δέσε με! (1990)
(πρωτότυπος τίτλος: Atame!)

Σ'αυτή την ταινία του Αλμοντόβαρ, που ξεκινάει τη σπουδαία (γι' αυτόν) δεκαετία του '90, βλέπουμε ένα καταπληκτικό κρεσέντο των Antonio Banderas και Victoria Abril, οι οποίοι δίνουν τα ρέστα τους. Ο πρώτος ως απαγωγέας-ερωτευμένος με την δεύτερη, η οποία ενώ στην αρχή δεν ήθελε ... μετά ζητούσε αυτό που λέει ο τίτλος της ταινίας!
Θεωρώ ότι κι αυτή συγκαταλέγεται στις must see ταινίες του Ισπανού.

Βαθμός: 8/10

 
  • Like
Αντιδράσεις: Avrolimos
Απάντηση: Αφιέρωμα Νο 5 - Pedro Almodovar

Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης (1988)
(πρωτότυπος τίτλος: Mujeres al borde de un ataque de nervios)

Μια απίστευτη κοινωνική ταινία από τον Ισπανό σκηνοθέτη, με ένα τσούρμο γυναίκες να "ξεμαλλιάζονται" για έναν άντρα, τον Ιβάν (όχι του ΠΑΟΚ :twis:). Όλες εκτός από μία που τα έμπλεξε με τρομακράτη κι έχει χάσει τ' αυγά και τα πασχάλια. Κι ο Μπαντέρας σ' ένα απίστευτο ρόλο να προσπαθεί να την "ηρεμήσει". Το γνωστό μπαχαλο του Αλμοντόβαρ, εξαιρετικά δοσμένο!

Βαθμός: 8/10

 
  • Like
Αντιδράσεις: Avrolimos
Απάντηση: Αφιέρωμα Νο 5 - Pedro Almodovar

Ο νόμος του πόθου (1987)
(πρωτότυπος τίτλος: La Ley del Deseo)

Ένα χρόνο πριν τις Γυναίκες..... μια άλλη, εξαιρετικά ιδιαίτερη, ταινία του Αλμοντόβαρ είχε βγει στις αίθουσες. Η ταινία πιστεύω ότι απευθύνεται σε πολύ "ειδικό κοινό". Ο Ισπανός βγάζει εδώ τα ερωτικά ομοφυλοφιλικά του απωθημένα και φτιάχνει μια ταινία που σε μεγάλο ποσοστό είναι πολύ δύσκολο να τη δεις αν δεν είσαι αδερφή. Ο Μπαντέρας την πέφτει συνεχώς σε αγοράκια, μανιασμένος από ένα ασίγαστο πάθος για έναν σκηνοθέτη. Δύσκολη, πολύ δύσκολη ταινία και προσωπικά με πολύ ζόρι την παρακολούθησα.

Βαθμός: 2/10

 
Απάντηση: Αφιέρωμα Νο 5 - Pedro Almodovar

Matador (1986)

Αυτό ήταν το πρώτο φίλμ του Αλμοντόβαρ που είδα το 1987 σε βιντεοκασέτα και ήταν αυτό που μ' έκανε να παρακολουθώ τον Ισπανό όλα αυτά τα χρόνια. Ανάμεσα στις χαζοταινίες που βλέπαμε τότε, πιτσιρικάδες, είδα το Ματαντόρ, που ήταν σα μύγα μες το γάλα κι "έμεινα Παυλόπουλος". Βέβαια, αν το δει κάποιος σήμερα, μετά από 28 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε και με όλα αυτά που έχουν δει τα μάτια μας όλα αυτά τα χρόνια, χάνει πολύ από την απίστευτη αστυνομική πλοκή του, που εκείνα τα χρόνια ήταν κάτι απρόσμενο. Πιτσιρικάς ο Μπαντέρας (φαίνεται και στο trailer), στα πολύ νιάτα τους οι περισσότεροι ηθοποιοί, πολλοί από αυτούς συνέχισαν για χρόνια τη συνεργασία με τον σκηνοθέτη. Από τότε την έχω δει άλλες 4-5 φορές και παρόλο που πλέον ξέρει κανείς το στόρι, βλέπεται εξίσου ευχάριστα. Την θεωρώ στις 5 καλύτερες ταινίες του Αλμοντόβαρ.

Βαθμός: 8/10

 
Απάντηση: Αφιέρωμα Νο 5 - Pedro Almodovar

Μια ζωή ταλαιπωρία (Τι έχω κάνει για να το αξίζω αυτό;) (1984)
(πρωτότυπος τίτλος: Que he hecho yo para merecer esto!!)

Παρά το αρνητικό σχόλιο του σκιάχτρου συνεχίζω απτόητος προς την πρώτη ταινία του Pedro Almodovar. Άλλωστε, αυτή εδώ και άλλες 3 μείνανε. Αυτή η ταινία, όπως είναι ξεκάθαρο κι από τον τίτλο της, είναι μια απεικόνιση της ζωής μιας νοικοκυράς (Carmen Maura) που τραβάει τα πάνδεινα. Χωρίς το κομφούζιο στην πλοκή, που χαρακτηρίζει τις επόμενες ταινίες του Ισπανού, σε αυτή τη ταινία τα πράγματα είναι εντελώς απλά, με κάποια βέβαια απρόοπτα συμβάντα. Απέχει πολύ όμως από το σκηνοθετικό κομφούζιο που δημιουργεί ο Αλμοντόβαρ στις άλλες ταινίες. Just for Fun.

Βαθμός: 5/10

 
Τελευταία επεξεργασία:
Απάντηση: Αφιέρωμα Νο 5 - Pedro Almodovar

Αμαρτωλές καλόγριες (1983)
(πρωτότυπος τίτλος: Entre tinieblas)

Αδιάφορη ταινία, από τις πρώτες μεγάλου μήκους που γύρισε ο Αλμοντόβαρ. Το θέμα γνωστό για τον Ισπανό, που καταπιάνεται συχνά με όσα αμαρτωλα συμβαίνουν σε θεολογικούς, εκπαιδευτικούς κλπ οίκους. Δε νομίζω ότι έχει κάτι ιδιαίτερο σαν ταινία, που να αξίζει να τη δει κανείς. Πάντως, ο ΟΤΕ TV την βάζει πολύ συχνά, οπότε όποιος έχει δορυφορικό και θέλει να αφιερώσει 1,30 ώρα για να χαζολογήσει μπορεί να το κάνει.

Βαθμός: 3/10

Σκηνή
Ολόκληρη η ταινία
 
Απάντηση: Αφιέρωμα Νο 5 - Pedro Almodovar

Λαβύρινθος του πάθους (1982)
(πρωτότυπος τίτλος: Laberinto de pasiones)


Άλλη μια αδιάφορη ταινία του Αλμοντόβαρ. Παρόλο που το σενάριο έχει καλά στοιχεία (γιος δικτάτορα φανταστικής χώρας που θέλουν να τον δολοφονήσουν, ο Μπαντέρας με χαρακτηριστικά υψηλής όσφρησης αντίστοιχα με αυτά του ήρωα από το Άρωμα του Ζισκίντ), ο Ισπανός στα πρώτα του σκηνοθετικά βήματα δεν έχει αυτό που χρειάζεται για να πάει την ταινία σε υψηλό επίπεδο. Συμπερασματικά δεν αξίζουν την προσοχή μας οι ταινίες του Αλμπντόβαρ μέχρι το Ματαντόρ.

Βαθμός: 2/10

 
Τελευταία επεξεργασία:
Απάντηση: Αφιέρωμα Νο 5 - Pedro Almodovar

Η Πέπη, η Λούση, η Μπομ και τ' Άλλα Κορίτσια (1980)
(πρωτότυπος τίτλος: Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montοn)

Η πρώτη (κανονική) ταινία μεγάλου μήκους του Ισπανού και αυτή που θα κλείσει το αφιέρωμά μου - προς το παρελθόν (ακολουθεί βέβαια και η τελευταία του ταινία). Τίποτα κι εδώ, απλά για να λέμε ότι γυρίζουμε ταινία. Όπως έγραψα και πιο πάνω, δεν αξίζει καμία ταινία του Αλμοντόβαρ μέχρι το Ματαντόρ.

Βαθμός: 1/10

 
Απάντηση: Αφιέρωμα Νο 5 - Pedro Almodovar

Δεν κρατιέμαι (2013)
(πρωτότυπος τίτλος: Los amantes pajeros)

Αρκετά διασκεδαστική η τελευταία ταινία του Αλμοντόβαρ. Και πάλι ένα μπάχαλο (ο Μπαντέρας και η Κρουζ εμφανίζονται μόλις για λίγα λεπτά στην αρχή για να "δώσουν" μια εξήγηση στο μπάχαλο) σε μία πτήση, που αυτή τη φορά ο σκηνοθέτης βρίσκει επίτηδες "εύκολες" λύσεις σε περίεργες καταστάσεις, αφού άλλη είναι η λογική της ταινίας. Νομίζω ότι πολύ ξεκάθαρα σ'αυτή την ταινία προσπαθεί να απενεχοποιήσει την ομοφυλοφιλία αλλά όχι μόνο αυτό. Γενικά προβάλλει ως φυσιολογικές, καταστάσεις μάλλον εντελώς κουφές. Κάτι που έκανε και στα πρώτα του έργα (και λιγότερο στα υπόλοιπα) αλλά τότε δεν είχε τον σωστό τρόπο, με αποτέλεσμα να προκαλεί υπερβολικά, όπως στο "Νόμο του Πόθου" για παράδειγμα. Εδώ αντίθετα είναι πολύ "έξυπνη" η ταινία και βλέπεται ευχάριστα κι από τους υπόλοιπους, που δεν είμαστε γκέι :twis: Πολύ καλός, γι' ακόμη μια φορά, στο ρόλο του ο Javier Camara, που έπαιξε πολύ καλά και στο "Μίλα της".

Βαθμός: 6/10

 

Προγνωστικά

    • Δεν υπάρχουν ποδοσφαιρικές αθλητικές μεταδόσεις σήμερα
  • 20:00
    Novasports Start
    • Ζάλγκιρις Κάουνας - Αρμάνι Μιλάνο
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα
  • 21:30
    Novasports 5HD
    • Μπασκόνια - Αναντολού Εφές
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Παρτίζαν - Ολυμπιακός
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Βιλερμπάν - Μονακό
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 01:05
    Novasports 4HD
    • Arizona - Clemson
  • 01:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Ατλάντα Χοκς - Μπόστον Σέλτικς
  • 01:35
    Novasports 5HD
    • San Diego St. - UCONN
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Νιου Ορλίνς Πέλικανς - Μιλγουόκι Μπακς
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • PANATHA PANATHA:
    Είδες ριπλέι?
  • Ertzan Ertzan:
    ναι
  • PANATHA PANATHA:
    Η Φενέρμπαχτσε επιθυμούσε να πάρει αναβολή το ντέρμπι της 7ης Απριλίου με την Γαλατάσαραϊ για το τουρκικό Super Cup ελέω... Ολυμπιακού, όμως το συγκεκριμένο αίτημά της δεν έγινε αποδεκτό από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.
  • PANATHA PANATHA:
    Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας (TFF) ενημερώσε και τους δύο συλλόγους πως
    αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική ημερομηνία λόγω του φορτωμένου αγωνιστικού προγράμματος των ομάδων.
  • Ertzan Ertzan:
    Θα το έγραφα το πρωί αλλά από το κινητό δεν ήρθε. Οι αλλόθρησκοι όπως ήταν φυσιολογικό είπαν πως δεν θα δεχτούν την αναβολή του αγώνα. Οι δικοί μας έκαναν αίτηση για αναβολή και απότι διάβασα έλεγαν να γίνει ο αγώνας με την λήξη του πρωταθλήματος όμως η Ομοσπονδία που έχει χεστεί πάνω της και ακόμα να βγάλει την απόφαση για τις "τιμωρίες" δεν το έκανε αποδεκτό.
  • Ertzan Ertzan:
    Η Fenerbahce είναι η ομάδα που μάζεψε τους περισσότερους πόντους στην Ευρώπη αλλά δεν το βλέπουν έτσι δεν πειράζει όμως είναι μεγάλος ο θεός
  • PANATHA PANATHA:
    Δειχνει ο ΑΝΤ1 F1 την Κυριακή το πρωι??
  • Ertzan Ertzan:
    Νομίζω μόνο το plus θα το έχει
  • PANATHA PANATHA:
    ρε τα λαμογια....
  • Ertzan Ertzan:
    είχε προσφορά μέσω της ΔΕΗ για 9 μήνες δωρεάν πριν 1 μήνα
  • PANATHA PANATHA:
    ναι το ξερω....
  • PANATHA PANATHA:
    κ μαγνητοσκόπηση το δείχνει ο Αντ1 το ελεύθερο κανάλι στης 17:00
  • PANATHA PANATHA:
    Αγγλία - Βραζιλία 0-0 στο 36......Over 0,5 στο πρωτο μερος
  • PANATHA PANATHA:
    Απόδοσ
    η @31.0
  • M Forum Bot:
    Ο χρήστης MrChow ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Maurice Moss Tips" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Ertzan Ertzan:
    συνεχίζει η προσφορά της ΔΕΗ για Αντέννα plus νομίζω μέχρι 14 Απριλίου
  • Ertzan Ertzan:
    Λίγες μέρες πριν την συνέλευση της Fenerbahce βγήκε στην φόρα η συνάντηση που είχε ο Hugh Dallas με τους διαιτητές και οι συνομιλίες για τον αγώνα Galatasara-Antalyaspor όπου εκεί ο διαιτητής του VAR παραδέχεται πως έκανε λάθος στο πέναλτι που πήρε ο παίκτης της Γαλατσαραϊ όπου στην ουσία το είπε πως "βούτηξε" ο παίκτης στην μικρή επαφή που είχε που δεν ήταν για πέναλτι. Γι'αυτήν την φάση είχε μιλήσει και ο Πρόεδρος μας όπου είπε αυτά που συμβαίνουν και η Ομοσπονδία τον έβγαλε ψεύτη, ωραία πράγματα
  • S Forum Bot:
    Ο χρήστης std157489 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Φοιτητική Έρευνα για το Λιανικό Εμπόριο" στο Καφενείο.
  • PANATHA PANATHA:
    Μονο ο Τζαβελας θα μπορουσε να φαει κοκκινη καρτα χωρις να παιζει....πραγματικα ειναι ηλιθιο το παιδι...
  • Ertzan Ertzan:
    το είχε παίξει στοίχημα γι'αυτό :p
  • PANATHA PANATHA:
    Πραγματικα απορω....αφου σε καθε ματς ειναι με νευρα γιατι δεν το κοβει το ρημαδι και να ξεκινησει το ψαρεμα....
  • PANATHA PANATHA:
    Σε λιγο θα το καρφωσει ο Φωτης....
  • PANATHA PANATHA:
    Δεν γινονται αυτα....
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
    Ertzan Forum Bot: Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)"...